Пълен седмичен хороскоп за 26.06-02.07.2021

Девата да се съсредоточи върху приориретите и да не се разпилява, Везните да не правят това, което не искат на тях да се случи

Някои залагат капани, други попадат в такива. Някои поемат непремерени рискове и ще съжалят за това. Други трябва най-после да направят решителна крачка, за да не съжаляват, че са пропуснали шанса си. Вижте какво казват звездите за периода от 26 юни до 2 юли.

Овен 21 март – 20 април

Родените в третата декада да не влизат в конфликти на 26-и. 27-и не дава шанс на комплексарите. Венера навлиза в Лъв и в любовта от вас ще се изисква повече. На 28-и се получава по заслуги, а на 29-и може да влезете в обвързващи и обсебващи връзки. На 30-и се събуждате с чудесна идея, а на 1-и вече може да я реализирате успешно. Добре е да подпишете новите си договори на 1-2-и.

26-и. Днес Луна и Слънце ви облъчват в рискови и конфликтни аспекти. Не давайте воля на емоцията контролирайте апетитите и агресията и не влизайте в разправии с близките и децата. В този ден някой пречупва детските мечти, а друг престъпва и пренебрегва бащината воля. Не е време да се уреждат имотни дела и да се прави важен избор за близките без те да участват в разговорите.

27-и. Днес може да получите важни лични и делови предложения. Най-добрият ден за сключване на брак в този месец. Венера навлиза в знака на Лъва и стимулира представителните модни инициативи. Явете се на конкурси, може да получите вест, за която ще почерпите. Проблемите днес ще са за тези, които нямат самочувствие и излишно се притесняват. Освободете се от задръжките.

28-и. Ден на важни трансформации, на промени в действието на някои закони предписания и изисквания. Четете обявите, не бързайте да влизате в нерегламентирани връзки. Днес се получава по заслуги. Ще ви върнат жест, но може да се окажете и извън играта там, където не сте се постарали достатъчно. Вечерта е благоприятна за среща с евентуални спонсори и бъдещи партньори.

29-и. Ден на поемане на заробващи задължения и работа, която ще носи пари и ползи за друг, а за вас ще остават трохите. Съветът е да не сключвате нови договори, да не се обвързвате по никакъв повод и да не давате никому излишни пълномощия или права за ползване на ваши терени и сметки. Лесно може да изпаднете под чуждо влияние в бизнеса и в живота. Останете където сте.

30-и. Един вдъхновен ден, в който с лекота се преодоляват преградите по пътя. Мислете и действайте в най-важната за вас и за близките ви посока. Ако започнете няколко неща едновременно нито едно няма да доведете до успешен край. Съсредоточете се. Вечерта може да си поръчате сън-прогноза, в който да видите решението на проблемите си и перспективите за развитие.

1-и. Луната навлиза в Овен и сключва брилянтен аспект с Венера от Лъв. Денят обещава успех, победа в конкурси и състезания и добра класация, ако участвате в различни модни, артистични и художествени изяви. Ден на бляскавите инициативи. Всичко може да потръгне успешно и да ви изкачи на върха на славата и постиженията. Уредете си срещи, подпишете нови договори.

2-и. Днес всяка получена информация е ценна, особено ако я научите от първоизточника. Печелят осведомените и тези, които са на точното място в  точното време. Запишете се за нов учебен курс и помогнете на децата в избора на учебно заведение. Ден на тайното знание, на новините предадени на ушенце, които може да променят животи и съдби. Учителите ще си намерят ученици и обратното.

 

Телец 21 април – 20 май

На 26-и до обед може да разрешите всеки спор и  проблем. След това до вечерта си създавате нови грижи. От 27-и Венера ще ви облъчва в конфликтен аспект от знака на Лъва. Трудно ще се справите с конкуренцията. 28-и е рисков за родените в третата декада. На 29-и наивниците са в мрежата. 30-и задава нова насока и програма. На 1-и постигате максималното. Подпишете нови договори до петък.

26-и. Родените в третата декада ще разделят неделимото преди и ще постигнат разбирателство и компромис във водените преговори. Съобразете се с другата гледна точка и с вас ще се съобразят. Може да намерите нужното финансиране или да уредите имотен и наследствен спор. Не си позволявайте да повишавате тон. Всичко може да се постигне с усмивка и мил жест на внимание.

27-и. Родените в първата декада днес ще се изправят пред непредвидени препятствия в личните връзки и в любовта. Ще се държите комплексарски  или ще позволявате да ви пренебрегват. Ако ви е дадена повече власт, ще си го изкарате на подчинените. От днес Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Лъва. Планирайте участия в модни дефилета и музикални конкурси.

28-и. В този ден за вас действа поговорката „каквото повикало, такова се и обадило”. Родените в третата декада ще се сблъскат с контриращите удари на конкуренцията и с ответните действия на на хората, на които са навредили или причинили неудобства в миналото. Ден на леденото сърце и на студенината в отношенията. Дистанциите се увеличават, студенината доминира във връзките.

29-и. Днес лесно може да се хванем на въдицата на ловки мошеници. Може да изнудите някого и сами да бъдете изнудени и вкарани в източваща ресурсите ви програма. Не взимайте и не давайте заеми, не участвайте в съвместни инициативи, особено такива които нямат регламент и не се знае кой пие и кой после ще плаща. Ден на користните любовни връзки. Не е време за запознанства.

30-и. Днес може да изкачите висок връх в кариерата. В най-силна позиция са хората на изкуството, музиката и модата. Опитайте да реализирате творческите си идеи на практика. Концентрирайте се в точно определена посока. Не позволявайте да ви влияе и разсейва чуждият избор и начин на живот. Отхвърлете съмненията и претворете замислите си в реалността.

1-и. Ден за делови и лични контакти, за среща с фенове, симпатизанти и потенциални спонсори. Може да се сключат перспективни договори и да се уговорят участия в престижни проекти. Водете принципна политика, не нарушавайте клаузи по договори и се съобразете с нуждите на момента. Пътувайте, водете преговори на място. Може да се решите на екстремен ход. Отпадат ограничения.

2-и. Ден за проучване в интересуващата ви област. Не предприемайте важни стъпки, ако не сте запознати с условията по договори и с намеренията на потенциалните партньори и инвеститори. Проведете консултации със специалист в областта, в която не сте достатъчно компетентни, а се налага да вземете важно решение. Опитайте да влезете в нова творческа среда или група по интереси.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

26-и е ден за почистване и пречистване. 27-и е най-благоприятният ден за сключване на брак в този месец. 28-и дава възможност да си получите наградата за старанията в миналото. 29-и е рисков и критичен. Не се обвързвайте, не си определяйте първа среща и не сключвайте нови договори. На 30-и губите ако се заемете с много различни дела. 1-2-и дават възможност за влизане в нова среда.

26-и. Ден на равновесие между астралното и физическото тяло. Постъпвайте според усещанията и желанията на душата. Удовлетворете и нуждите на тялото. Полезно е да се правят прочистващи процедури. Спазвайте диета, отложете тежки, затрудняващи и вредни дейности. Днес сексът е противопоказен. Кръвта се обновява, мислите също. Наблегнете на рибата и морските дарове.

27-и. Навлизащата в Лъв Венера провокира желанието да блеснете на сцената на живота, да се включите в модни и артистични прояви и да бъдете център на внимание. Внимавайте при пътувания, не предприемайте рискови финансови операции и не взимайте важни решения. Ще получите предложения, които ще изискват непредвидени разходи. Очертават се конфликти с половинката.

28-и. Днес нарушавате норми и правила и срещате студенина. Ден на леденото сърце. Не очаквайте да ви разберат и оценят, а и вие пренебрегвате тези, на които сте разчитали и сте се уповавали до момента. Ден и на грешния избор в партньорските връзки и в любовта. Някой ще се изплъзне от контрола на половинката и ще си прекара приятно, но утре със сигурност ще се окаже в капан.

29-и. Ден на фатално привличане. Символ е паякът в мрежата. Няма равностойност, един печели за сметка на всички останали. Заливат ни натрапчиви реклами за неща, които не са доказано полезни. Предложенията съдържат скрити мотиви, желание за обсебване и използване. Не подписвайте нови договори. Не поемайте ангажимент към непознати, а и познатите ще се прецакват един друг.

30-и. Днес е трудно да отхвърлиш съмненията и да направиш правилния избор. Концентрирайте се над най-важната цел и след като я постигнете тогава започнете нещо друго. Не се отклонявайте от приетата съвместна програма. Пазете очите, не се претоварвайте с работа на компютъра. Ще получите озарение за избора, който предстои, но за всичко ще ви трябва много енергия, средства и подкрепа.

1-и. Денят разширява професионалните ви и лични връзки. Вървите на среща с любовта, преградите са лесно преодолими. Направете жестовете, които се очакват от вас и ще се радвате на щастливи мигове заедно. Едно пътуване ви води към важен избор, към място и към хора, с които в бъдеще ще живеете или работите съвместно. Стиковайте приоритетите си. Може да поемете и добре премерен риск.

2-и. Днес е важно да срещнете наставниците и учителите си или да изиграете ролята на учител и вдъхновител в живота на своите ученици и последователи. Ден на тайното знание. В миналото на този ден се е предавало устно това, което не е трябвало да се записва в книгите. Не изкривявайте получената и подадена информация. Бумерангът ще се върне и ще изпаднете от касациите.

 

Рак 22 юни – 21 юли

26-и носи конфликти в любовта. От 27-и Венера напуска вашия знак и ви оставя да ближете рани в емоционален план. 28-и насочва погледите към нови задачи. Не продавайте талантите си за жълти стотинки. Срещите на 29-и може да ви вкарат в губещи отношения, нищо важно не започвайте. На 30-и постигате важна цел и сключвате успешен договор. 1-2-и отварят нова страница във връзките.

26-и. Днес проблемите в любовта са повече от материален характер. Нещо ще се дели, нещо ще се предлага или отнема и половинката ви няма да е съгласна с порциона. Не преговаряйте с роднини по наследствени дела. Разпределете задължения и екстри по равно. Всеки опит да се измъкнете от някои задължения ще ви вкарва в конфликти. Днес скандалите и крясъците разболяват и вредят.

27-и. Венера напуска вашия знак, мислите ви се насочват повече към предстоящите задачи и обезпечаващи дейности. Чувствата остават на втори план. На прага сте на нов професионален избор, от който ще зависи бъдещето ви. Овладейте емоциите, не отивайте в крайности. Ден на комплексарите. Постарайте се да прикриете страховете си и да направите правилния избор.

28-и. Днес всеки ще получи по заслуги. Прави се разбор на свършената работа и на постигнатото до момента. Не очаквайте да ви направят компромис, а и вие няма да погалите с перце тези, които не са отговорили на очакванията. До вечерта в живота ви може да се появи благодетел. Добре е да приемете получените предложения и нищо важно да не оставяте за утре, когато лесно се попада в капани.

29-и. Ден на мрежата. Дано добре сте се подсигурили и сте хвърлили мрежата на амбицията на подходящото място. Някой ще се похвали с богат улов, с придобивка и сделка, която ще го издигне на по-висока позиция, а друг ще затъне в проблеми и дългове. Работете самостоятелно, със свои средства и на свой терен. Зад всяка предложена идея се крие уловка, която трябва да разгадаете.

30-и. Ден на прозрение за правилната посока, мисия и цел. Подписаните договори ще са успешни и  ползотворни, ще ви осигуряват материална стабилност в тези трудни времена. Родените в третата декада ще постигнат максимално възможното в ситуацията. Не се разпилявайте в подробности, насочете мислите си към най-важното, преговаряйте, гонете си интереса.

1-и. Днес може да се решите на крачка, за която в миналото не сте мислили дори. Чудесно е да се започне нова работа, да се смени местоживеене и да се търсят нови възможности за внедряване в перспективна среда. Символ на деня е колесницата на победата. Имате шанс да се наложите в преговори и да привлечете нови съюзници за битките, които ще водите. Ден на лично изцеление.

2-и. Ден на важни трансформации. Ще спечелят добре подготвените и тези, които са посветени в промените, които се готвят на всички нива. Препоръчителна е среща с капацитети в интересуващата ви област. Днес е важно да стигнете до корена на нещата, да си изясните в подробности и детайли цялата работа и отговорностите, които поемате. Влезте в нов екип.

 

Лъв 22 юли - 22 август

На 26-и с всеки може да се разберете. От 27-и Венера навлиза във вашия знак и стимулира играта на чувствата. Предстоят ви бляскави артистични и публични изяви. На 27-и попадате в стресираща ситуация, притесняват ви хора с комплекси. 28-и показва на кого може да разчитате и на кого не. На 29-и внимавайте с публикациите в мрежата. На 30-и постигате важна цел. На 1-2-и подпишете договори.

26-и. Днес може да постигнете желаната цел, но „со кротце и со благо”. Природата се стреми към баланс и хармония. Балансирайте нещата, водете дипломатични преговори и не отивайте в крайности. Този ден позволява да се раздели неделимото преди и да се постигнат компромисни резултати при преговори. Днес и утре са най-благоприятните дни в този месец за годежи и сключване на брак.

27-и. Навлизащата в Лъв Венера ви дарява с магнетизъм и лично обаяние, с които може да привлечете желаните партньори. Чудесно е, ако вървите под такта на Менделсоновия марш. Проблемите ще са за тези, които не посмеят да се хванат на хорото, не отговорят на предложения и очаквания за съвместен живот или работа. Ден на хората с комплекси, дано не сте от тази категория.

28-и. Ден на леденото сърце. Предстои личностно преобразяване. Ще видите някого в истинската му светлина, но и вашите чувства, притеснения и мисли ще се разкрият и може да станат обект на нападки от страна на конкуренцията. Не очаквайте да ви направят жестове и отстъпки. Вечерта може да ви се обадят с предложение, което е добре да се приеме. Нужна ви е подкрепа за новите инициативи.

29-и. Днес попадате под организирания обстрел на конкуренцията. Очертава се компроматна атака. Внимавайте с общуването и с финансовите операции в мрежата. Не се доверявайте на никого и си пазете личните данни. Не прекалявайте с алкохола и стимулантите. Във всеки момент трябва да мислите и действате трезво, за да парирате провокации и нападки. Нужен ви е надежден щит.

30-и. Няма невъзможни неща или незначителни такива в този ден. Направете важна крачка напред и за следващите дни планирайте и организирайте настъпателни действия. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите решението на проблемите си. Този ден носи озарение и осветява тъмните ъгълчета на съзнанието и подсъзнанието. Ще намерите изход от притеснителна ситуация.

1-и. Луната навлиза в Овен и сключва брилянтен аспект с Венера от Лъв. Ориентирайте се към артистични и светски прояви. Организирайте и посетете концерти и изложби. Представете личните си проекти и произведения и участвайте в конкурси. Някой ще срещне любовта там, където се опитва да спечели публиката или да се внедри на ново работно място. Всичко предприето ще има успех.

2-и. Днес ще имат късмет добре информираните, знаещите, можещите и тези, които са в кухнята на нещата. Обединете сили и ресурси с водещи  специалисти в интересуващата ви област. Участвайте в търгове. Проведете консултации и търсете нужното финансиране. Не бързайте да се рекламирате публично. Ден на тайното знание, на двустранните споразумения и персонални контакти.

 

Дева 23 август – 22 септември

26-и стопява дистанциите и помага да се справите с всеки проблем. На 27-и печелят готовите да рискуват. Предлагат ви да се откажете от едно, за да имате друго. На 29-и лесно може да бъдете заробени с неравностоен договор и да изпаднете под чуждо влияние. Ако на 30-и се разпилявате с много задачи ще го свършите като кучето на нивата. 1-2-и носят подем, нови договори и финансов успех.

26-и. Днес може да постигнете съгласие и да намерите компромисното решение, което ще ви донесе повече възможности и облаги. Опитайте да разберете другата гледна точка, обединете усилията си в една взаимно изгодна посока. Може да разделите неделимото и да разрешите имотен спор. Днес крясъците разболяват и вредят повече отколкото предполагаме. Бъдете отговорни.

27-и. Ако сте притеснителен човек и ако трудно преодолявате комплексите си днес, не чакайте ползи и успех. Някой ще ви натисне по мазола и ще ви притисне на болното място. Трудно ще се справите с опонентите, дори и да са много по-слаби и некадърни от вас. Ако се явите на кастинг може да се притесните и да дадете предимство на конкурента. Внимавайте с алкохола и стимулантите.

28-и. Днес всеки ще получи по заслуги това, за което в миналото се е постарал, което е уредил и направил с много усилия, лишения и жертви. Предстои преобразяване. Постарайте се да извлечете максимални ползи от разговорите, които предстоят. Направете си програма, обмислите исканията и предложенията, които ще направите на предстоящите представителни и лични срещи.

29-и. Ден на паяка, плетат се мрежи и се ловят наивници. Ограничете контактите до минимум. Може да платите за доставка, която няма да получите или ще е дефектна. Най-лошият ден в месеца за сключване на договори и брак. Няма равностойност в договарянията, единият със сигурност ще бъде прецакан и ощетен. Родените в първата декада попадат под ударите на закона.

30-и. Днес преградите са на всяка крачка. Отделете си за всичко повече време отколкото сте сметнали и определили. Концентрирайте се върху най-важните и належащи работи и срещи и като ги уредите тогава да минете на следващите. Ако се опитвате да вършите много работи в движение нищо няма да постигнете. Родените в третата декада може да станат жертва и на нелоялна реклама. Внимавайте.

1-и. Ден за пътувания, за делови и приятелски срещи, за огледи на имоти и терени. Преговаряйте на място и без посредници. Всичко предприето ще тръгне по правилата и ще донесе успех. Водете принципна политика и не нарушавайте дадените обещания. Сключените договори ще са успешни и ползотворни и за двете страни. Помислете как да разширите съвместната си дейност и производство.

2-и. Днес може да се обзаведете с ученици и последователи. Един от дните, в които Девата блести с личните си дарби и таланти и дава най-доброто от себе си. Ще спечелите от консултантски услуги. Търсете допълнителна работа свързана с обучение на кадри. Включете се в нова група по интереси и сами повишете личния си опит и квалификация. Ден на поверителната информация.

 

Везни 23 септември - 22 октомври

На 26-и не влизайте в конфликти и разправии, ще ви се отрази негативно на здравето. На 27-и всичко може да се разреши и уреди. 28-и носи предимства за родените след 11-и октомври. Чакайте вести, за които ще почерпите. На 29-и лесно се влиза в капани, но и сами може да уловите някой наивник. 30-и задава нова посока. На 1-и уредете пътувания, преговори и нови договори. 2-и е ден за учене.

26-и. Тежък ден, особено за родените в третата декада. Луна, Плутон и Венера сключват пречупващи аспекти с рожденото ви Слънце. Очертават се конфликти с роднини по имотни въпроси, проблеми при преговори, ремонтни и строителни дейности. Във всеки момент се старайте да поддържате дипломатични разговори и да не влизате в излишни пререкания. Щадете се.

27-и. Ситуацията коренно се променя. Венера навлиза в хармоничния ви Лъв и задава нова програма за общуване и контакти. Ще се стимулират артистичните и музикални изяви, ще се намери решение на всеки проблем и ще се отиде към взаимно изгодни договори. Това е и най-благоприятният ден за сключване на брак в този месец. Ще ви покровителства висшата любов.

28-и. Днес може да уредите спорен юридически казус, да намерите решение на проблема с ученето и работата на партньорите и децата. Не разчитайте на подкрепа от непознати, но истинските ви приятели ще си проличат и ще ви подкрепят в  инициативите. Днес маските падат, виждате някого в истинската му светлина и това ще помогне да се сближите или окончателно да се разделите.

29-и. Движете се с повишено внимание, обърнете гръб на засипващата ни агресивна реклама. Ден на мрежата, лесно е да бъдем уловени в мрежите на хитри мошеници. Не забравяйте, че в този ден сиренцето е в капана. Може и сами да го заредите, но не е сигурно дали близък няма да падне в него. Не правете това, което не искате да ви се случи. Не сключвайте нови договори и не се обвързвайте.

30-и. Предприетото днес ще тръгне по правилата, ще донесе ползи и ще разшири сферата ви на влияние. Имате възможност да вдигнете нивото и да се изкачите на по-висока позиция в бизнеса и в партньорските връзки с нов договор. Преградите са лесно преодолими, а някои са привидни или само в ума ни. Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред. Не бива да се претоварват очите.

1-и. Родените в първата декада имат възможност да се откъснат от вредна и неблагоприятна среда. Доста хора ще застават на пътя ви. Днес и утре Луната ще ви гледа в опозиция и в конфликт със Слънцето. Ще се наложат премествания, които не сте очаквали или за които не сте подготвени. Ще влезете в конфликт с родители и деца и ще се наложи да направите болезнени компромиси.

2-и. Родените във втората декада ще получат и научат болезнени уроци. Не споделяйте идеи и намерения, конкуренцията дебне. Кооперирайте сили и знания с доверени партньори. Влезте в нов екип или създайте такъв. Предавайте знанията си и приемайте нови информации. Днес ученикът ще си намери учител или треньор, а и обратното е вероятно. Предават се тайни умения и знания.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 26-и опитайте да се сближите с тези, с които сте били в конфликт. 27-28-и са рисковите ви дни, след които няма връщане назад. Промените тогава ще изграждат стени в отношения и връзки. 29-и дава възможност да привлечете спонсор. Нищо не бива да се прави с тенденция за използване, ако искате да има перспектива. На 30-и подпишете нови договори. 1-2-и са дни за преговори и пътувания.

26-и. Концентрирайте важните си действия и усилия днес в часовете до обед. С всеки може да се разберете и спогодите. Опитайте де излезете от затруднено положение с изгодно и за двете страни предложение. С напредването на деня ще имате все по малко шансове за разбирателство и ще започнете да говорите на различни езици, дори и с тези, с които чудесно сте се разбирали до момента.

27-и. Венера навлиза в нехармоничния ви Лъв и застава в опозиция на Луна и Сатурн от Водолея. Очертават се кризи в отношенията. Вървите към изневери и неприятни разкрития, които ще накърняват самочувствието ви и ще провокират агресия. Старайте се да овладявате гнева. Днес и утре може да развалите нещо градено с години в личен и служебен план. Контролирайте се.

28-и. Родените в третата декада ще срещат студенина в местата, където сами са вледенили отношенията с изневери, неангажираност или отсъствия. На преден план изпъква истинското положение на ситуацията, без маска и грим. Дано си дадете сметка къде сте сбъркали и се коригирате. Вечерта в живота ви може да се появи спонсор и благодетел. Следващите дни ще са успешни.

29-и. Днес постигате максималното и се справяте с неприятните положения от миналите дни. Може да постъпите нечестно и нелоялно с един, за да оправите отношенията си с друг, но в този ден няма искреност и равностойност и не може да се очаква честна игра. Доверчивите губят по всички линии. Денят се свързва с нравствената чистота и честната политика, които гледаме през крив макарон.

30-и. Един от най-благоприятните ви и силни дни. Сега е момента да разгърнете дарби и таланти, да се изявите на сцената, да се явите на конкурси и модни дефилета и да се опитате да блеснете в светлините на прожекторите. Организирайте и участвайте в публични изяви. Кандидатствайте по спонсорски проекти. Може да спечелите награди и бонуси. Срещите носят перспектива за бъдещето.

1-и. Денят е благоприятен за преместване, за пътувания и големи сделки, за покупко-продажби и предприемаческа дейност. Установете полезни връзки, задвижете съвместни дейности и проекти с хората, които сте проверили в практиката. Не отклонявайте покани, опитайте да овладеете положението и да насочите стремежите и амбициите на околните в изгодна за вас посока.

2-и. Днес в най-изгодна позиция се тези, които са в час с поверителната и достоверна информация, които виждат нещата на място и не работят с посредници. Препоръчват се срещи на четири очи с хора вещи в занаята, в който навлизате. Сега е момента да се включите и в нова група по интереси. Постарайте се да намерите нов треньор, консултант или учител за себе си и за нуждите на децата.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

26-и е успешен и творчески, може да разделите неделимото преди. От 27-и Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Лъва и ще ви носи късмет във връзките. На 28-и в живота ви ще се появи истински покровител. 29-и е рисков и опасен, не се препоръчва обвързване. 30-и залага нови правила, ще трябва да се съобразите с нечии искания. На 1-2-и късметът работи във ваш интерес.

26-и. Днес с всеки може да постигнете примирие и разбирателство, стига да се опитате да му влезете в положението, да разберете гледната му точка и да докажете приятелските си чувства. Денят се свързва с човешката душа. Вечерта някой ще плаче на рамото ви, а и вие може да направите своята лична изповед. В такъв момент връзките се задълбочават или се късат окончателно.

27-и. Утрото започва с колебания, със страхове и неувереност. Сменете подхода. Днес ще спечелят тези, които се чувстват уверени и са настроени за победа. Овладейте страховете от миналото. Може да получите изгодно предложение, на което не бива да се отказва. Бъдете сигурни, че ще се справите с всяка задача, стига да опитате, да действате уверено и без протакане. Добре е и за пътувания.

28-и. Ден на преобразяването. Опитайте да се видите отстрани. Престанете да мислите негативно за предстоящите задачи и изяви. Каквото е в душата ви такова ще е и времето навън и такива хора ще срещате. Вечерта чакайте награда за положените усилия. Вероятно е да ви се обадят евентуални спонсори, да ви предложат изгодна работа, поръчка или съвместен делови ангажимент.

29-и. Един от най-рисковите ви и губещи дни за месеца. Смирете амбицията, ако не искате да плащате за чужди екстри и желания. Внимавайте с контактите в социалните мрежи. Ден на паяка. Не позволявайте да ви насаждат чужди мисли. Лесно може да бъдете зарибени и употребени. Нищо важно да не се започва. Не се обвързвайте, не правете предложения и не сключвайте брак.

30-и. Днес ще ви притискат и разсейват от различни страни и посоки. Важното е да следвате избраната и съгласувана с партньорите ви посока и да не се отклонявате. Ще срещате ловки мошеници и хора, които ще се опитват да вадят кестените от огъня с вашите ръце. Проверявайте всичко, което ви казват и предлагат. Концентрирайте се над най-важната цел. Ако една врата се затвори, друга ще се отвори.

1-и. Навлизате в силен и творчески период. Денят е добър за пътуване, за съвместни действия и бизнес инициативи и за старт на нови проекти. Подпишете нов договор, преговаряйте с бъдещи и настоящи спонсори, партньори, доставчици и работодатели. Всичко предприето ще ви носи ползи, предимства и пари. Вдигате рейтинга, повишават ви и ви дават изгодни поръчки. Действайте без колебание.

2-и. Постарайте се да бъдете в центъра на събитията важни за бъдещето ви. Който стои до източника и черпи информация от първа ръка ще изпревари другите и ще направи силен ход в най-благоприятния момент. Ден на тайното знание и на поверителната информация, която ще позволи да се предпазите от грешен избор. Разузнавайте, уредете си среща с посветени и знаещи хора.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

26-и изисква умереност в отношенията. На 27-и, който наведе глава после ще трябва и да коленичи пред авторитетите. 28-и внася повече студенина и дистанцираност, не очаквайте да ви направят безплатни услуги. 29-и слага край на една илюзия. По всички направления управлява манипулацията и лъжата. 30-и е ден на откровение. На 1-2-и тръгнете редом със силните, ако искате да спечелите.

26-и. Днес е важно да си знаеш мярата, да не навлизаш в чужда територия, да се съобразяваш с желанията и нуждите на близките. Честността е най-добрата политика. Разделете и това, което смятате да изядете сами. Не убивайте птици и мечти. Стимулирайте децата в избраната посока. Едно потупване по рамото ще свърши много по добра работа от дългите наставления и забрани.

27-и. Ден на сближаване, Венера вече не ви гледа в опозиция. Ще се радвате на споделена взаимност. Отношенията ви излизат от точката на замръзване. Може да получите обаждане, което ще ви изстреля към върха на постиженията и славата или ще донесе надежди, че всичко в отношенията ви ще се оправи. Късметът ще работи повече за тези, които са надвили личните си комплекси и страхове.

28-и. И независимо температурите навън в отношенията ще се усеща студенина, ще са нужни доста думи и часове убеждаване, за да получите каквото ви трябва като работа и услуга. Всичко се изкривява под въздействието на егоизма и желанието за печалба независимо споразуменията. Вечерта може да имате уточняващ разговор и предложение, което поставя всичко на мястото му.

29-и. Движете се с повишено внимание, не влизайте и не споделяйте нищо в социалните мрежи. Пазете си личните данни и не давайте големи обещания. Заложени са капани. Търсете уловката във всяко получено предложение. Не е ден за сключване на договори и предложения за брак. Влизате във фатални връзки, от които ще излезете ощетени и ограбени по всички линии на желания и надежди.

30-и. Ден на откровение за правилната посока. Постарайте се да привлечете съюзници, уредете важния си проблем. Не изпускайте инициативата, гонете си интереса и ще се похвалите с победа. Днес е важно да си концентриран и настойчив, да не започваш много неща наведнъж и да степенуваш нуждите си. Пътувайте, препятствията по пътя ви са лесно преодолими. Вечерта си поръчайте сън.

1-и. Родените в първата декада влизат в конфликт с родители и деца по незначителни поводи, а значителните ще предизвикат скандали, забрани и сълзи. Луната и Слънцето сключват неблагоприятни аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Щадете авторитетите в живота ви, за да бъде пощаден и вашият авторитет. Не отваряйте болни теми за разговор. Подкрепяйте близките си.

2-и. Родените във втората декада ще изживеят неприятни и рискови моменти в общуването. Не отивайте неподготвени на важни делови срещи. Ще ви е нужно мнение и съвет от авторитет в съответната област. Може да покажете ниво на некомпетентност или неинформираност, което може да ви коства престижен пост и работа. Пазете свои и чужди тайни. Ден на поверителната информация.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

26-и е ден за разчистване и прочистване на отношения и терени. На 27-и родените в първата декада са на прага на рисков и опасен ход. 28-и затваря една болезнена страница от живота ви, вечерта идва с обещания за нещо ново. 29-и носи опасно прилепване и тенденция да бъдете използвани и употребени. На 30-и постигане поне една цел, а на 1-2-и вървите към успешни сделки.

26-и. Опитайте да предразположите към споделяне и доверие тези, с които днес ще влезете в контакти и ще водите преговори. Ще получите повече екстри с дипломатичен подход. С напредването на деня Луната навлиза във вашия знак и в следващите дни ще сключва негативни аспекти. Постарайте се днес да направите решителна крачка към едно сърце и да стопите дистанциите с любимите и нужни хора.

27-и. Днес и утре ще изживеете мъчителни моменти на противопоставяне и конфликти. Венера навлиза в знака на опозицията ви Лъва и се включва в негативна конфигурация с Уран от Телец и с Луна и Сатурн от вашия знак. Очертава се криза във връзките, проблеми при пътувания и невъзможност да се постигне съгласие и за най-дребните неща. Липсва ви самочувствие, мъчат ви комплексите.

28-и. Родените в третата декада да не бързат с деловите инициативи. Някой ви мъти водата на работното място, а и в любовта вървите към изневери или разбирате за такива. Ще видите живота без маска и грим, а хората около себе си без приятелското лустро. Територията ви на влияние се свива и се поставят граници в отношенията. Може да се сложи край на една дългогодишна връзка.

29-и. Работете самостоятелно, движете си нещата без да използвате посредници и парламентьори. Не правете и не искайте услуги. Лесно се изпада в зависимости. Може да продадете скъпо талантите си, но после трудно ще се изскубнете от неравностойните и манипулативни връзки. Не скючвайте нови договори и брак. Отложеното за следващите дни ще се развие по-благоприятно.

30-и. Концентрирайте се над най-важното и ще го постигнете. Търсете лични срещи с евентуални спонсори и кандидатствайте по благотворителни проекти. Ще ви с отвори възможност да се внедрите в престижна среда и да намерите по-добра работа. Ще получите нови поръчки и някой може да плати за екстрите, които ще ползвате. Следете една точно определена линия на действие, не се разпилявайте.

1-и. Ден за делови срещи, за съвместни участия и инициативи. Водете принципна политика. Не отстъпвайте от позициите се и ще спечелите доверието на потенциални работодатели и спонсори. Явете се на изпити и конкурси, заявете желание за участие в съвместни артистични, художествени и творчески проекти. Рекламирайте талантите си по всички възможни начини. 

2-и. Днес печелят тези, които са в крак с изискванията на момента и са добре информирани за нуждите на тези, с които ще влязат в контакт. Проучете хората, с които ще преговаряте, за да може да реагирате адекватно на техните изисквания. Влезте в нова група по интереси или създайте такава. Вдигате нивото, намирате хора, които да обучавате или да ви консултират.

 

Риби 20 февруари – 20 март

26-и е ден на задушевните разговори. 27-и отсява хората с комплекси от тези, които вярват, борят се и не се страхуват да рискуват. 28-и показва всеки в истинската му светлина, амбиция и желания. На 29-и разчитайте само на себе си и не се обвързвайте. На 30-и ще преодолеете всяка преграда и ще получите каквото искате. 1-и носи нови договори, предложения и покани. На 2-и привличате спонсори.

26-и. Опитайте да предразположите опонентите си. Водете приятелски и дипломатични разговори и влезте под кожата на тези, с които искате да вървите заедно напред. Вродената ви интуиция се разгръща в пълния си блясък и помага да напипате верните струни в душата на всеки, с когото влизате в личен или делови контакт. Туширайте скандалите в зародиш. Днес крясъците ще ви разболеят.

27-и. Навлизащата в Лъв Венера активизира светския живот и възражда стари традиции в шоубизнеса. Ще ви привличат светлините на сцената и заведенията, напира желанието за песни, танци и участия в приятелски купони. Ден на виното и камбаната. Някой ще почерпи и за предстоящата сватба или годеж или за приема в колеж. Не губете чувството си за мярка, контролирайте се.

28-и. Ден на изтрезняване от еуфорията на големите очаквания. Предстои приземяване. Научават се неприятни уроци. Отношенията се вледеняват след направените разкрития за лъжи и изневери. Каквото си надробил, сега ще го сърбаш. Не се опитвайте да прехвърляте вината на друг, да търсите изкупление или отново да оневинявате и защитавате тези, които са сгрешили или пак ви водят за носа.

29-и. Ден на мрежата. Ще играете ролята на златната рибка за някого и ще изпълнявате желания, но и вашите може да бъдат изпълнени. В играта ще има и трети, който ще обере негативите, ще страда поради грешките на единия и ще очаква напразно другия. Не навреждайте никому. Не взимайте и не давайте заеми и не се поставайте в услуга на хора, които не познавате добре. 

30-и. Ден за нови инициативи, за делови и приятелски срещи, за подписване на нови договори и започване на нови дейности. Нещата може да не потръгнат съвсем гладко, но в този ден преградите са лесно преодолими. Ще покриете тестове и нормативи, ще се справите с поставените условия и ултиматуми и ще излезете с чест от неприятни положения. Не се разпилявайте в много посоки.

1-и. Днес може да се купи и продаде нещо на сметка. Пътувайте, направете огледи на имоти и терени, водете преговорите лично, без посредници и ненужни свидетели. Може да се поемат умерени рискове. Обединете сили и ресурси с доверени и проверени във времето хора. Затворете производствения си цикъл, постарайте се да бъдете независими от странични доставки и финансиране.

2-и. Днес може да намерите работа като учител и консултант или като доверено лице за някой на отговорна работа и пост. Хора с познания и таланти в дадена област ще намерят място, в което да са полезни за себе си и за другите. Преговаряйте за заплащане, рекламирайте се, представете план-програмата си, явете се на конкурси и състезания. Включете се в нов екип, станете част от отбора.

Още по темата: зодии

Подобни статии