Пълен седмичен хороскоп за 26.09-02.10.2020 г.

Скритите комплекси на Телеца лъсват, мрачни мисли налягат Близнаците, Везните трябва да овладеят емоците си и да не прекаляват с критиките и забележките

Погребани спомени оживяват и заплашват да объркат ежедневието ви, но с пълния седмичен хороскоп ще съумеете  да се изправите и да продължите.                                                 

Овен 21 март – 20 април 

26-и започва с тежка програма. Родените в третата декада са в особено неблагоприятна позиция. 27-28-и позволяват постигане на високи цели. 29-и е ден за благотворителност. 30-и носи нови идеи и творчески предложения. 1-и е ден за позициониране в средата и влизане в кръга на доверените хора. Подпишете нови договори. 2-и е зареден с прекалена емоционалност, конфликтност и агресия.

26-и. Днес не ставайте рано и не тръгвайте рано на път. Отлагайте за по-късно както приятните, така и неприятните разговори. За родените след 14 април проблемите никнат като гъби. Може да се очаква агресия дори и от страна на хората, с които имате перфектни отношения. Идват неприятни вести. Не позволявайте на комплексите да вземат връх над здравия разум. Нищо ново не започвайте.

27-и. Меркурий навлиза в Скорпион и вече няма да ви гледа в опозиция. Ще може да се разберете дори и с тези, с които до момента работата не върви и са възникнали спорове за имоти и пари. Представете си ярко и с подробности тази линия на поведение, която смятате да следвате и не се отклонявайте от нея. Стартирайте строителни дейности и ремонти, направете размествания у дома и в офиса.

28-и. Днес всяка цел и лесно постижима, стига да си се подготвил с нужните документи и средства, да си привлякъл доверени последователи и партньори. Не бива да изчаквате пасивно някой да взима решение вместо вас или да се намесва в работата ви. Направете общо прочистване на организма и разчистете терена на връзките. Ще се казват болезнени,но важни за бъдещите отношения думи.

29-и. Ден на сърцето и на сърдечните работи. Не се занимавайте с нищо амбициозно. Не тръгвайте с голямата кошница на очакванията в нова професионална посока. Обърнете повече внимание на близките и децата. Направете желан подарък и изненадайте любимите с нещо направено, уредено  и приготвено от вас. Участвайте в благотворителни прояви и помогнете на някой изпаднал в нужда.

30-и. Ден на свежите идеи, особено по отношение на личната ви визия и излъчване. Облечете се различно, опитайте да привлечете погледите, да бъдете в крак с модата и с изискванията на средата, в която сте на път да влезете и да се представите. Внимателно слушайте кой какво говори, а не се опиянявайте от своя глас. Ще научите нещо, което бързо ще ви влезе в работа и ще донесе ползи.

1-и. Луната навлиза в Овен. Предстоят пътувания, промени и рокади в средата ви. Препоръчват се събрания на единомишленици. Участвайте или организирайте среща на екипа. Време е да се избират нови лидери и да се промени организацията на работата. Лесно ще се намерят последователи или защитници на личната ви мисия и програма. Влезте и в нова група по интереси.

2-и. Луната бърза на среща с Марс във вашия знак. Аспектът възбужда бурни емоции и страсти. Дори и по незначителни поводи може да избухнат семейни и професионални скандали. Никой не отстъпва. Родените в третата декада ще водят тежки битки за защита на личните си права и интереси. Ще срещнете равностойни противници. Важното е да не губите самообладание, но трудно ще ви се получи.

Телец 21 април – 20 май

26-и е зареден с агресия. Родените около 1 май са в рискова и конфликтна позиция. 27-и изисква да изберете място и база за бъдещите инициативи. Не правете компромиси и на 28-и, когато ще се правят опити за елиминиране и надцакване. На 29-и вземете участие в благотворителни дейности. 30-и е ден на преобразяването. 1-и дава предимство на екипната работа, а 2-и запалва свещенни войни.

26-и. Днес проблемите ще са повече за родените в първата декада. Лъсват скритите ви комплекси. Нещо старо от миналото ще се появи и отново ще ви провокира. Запазете самообладание, не споделяйте излишно и не позволявайте навлизане на странични хора в личната ви територия. Бъдете внимателни при пътувания и контакти. Не тръгвайте с неизправна кола и не се качвайте на стоп.

27-и. Днес може да си харесате ново жилище или вила, да намерите своето място, където да се чувствате добре и да живеете спокойно. Ден на базовите проекти и начинания. Всичко, което правите нека е съобразено с амбициите и намеренията на близките. Сондирайте мнение с партньорите и децата. Не действайте на своя глава. Ден за ремонти и стоителни дейности.

28-и. Един от най-мощните дни за месеца. Енергията ни търси поле за изява. Напират страсти, бушуват чувства, стремежът е към постигане на високи върхове в работата и в живота. Няма да мине без спорове и битки. Конкуренцията ви е тръгнала на свещен поход за завладяване на чужди територии и позиции. Вероятно е да влезете в остри сблъсъци на интереси и да качите кръвното.

29-и. Днес е важно да даваш, а не да искаш и да претендираш. Включва се космическият канал на любовта. Сега е момента да се обадите на родителите и децата, да видите кой от какво има нужда и да подкрепите близките си в личните им начинания. Включете се в благотворителни дейности, направете и жестовете, които някой очаква от вас. Ще се почувствате много по-добре.

30-и. Един вдъхновен и артистичен ден. Облечете новите дрехи, не е изключено да ви поканят на тържества и чествания. Постарайте се да изглеждате на ниво. Ден на пръстена и колелото. Не отказвайте предложения, които може да ви вкарат в перспективна среда и да променят съдбата ви. Участвайте в конкурси и състезания. Постарайте се да огреете навсякъде и да блеснете на сцената.

1-и. Активизирайте се, рекламирайте се, впуснете се в нови начинания. Денят е благоприятен за организиране на събрания, на съвместни бизнес инициативи и колективни срещи, на които ще се разискват бъдещите намерения и планове. В средата ви се извършва подбор. Някой напуска, друг заема представителна и отговорна длъжност. Сега е момента да подпишете новите си договори.

2-и. Рисков и конфликтен ден. Неблагоприятно за провеждане на срещи и събрания. Хващаме се за гърлото, водим компроматна война и си пречем взаимно по всички възможни начини. Този ден вади на показ скритите апетити, показва това, което преди усърдно сме прикривали. Лъсват незадоволените амбиции и агресивни намерения. Битката за кокала навлиза в решителна фаза.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 26-и са възможни измами и изкушения. Нищо ново да не се започва. На 27-и намирате таен или явен източник на сила, възможности и пари. На 28-и един изкачва връх в кариерата, друг пада от високо. На 29-30-и Луна и Нептун са в конфликтна позиция със Слънцето ви. Не се противопоставяйте на авторитетите. 1-и носи успех, а 2-и конфликти.

26-и. Днес лесно може да се излъжете в личната си преценка. Не взимайте прибързани решения и следете знаците на съдбата. Налягат ви мрачни мисли, но до вечерта едно посещение ще ви оправи настроението. И независимо изкушаващите предложения днес не е добре да започвате нови начинания и да променяте плановете, които сте съгласували с близките още в предните дни.

27-и. Ден на съзиданието и градежа, на възможността да се започнат строителни и ремонтни дейности, които ще подобрят в бъдеще качеството ви на работа и живот. Не правете икономии на труд и материали. Направете така промените, че да се радвате на удобства и личен комфорт дълго време. Ще намерите кой да ви съдейства или да финансира начинанията ви.

28-и. За родените в третата декада денят носи възможност да постигнат нещо непостижимо преди или да вземет решение, което повече не може да се отлага. Личната ви енергия търси ново поле за изява. В кариерата ви може да настъпят качествени промени, които ще ви улеснят в бъдещия избор. Не се претоварвайте и не правете нищо на всяка цена. Може да платите висока цена за нетърпението или за нежеланието да приемете промените.

29-и. Тръгващият директно Сатурн изисква всеки да си поеме задълженията, да се върне към работата и ангажиментите, които не търпят отлагане. Намерете време да се погрижите за близки и приятели, за тези, на които сте обещали услуги, съдействие и подкрепа в тези трудни времена. Ден на сърцето. Извиненията не важат, нужни са дела и действия, за да покажем кого обичаме и на кого държим. 

30-и. Луна и Нептун сключват пречупващи аспекти със Слънцето на родените около 10-15 юни. Очертават се конфликти в средата и в колектива, в който се изявявате. Не слушайте кой какво ви съветва. Днес може да се обвържете с неподходящите хора и да пренебрегнете тези, които ви подкрепят и ви вярват. Не споделяйте тайни и намерения, особено ако засягат и други хора.

1-и. Денят е благоприятен за срещи на екипа, за събрания и провеждане на консултации. Добре е да се подпишат колективни трудови договори и да се започнат съвместни инициативи на всички нива на професионалните ви и лични интереси. Водете преговори и с бъдещи партньори, спонсори и посредници. Не взимайте едноличин решения, без да се посъветвате с шефове, колеги и близки.

2-и. Венера навлиза в нехармоничната ви Дева. Очертава се труден период за личните ви връзки. Няма да се разберете с околните кое как се прави и на кое вече му е минала модата и времето. Ще са ви нужни съвети от капацитет, особено по отношение на модните и социални тенденции. Днес всеки е нахъсен да спечели, да пребори  конкуренцията и да заеме престижните ниши.

 

Рак 22 юни – 21 юли 

26-и е ден за опипване на почвата, но всичко се прави на сляпо. 27-и ви дава възможност да се внедрите на по-добро място за работа и живот. Направете нужните огледи, преговаряйте. 28-и е ден на високите енергии и цели. На 29-и получавате нужната ви порция любов и обгрижване. 30-и променя намерения и визия. На 1-и сключете нов договор, привлечете спонсор. 2-и е рисков и опасен.

26-и. Днес е важно да контролирате играта на чувствата, да не издавате намерения и делови проекти. Не предприемайте отговорни и важни за бъдещето ви начинания и се обърнете към по духовни занимания. Добре е за преместване в нова квартира или офис. Старайте се да прикривате личните си комплекси. Слабостите ви ще дадат повод за изнудване. Довършете започнатото.

27-и. От днес Меркурий ще ви облъчва в брилянтен аспект от знака на Скорпиона. Бизнесът ви ще се стабилизира, ще се появи възможност за уреждане на имотни и наемни отношения. Протакани дела ще се решат. Лесно ще се разберете с роднини по наследствените въпроси. Представете си ярко и с подробности това, което искате да получите и постигнете. Укрепвайте семейните връзки.

28-и. Един от най-мощните дни в лунния цикъл. Енергията ни напира да се излее навън като работа, емоции и страсти. Увеличете самоконтрола, но не се ограничавайте излишно. Навлизате в силен период, в който може да направите важни разкрития и стъпки към целта. Премествате се или променяте средата. Преговаряйте за нужните ви екстри. Ще извлечете ползи от всеки проведен разговор.

29-и. Ден на сърцето и сърдечните работи. Събуждате се с чудесна идея и с намерението да стопите дистанциите с нужните ви хора. Сложете край на една стара вражда. Кризата сплотява семействата. Посетете близки и приятели, които се нуждаят от подкрепа и стимул в труден момент. Включете се в благотворителни инициативи, кандидатствайте за стипендии и субсидии.

30-и. Ден на пръстена и колелото. Някой може да направи или да дочака предложение. Време е за сватби. Не случайно в света се раждат най-много хора под зодия Близнаци, защото есента най-много сватби се правят, след като се обере реколтата. Денят ще ви донесе награда за положените в миналото усилия и старания. Помислете и как да затворите производствения си цикъл.

1-и. Родените в първата декада ще трябва да направят болезнен избор. Една врата ще се затвори. Може да ви откажат достъп  или обещаната материална подкрепа. Ще разберете кой в действителност държи на вас и на кого можете да разчитате в бъдеще. Някои безперспективни връзки ще отпаднат, ще има болезнени раздели и обяснения, но вече лагерите ще се оформят.

2-и. За вас това ще бъде един от най-рисковите и агресивни дни в месеца. В трудна позиция ще се окажат предимно родените около 10-15 юли. Пет планети сключват рискови аспекти със Слънцето ви. Препоръчва се пасивност и максимална изолация. Не влизайте в разправии и конфликти, не водете преговори, не участвайте в каскадьорски изпълнения и рискови състезания. Стойте мирни.

 

Лъв 22 юли – 22 август

На 26-и преградите пред вас са на всяка крачка. 27-и изисква грижа за дома и нуждите на близките. Заемете се с неотложните ремонти. Не сърдете партньорите. На 28-и влизате в преразход на сили, средства и чувства. Луна и Венера са в пречупващи аспекти спрямо Слънцето ви. На 29-и дайте преди да поискате. 30-и сменя ролите. На 1-и стартирайте нови проекти. На 2-и доказвате, че сте лъв.

26-и. Ден на всевъзможни изкушения, които ще ви вкарат в ограбващи и застрашаващи имиджа и здравето ви програми. Родените в първата декада да спазват техниката за безопасност при изпитания и работа с технически средства. За вечерта не планирайте и рискови пътувания. Не участвайте в екстремни състезания. Луна, Уран и Меркурий образуват кръст с рожденното ви Слънце.

27-и. Препоръката за днес е да не излизате от зоната си на комфорт. Работете и почивайте на свой терен. Не се обвързвайте с хора, които не познавате добре или и преди сте им „сърбали попарата”. Правете всичко по традиционния и познат за вас начин. Не е ден за провеждане на изпитания, за тестване на нови проекти и за нови запознанства. Ден за самоанализ и вглъбяване.

28-и. Денят носи конфликти в любовта и проблеми в чувствата за родените в третата декада. Луната е в опозиция на Слънцето ви и на Венера от вашия знак. Предстоят рокади в професионалните отношения. Внимавайте и не влизайте в интимни връзки на работното място. Лесно може да ви спретнат компромат и да ви препънат по пътя към голямата ви амбиция или желания престижен пост.

29-и. Отдъхвате си, решавате някои от най-болезнените и неотложни проблеми и получавате мечтани екстри. Ден на благотворителните проекти и начинания. Дайте и ще получите, участвайте в спонсорски инициативи и ще привлечете за съюз качествени партньори и благодетели. Където и да отидите носете подарък. Може да получите награди за лично творчество и доказан професионализъм.

30-и. Ден на колелото. Което е било отдалу тръгва нагоре и обратното. Очертават се рокади на работното място. Наблюдавайте внимателно играта и бъдете готови да се намесите и наместите царствено в удобния момент на удобно за вас място и кресло. Очакват ви повишения и преназначения. Облечете новия тоалет, променете прическа и изличване и животът ви ще се промени към добро.

1-и. Денят е благоприятен за работа в екип, на когото вие сте спонсор, ръководител, треньор или шеф като цяло. Сега е момента да се сдобиете с последователи, да си осигурите колективната подкрепа и защита за бъдещите си амбициозни начинания. Проведете събрания, изберете тези, на които ще се опрете и разчитате. Днес може да станете и съветник на лъв от по-висок ранг.

2-и. Венера напуска вашия знак, а това ще ви извади от емоционалните състояния, които пречат на работата ви. Концентрирайте се върху деловата част, а не толкова върху представителната. Прехвърлете някои неприятни функции на друг. Очертават се тежки разговори с хората, с които сте пред скъсване или раздяла. Днес е трудно да преглътнеш гнева и всичко, което вече не ти изнася.

 

Дева 23 август – 22 септември

26-и носи обрати в чувствата. Нещо започнало добре ще се обърка. На 27-и не е без значение на каква база ще стъпиш. 28-и идва с намерение да се постигнат високи цели. На 29-и се поспрете и помогнете някому. 30-и изисква създаване на нов имидж и визия. На 1-и сключете нови договори, влезте в нова среда и привлечете нужните ви хора. От 2-и Венера навлиза в Дева и ви носи любов.

26-и. Не си позволявайте днес да се свивате, да се притеснявате и да действате комплексарски. Дори и най-близките веднага ще ви стоварят част от своите  задължения, без да се интересуват от нуждите ви. Добре е да се преместите на ново място, където ще се чувствате по-свободни и самостоятелни. Не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Може би бъркате в преценката или ви липсва информация.

27-и. Днес се включва каналът на кармичната родова памет. Добре е да се преговоря по имотни и наследствени дела и въпроси. Време е да уредите себе си и децата със самостоятелна база за работа и живот според личните ви възможности. Направете някои премествания и заменки. Роднините ви ще бъдат доста по-отстъпчиви в желанието да се излезе от отдавна затормозяващите преговори.

28-и. Днес е важно да се държите изправено, да не свеждате глава пред забрани или наредби, които не ви изнасят или ви се струват безсмислени и ограбващи труда ви. Денят е зареден с огромен енергиен потенциал. Дано не отидете към излишно прекаляване. Старайте се да дозирате думите и действията си. Дръжте се дипломатично, но без да отстъпвате от личната си позиция и амбиция.

29-и. Днес и утре Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Рибите. Този ден изисква да смирим амбицията и желанието за печалба на всяка цена и да обърнем внимание на тези, които се нуждаят от подкрепа и закрила. Включете се в благотворителни инициативи. Така сами ще станете обект на обгрижване и внимание. Помислете с какъв подарък бихте зарадвали близки и любими и го поднесете.

30-и. Заемете се със себе си, посетете център за разкрасяване, променете прическата и изберете нов тоалет. Имате два дни да се въоръжите с модни оръжия, с които да привлечете любовта или нечия компания. От 2-и Венера навлиза в Дева, бъдете готови да я посрещнете с вдъхновение в работата  и с нова любов. Вървите към промяна в отношенята и начина си на живот. Не се задоволявайте с малко.

1-и. Днес е важно да се направи избор на екип, на личен лекар или на среда, в която да се развивате и работите в бъдеще. Не правете компромиси, защото дълго може да останете в предпочетената от вас зависимост и връзка. Сега е момента да се подпишат и преподпишат договори, да се преговаря за увеличение на заплатата, за различни бонуси и допълнителни екстри. Гонете си интереса.

2-и. Навлизащата във вашия знак Венера ще активизира не само чувствата и любовния ви живот, но ще вложи красота и нови модни тенденции в работата, с която се захващате. Ще ви хрумнат освежаващи допълнения към строгата ви идея от миналото. Може да бъдете поканени на модни конкурси и участия. По всякакъв начин ще се стимулират качествата ви на дизайнер и моделиер.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

На 26-и лъсват комплексите на родените след 12 октомври. 27-и ви води към нови източници на сила, любов и енергия. Не отклонявайте предложения. На 28-и постигате важна цел. Направете поне едно добро дело или дарение на 29-и. 30-и ви помага да влезете във форма. Заемете се с разкрасяващи и лечебни процедури. На 1-и влизате в нова среда. 2-и е зареден с агресия, с опасни и рискови моменти.

26-и. Тази сутрин Луна, Сатурн и Марс са в рискови аспекти спрямо Слънцето на родените в третата декада. Попадате под натиск и правите нежелани компромиси. Аспектът провокира едиповите ви комплекси и ви кара да се държите агресивно към невинните в ситуацията. Ако ви ядоса жената ще си го изкарате на децата и обратното. Не упорствайте излишно, бъдете разбиращи и дипломатични.

27-и. Ден на фонтана от преливаща енергия. Представете си ярко това, което искате да постигнете и тръгнете в тази посока. Ще намерите неочаквано подкрепа или необходимите ви ресурси. Семейството обединява интересите си. Всички сили да се насочат към благоустройството на дома, към нуждите на близките и децата. Неприятностите бързо ще се забравят, само приятното ще остане.

28-и. Днес ще срещнете силен отпор от страна на близки и колеги. Трудно ще постигнете целите си. Всеки е решен да постигне своите, без да прави сметка за интересите на другите. Един от най-мощните дни в месеца. Смирете амбицията. Не прекалявайте в исканията и се съобразете с условията на средата. Не правете и не искайте нищо на всяка цена. Започнете прочистваща диета.

29-и. Ден за любов, милост и състрадание към околните и нуждите на другите. Всяко добро дело ще помогне да уредите проблемите, които отдавна не можете да разрешите. Помагайки на някого в действителност помагате на себе си и близките. Смирете амбицията, придвижете съвместните проекти и включете повече хора в една работа и дейност, която ще донесе взаимни ползи и облаги.

30-и. Днес полезните вещества лесно се усвояват. Тествайте нов лечебен или козметичен продукт. Ще получите и нова информация, която ще позволи да вземете отдавна отлаганото решение. Постарайте се да не нервничите, независимо какви проблеми възникват. До вечерта ще намерите изход от лична криза. Рекламирайте се, направете промоции, опитайте да се внедрите в нова пазарна ниша.

1-и. Предстои пълнолуние в знака на опозицията ви Овена. Може да ви се предложи и наложи да влезете в нова среда или група по интереси, където командва някой, с когото искате или не, но ще трябва да се съобразите. Не се противопоставяйте открито на авторитетите, които претендират и искат да ви водят. Бъдещето ще покаже кой е шефът. В момента е важно да се закрепите в средата си.

2-и. Един от най-рисковите ви дни. Контропирайте емоциите, не провокирайте околните с лични забележки и критика. От нещо дребно ще възникнат спорове, които може да ескалират в битки и обиди. Не поемайте рискове на пътя и на работното място. Тази вечер смирете недоволството, постарайте се да не предизвиквате скандали у дома и на личните си срещи. Здравето е нестабилно, пазете очите.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

26-28-и са три дни на конфликти и битки на интереси. Внимавайте при пътувания, не се намесвайте в чуждия избор и не позволявайте намеси в своя. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. 29-и идва с подарък, а и нещо ще се промени във ваша полза. И в любовта няма да се излъжете. 30-и и 1-и носят печалби и възможности за нови договори. 2-и е рисков.

26-и. Денят носи рискове при пътувания. Тръгнете по-рано, ако не може да се отложат. За родените около 1 ноември тази вечер е заредена с емоции, с експлозивни страсти и усещания. Не взимайте прибързани решения, особено по важни бизнес инициативи. Утре Меркурий ща навлезе във вашия знак и до някоко дни ще ви се предложат много по-добри и изгодни варианти за работа и живот.

27-и. Денят увеличава дистанциите с приятелите, за сметка на семейните задължения. Погрижете се за дома, за личната си база, за нуждите на близките и децата. Символи на този ден са съзиданието и градежа. Удоволствията и компаниите да почакат. Прочетете си приказката за мравката и щуреца. Родените във втората декада трябва да направят повече компромиси, за да има мир и любов.

28-и. Днес проблемите ще са повече за родените в  третата декада. Вероятни са емоционални и любовни кризи. Луна и Венера са в пречупващи аспекти спрямо Слънцето ви. Вървите към прекалявания, към ултимативни изказвания и действия, от които после ще се откажете или ще трябва да отстъпите. Препоръчва се пасивност. Не влизайте в опасни връзки. Вероятни са компромати.

29-и. Днес и утре може да постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате и действате. Луна и Нептун са в брилянтни аспекти с Меркурий от вашия знак. Чакайте подаръци от съдбата, от близки и влиятелни приятели. Ден на сърцето. Срещите ви се подреждат, любовта се преплита с взаимната изгода от връзката ви с някого. Участвайте в благотворителни срещи и прояви.

30-и. Днес може да попаднете на измамни реклами и сами да заблудите дори и без да искате някого в желанието да спечелите предимства. Всичко да се проверява. Тествайте нови лечебни и козметични продукти. Не се осланяйте на чуждо мнение или реклама. До вечерта ще разрешите всеки проблем. В утрешния ден ви очакват важни срещи и делови участия, подгответе се и късметът ще ви следва.

1-и. Такъв благоприятен ден дълго може да чакате. Проведете важните делови разговори и преговори. Подпишете нови партньорски договори и изберете позицията, която ви удовлетворява. Препоръчва се прочистваща диета без много течности, за да не се абсорбира обратно изхвърлената от организма шлака. Не претоварвайте очите. Не прекалявайте с парфюма, сетивата са максимално изострени.

2-и. Днес печелят силовите играчи. Който поддава на убеждаване и манипулация ще загуби пари и позиции. Апетитите са огромни, всеки иска голямото парче от общата баница. Ще имате възможност да бръкнате в гърнето с меда и да получите повече екстри от другите. Проблемът е, че за всичко получено днес ще се плаща утре. Сънищата ви подсказват как е добре да си решите проблема.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

26-и е ден на неравностойните връзки. На едно място се чувствате на мястото си, но на друго сте вън от играта. 27-и дава шанс да се окопаете на нова територия. 28-и е благоприятен за обвързване, а 30-и за работа в екип. На 29-и обгрижете някого и за вас съдбата ще се погрижи. 1-и е ден на призив. Сега е момента да се внедрите в благоприятната и желана от вас среда. На 2-и властват хищниците.

26-и. Днес на преден план излиза стаеното дълбоко в душата. Може да споделите тайни и информации, които е добре да премълчите. Не се опитвайте да блеснете , ще си създадете само проблеми. Ден на едиповите комплекси, на желанието да направиш впечетление независимо какво може да загубиш. Денят е добър за работа със земята и в градината, за преместване в нов дом или в жилище под наем.

27-и. Ден на фонтана от преливаща енергия, която е добре да канализирате и насочите към най-важното, което сте отлагали до момента. Заемете се с обезпечаващи дома и семейните връзки дейности. Ден за ремонти и поправки. Съветът е да правите всичко по традиционния начин и да не се опитвате да откривате топлата вода. Вечерта ще е натоварена с проблеми и с неочаквани обрати.

28-и. Ден на високите енергии и дано те обслужват високи цели в личния ви и професионален живот. Не се разпилявайте в подробности, в дела и дейности, които ще срещнат открита или прикрита съпротива. Планирйте посещения при близки и приятели нуждаещи се от помощ и закрила. Сами ще се нуждеете от подкрепа в следващите два дни. Вечерта се приберете навреме и с желан подарък.

29-и. Навлизате в рисков двудневен период. Отнасяйте се внимателно към всяка идея и предложение. Мнението ви може да не съвпада с това на другите, но това не значи, че трябва да водите свещенни войни, за да доказвате правотата си. Днес е важно да си безрезервен, приемащ, обичащ и разбиращ проблемите на другите. Участвайте в благотворителни инициативи.

30-и. Ден на пръстена и колелото. Така ще се извъртят нещата, че ще трябва да се съобразите с мненията на околните и с шефските разпоредби, дори и да не виждате смисъл в някои от тях. Не спорете, не участвайте в конфликти и отложете за утре събранията, преговорите и сключването на новите договори. Днес както и да постъпите ще се почувствате излишни, пренебрегнати и ощетени.

1-и. Луната навлиза в хармоничния ви Овен и бърза на среща с Марс. Аспектът стимулира личната ви активност и емоционалност. Сега е момента да привлечете спонсори и съмишленици, да съберете екипа, да уточните и разпределите отговорности и дейности и сами да поемете важни задължения и ангажименти. Ден на призив. Не отклонявайте предложения за съвместна работа и дейност.

2-и. Днес за грешка няма прошка. Изпълнени сте с решителност, не отстъпвате от позиции и мнения. Апетитите се изострят. Всеки се опитва да получи най-доброто в ситуацията, дори и с цената на нечестни битки. Назряват конфликти, които трудно ще се избегнат, но личните ви интереси няма да бъдат засегнати драстично. Шефовете ще ви предпочетат пред някой, който не се справя добре.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Сънищата от 26-и да се приемат с резерви. В този ден получаваме тежки и неприятни знаци. 27-28-и дават шанс за развихряне на личния ви потенциал. Ще свършите много добра работа у дома и на работното място. 29-и изисква грижа за другите. 30-и носи промени в излъчването и в подхода. На 1-и се очакват сблъсъци на авторитети и позиции, а на 2-и родените около 15-и да се смирят и да изчакат.

26-и. Днес родените в третата декада трудно ще прикрият комплексите и раните на миналото. В желанието да се помирите и сближите с някого може да направите вредни за вас и за бъдещето ви компромиси. Нищо важно да не се започва. Не поемайте ангажименти, които ще ви поставят в губеща и несигурна позиция. Може да ви изнудват тези, пред които сте били излишно откровенни.

27-и. Ако в този ден започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока и ще извлечете максимални ползи и изгоди. Ден и за активен отдих, за работа в градината, за ремонти и поправки, за строителни и довършителни дейности. В следващите дни представете и готовите служебни проекти, за да претендирате за повишение. От днес Меркурий заема благоприятна за вас позиция.

28-и. Високо енергиен ден. Може да изкачите връх в кариерата и да подпишете изгоден договор. Не отминавайте без внимание нито едно предложение. Оставете си вратичка за връщане, ако в момента не можете да приемете едно предложение. Уредете наемни и наследствени отношения. Добре е да се започне прочистваща и отслабваща диета до пълнолунието. Разчистете и личните си връзки.

29-и. Днес е добре да поспрем, да се огледаме, да видим от какво се нуждаят най-близките ни и любими хора и да се постараем да го намерим и доставим. Не приказвайте и не обещавайте много, а уредете нещата и улеснете партньорите си, без да искате награда или да претендирате за нещо. Направете подарък от сърце. Сатурн тръгва директно. Изтърпените лишения носят награда.

30-и. Ден за реклама и самореклама. Постарайте се да привлечете погледите не само с ум, но и с визия иначе трудно ще победите конкуренцията. Една ваша идея ще се реализира, макър и със закъснение. Лесно се усвояват всякакви уроци. Кръвта се обновява, връзките ни също. Навлизате в процес на прочистване и пречистване. Постарайте се да сложите в ред отношения и лични връзки.

1-и. Този ден ще оформи лагерите в живота и на работното ви място. Ще се наложи да направите болезнен избор. Няма да може да продължите постарому. Край с двойнствените отношения. Време е за избор, който ще определи с кого сте и накъде отивате. Родените в първата декада ще преживеят мъчителни раздели и рокади. Ден на колелото. Едно излиза на преден план, друго губи значение.

2-и. Ден на ненаситните апетити, на желанието да вземеш всичко за себе си, стига да ти се отвори такава възможност. В желанието до придобиете сигурност ставате лакоми и нямате спирка в претенциите. Влизате в излишни конфликти. Тази вечер проблемите ще са повече за родените около 15 януари. Бъдете максимално дипломатични и тактични, за да не загубите ценно партньорство.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

До 28-и Луната е във вашия знак. Аспектите за 26-и са конфликтни и рискови. Внимавайте с техника и транспорт. На 27-и работете и се веселете на свой терен. 28-и налага нови правила в партньорските връзки. 29-и е ден на взаимната помощ. На 30-и купете нов тоалет и изпробвайте нова козметика. Подгответе се за 1-и, когато може да победите в конкурси и състезания. 2-и е зареден с агресия.

26-и. Днес проблемите никнат като гъби за родените до 1 февруари. Не влизайте в зависимости, не давайте и не взимайте заеми. Все нещо ще се развали и ще обърка плановете ви. Желанието да се изпитат удоволствия ще ви вкара в неравностойни и губещи връзки. Може би е по-добре да отложите пътувания, ако с това бихте улеснили близките. Не поемайте излишни рискове.

27-и. Ден за активен отдих, за смяна на един вид труд с друг. Работете в градината и по неотложните ремонти и подобрения у дома. Посъветвайте се с майстори, за да не си създадете допълнителни ядове и разходи. В желанието от нещо да икономисате ще платите повече. До вечерта ще се справите успешно и ще си отдъхнете поне от един проблем. Чакайте важно съобщение и посещение.

28-и. Ако работата ви напредва в любовта ще имате проблеми и обратното. Не можете на никого да угодите, най вече на себе си. Не може и да останете пасивни, когато се налага да се вземе важно делово решение. Не се намесвайте в колегиалните дела, в избора на близките и децата. В желанието да помогнете може да излезете виновни за чужда вина. Не се претоварвайте, щадете сърцето.

29-и. Вашата управляваща планета Сатурн тръгва в директна посока и на 17 декември ще навлезе във Водолей. До тогава си поемете отговорностите и задълженията, сложете в ред професионалните и лични дела и приключете с нещата, които все оставяте за после. Уредете наследствените отношения. Днес си даваме сметка на кого държим и кой в действителност държи на нас и ни обича.

30-и. Ден на пръстена и колелото. Променят се отношенията с партньори. Някой върви към годеж и брак, друг решава да прекрати неравностойните връзки. Организмът ни е настроен на приемане и усвояване. Покрай полезното ще усвоите и някои вредни навици и пороци. Ще ви се услади нещо, което ще ви вгорчи живота в бъдеще. Спазвайте точно диети и предписания, не изневерявайте.

1-и. Не пропускайте този ден, той е благоприятен за всякакви начинания, за сближаване и за съвместни инициативи. Събираме се в групи по интереси. Намерете мястото си и ще се почувствате по-добре. Не оставайте сами. Пълнолунието провокира депресивни състояния. Сетивата са превъзбудени. Възприемаме всичко ярко и действията ни са без нужните задръжки. Не отивайте в крайности.

2-и. Днес амбицията и желанието за пачалба водят до остри сблъсъци на интереси. Конфликтите са неизбежни, ако решите на всяка цена да се борите за престижни позиции. Не очаквайте да ви направят отстъпки, компромиси и услуги. Всеки мисли как да подложи крак на конкурента и да заеме неговата позиция. Контролирайте разходите, ограничете контактите и не поемайте нови ангажименти.

 

Риби 20 февруари  20 март 

26-и е ден на притеснения и отхвърляне. Комплексите ви провалят и издават. От 27-и Меркурий ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Скорпиона. Бързо ще уредите имотни и наследствени дела. 28-и е благоприятен за делово и лично обвързване. На 29-и ще получите помощ и материална подкрепа. 30-и идва с промени и нови идеи. На 1-и тръгвате в нова посока. 2-и е рисков.

26-и. Днес е важно да сложите в ред личните и делови отношения. Опитайте да постигнете примирие по важните въпроси. Нищо ново да не се започва без одобрението на засегнатите в ситуацията. Простете на някой, който ви е обидил. Ако почувствате някакво стягане в гърдите, това е знак, че мислите прекалено материално. Нужна ви е повече духовна храна, обич и споделяне.

27-и. Ден за пътувания за огледи на места и терени, на които може да се установите и да започнете важна за семейството ви или лично за вас дейност. Имате шанс да стъпите на стабилна основа, на която ще се развивате в бъдеще. Нищо да не се руши, а да се гради и надгражда. Преговорите от този ден може да ви помогнат да намерите нова пазарна ниша и да започнете нова работа.

28-и. Активизирайте се, явете се на конкурси и прослушвания. Енергията ви напира да се излее навън към другите. Може да покриете високи нормативи и да постигнете високи цели. Навлизате в силен тридневен период. Разпределете роли и функции, подредете си нещата по степен на важност и задвижете амбициозните си дела. Пасивният човек ще загуби. Стимулирайте децата.

29-и. Ден за благотворителност и прояви на милосърдие. Ако имате възможност подкрепете не само морално, но и материално нечия инициатива. Всеки жест ще носи ползи, ще привлича благоприятни случайности и хора, които ще са ви от полза в бъдеще. Ако откажете подкрепа, сами може да се лишите в бъдеще от такава. Противопоказно е да се товари сърцето. Днес молитвите се чуват.

30-и. Луната навлиза в Риби. Съдбата завърта колелото и ви помага да изплувате от лични или професионални кризи. Облечете новите дрехи и се движете оптимистично. Ще получите стимул за действие. Ще се случват събития, които ще ви вадят от застоя, ще помагат да уредите важни дела и да се представите на ниво където и да отивате. Тази вечер и личната ви муза ще ви посети.

1-и. Днес може да реализирате голямата си мечта, да получите чакано обаждане и покана и да сключите перспективни договори. Луната е в съвпад с Нептун във вашия знак. Идеите и хрумванията ви ще бъдат оценени и одобрени от близки и шефове. Може да стартирате проект, над който дълго сте работили. Не отказвайте покани. Имате шанс да влезете в просперираща среда, група или екип.

2-и. Ден на крокодила, на хората със здрава захапка, които не пускат нищо изгодно за тях и не правят компромиси. Не е ден за преговори. Не очаквайте да ви направят отстъпки от цени на стоки и услуги. Не се заробвайте с дългове и с обещания, които трудно ще изпълните. Защитавайте справедливи каузи, но не се намесвайте, преди да ви поискат помощ. На сън виждате проблемите си.

Подобни статии