Пълен седмичен хороскоп за 27.06-03.07.2020 г.

Овенът е близо до таен източник на енергия, Козирогът е в стихията си, а в живота на Рака се появява неприятен дразнител

Знаменателна седмица за Козирога, който е добре да мисли и чувства със сърцето си. Агресия и ограничения за Везните. Нервите на Овена са опънати до краен предел. Близнаците се нуждаят от балсам за душата. Стрелецът да не рита срещу ръжена, а Козирогът да не се хвърля в нови проекти. Какво да очакват представителите на зодиакалните знаци и от какво да се пазят?

Овен 21 март – 20 април

Съобщенията от 27-и ще се отразят негативно на връзките ви. На 28-и Марс навлиза в знака на трона си Овена, а Луната ще му бъде в опозиция от знака  на Везните. Ще поставите ултимативни условия и в следващите дни ще си гоните интереса до дупка. На 30-и проблемите ще са повече за родените около 15 април. На 1-и започнете ремонт. На 2-и постигате максималното, а на трети дарявайте от сърце.

27-и. Днес до обед имате повече свобода на действие, но това не значи да я превърнете в свободия. До вечерта на личния ви и семеен хоризонт се задават тъмни облаци. Навлизащият Марс в Овен застава в опозиция на навлизащата Луна във Везни. Нервите са опънати до краен предел. Може да се кажат и направят неща, за които ще съжалявате. Контролирайте емоциите.

28-и. Денят започва с компроматна атака. Нещо скривано и покривано ще се разбере и ще влоши отношенията ви с партньори. Защитете надеждно кореспонденцията си, пазете квитанции и бележки. Посетете близки и приятели, с които отношенията напоследък са се вледенили. Ден за прошка и помирение, но ще се наложат и отстъпки от ваша страна. Освободете се от всичко, което ви тежи.

29-и. Денят започва с претенции на близките у дома, с тежки преговори и неуредици на работното място. До вечерта ще се намесят и някои странични фактори, които ще влошат нещата дори и да са имали намерение да ви подкрепят. Добре е до утре на обед да не предприемате нищо важно и отговорно за бъдещето ви. В нещо бъркате. Не е изключен проблем със закона и водените дела.

30-и. до обед може да станете обект на изкушения и измами. Бъдете скромни, не започвайте амбициозни начинания и не критикувайте тези, които биха ви се притекли на помощ. За следобед насрочете професионални и приятелски срещи, на които ще се опитате да стопите дистанциите и да поговорите с разбиране за взаимните проблеми. Бъдете тактични, вземете компромисно решение.

1-и. Днес сте близо до таен източник на енергия, подкрепа и сила. Може да получите чаканото финансиране и да бъде включени в спонсорски програми. Ден на фонтана от приливаща енергия. По някакъв начин си осигурявате лична и духовна самостоятелност. Изправете гръб, започнете промени в начина си на живот. Някой ще започне ремонти и строителни дейности, а друг ще замине.

2-и. Високо енергиен ден. Ще постигнете напредък на всички нива. Сключните договори ще са дълготрайни и перспективни. Не чакайте пасивно някой друг да ви свърши работата и да се грижи за нуждите ви. Погрижете се за нуждите на порасналите си деца или за остарелите си родители. Носете подарък, където и да отивате. Започнете прочистваща диета до пълнолунието.

3-и. Ден на сърцето и сърдечните работи. Очертават се срещи, които ще са изпитание за чувствата и отношенията ви с партньори. Включете се в благотворителни проекти и сами ще станете обект на спонсорство. Днес колкото и да дадеш, двойно ще получиш. Съдбата ни води към кармични срещи, които ще изискват връщане на старите дългове. Проявете обич и разбиране към околните.

Телец 21 април – 20 май

Родените в третата декада навлизат в стабилизиращ период, който ще им осигури престижни позиции в работата и ще ги освободи от неприятни отговорности. Сатурн се връща в знака на хармоничния ви Козирог и заедно с Юпитер и Плутон ще ви зареждат с активност и енергия за постигане на амбициозните ви цели. Може да спечелите дело и да ви повишат на 1-2-и.

27-и. До обед водете преговори с чужбина. До вечерта ще убедите някой да ви съдейства, а друг да финансира проектите ви. Може да се спазарите за големи поръчки и доставки и да си осигурите допълнителна работа и заетост. Печелят добрите оратори и тези, които добре познават мотивацията движеща действията на другите. Ще разкриете ходовете на конкуренцията и ще спечелите.

28-и. Денят е зареден с предизвикателства и тенденция към агресивни прояви. Ще бъдете свидетели на остри битки за разпределение на територии и сфери на влияние. И докато другите се карат вие може лесно да получите това, за което спорят двете страни. Пожелайте си нещо още със ставането сутринта. До вечерта може да го постигнете и нещата да се развият изгодно за вас.

29-и. Важните и отговорни срещи и разговори проведете до обед. Може да привлечете стари клиенти и да потърсите среща с бивши работодатели. Следобед газите в мътната вода на конфликти и предизвикателства, които ще ви скарат с един и дистанцират от друг. Не давайте непоискани съвети и контролирайте играта на чувствата. Побързайте с преместването.

30-и. Бъдете внимателни с документи и договори. Родените в първата декада да не поемат излишни финансови рискове. Може да се наложи да давате обяснения за едно или друго свое действие на работното място или пред служители на закона. Но за родените в третата декада ще има повече екстри. Юпитер, Сатурн и Плутон ви облъчват в брилянтен аспект. Уреждате имот или наследство.

1-и. В този ден залагаме основите на едно ново бъдеще. Някой подготвя преместване и заминаване, но още не е убедил близките да го последват. Внимателно подбирайте факти и доводи. И на работното място ще ви засипват с желания и претенции. В момента е важно да се окопаете на нова и стабилна територия, да правите всичко здраво и функционално. Бъдете себе си.

2-и. Ден на високите енергии, амбиции и цели. Енергията Кундалини си пробива път нагоре по гръбначия стълб. Дайте всичко от себе си, Пасивността ще ви разболее и навреди. Не се претоварвайте, грижете се за близките и децата, не прекалявайте в дозировката на лекарства, напитки и чувства. Канализирайте потенциала си към грижа за тези, които обичате и на които ще подадете ръка.

3-и. Ден за анализ на изминалия път. Помогнете на тези, които ви отправят някаква молба и вашите молби ще бъдат чути. Без да дадеш не очаквай да получиш внимание и разбиране. Да не се употребява груба храна и да не се казват груби думи. Не товарете сърцето с негативни мисли и точно днес не се разделяйте с никого. Направете жест към близки и приятели, изкупете вината си.

Близнаци 21 май – 21 юни

 

На 27-и както и да постъпите ще сбъркате и ще се ядосвате. Не се намесвайте в споровете на другите и в неделя. 29-и има своята светла и тъмна половина. На 30-и вечерта ще се похвалите с победа. С действията си на 1-и ще се окопаете на сигурна позиция. На 2-и ви очакват любовни разочарования и конфликти на работното място. 3-и повдига неудобни въпроси и изисква отдаденост.

27-и. Днес сте поставени в трудна позиция на избор. може би нищо не бива да избирате, да решавате и признавате. Ще ви бият с вашите камъни по вашата глава. Родените в третата декада може да изпуснат нишката на водените разговори и да „снесат” без да искат важна и тайна информация на потенциален конкурент. Не се опитвайте да блеснете и да направите впечатление. Ще подпалите конфликт.

28-и. До обед си пожелайте нещо и до вечерта може да го имате. Внимавайте къде оставяте компрометиращи материали и документи. Хубаво е да започнете прочистваща диета. Прочистете и личните си връзки, подложете на тест по лоялност близки и колеги. Днес може да се приготвят лекарства и за най-сложните болести. Дано намерите и търсеният балсам за душата.

29-и. Петровден. Внимавайте с гостуванията тази вечер. До обед свършете важната работа за деня. След това навлизаме в неблагоприятен период. До утре на обед тъмнината ще се активизира. Много неща ще се правят скрито и покрито. Лаиците нищо няма да разберат. За родените в третата декада ще има повече възможности и екстри. Ще ви подкрепят тези, които в миналото сте обгрижили и подкрепили.

30-и. До края на работното време не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена. Нека другите се изкажат и представят доводите и офертите си. След това ще имате възможност да избирате и да намерите своя нов източник на подкрепа, сили и ресурси. Ще бъдете допуснати до места и позиции, които не се дават на всеки. Навлизаме в активизиращ енергийно период.

1-и. Ден на реформи и реорганизации, които ще са важни и за страната ни. Сатурн се връща в знака на Козирога и задвижва съвпада на Юпитер и Плутон към промени в законодателството и личната ни политика. Не отлагайте взимането на важни делови и лични решения. Следващите два дни ще са наситени с конфликти и неочакавни прегради по пътя ви. Конкуренцията ви готви силен ход.

2-и. Не се разсейвайте с любовни истории, за да не изпуснете нишката в работата. Луната застава в опозиця на Венера от вашия знак. Може да влезете в конфликт с тези, които обичате и цените. Не разгласявайте свои и приятелски тайни. Енергията ви търси поле за изява. Ако не го намери ще рукушира в някой орган и ще ви разболее. Намерете начин да туширате насъбрания стрес.

3-и. Не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Днес е важно да докажеш любовта и преданноста си, да подадеш ръка, да разбереш чуждата гледна точка и да направиш каквото можеш за облекчаване живота на близките. Ще се нуждаете от приятелска услуга. Който ви постави условия вероятно вече не ви е предан докрай и не бива да разчитате на него. Ден за тест на чувства, любов и привързаности.

Рак 22 юни – 21 юли

27-и е ден на двойнствени сигнали. Първте обаждания ще са по важни и актуални. От 28-и Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от Овен. В живота ви ще се появи неприятен дразнител до няколко дни. До 30-и на обед не предприемайте несъгласувани инициативи. 30-и и 1-и променят закони и отношения. Очертават се битки. На 2-и гоните далечни цели, а на 3-и мислете за близките.

27-и. Днес осъществете връзка със спонсори и покровители до обед, споделете нуждите си. Ще изживеете някакво приключение, което ще ви заведе на неочаквано място тази вечер. Ден на вербалната магия, внимавайте какво коментирате и пред кого. Каквото си пожелаете до утре на обед ще се сбъдне. Ако счупите нещо не е добър знак. За утре планирайте приятни моменти с приятели.

28-и. Днес и утре в хороскопа ви се задвижва кръст на планетни сили. Вървите към приключвания,  раздели и личностна инвентаризация. Налагат се  неочакавни пътувания и болезнен избор. Засилват се проблемите с родители и деца. Ще се водят дела и по някакъв начин ще се излезе от коловоза на мирното съвместно съществуване. Щадете се, не вдигайте тежко и не казвайте тежки думи.

29-и. По някакъв начин днес си превишавате правата на едно място, а на друго оставяте интересите си незащитени. Родените в третата декада попадат под ударите на закона и лесно може да бъдат хванати в крачка, ако не спазват правилата. Не закъснявайте за работа. Сутринта имате повече варианти на избор. С напредването на деня може да се окажете в изолация.

30-и. Ден на измами и всевъзможни изкушения. Някой търси слабото ви място, а и вие открито споделяте неща, които не са за споделяне. Необходима е активна самозащита от негативизма наоколо. Бъдете скромни, не претендирайте и кантролирайте изблиците на емоция. Ще изживеете дисциплиниращи моменти, в които не бива да се губи чувството за мярка. Не е ден за експерименти.

1-и. От днес и Сатурн ще ви гледа в опозиция от Козирог заедно с Юпитер и Плутон. Отношенията между професионалните и домашни задължения се изострят. Не може да си позволите отсъствие на едното или на другото място, ако не искате да ви намерят заместник. Марс от Овен ще подклажда огъня с агресия и нападки. Време е да се заемете с обещаните ремонти. Улеснете партньора.

2-и. Може да спечелите дело и да постигнете напредък при преговори. Явете се на състезания и конкурси, кондидатствайте по спонсорски програми. Опитайте да се внедрите на престижна позиция. Конкуренцията е на висота, дайте всичко от себе си. Не стойте в пасивно очакване, някой да ви свърши работата, но и прекаленият ентусиазъм ще бъде яхнат и употребен. Вечерта се приберете с подарък.

3-и. Ден за прояви на състрадание и любов. Не оставайте близките си без внимание и утеха. Всеки жест е от значение, ще вдига или сваля тонуса ви и този на околните. Ще се разбере кой на кого и доколко държи. Сега е момента да се връщат дългове, да се правят посещения при близки, които са в затруднено положение. Колкото дадеш, двойно ще получиш в бъдеще. Ден на сърцето и любовта.

Лъв 22 юли – 22 август

 

Навлизате в трансформиращ период, който ще ви зареди с енергия за справяне с конкуренцията. От 28-и Марс ще ви гледа в стимулиращ аспект от Овена, а от 1-и Сатурн вече няма да ви бъде в опозиция. 2-3-и ще ви донесат заслужена награда и нужните пълномощия за започване на престижна работа и дейност. Планирайте купуване или прехварляне на имот. Поемете нови ангажименти.

27-и. Събуждате се с прозрение за нужните действия с партньори и клиенти от чужбина. Вечерта ви „снасят” важна информация хора, решили да изпъкнат и да се покажат на ниво. Избягвайте прибързани действия, не започвайте нищо, което може да се затегне във времето или да зависи от чужда воля. Важното уредете по най-бързия начин и то със свои сили и средства.

28-и. Важното свършете следобед. Сутринта е натоварена с грижи, с промени в настроенията на близките и децата. Ще се наложи да изтърпите неудобства, ако сте обещали някому услуга. Марс навлиза в хармоничния ви Овен и ви дава лост и опорна точка за бъдещи инициативи. Време е да наложите изискванията си и да впрегнете в действие силата на тези, които зависят от вас. 

29-и. Ден за пътувания, командировки и преход на ново работно място. Влезте в нова среда и направете крачка към нови дейности. С напредването на деня един по един започват да изникват проблеми и въпроси, на които няма да бъде даден отговор скоро. До 2-и ще търпите лишения. Ще се наложи да се разделите с някои връзки и да редактирате някои отношения.

30-и. Денят е с подтискаща и негативна енергетика. Налягат ви мрачни мисли. Пазете се от измами. Ще ви настъпят на болното място тези, които са разкрили някои ваши тайни. Нищо ново и отговорно да не се започва. Не споделяйте планове и намерения. Водените преговори и разговори ще сменят посоката си и ще се развият неблагоприятно за вас. Липсва ви информация. Следете знаците.

1-и. Правете всичко по традиционния начин. Не е време за експерименти, за използване на нови технологични и технически средства. Използвайте  изпитани рецепти и се облегнете на доказаните във времето сътрудници. Всичко ново тръгва накриво и ще коства много повече средства. Важното отложете за 2-3-и. Опозицията със Сатурн се разпада. Отпадат пречещи и вредни ограничения.

2-и. Днес може да постигнете много, да направите крачка, която ще донесе в бъдеще придобивки и възможности да подредите по нов начин живота и бизнеса си. Сложете в ред имотните си отношения. Родените в първата декада са в благоприятна позиция за взимане на отговорни решения. Лесно ще наложите условията си. Започнете прочистваща диета, разчистете връзките, почистете дома.

3-и. Ден за прояви на благотворителност. Включете се в спонсорски дейности. Кандидатствайте по европейски проекти. Дареното и дадено от сърце ще привлече към вас благопрятни случайности. Не товарете сърцето със съмнения и обиди. Приемете с разбиране грешките на другите и вашите грешки ще бъдат опростени. Не яжте груба храна, щадете сърцето. Никъде на отивайте без подарък.

Дева 23 август – 22 септември

27-и е ден на заблуди и кампроматни игри. От обед в неделя ще намерите нов път и ще решите как да постъпите в трудна ситуация. 29-и носи смяна на караула. До обед имате пропуск и допуск, но след това една врата ще се затвори. Вечерта на 30-и постигате примирие и уреждате сделка. Родените в първате декада ще имат успех на 1-и, но на 2-и ще плащат чужди сметки. На 3-и смирете амбицията.

27-и. Днес е важно да не говориш много и да не споделяш излишно. В желанието да бъдете приети в определна среда и доверен кръг сте склонни да разкриете свои и чужди тайни. Не бъдете многословни, работете в градината на личния си интерес и не се състезавайте с хора от друго тесто. Проучете въпроси свързани с обучение и работа в чужбина или тук в чуждестрана фирма.

28-и. До обед не провеждайте необмислени разговори. От нещо дребно може да захпочне конфликт. Следобед с лекота ще стопите ледовете, ще получите признание и нещата ще се развият благоприятно за вас. Мислено изгорете в огън всичко, което ви вреди и тревожи. Ден за почистване и пречистване на средата и връзките. Ледовете в отношенията се стопяват с лекота.

29-и. До обед проведете нужните преговори и делови разговори. Уточнете детайли по договори и не изпускайте изгодни сделки. В момента с лекота може да уредите имотни отношения и да спечелите дело. Родените в третата декада са в силна юридическа позиция по отношение на брокерски инициативи. Имате шанс да спечелите и от посредничество. От обед ограничете контактите.

30-и. Юпитер и Плутон са в точен съвпад. Родените след 10 септември ще имат своя шанс в делови и юридически план. Много неща ще се правят на тъмно, но в даден момент ще ви просветне как да извлечете ползи. В края на работното време ще ви се предложи неочакван шанс и вариант. Шефовете ще са благосклонни, ще ви изслушат и ще ви направят отстъпки. Утре бъдете навреме на работа.

1-и. От днес може да започнат размествания, които ще се отразят благоприятно на личните ви планове и амбиции. От днес до 17 декември Сатурн ще ви облъчва в хармоничен аспект от знака на Козирога, а това ще ви донесе стабилност в работата и в личните връзки. В живота ви ще се появи пътеводна светлина, някой на когото да се опрете и разчитате. Но следващите два дни ще са трудни за вас.

2-и. По-внимателно с желанията и амбициите. Днес може да влезете в преразход, да разкриете картите си на неподходящото място и пред неточните хора. Родените в първата декада е добре да се откажат от едно пътуване, почивка или преместване, ако това ще усложни отношенията у дома или с партньорите в работата. Не се отдалечавайте от местата на сигурност и шанс за кариерно развитие.

3-и. Ден на сърцето и сърдечните работи. Не е време да проявяваш амбиция, да се блъскаш с лакти и да препречваш пътя на някого. Направете добронамерен жест, независимо как очаквате да ви отговорят. Печелят проявите на грижа и състрадателност. Може да загубите един, но ще спечелите цяла група за личната си кауза. Не показвайте антипатия независимо усещанията си.

Везни  23 септември - 22 октомври

27-и започва с откровение, на което едва ли ще се доверите. На 28-и Луната от Везни е в опозиция на навлизащият Марс в Овен. В живота ви ще се появи агресия и някои ограничения. На 29-и ще имате и юридически затруднения. Внимавайте с документи и договори. На 30-и нищо отговорно не започвайте. 1-и идва с нови дейности и ръководства, а на 2-и нещо изгодно ще се предложи. 3-и носи любов.

27-и. До обед получавате важни сигнали. Дано се съобразите и им отговорите положително. С напредването на деня се натрупва непрежение което ще ескалира в неприятни разговори и разправии. Не носете проблемите си от едно място на друго. Пазете си телефона, не допускайте странични хора да кухнята на деловите си и лични разговори. Вечерта е натоварена с проблеми.

28-и. Родените в първата декада ще изживеят тежък ден. Навлизащият Марс в Овен изостря напрежението и възбужда агресията ви. Завладява ви ревност и тормозещи чувства. По незначителни поводи може да избухнат скандали. Едно пътуване се проваля или не протича по план. Странични фактори се намесват, променят се планове, срещи и намерения. Качвате адреналина. Щадете се.

29-и. До обед имате повече степени на свобода и лична инициатива. Преговаряйте, стопете дистанциите, обадете се на партньори и спонсори. От обед не започвайте нищо важно за бъдещето си и за утре не насрочвайте срещи, на които ще се приема дългосрочна програма за действие. Очертават се провокации и намеси. Някой е готов да ви използва и да яхне личния ви ентусиазъм.

30-и. Съвпадът на Юпитер и Плутон в Козирог ще се отрази негативно на родените около 15 октомври. Не решавайте базисни проекти свързани с имоти, наследства и семейни дела. На път сте към неизгодна сделка и инвестиция. Проучете нащата от различни страни и гледни точки. Не сте достатачно самокритични и далновидни. Грешите, прибързвате, правите закононарушения.

1-и. От днес до 17-и декември и Сатурн ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Козирога. За родените в третата декада идват времена на тежък избор, на трудни отношения у дома и на работното място. Сменят се шефове и авторитети, налага се да се подчинявате или да притиснете с изисквания подрастващите тинейджъри. Не се опитвайте да се измъквате от отговорностите, които животът налага.

2-и. Днес пасивният човек ще претърпи поражение. Колкото и да сте притеснени с работа, намерете време за близките, решете проблемите на родители и деца. Това, което днес оставите за после така и няма да свършите, а в бъдеще ще ви вкара в много по трудни и неблагоприятни ситуации. Канализирайте енергията си в най-проблемната точка. С един замах разсечете Гордиевия възел.

3-и. Ако днес не помогнете на някой нуждаещ се утре сами ще се нуждаете и няма да се намери кой да ви подкрепи. Животът ни подлага на тест по човечност. Мислете първо за близките, а после за себе си. Ще се намери кой да помисли и за вас. Включете се в благотворителни проекти в страната и от чужбина. Така може да намерите работа и място за преквалификация за вас или за децата.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

27-и е ден за подчинително сътрудничество. На едно място сте на подчинение, а на друго подчинявате околните. 28-и започва с провокации, след които са нужни извинения. 29-и започва добре, но завършва с конфликт. 30-и и ден на изпитания за родените в първата декада. От 1-и поне една грижа се маха от главата ви. На 2-и постигате важна цел, а на 3-и помагате на друг да постигне своята.

27-и. Ден на преговори с бъдещи и настоящи партньори от страната и от чужбина. Ще се наложи да приемете условия, които на са ви съвсем изгодни. Важното е ответната страна да не разбере, че имате намерение да търсите и други варианти за работа и повишаване на личната си квалификация. Отношенията с близките навлизат в проблемна фаза, ако действате с натиск и разпоредителност.

28-и. Още със ставането си пожелайте нещо и до два дни ще го имате. Внимавайте какво споделяте или сте готови да предоставите за съхранение и ползване на познати и непознати хора. Не бъдете многословни и отложете каквито и да било признания за следващите дни. Днес е важно да привличаш и градиш мостове, а не да провокираш междуличностни конфликти и скандали.

29-и. Станете рано, до обед уредете важните си дела и разговори. Ще получите отстъпки и ще затвърдите уговорките направени преди. Обадете се първи на тези, които по някакъв начин сте дистанцирали. С напредването на деня нализате в период на разминаване и неуредици, които ще попречат на плановете ви. За утре не планирайте старт на нови инициативи. Не поемайте рискове.

30-и. Днес нищо не върви по план, но това не значи, че няма да ви донесе придобивки. Луната навлиза в Скорпион и застава в опозиция на Уран от Телец. Нещо, за което предварително сте се уговорили променя цената си или изчезва от оборот. Ще се наложат промени при пътувания, огледи и сделки. Не допускайте трета страна да се намеси в отношенията ви с досегашните партньори.

1-и. Сатурн вече ви хвърля благосклонни погледи. Ще спечелите доверието на тези, с които до вчера трудно сте комуникирали. Излизате от период на стагнация и професионални ограничения. Някой ще дочака повишение и сам ще предостави повече права на близките и децата. Подновете ремонти и строителни дейности. Може да спечелите дело. Законът ще ви подкрепи в труден момент.

2-и. Най-мощният ден в месеца, но с енергиите и въздействията трябва да се внимава. Не прекрачвайте права и пълномощия, но и не позволявайте на друг да се внедри на ваша територия. Поставете условията си, но не и с ултимативен тон. Може да постигнете до вечерта поне една важна цел. Някой ще почерпи след финализирането на важна сделка и договор.

3-и. Смирете амбицията. Днес е важно да се огледаш и да подкрепиш тези, които трудно вървят или изостават в делата си. Не отказвайте услуги, направете нужните жестове и ще си спечелите доверен човик и приятел за цял живот. Не чакайте да ви молят, особено ако знаете много добре какво е нужно и важно за другия. Не се пазарете, не тръгвайте на пазар с кошницата на личния интерес.

Стрелец  23 ноември – 21 декември

27-и е рисков за родените в третата декада. Навлизащият на 28-и Марс в Овен тонизира жизнената ви сила и енергия. На 29-и до обед уреждате важни срещи и договори. На 30-и започват промени в условията ви на работа и живот. 1-и чертае нова програма за страната ни с навлизането на Сатурн в Козирог. На 2-и е важно да вземеш страна, а на 3-и да дадеш подкрепа.

27-и. Днес може да очаквате опити за използване и налагане на чужди интереси в личната ви или съвместна работа и дейност. Трудно ще устоите на изкушенията, а и манипулации може да се очакват. Не се давайте без бой. Включете в действие и компроматните атаки, ако ситуацията загрубее. Сега е момента да използвате и последния си коз в любовта и партньорските връзки, за да сте на ниво.

28-и. Навлизащият Марс в Овен налива живителни съли в сърцата и душите на огнените знаци. Може да се разберете по особено болезнени лични и професионални въпроси. Дано не сте намесили чувствата в работата. Действайте активно, намерете начин да подновите и стабилизирате връзките си с близки, приятели и партньори, с които сте имали някакви търкания. Дайте си втори шанс.

29-и. Ден за пътуване, командировки и преместване на по-добро място. До обед уредете важните си дела и срещите, които не търпят отлагане. От обед навлизаме в неблагоприятен период. Сянката на манипулацията ще действа на всички нива и ще постави на изпитание връзките ни. Не се опитвайте на никого нищо да доказвате, няма да бъдете разбрани и оценени. Нищо ново не започвайте.

30-и. Денят залага промени в законов план, които няма да бъдат приети добре и може да възбудят духовете. Налягат ви мрачни мисли. Контролирайте чувствата, смирете претенциите. Не се препоръчва да „ритате срещу ръжена” точно в този момент. Вечерта може да се споразумеете с роднини по имотни въпроси. Може да получите изгодни оферти в работата и да намерите нова лична база.

1-и. Днес се заземявате на стабилно и престижно място с подновен договор и с по-добри условия на работа и живот. Ден на съзиданието и градежа. Някой довършва ремонт, друг подновява дела, които в миналото е оставил недовършени. В най-добра позиция се тези, които работят на личен терен. Ще намерите тайни и явни източници на сила и ресурс. Изпълнете това, което сте си обещали.

2-и. Луната навлиза в Стрелец и застава в опозиция на Венера. Както и да постъпите няма да се разберете или да получите одобрението на половинката. Не си позволявайте отсъствия и изневери. Лесно ще ви изловят в крачка. Ще се води компроматна игра и сладкото ще ви загорчи. Вземете страната на партньора. Децата да не разбират за търканията и проблемите ви.

3-и. Всичко, което днес направите водени от болезнена амбиция и желание за печалба ще зацикли и няма да ви донесе нужните приходи и придобивки. Огледайте се, помогнете на тези, които тичат до вас и заедно ще постигнете поне една важна цел. Включете се в спонсорски акции и сами ще получите неочаквана подкрепа. Ден за жестове на внимание. Купете някому желан подарък.

Козирог 22 декември – 20 януари

Предстои знаменателна седмица. На 1-и Сатурн ще се върне в Козирог, където ще остане до 17 декември. Това ще бъде време за преосмисляне на дейности и връзки. 27-и очертава нови посоки и варианти. 28-29-и отхвърлят старото мислене, а на 30-и може да се уредите с недвижим имот и да спечелите дело. 2-и е ден за постигане на важни цели. На 3-и мислете и действайте със сърцето.

27-и. Днес може да осъществите полезни контакти с близки и партньори в чужбина. Чакайте изгодни предложеня, които може да променят начина ви на работа и живот. Не бързайте да споделяте и да се хвалите. Първо вземете решението и направете някои регистрации. Денят е добър за оперативни лечения с изключение на стомаха. Вечерта се помолете за нещо и до няколко дни ще го имате.

28-и. Рисков ден за родените до 1 януари. Луна и Марс са в пречупващ аспект със Слънцето ви. Вероятно е да попаднете под агресивен колегиален обстрел. Може да паднете и в капани, от които трудно ще се измъкнете без бой, без загуби на престиж, пари и чувства. Не рискувайте, спазвайте закони и предписания. Следобед овладявате положението, но дълго ще ближете рани.

29-и. Родените в третата декада ще имат успех, ако подкрепят колективната инициатива, без да стават част от нея. Дипломатичността ви е подложена на изпитание. Не влизайте в междуличностни конфликти. Отложете дела, не се обяснявайте с никого. Важното свеършете до обед, след това до утре следобед не започвайте нови проекти, особено ако смятате да разчитате на тях в бъдеще.

30-и. Днес е точният съвпад на Юпитер и Плутон в знака на Козирога. За родените в третата декада ще има повече ползи и екстри. Ще се разрешат успешно имотни дела, може да придобиете собственост. Не се възгордявайте. В момент, когато чувствате превъзходство ще ви ударят в гръб тези, на които сте се предоверили. Вечерта взимате решение за промени и ремонти у дома и в офиса.

1-и. Сатурн навлиза в знака на трона си Козирога, където носи само заслужените награди. Чакайте назначение и повишение. И отговорностите ви нарастват. Нищо няма да ви се даде даром или без нужните старания, грижи и последствия. Всичко предприето ще се заплаща, ще изисква големи натоварвания усилия и напъни, за да стане и да се претвори в реалноста. Но си заслужава да опитате.

2-и. Струва си и днес да си направите труда, да положите усилия в нужната посока и да поставите ново начало в работата и в живота. Действайте комплексно. Направеното на парче и само, за да се отбие номера ще донесе неприятности. Дайте воля на насъбрания потенциал, работете извънредно и се постарайте повече в любовта. Козирогът не е голям любовник, умът му често затъмнява сърцето.

3-и. Ден на сърцето, включваме се към космическия канал на любовта във всичките и измерения и направления. Сега е момента да покажете истинските си чувства, стремежи и намерения. Постарайте се с подаръците, проучете какви са замислите и изискванията на партньорите и тогава купувайте едно или друго. Правете точно това, за което са ви помолили, независимо как ви изглежда.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 1-и Сатурн ще напусне вашия знак, ще ви даде отсрочка и време за размисъл до 17-и декември, когато окончателно ще се завърне за повече от две години във Водолея. В настоящия период е време да направите личностна инвентаризация, да подготвите нужните документи за нова работа или учене или да оттеглите някои кандидатури и чувства от местата, където вече не виждате перспектива.

27-и. Днес до обед късметът ви е свързан с преговори и разговори с близки или шефове от чужбина. Споделеното вечерта ще стане повод за скандали и претенции и може да ви откаже от намеренията. Внимавайте в приказките. В момента действа с пълна сила вербалната магия. До утре на обед може да убедите някои хора да ви съдействат и подкрепят, а други поне да не ви пречат.

28-и. Ако поспите или не си определяте срещи до обед ще си спестите някои грижи и допълнително натоварване. Отложеното за следобед ще тръгне с лекота, ще ви внедри в подходящата среда и ще насочи към вас вниманието на хора, способни да ви окажат съдействие. До утре на обед плувате в свои води и печелите съмишленици за лични или общи каузи. Някой ще получи и неочаквана дотация.

29-и. Приключвайте с обещаното и със старите ангажименти. Днес е добре да се работи на парче, да не се залагат базисни проекти и начинания, които ще изискват време. Всичко може да тръгне наопаки още утре, когато родените до 1 февруари ще се пекат на бавен огън или бързо ще загубят пари, позиции и връзки, на които до момента са разчитали. Тази вечер се приберете навреме.

30-и. Луна и Уран са в квадратура със Слънцето на родените в първата декада. Както и да постъпите до 16ч. ще сбъркате, ще си докарате големи неприятности и ще привлечете нелоялна и опасна конкуренция. Ден на прилепа. Всичко се прави на тъмно и без присъствието на тези, които ще бъдат засегнати в бъдеще от водените разговори и взетите решения. Вечерта налага забрани.

1-и. Навлизащият в Козирог Сатурн ще подейства дисциплиниращо и утрезвяващо на тези, които до момента са претупвали работата си. За вас ще има глътка въздух. Чакайте заслужени награди и овации за добре свършената в миналото работа. Сега е момента да се преподпишат старите договори при по-добри и изгодни условия. Ще водите трудни преговори, но от утре може да сте обезпечени.

2-и. Ден за срещи, пътувания огледи и съвместни инициативи. Търсеното от един ще се окаже ненужно на друг и сделката ще стане. Старайте се във всеки момент да контролирате положението, за да извлечете максимални екстри. Не отивайте в крайности и не налагайте неизпълними искания, но и да останеш пасивен наблюдател на случващото се не е добре. Намесете се в точния момент.

3-и. Днес ще ви се обаждат потенциални спонсори. Може да получите покани и заявки, които ще донесат престижна работа и извънредни пари в бъдеще. Денят затвърдява положението ви в обществото, привлича благоприятни случайности и благодетели, на които ще разчитате в бъдеще или може да станат част от семейството ви. Децата ви запознават с бъдещите зетьове и снахи.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

На 27-и е добре да си мълчиш като риба, за да не си докараш неприятности. На 28-и Марс напуска вашия знак. Отива си един дразнител, но може да си тръгне и един покровител. 29-и има своята светла и тъмна половина. 30-и и 1-и дават шанс за задвижване на юридически дела и имотни процедури. Уреждате собственост и за децата. На 2-3-и се очертават проблеми в любовта и връзките.

27-и. Днес с пълна сила действа магията на словото. По-добре замълчете, вместо да кажете нещо, за което после трябва да се извинявате. Пазете свои и чужди тайни. Счупеното е лош знак и предвещава раздели. Родените в третата декада изпускат питомното в стремежа да хванат дивото. Вечерта се приберете навреме у дома. Страничните контакти увеличават напрежението в семейството.

28-и. Денят може да започне с разправии, но до вечерта ще ви олекне, ще се разберете по спорните въпроси и ще направите крачка към мирното съвместно съществуване. Марс напуска вашия знак, напрежението в партньорските връзки спада и всеки си намира мястото и се заема с работата, която е обещал да свърши. До понеделник на обед тенденцията е всичко да върви гладко.

29-и. Добре е тази сутрин да подновите някои връзки и отношения, които прибързано сте прекратили. Стопете дистанциите, покажете желание за примирие, за лично и професионално сближаване. Пътувайте, организирайте срещи без посредници и взаимно си простете прегрешенията. Очертава се самотна вечер, ако не направите нужните компромиси. 30-и носи приключвания.

30-и. Ден с негативна енергетика. Налягат ви мрачни мисли, вървите към приключване на връзки, които не са издържали проверката на времето. Не бързайте, не позволявайте намеси на трета страна, която може да има изгода от разделите ви. Нищо важно да не се започва. Контролирайте кипящите си емоции и чувства. Не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена. Може би нещо бъркате.

1-и. Предприетото днес ще е важно за бъдещето ви, ще стане база за перспективни дейности и начинания и ще ви осигури стабилност в тези кризисни времена. Ден на съзиданието и градежа, на желанието да се излезе от зациклянето и невървежа и да се търсят нови пътища за развитие. Не бързайте да отказвате предложения. Дайте си шанс за сближаване дори и да сте пред развод.

2-и. Тежък ден за родените в първата декада. Очертават се проблеми във връзките и чувствата. Луна и Венера ви гледат в пречупващи аспекти. Вървите към изневери или разбирате за такива. Чашата на търпението прелива, може да се решите на действия, които тотално ще променят живота и отношенията ви с партньори. Най-мощният ден в месеца. От утре животът ви може да бъде различен. 

3-и. Чакайте подкрепа и прояви на състрадание в труден за вас момент. Навлизаме в деня на сърцето, включва се космическият канал на любовта. Неутешимите получават утеха, а нуждаещите се подкрепа. Помогнете с каквото можете и позволете на някой друг да ви помогне. Ако подминеш този, който протяга ръка с молба, самият ти след време ще се нуждаеш от милост.

Подобни статии