Пълен седмичен хороскоп за 26.12.2020-01.01.2021 г.

Девата да се пази от удари под кръста, Близнаците да гледат по-лежерно на проблемите, на Везните може да им се наложи да направят болезнен избор, Стрелецът сърба новогодишно надробена в миналото попара

Някои трябва да изпратят старата година тихо, без резки движения, за да не сбъркат. Други, напротив, трябва да направят решителна крачка и да пристъпят в новата година с гордо вдигната глава, за да не продължат да тъпчат на едно място. Какво казват звездите на финала на 2020 и старта на 2021 година?

Овен 21 март – 20 април

До обед на 26-и се занимавайте с благотворителни проекти. От обед до обед на 27-и помислите за себе си, за здравето и за външния си вид. Идете на СПА, променете прическа и визия. 28-и е благоприятен за делови срещи и събрания на екипа. От обед на 29-и навлизате в рисков период до 31-и. Намалете темпото, почивайте си. 1-и носи трансформация, а телефоните на приятелите дават заето.

26-и. До обед е време за жестове на внимание към свои и чужди. Посетете близките, обгрижете някой изпаднал в нужда и сами ще получите подкрепата, от която се нуждаете. От обед навлизаме в период, в който всичко полезно лесно се усвоява. Доставете си радост на сетивата, направете си оздравителни и прочистващи процедури. Може да срещнете хора, с които ви предстои да се обвържете за дълго.

27-и. До обед отделете време за личната си визия, създайте си настроение. Вечерта предстоят семейни и приятелски сбирки. Навлизаме в период, благоприятен за делови и професионални срещи, на които ще се взимат важни решения за бъдещето. От днес на обед до утре следобед проведете разговори, които може да ви донесат предложения за странични дейности и работни ангажименти.

28-и. Ден на тръбача, който свири сбор. За всеки е важно да намери своята среда, да се ангажира с хора от неговата черга и да потърси контакти със смишленици в областите, в които смята да се развива, да твори и действа. Вечерта е рискова и натоварена с неприятни ситуации. На никого и за нищо няма да може да угодите. Претенциите ни един към друг водят до раздели и конфронтации.

29-и. Днес всеки е тръгнал с торба от желания, които трудно ще изпълни и реализира. Очертават се остри сблъсъци на интереси и позиции на работното място. Апетитите са огромни, всеки се стреми да докопа по-голямото парче от общата баница. Навлизате в тридневен рисков период с навлизането на Луната в нехармоничния ви Рак. Смирете претенциите, търсете помирението.

30-и. Днес природата се стреми към хармония в желанието да запази статуквото на отминаващото пълнолуние. Не взимайте крайни решения, не влизайте в непримирими отношения и двубои. Давайте го по-лежерно, опитайте да разберете другата гледна точка и да направите взаимни компромиси по пътя към любовта или съвместната работа и бизнес инициатива. Почивайте повече.

31-и. Тежък и рисков ден. Може да изживеете стресови предновогодишни моменти. Внимавайте да не се скарете с тези, с които смятате да посрещнете 2021 г. Някой може да остане сам или да промени плановете си, с което ще развали и повлияе негативно на чуждите намерения. Родените в третата декада са в по-тежка позиция. Може да си докарате и здравословен проблем.

1-и. Денят изисква повече обективност и отказ от илюзиите. Всеки ще получи това, което е заслужил и за което се е постарал. Не се препоръчват много контакти. Тези, с които сте си определили срещи, може и да не дойдат. Плановете ни се променят за минути под действие на неочаквани фактори. Приемайте всичко без да си разваляте настроението, опитайте да се видите отстрани.

 

Телец 21 април – 20 май

26-и е ден за обгрижване, всичко дадено се връща. В неделя е време за релакс. На 28-и до 16 ч. е добре за срещи на екипа, уточнете съвместните проекти. До 16 ч. на 29-и апетитите трудно се задоволяват, нечии претенциите ви идват в повече. На 30-и всичко да се разпределя поравно. 31-и слага край на уравниловката, само който е заслужил ще получи награда. На 1-и почивайте.

26-и. Този ден изисква първо да дадеш, а после да поискаш и претендираш. Помислете към кого имате дълг, посетете тези, които ви обичат и очакват. Ден за благотворителност. След обед се отдайте на личните си нужди и занимания, проведете прочистващи и зареждащи процедури. Ще възникнат проблеми, към които се отнесете спокойно и до утре на обед ще ги разрешите.

27-и. Всеки има своя Стефан, Стефания и Стоян, да са ни живи и здрави. До обед се подгответе за празника, за посещенията и срещите, които ви предстоят. Сега е момента да смените прическа и визия, да облечете новия си тоалет и поне тази вечер да не мислите за проблемите. Внимавайте с двойнствените връзки и отношения, за да не останете от два стола на земята.

28-и. Днес е добре до 15 ч. да проведете събранията и деловите срещи, които ще дадат нови насоки за бъдещата ви съвместна дейност, ще разпределят роли и отговорности. След това до утре следобед нивото на агресия се повишава, всеки тръгва с голямата кошница и не е склонен на компромиси. Не се включвайте в съвместни инициативи, където не се знае кой пие и кой плаща.

29-и. Денят започва с конфликт, ако не си знаем мярата и мярката. Всеки претендира и настоява другите да се съобразят с неговите желания и програми. Ако не се направят взаимни компромиси, ще изживеете болезнени моменти и на 1-и може да останете сами или някой да си тръгне. Напрежението ще нараства, ако не се смирите. Благодарете за това, което ви се дава и предлага.

30-и. Ден на равнопоставеност. Постарайте се да огреете навсякъде и разпределете екстрите поравно. Ограничете до минимум конфликтите и контактите с хора, които винаги ви предизвикват. Днес крясъците разболяват и отварят тайни рани в тялото и в душата. Постарайте се да запазите хармонията в отношенията. Не изневерявайте, съобразете се с желанията и нуждите на близките.

31-и. Последният ден на тази толкова тежка година може да ви донесе чаканото предложение. Ден на виното и камбаната. Всеки ще има своя повод да почерпи. Получаваме заслужени подаръци. Съветът за този ден е да не се губи чувството за мярка, да не се отива в крайности с яденете и пиенето. За утре не планирайте пътувания и участия в екстремни инициативи и рискови спортове.

1-и. Родените в първата декада са в рискова позиция. Луната от Лъв, заедно с Юпитер и Сатурн от Водолей, образуват кармичен кръст с Уран и с рожденното ви Слънце. Не пътувайте, ако не се налага. Може да имате проблеми с техника и транспорт. Не се занимавайте с ремонти и поправки. Не влизайте в казиното и не играйте хазартно. Вероятни са кризи в отношения и здраве.

 

Близнаци 21 май - 21 юни

На 26-и правете това, за което някой ви помоли. 27-и е ден за релакс и пречистващи процедури. Луната навлиза в Близнаци и до 29-и ще бъде в опозиция на Венера. Очертават се проблеми в любовта и връзките. 29-и отваря ненаситни апетити не само към храната. 30-и изисква компромиси, а 31-и носи вести, за които ще почерпите. 1-и вкарва нови хора в играта, в която до момента сте доминирали.

26-и. До обед правите избор повече със сърцето, но след това увеличавате дистанциите и планирате един неделен ден посветен на личните си нужди и желания. Проблемът е, че си правите едни сметки и планове, а съдбата има други спрямо вас. Ще се появи проблем, който ще пренасочи отношенията ви в нова посока. С действията си в следващите дни може да навредите на любовта и връзките си.

27-и. Луната навлиза в Близнаци и до вечерта застава в опозиция на Венера от Стрелец и в пречупващ аспект с Нептун от Риби. Очертават се конфликти, които може да донесат пробив в отношенията поради странични връзки. Фикс идеи и фобии пречат на разбирателството с партньори. Очертават се опити за манипулации в желанието на всеки да постигне своето. Здравето е настабилно.

28-и. Денят е благоприятен за работа в екип, стига да не подходите егоистично. Съобразете се с мненията на участниците в разговорите, които провеждате. Не взимайте еднолични решения и не изневерявайте. Не сте склонни да отстъпите, а това наврежда на връзките ви. Днес сетивата са изострени. Не ползвайте силни парфюми, за да не отблъснете тези, които искате да привлечете.

29-и. Денят носи краткотрайни победи и удоволствия, които ще бъдат последвани от дълги дни на разочарования. Нищо да не се прави на всяка цена. Въздържайте се от активна дейност и контролирайте апетитите. Нужна е избирателност във връзките и спазване на диета в дните около пълнолунието. Не оставайте сами. Добре е да бъдем до близките, които изживяват депресии.

30-и. Ден на богинята на човешката душа Психея, която често е изобразявана като пеперуда. Постарайте се поне в някои моменти настроението ви да е пеперудено, гледайте по-лежерно на проблемите и не отивайте в крайности. Не взимайте решения под въздействие на провокиращи разговори и преживявания. Препоръчват се физически упражнения, водещи към хармония.

31-и. Последният ден на тази тежка година отприщва насъбраните с месеци чувства и страсти. Веселието може да премине в открито буйство. Не прекалявайте с алкохола и стимулантите. И нека чувството за мярка да не ви напуска. Ограничете контактите и не преминавайте границата, която сами сте си наложили. Вечерта маските падат. Виждате някого в истинския му облик.

1-и. Ден на кривите огледала. Нищо не е такова каквото изглежда. Действителността отрезвява, а навън времето е синхронно с това, което става в душите ни. Всеки получава наградата, която е заслужил със старание или пренебрежение към нуждите на близките и семейството. Опитайте да се видите отстрани и да прецените всяка ситуация обективно. Край на една илюзия. Изтрезняваме.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 26-и дай, за да получиш. За 27-и планирайте прочистващи процедури. Срещите от тази вечер до утре следобед ще ви донесат нужната стиковка с полезни за бъдещето ви хора. Вечерта на 28-и се гответе за конфликт, а и на 29-и трудно овладявате неудовлетворението и гнева. На 30-31-и смирете претенциите, в хороскопа ви действа кармичен кръст, който ще се разпадне на 6 януари.

26-и. Днес може да получите неочакван и непредвиден подарък, който ще окаже въздействие върху плановете и намеренията ви. Срещите ви са белязани с нови надежди за бъдещето. Един мил жест на внимание ще обезоръжи тези, които се сърдят и не са склонни да прощават прегрешенията на другите. Противопоказно е да се товари сърцето, да се яде груба храна и да се казват груби думи.

27-и. Започнете деня с прочистващи тялото и душата процедури. Погрижете се за визията си, особено ако вечерта ви чака среща с близки на сърцето ви хора. Тази вечер е заредена с магнетично привличане и отблъскване. Предстоят събирания, които ще доведат до раздели, но и една раздяла ще ви помогне да се съберете с тези, които са ви на сърце. Край на двойнствените връзки.

28-и. До 15ч. 30 мин. свиквайте събрания и срещи на екипа, проведете разговорите, които ще очертаят новата насока за развитие на бизнеса и личната ви инициатива в новата година. За вечерта не планирайте преговори и делови ангажименти. Агресията се засилва, никой няма да направи компромис. Напрежението ще ескалира в скандали, които може да доведат до прибързана раздяла.

29-и. Денят стимулира склонност към насилие и агресивни прояви по незначителни поводи. Не е добре за преговори по важни сделки и покупко-продажби. Не очаквайте компромис, а и вие не сте склони на отстъпки. Вечерта носи удовлетворение, а утре с всеки може да се разберете, така че отложете важните си срещи и начинания. Днес апетитите към забраненото и чуждото са неустоими.

30-и. Съветът за деня е да не нарушавате хермонията и установения ред, да се стремите към балансирани действия и компромиси. Опитайте да разделите неделимото преди. Безцеремонното поведение ще ни разболее. Символ на деня е умереността във всичките и форми и прояви. Забравете служебната амбиция и се усмихнете на конкуренцията. Заемете се с почистващи действия.

31-и. Денят носи рискове, особено ако отидете в крайности и си позволите непремерени и ексцентрични действия. Внимавайте с алкохола. Не вдигайте чашката преди да седнете с близки и приятели на новогодишната трапеза. Очаквайте негативна реакция в посоката, в която прекалите или тръгнете без покана и разрешение. Не си позволявайте провокиращи коментари.

1-и. Не тръгвайте рано на път. Ще влезете в преразход на средства и сили. Поспете до обед и ще избегнете неприятните реакции и положения. Днес маските падат, сваляме макиажа и костюмите, лъсва голата истина. Приемайте случващото се с усмивка. Днес всеки получава каквото заслужава. Сърбаме надробената в миналото попара, но за някой ще има и чудесна закуска с любимите хора.

 

Лъв 22 юли – 22 август

26-и е ден за разходи, направете ги от сърце. На 27-и е време за отпускане и релакс кой както го разбира. Полезните вещества лесно се усвояват. 28-и е силен в делово отношение. Имате последен шанс за годината да се споразумеете за бъдещите сделки и съвместни действия. 29-и е рисков. На 30-и всеки трябва да получи своето. 31-и предлага нова посока, но на 1-и не поемайте никакъв риск.

26-и. Днес се включва космическият канал на любовта и състраданието. Който не е милостив сам ще се лиши от милост. Направете едно добро дело, обгрижете тези, които протягат ръка или усещате, че се нуждаят от помощ и закрила. Очертават се нестандартни срещи, които може да ви отворят посока към щастието и любовта. Родените в третата декада са на прага на тежък избор.

27-и. Ден за релакс и подготовка за посещенията и изявите ви вечерта. Стефановден, приятелите черпят. Символ на деня са пръстена и колелото. Нещо зациклено в миналото се оправя. Сложете ново начало в отношенията си с близки и любими. Вечерта опозицията на Луна и Венера провокира изневери и изнервящи положения. Бъдете себе си, не правете компромис с чувствата и стремежите.

28-и. Време е за събрания, за участия в обсъждания и съвместни делови начинания. Ден на призив, който събира хора с еднакви разбирания, търсения и идеи. Водят се преговори, решават се финансови и обществени дела. Проведете срещите, от които очаквате много. Ще постигнете напредък и в отдавна зациклените дела. Вечерта не оставайте сами, меланхолията ни завладява и разболява.

29-и. Ден на лъвските апетити. Всеки се стреми да вземе по-голямото парче от общата баница. Не правете компромиси и не очаквайте да ви направят такива. Ще бъдете подложени на тест по пригодност. Отстоявайте позициите си, особено ако се чувствате уверени в правотата си. На всички нива конкуренцията е убийствена, а изкушенията са на всяка крачка. Влизате и в капаните на любовта.

30-и. Денят изисква смирение. Опитайте да влезете в положението на другите и да разберете тяхната гледна точка. Може да се договорите за важна сделка. Всеки прави своята отстъпка и работата се урежда. Заемете се с почистване и с подредбата на дома. Разпределете роли и отговорности за празничните мероприятия. Обадете се на тези, с които отношенията напоследък са охладнели.

31-и. Ден на виното и камбаната. Отива си една страшна, тежка и рискова година, която донесе много болка и загуба и от която ще останат само горчиви спомени. Днес отивате в крайности и взимате крайни решения. Опитайте да се разкрепостите и да се повеселите. Чудесен ден за любовно предложение и за среща на сърцата, които се обичат. Във въздуха се усеща надежда.

1-и. Днес Луната от Лъв сключва рискови аспекти с Уран, Юпитер и Сатурн. Внимавайте с техника и транспорт. По възможност не пътувайте, особено ако не сте изтрезнели от купона или от случилото ви се тази вечер. Не поправяйте уреди, от които не разбирате. Може да направите и нарушение, което ще ви коства доста пари и загуба на време. Движете се по линията на минималното съпротивление.

Дева 23 август – 22 септември

На 26-и чакайте подаръци от съдбата. Направете и вие някому желан подарък. На 27-и проведете прочистващи и релаксиращи процедури. 28-и е благоприятен за събрания и срещи на екипа. Вечерта се въвличате в конфликти, които и на 29-и ще продължат. 30-и дава не всеки неговото. 31-и идва с покана и предложения, а на 1-и ще срещате ледени сърца и гостуванията може да се отменят.

26-и. Добре е в този ден да посетите и да се видите с близки и приятели, с които няма да може да бъдете по празниците. Където и да отидете носете подарък. Ден на сърцето и на любовта. Отворете душата си за тези, които ви обичат. Направете поне едно добро дело за напълно непознати хора. Направените днес жестове се връщат, а който не е милостив, сам ще се нуждае от милост един ден.

27-и. Останете си у дома, проведете релаксиращи процедури или посетете център за разкрасяване. Сега е момента да се погрижите за външния си вид. Изберете и тоалетите за празниците. За вечерта планирайте делови и семейни срещи, които ще очертаят бъдещите ви отношения с партньори. Луната навлиза в знака на нехармоничните ви Близнаци, а вие навлизате в конфликтен период.

28-и. Луна, Венера и Нептун образуват кръст със Слънцето на родените във втората декада. Ако се скарате с някого ще е за дълго. Днес съдбата завърта своето колело и който е бил потискан, ще се опълчи срещу потисниците си. Ролите в живота ви се разменят. Бъдете максимално тактични и дипломатични, не изневерявайте на партньорите си. Някой може да остане от два стола на земята.

29-и. Днес ревност и тормозещи чувства подклаждат и у вас огънят на съпротивата и конфликта. Влизате в разправии с важни за бъдещето и за работата ви хора. Апетитите за власт и пари са неустоими. Взаимно си подливаме вода. Агресията ще ескалира. Родените в третата декада може до получат неприятни удари под къста. Бъдете максимално дипломатични и тактични.

30-и. Разпределете по братски отговорности и придобивки. Разберете се с близки и приятели кой какво ще приготви за празничната трапеза. Разпределете и задълженията към родители и деца или ги съберете заедно, докато вие сте на гости у приятели. Тази вечер може да получите изгодно предложение, което утре ще се трансформира в покана за съвместна работа и дейност.

31-и. Ден на виното и камбаната, която отброява последните часове на тази година, която всички искаме бързо да забравим. Всяка среща ще е от значение. Ще се водят разговори за бъдеща дейност и съвместна инициатнива. Последният благоприятен ден за брачно предложение. Не чакайте повече, ако сте намерили своя човек. Но тази вечер много хора няма да са на мястото си.

1-и. Ден с тежки звездни аспекти. Студенината нахлува в сърцата. По различни поводи се чувстваме забравени, недооценени или отхвърлени. Ден на леденото сърце. Бъдете отзивчиви, независимо какво и колко ще ви коства това. Всеки получава това, което си е заслужил в дългите дни на преданност или неангажираност. По възможност си останете у дома, отложете пътуванията.

 

Везни 23 септември – 22 октомври 

На 26-и е време за благотворителност. На 27-и гостуваме на Стефания и Стоян, ако ситуацията позволява. Планирайте за 28-и срещи на екипа и подписване на колективни трудови договори. 29-и е рисков и неблагоприятен за съвместни инициативи. Ден на ненаситните аптетити, които ще ви скарат и разделят. На 30-31-и не поемайте рискови ангажименти. 1-и променя отношения и правила.

26-и. Разменяме си поздравлния и жестове на внимание. Може би те са по-ценни от един ненужен подарък в тези дни. Помислете кого сте пропуснали и се обадете. Не подминавайте хора в нужда  и бъдете по-отстъпчиви към желанията на близките. Не яжте груба храна и не казвайте груби думи. Противопоказно е да се товари сърцето, да се засягат болни и неприятни за околните теми.

27-и. Ден на пръстена и колелото. Една среща и приятелско посещение може да промени живота на мнозина. Нещо се оправя, друго се разваля, но като цяло случващото се в този ден затваря вратата към миналото и отваря пред всеки от нас нови възможности и варианти. Ще се наложи да направите болезнен избор. Венера е в опозиция на Луната, а това може да разклати някои връзки.

28-и. Последният благоприятен ден в тази година за събрания, за съвещания и срещи на екипа. Може да се вземат важни решения за обществото и за живота ви като цяло. Обмислете и подпишете нова програма за действие в кризата. Всяка делова среща ще донесе възможност за взаимно изгодни сделки и предложения. Чакайте обаждане и на партньори в чужбина, не отклонявайте нови оферти.

29-и. В трите последни дни на годината Луната от знака на нехармоничния ви Рак ще задвижи тежки аспекти. Не планирайте рискови инициативи и по възможност си останете у дома. Този ден подпалва опасни страсти и амбиции, поставя ви в конфликтни отношения с хора, с които до вчера сте вървели рамо до рамо. Не водете преговори и не бързайте да обръщате гръб, преди да сте се изяснили.

30-и. Чист и светъл ден, природата се стреми към баланс и хармония, направете го и вие. Противопоказно е да се предизвикват скандали и да се казват груби думи. Ден на човешката душа. Помислете добре преди да кажете нещо неприятно и обидно за човека до вас. Крясъците ще ви вдигнат кръвното и ще ви разболеят. Обърнете всичко на майтап, вместо да се сърдите за дреболии.

31-и. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция. Нещо в плановете ви може да се обърка. По възможност отлагайте пътувания късно вечерта. Този, когото очаквате може да не дойде или да закъснее, но и неочаквани гости може да посрещнете. Не засягайте белезнени за близките ви теми. Някаква агресия витае във въздуха. Внимавайте с фоерверките.

1-и. Този ден противопоставя близките ви родени в началото на Лъва, Телеца и Водолея. Старайте се да играете ролята на буфер, а не да подсилвате конфликтите с лични забележки и критика. Ден на кривите огледала, на кривите усмивки и кривите сметки. В желанието да похвалите един, може да обидите друг. В този ден е важно всеки да получи по заслуги, но не и да бъде сравняван с друг.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

26-и е ден за смирение и жестове на внимание. 27-и изисква да се погрижим за външия си вид, за желанията на тялото и душата. Планирйте за 28-и участия в преговори и делови инициативи. Лесно ще се разберете с партньори по важни въпроси. В следващите три дни Луната от знака на Рака ще ви изпраща емоционална подкрепа. Не пътувайте, не поемайте рискове и бъдете внимателни на 1-и.

26-и. Днес е ден за взаимопомощ в труден момент. Колкото дадете двойно ще получите. Постарайте се да влезете в положението на близките и да разберете другата гледна точка. Направете компромисите устройващи и двете страни. Луна и Уран ви гледат в опозиция. Лесно може да си създадете врагове в момент, когато другите печелят приятели и се обграждат с доброжелатели.

27-и. Съдбата завърта своето колело. Някой, който е бил зле и се е чувствал притеснен изплува от тъмнината, а друг, който е неглижирал опасността и проблемите затъва в тях. Вслушвайте се в съветите на тези, които ви обичат. Днес полезните вещества, мисли и намерения лесно се усвояват, въздействат  и проявяват. Проведете прочистващи процедури, а вечерта почетете празника в по-тесен кръг.

28-и. Ден на тръбача, който свири за сбор. Последният благоприятен ден в тази година за събрания, за делови и фирмени срещи, за преговори с работодатели, снабдители и бизнес партньори. Подгответе се добре. Време е да се договорим за новите цени и условия на работата в следващата година, в която един ще работи като вол, а друг ще се излежава като свещенна крава.

29-и. Днес котелът от емоции, претенции и амбиции ври и кипи. Очертават се опасни рикошети и кризи в живота на родените около равноденствията и слънцестоянията. Ако имате такива близки погрижете се за тях. Лично за вас този ден дава възможност за внедряване на престижно място и за елиминиране на конкурент. Дайте си сметка какво и кой е дразнителят и бързо го изключете от играта.

30-и. Днес духовете се успокояват. Тенденцията е да се намери път към всяко сърце и да се реши нерешимото преди. Може да се разберете по спорни имотни и наследствени въпроси. Време е за важни и равностойни съюзи, които ще ви осигуряват защита и оцеляване в кризата. Луната е в знака на хармоничния ви Рак, а той знае кога да настъпва и кога да отстъпва по рачешки в тангото на живота.

31-и. Днес може да получите дългоочаквана вест, за която един ще почерпи, а друг ще започне да се суети в колебанията си как да постъпи, кое да откаже и кое да приеме. В този ден ще спечелите, ако не губите чувството си за мярка и не отивате в крайности. Движете се в средата на реката от възможности, където течението е най-силно. Ако изберете единия или другия бряг ще се забавите.

1-и. Бъдете особено внимателни днес и се движете  по линията на най-малкото съпротивление. Поспете, не пътувайте рано и не планирайте участие в екстремни инициативи. Луната от Лъв заедно с Уран от Телец и Сатурн и Юпитер от Водолей образуват кръст със Слънцето на родените в първата декада. Може да попаднете в  рискова ситуация. Не се занимавайте с ремонти.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

26-и ви носи подкрепа и дава възможност да върнете жестовете. В следващите два дни Луната от Близнаци ще бъде в опозиция на Венера от вашия знак и в конфликт с Нептун от Риби. Очертават се разриви във връзките, проблеми в любовта и раздели на 29-и. Не взимайте важни решения. 30-и носи балансирани решения, а на 31-и идват изгодни предложения. На 1-и почивайте.

26-и. Днес всеки мил жест на внимание ще се приеме и оцени по достойнство. Опитайте да стопите ледовете с близки и приятели, защото в следващите дни ще ви залее вълна от конфликти и конфронтации. В този ден е добре да правиш това, за което някой те помоли, без да го редактираш и пречупваш през призмата на личните си страхове, разбирания и очаквания. Бъдете добронамерени.

27-и. Ограничете контактите особено с хора, които биха объркали семейния ви живот и деловите ви отношения. Не е време за командировки. Не се препоръчват връзки по естеството на работата. Вървите към изневери не само на партньора, но и на собстевния си стил на работа и живот. Някой ще се опита да ви наложи своя избор, своите фикс идеи и фобии. Не взимайте решения под диктат.

28-и. За родените във втората декада денят е зареден с конфликти у дома и на работното място. Конкуренцията ви се обединява. Рискувате да си създадете нови врагове с необмислени изказвания и действия. В момента е особено важно да запазиш целостта на екипа и семейството. Не позволявайте чуждо тяло да се вмъкне в личната ви вселена. Ако някъде сте сбъркали, извинете се и продължете.

29-и. Нищо важно да не се предприема в началото на работното време. Сутринта е заредена с агресия, претенции и конфликти, особено за родените в последнитге дни на зодията. Лесно може да се заплетете в интриги и да претърпите загуби. Ден на крокодила, който всичко ще изяде, ако има такава възможност. Не взимате и не давайте заеми и по никакъв начин не се обвързвайте дълготрайно.

30-и. Тих и спокоен ден. Природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Постарайте се и вие да запазите добрия тон в отношенията, да изгладите недоразуменията и конфликтите и да направите нужните взаимни компромиси. Поне един проблем ще се разреши. Вечерта може да ви се обадят с важно делово предложение, обмислете и ако имате сили и възможности го приемете.

31-и. Днес с лекота придобиваме една особена вътрешна разкрепостеност и свобода на мисълта. Край с едно ограничение. Повеселете се в рамките на допустимото. Всичко ще е наред, ако не губим чувството си за мярка. Вечерта се свобождават натрупаните задръжки. Трансформирайте емоциите в любов. Това е последният благоприятен ден в годината за годежи и предложения за брак.

1-и. Ден на леденото сърце. Всеки се е свил в черупката си и не е склонен да помогне на изпадналите в нужда, а със сигурност ще има такива около вас. Днес се оглеждаме в кривото огледало на личната незаинтересованост. В този ден ще проверим на кого в бъдеще може да разчитаме, да се опрем и да се доверим. Ще си сърбаме надробената в миналото попара.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

На 26-и чакайте подкрепа в труден момент. 27-и е ден за реклакс кой както го разбира. 28-и задава нова програма за работа и действие. Преговаряйте, търсете нова работа и нови възможности за реализация. На 29-и родените в първата декада да не поемат излишни рискове. 30-31-и залагат опасни капани и за останалите. Луна и Марс са в конфликт с Плутон и Слънце от Козирог. 1-и носи рокади.

26-и. Днес длъжници ви се издължават. За родените в третата декада ще има приятни моменти на удовлетворение от добре свършената работа и от осъществените полезни връзки. Може да станете обект на благотворителност. С каквото можете помогнете и вие. Ден на сърцето и сърдечните работи. Проведете разговори с тези, които сте отблъснали или прибързано сте се раздалечили.

27-и. Време е за релакс и оздравителни процедури. Направете го в център за рехабилитация или у дома. Променяме външния си вид и излъчването ни се променя. Вечерта ви очакват приятни срещи и посещения, независимо наложените ограничения. Утрешният ден задава нова програма в делови и служебен план. Планирайте от днес срещите си с бизнес партньори, работодатели и служители.

28-и. Ден за обсъждане и приемане на нови програми за работа при новите условия. Събираме се в групи по интереси и занимания. Не се опитвайте да пробивате в несвойствена среда. Сега е момента да потърсите тези, с които и в миналото сте работили и действали синхронно. Не оставайте в места на конфликт и неразбиране. Обадете се на самотните си близки. Залива ни тежка меланхолия.

29-и. Ден на нанаситните апетити. Лакомията ще задави тези, които се опитват да взимат от другите, без да дават нищо от себе си. Агресията може да вземе застрашителни размери. От днес до 31-и Луната от Рак влиза в конфликт с Марс, със Слънцето и с Плутон от Козирог. Нещо отдавна стаено и потискано в подсъзнанието изплува и ви зарежда с агресия. Смирете се, пазете се.

30-и. Старайте се днес да делите отговорности и придобивки поравно. Разпределете и ролите в семейството. Този ден изисква всеки да си свърши работата, да не лежи на чужд гръб, но и да не поема несвойствени ангажименти. В желанието да се покажете и представите на ниво може да си докарате проблеми и болки. Ден на човешката душа. Опитайте да разберете човека до вас.

31-и. Родените в третата декада да не отиват в крайности, да внимават с алкохола и стимулантите и да са готови на компромиси спрямо близките и любими хора. Не засягайте болни за другите теми. Вечерта ще имате повод да почерпите, а за някои от вас поводите ще са повече от един. Излизате от рисков период и до 6-и поне един проблем и грижа ще изчезнат от живота ви. Ден на равносметка.

1-и. Обърнете повече внимание на близките си родени в началото на Лъв, Телец и Скорпион, които в днешния ден са в нестабилна и рискова позиция. Старайте се да туширате конфликтите в зародиш. Днес маските падат. Виждаме другите в истинската им светлина. Един от дните, в които слагаме край на химери и заблуди, виждаме, че царят е гол и че сами сме оголили фланга на личната си защита.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените в третата декада ще имат проблеми и материални притеснения на 26-и, а родените в първата декада ще са в риск на 1-и. 27-28-и ви носят награди, подаръци от съдбата и някакво особено творческо вдъхновение. Ще пролучите изненадващи и материално стимулиращи предложения. На 29-и не влизайте в разправии. 30-и носи хармония, а 31-и релаксиращи моменти.

26-и. Денят стимулира спонсорската политика. Ще са наложи да помагате на доста хора, дано и за вас някой се погрижи. Не взимайте заеми, не изпадайте във финансова зависимост. Кой с каквото може да помогне нека го направи, но без да слага лихви и да заробва тези, на които уж помага. Изпълнете нечия молба, но бъдете готови да спрете, ако молбите се превърнат в открит натиск и манипулация.

27-и. Ден за пътувания и семейни срещи. Облечете новите дрехи, дори и да нямате планове. Съдбата ви е приготвила изненада и посещение, което ще ви зарадва. Връхлитат стари спомени, изживявате моменти на релакс и удовлетворение. Отнесете се спокойно към старите проблеми и ще ги разрешите. Този ден помага да се освободим от тежестите на миналото и вече да гледаме само напред.

28-и. Денят е силен в делово отношение. Проведете отдавна планираните разговори с екипа, с шефовете и с партньорите, с които работите. Сега е  момента да съберете своите хора, да организирате по нов начин работата си и да се разберете по основните въпроси касаещи бъдещи дейности. Днес сетивата са особено изострени. Не се дръжте предизвикателно и не слагайте силни парфюми.

29-и. Не планирайте важни инициативи. Днес всеки е тръгнал с голямата кошница и не е склонен на отстъпки. Ще ви притискат от различни страни и ако поддадете ще продължат с агресията. Намалете претенциите и не се включвайте в разправиите у дома и на работното място. Днес е добре да играеш ролята на фона или да си рамката, която ограничава конфликтите и действията на другите.

30-и. Днес всичко на пръв поглед изглежда хармонично и спокойно, но под фасадата на усмивките бушуват страсти и желания, които е трудно да се удържат. Някъде ще има изблици на гняв и тормозещи чувства. Тази вечер не оставайте сами. Пълнолунието стимулира меланхолията и душевните кризи. Дано близките и приятелите ви са до вас, за да ви заредят с любов, увереност и сила.

31-и. Ден за пътувания и срещи, някои от които не сте планирали. Идват вести, за които ще почерпите. Ще ви зарадват обажданията на приятели от чужбина. Стари спомени връхлитат и помагат поне за момент да се отървем от негативите на ежедневието. Старайте се във всеки момент да контролирате положението, да не изпадате в крайни състояния и да не взимате необмислени решения.

1-и. Критичен ден за родените в първата декада. Луна и Уран сключват конфликтни аспекти със съвпадът на Слънце, Юпитер и Сатурн от Водолей. По закона на Мърфи нещо ще се развали в най-неподходящия за това момент. Плановете ви се объркват, здравето е нестабилно, а и отношенията с близките излизат от контрол. Край с един маскарад. Болезнената истината излиза на светло.

 

Риби 20 февруари – 20 март

26-и е ден за прояви на обич и състрадание. На 27-и ограничете контактите, точно тази вечер не изневерявайте на партньора. На 28-и не е все едно с кого ще се съюзиш. Разделяме се в групи по интереси. 29-и е тежък и рисков, очертават се конфликти. 30-и ще ви донесе хармония, а 31-и съобщения и предложения, които може да ви стимулират. На 1-и почивайте, не рискувайте.

26-и. Ден на сърцето. В момента е важно не само да подкрепиш някого материално, но и да се опиташ да разбереш болките, притесненията и проблемите на околните и да реагираш по правилния начин. Правете това, за което ви молят, а не това, което ви се струва, че ще е добро и нужно на ближния. И един доброжелателен поглед ще стопли и ще донесе надежда. Давайте най-доброто от себе си.

27-и. Днес и утре Луна и Венера сключват пречупващи аспекти с Нептун от вашия знак. Аспектът провокира фикс идеи и фобии, особено по отношение на личните ни връзки. Изневерите може да разбият не едно сърце и не едно семейство. В тези дни не поглеждайте встрани и бъдете внимателни към партньора. Направените компромиси ще ви спестят проблеми и раздели.

28-и. Днес открито показвате предпочитанията си, избирате с кого ще бъдете по празниците, отхвърляте един и се насочвате към друг в партньорските и служебни връзки. Добре преценете ситуацията, не бива да се действа емоционално, а да се оценят всички фактори. В този ден може да замените кон за кокошка само заради брошката. В хороскопа ви действа кармичен планетен кръст.

29-и. Днес агресята е повсеместна. Трудно е да останеш на дистанция, когато от всички страни те притискат. Родените в третата декада може да имат неприятни преживявания сутринта. Апетитите са агромни, нарушават се правила и предписания, всеки се опитва да прецака другия. Чак вечерта настъпва омиротворение и се намира баланса в отношенията. Не реагирайте първосигнално.

30-и. Днес Коледният дух завладява сърцата. Ще се почувства някакво облекчение и ведрина в отношенията. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Бъдете малко по-отстъпчиви към нуждите и претенциите на околните, така и вашите ще бъдат удовлетворени. Луната ви стимулира в хармоничен аспект от знака на Рака. Всички мисли и усилия да се насочат към семейството и близките.

31-и. Ден на закъснели предложения, на обаждане, което ще ви стопли и може да стимулира бъдещи съвместни инициативи. Символи на деня са лозата, виното и камбаната. Тази вечер вдигаме наздравица с пожелание за една много по-добра и различна 2021. Чакайте и предложения от чужбина. Във всяко обаждане ще има не само поздрав, но и обещание за подновяване на делови връзки.

1-и. Днес всеки се оглежда в своето огледало. За един то е криво, за друг правилно отразява реалностите. След празненствата отношенията вече са поохладнели, реалностите ни връхлитат, сваляме грима и лъсва голата истина. Съветът е да приемате нещата такива каквито са и да не очаквате друго. Бъдете себе си. В този ден всеки ще получи това, което си е заслужил в миналото.

Още по темата: Зодии

Подобни статии