Пълен седмичен хороскоп за 27.11-03.12.2021: Водолеят да си контролира апетита, всичко при Рибите се получава трудно

Някои дърпат чергата към себе си, други агресивно защитават позиции. Вижте какво показват звездите за периода от 27 ноември до 3 декември.

Овен 21 март – 20 април

27-и е свързан с насилието и коренната реформа. 28-и ни поставя на нова база за развитие. 29-и е денят на гения-глупак, който лесно може да продаде е предаде изобретенията си. Слънцето е в точен съвпад с Меркурий рано сутринта. 30-и и 1-и са рискови за амбициите ви дни. Ще влачите някого на гърба си. На 2-и уредете наследствени и имотни отношения. На 3-и нищо важно не започвайте.

27-и. Ден свързан с преследването и изгнанието. Тълпата е неуправляема. Някой прави саможертва в името на общи цели и каузи. Важното е да не се поддавате на гнева и омразата и да се ориентирате към по-спокойни занимания в тесен семеен и приятелски кръг. Не правете неща, за които ще съжалявате. Денят е неблагоприятен за оперативни намеси в областа на стомаха. Спазвайте диета.

28-и. Благоприятен ден за строителни и ремонтни дейности, за подобряване на отношенията в семейството и за търсене на нова база за развитие. Младите правят оглед на терен или апартамент, в която може да заживеят самостоятелно. Ще получите откровение за правилната посока и избор. Започнатото до днес е добре утре да се довърши и приключи с успех и полза за всички страни.

29-и. Финализирайте сделки и работни проекти. Каквото приключите до обед ще ви донесе късмет и ползи, а каквото започнете следобед ще носи повече загуби и вероятно ще се плащат неустойки. Пазете се от случайни контакти. Не приемайте предложения и не влизайте в зависимости от хора, които не познавате добре. Приключеното днес ще донесе награда, а започнатото загуби и вреди.

30-и. Родените предимно във втората декада ще изживеят притеснителни моменти на работното място. Очертават се разправии за дреболии и засилен конфликт на интереси на работното място. Може да ви стоварят чужда вина и отговорност. Не е добре да се провеждат събрания и да се работи в екип. Всеки дърпа чергата към себе си и не е склонен да се съобразява с друг. Качвате кръвното.

1-и. Днес и за родените в третата декада ще има притеснителни и тежки моменти в общуването, но следобед правите важна крачка напред, постигате разбирателство и предложенията ви се приемат. Ден на реката от възможности. Приемете протегнатата ръка, време е за обединение на ресурси и интереси. Ще се намери нужната спойка и позициите, около които всички да се обединят.

2-и. Денят е благоприятен за водене на имотни и наследствени дела и делби. Правят се различни замени, които ще помогнат да намерите жилище за себе си или за децата. Не оставайте неразрешен имотен спор, за да не прехвърлите на децата родовите проблеми. Нищо важно не насрочвайте за утре. Днес всяко начинание ще е успешно и ще приключва с полза за всички страни в спора.

3-и. Днес агресията е повсеместна. За дреболии може да се влезе в конфликти и отношенията да ескалират в битки и разправии. Стопирайте желанието за саморазправа. Днес Марс е в съвпад с Луната. Аспектът провокира емоционалната ни агресия. Контролирайте първосигналната си реакция и бройте до десет преди да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате.

 

Телец 21 април – 20 май

На 27-и агресивно защитавате позиции и права. 28-и изисква генерална реформа и промяна в курса. За родените в първата декада 29-и носи изпитания по издържливост. Не позволявайте на никого да ви отклонява от курса. На 30-и не участвайте в дебати. 1-и носи успех в новите ви начинания. 2-3-и ви противопоставят на близките и силните на деня. Родените в третата декада губят самообладание.

27-и. Съветът към другите е днес да не ви закачат и провокират. Чашата на търпението прелива. Може да си изкарате неудовлетворението и на невинните в ситуацията. Не ходете по митинги и не участвайте в спорове. Напрежението ще нараства и до вечерта ще сложите на мястото му всеки, който се изпречи на пътя ви. От това едва ли ще ви олекне, ще се почувствате виновни, но станалото, станало.

28-и. Денят отприщва неподозирани възможности и сили. Започвате промените, които сте обмислили или с които ситуацията ви притиска. Събуждате се с чувството от къде трябва да се започне. Не чакайте,  тръгнете в тази посока. Включете в действие всички налични резерви и резервни варианти и до вечерта ще постигате поне една важна цел. Използвайте този ден активно и за укрепване на здравето.

29-и. Всяко отклонение от предварително съгласуваната програма и от поетите задължения ще ви води към провал и ще предизвиква конфликти у дома и на работното място. Не позволявайте случайно срещнати хора да променят плановете ви. Изпълнете всичко, което сте планирали и след това се чувствайте свободи за всякакви други инициативи. Бъдете лоялни.

30-и. Ако се включите в общия хор и спорите излишно няма да свършите никаква работа днес. Препоръчват се двустранни разговори и старт на самостоятелни инициативи. Не включвайте нови хора в екипа си. Увеличете дистанциите и отложете за следващите два дни съвместните делови проекти. Посетете учителите си. Нужен ви е съвет от капацитет в проблемната за семейството област.

1-и. Предприетото до обед ще тръгне по вода и ще ви донесе придобивки. Подпишете нови договори, не протакайте нужните разговори и опитайте да убедите някой да ви съдейства. Ден на реката от възможности, в която се стичат странични потоци. Може да получите и нужното ви финансиране. Кандидатствайте по спонсорски проекти и помогнете на децата в страничната им дейност.

2-и. Днес интересите ви са противопоставени на тези на близките и родата. Зациклят имотни и наследствени дела. Трудно се водят и преговорите на работното място. Не влизайте в конфликт с авторитетите. Днес и утре в хороскопа ви действат рискови аспекти. Очертават се провокации. Някой ще ви засегне на болното място или обвини в нелоялност. За утре нищо важно не планирайте.

3-и. Агресията е повсеместна. В деня преди новолунието тъмнината е погълнала Луната. Страда женското начало. Вероятни са изблици на омраза и ревност. Луна и Марс ви гледат в опозиция и в конфликт с Юпитер. Не подписвайте нови договори, спазвайте закона. Отложете рискови инициативи и не се замесвайте в спорове Неблагоприятно за гинекологични интервенции.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

През уикенда не се захващайте с важни начинания.  Заложени са капани, конкуренцията дебне. 29-и е денят на гениалните идеи, които някой глупаво ще продаде или направо ще ги подари без лична печалба. На 30-и си уреждате работата, докато другите спорят и се карат за дреболии. 1-и идва с мощен импулс за постигане на заветни цели. Всичко предприето ще носи ползи и на 2-и. 3-и е рисков.

27-и. Родените в първата декада ще срещат противопоставяне от страна на родители и деца. Семейството е разединено по важните въпроси. Амбициите на един рикушират негативно върху желанията на друг. Денят се свързва с изгнанието и коренната реформа. Някой може да вземе решение за заминаване и устройване в чужбина. Старайте се да не избързвате и да не провокирате околните.

28-и. Днес ще ви предлагат стабилност и ползи с нерегламентирани и неизпробвани в практиката проекти и начинания. Не се хвърляйте в рискови и необмислени действия. Може да замените „кон за кокошка”, да загубите пари и влияние. Не влагайте спестените пари в съмнителни дейности. Днес с ваша помощ и подкрепа някой опитва да си построи своята къщичка от амбиции. Не се предоверявайте.

29-и. Родените около 29-30-и юни са на прага на губещ ход, ако променят намерения и решения. Днес Слънце и Меркурий са в точен съвпад и в опозиция на вашето Слънце. В такъв момент може да позволите намеси и да изпаднете под чуждо влияние. Някой опитва да се облагодетелства от труда и постиженията ви. Следвайте своята цел и не се отклонявайте независимо изкушенията.

30-и. Днес се държим като стадо, тръгваме в посоката, в която ни водят хора без нужната квалификация и опит. Очертават се спорове и конфликти, които няма до доведат до никъде и ще ви загубят времето. Прекъснете вредни връзки, въздържайте се от активна дейност, не насрочвайте събрания. Колкото хора се съберат, толкова и мнения ще има, а един ще се окаже предател.

1-и. Днес всичко може да тръгне в благоприятна за бъдещето ви посока. Ще има и спънки, но до вечерта ще ги преодолеете и ще се справите със задачите. Може да привлечете нечия подкрепа, съдействие и финансиране. В този ден получавате глътка въздух в кризата и усещате накъде трябва да вървите. Печелите последователи, а някой ще намери и спонсор. Действайте активно и творчески.

2-и. Денят е благоприятен за уреждане на имотни дела, за брокерски инициативи и търсене на подходящ терен за работа и живот. Всичко предприето ще носи ползи и придобивки. Вечерта може да се доберете някаква информация или тайна, която ще ви вгорчи живота. Не бързайте да реагирате, премълчете и проверете. 3-4-и  може да се окажат губещи, ако избързате в действията си.

3-и. Утрото подклажда опасни огньове на конфликти и скандали. Тенденцията е да се водят битки за всичко и с всички. Хора в сянка манипулират делата и отношенията, вкарват ви в битка на интереси, дори и с най-близките ви хора. Съветът е нищо важно да не се започва и предприема. Спазвайте диета, ограничете до утре вечер контактите с хора, които и друг път са ви въвличали в интриги и загуби.

 

Рак 22 юни – 21 юли

27-и променя правилата. Ден на коренната реформа. 28-и залага основата на нова база за развитие, с нови лични и семейни отговорности. На 29-и довършете обещаното, но нищо ново не започвайте. 30-и всява хаос в отношенията. Губите време в спорове за дреболии, страда любовният ви живот. На 1-и важното да се започне следобед. 2-и носи пари и придобивки. На 3-и спазвайте диета.

27-и. Днес всеки сам избира как да промени живота си към по-добро. Един ще приложи хитрост и сила, друг ще манипулира и притиска конкуренцията с непозволени хватки, а трети започва своята малка лична революция решен да не чака повече друг да му свърши работата. Време е за промяна. Старото се руши и не издържа проверката на времето, а младите стягат куфарите в отчаянието си.

28-и. Ден на мечешките услуги. Не се доверявайте много на приятелите, които не са в час с нуждите и с чувствата ви в момента. Не е нужно да споделяте всичко. Ще получите някакъв проблясък, озарение и вдъхновение как да се реши и уреди спорен въпрос и какви да бъдат първите ви крачки. Ден на  градежа. Опитайте да се внедрите в нова ниша и бизнес позиция. Действайте в перспектива.

29-и. Денят ще ви предложи набор от изкушения, всяко от които ви води в задънена улица. Не се отклонявайте от пътя, от програмата си за този ден и от ангажиментите, които вече сте поели. Всяка намеса или допълнително поето задължение ще ви вкарва в преразход и ще проваля замислите ви. Родените в първата декада са в трудна и рискова позиция. Гледайте само напред. Не изневерявайте.

30-и. Ден на безсмислени спорове и обсъждания, които не водят доникъде и не решават натрупалите се проблеми. Препоръката е да се провеждат само двустранни срещи и да не се използват посредници. Споделеното за един ще послужи на друг и ще обърка общите ви планове. Проведете здравни консултации със специалисти в нужната ви област. Слушайте съвета на капацитетите, а не на лаиците.

1-и. За родените в третата декада денят е като бягане с препятствия, но и те вечерта ще стигнат до финала и ще се похвалят с победа поне в едно направление. Не се товарете с много задачи, щадете кръста и бъбреците и се доверявайте повече на интуицията. Ден на прозрение за истинската стойност и важност на една връзка. Бъдете избирателни в чувствата и контактите.

2-и. Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Някой ще се уреди с имот и ще оправи бъркотията в семейните и наследствени отношения. Чудесен момент за старт на нови делови и творчески инициативи. Ще давате и ще получавате верни и навременни съвети. Ден на разтварящият се лотос. Отворете се и вие към света и към тези, с които имате взаимност в чувствата и интересите.

3-и. Ден за общо прочистване на организма и на личните връзки. Почистете и дома, изхвърлете ненужното и това, което отдавна трупа прахта на забравата. Не носете изделия от кости и рога. Запалете лампите, нека е светло в този ден, в който Слънцето върви към затъмнение и в душите настава тъга и объркване. Нека е светло и в отношенията ви. Нищо важно не започвайте.

 

Лъв 22 юли – 22 август

На 27-и печели този, който държи тоягата. Другите само се съобразяват или бягат. 28-и идва с желание за промяна, за да може да има бъдеще за децата. На 29-и ще постигнете нещо важно и ще се изпълните с надежда. На 30-и не работете в екип. На 1-и водете преговори и по най-бързия начин подпишете нов договор. 2-и носи сблъсъци на интереси по имотни въпроси. 3-и е конфликтен.

27-и. Ден на крокодила, за който няма спирка, всичко ще изяде и унищожи по пътя си. Действат първичните древни инстинкти. „Яж за да не бъдеш изяден”. Цивилизационните норми са забравени. Апетитите са огромни, слабите няма да бъдат пощадени. Ще си проличи всяко неравенство в професионален и личен план, а това ще стане повод за раздели. Гневът ще избие в агресия.

28-и. Навлизаме в период, в който старото се руши и статуквото трудно ще се поддържа. Всеки трябва да се окопае на позицията си или да намери ново поприще, където да се развива, ако на старото място условията вече са неподходящи. Използвайте всеки свободен момент в този ден и за укрепване на здравето си. Време е да се включат в действие скритите резерви. Дайте ход и на резервния план.

29-и. Родените около 1 август са в силна и пробивна позиция. Слънце и Меркурий ви облъчват в точен и хармоничен аспект от знака на Лъва. Ще изкачите висок връх и може да финализирате печеливша сделка. Длъжниците се издължават, подчинените предават готовата продукция, а шефовете приключват успешно водените преговори. Така може да се постигне ново стартово ниво за бизнеса.

30-и. Денят носи разнобой на интереси, мнения и позиции. Всеки иска да се наложи, да заеме най-доброто място и да спечели повече от другия. Някъде ще се стигне и до остри нападки и удари под кръста. Но, ако се погледнем отстрани ще видим, че всички сме в калта и само още повече затъваме с разправите и разединението. В този ден ще имат успех само разговорите на четири очи.

1-и. До обед може да постигнете максималното и да подпишете нови договори. Действайте активно, без колебание, мотивирано и мобилизирано. Към края на работното време ще се усети напрежение, ще се получат неприятни новини и някой ще обърка добре подредената ви програма. В следващите два дни ще правите нежелани компромиси. Неблагоприятно за гинекологични интервенции на 2-3-и.

2-и. Родените във втората декада ще трябва да изчакват чуждите решения и да са готови на отстъпки. Бъдете гъвкави, направете завой, ако срещнете непреодолима преграда и пак подгонете целта. Не отивайте към директни сблъсъци, а тихо подкопавайте преградите по пътя си. Може да спечелите някой от противниковия лагер и да прокарате поне едно важно за вас решение.

3-и. Денят започва с конфликт, особено за родените в третата декада. Ще ви въздействат тежки кармични аспекти. Каквото се развали трудно ще се оправи. Бъдете особено внимателни и със здравето си. Не рискувайте да тръгвате на път неподготвени. Всичко предприето с голяма абиция ще се провали. Предстои новолуние придружено със слънчево затъмнение, което ще намали виталитета ни.

 

Дева 23 август – 22 септември

През уикенда Луната е в Дева в конфликт със Слънце и Меркурий и в опозиция на Нептун. Изправени сте пред тежък избор. На 29-и си гонете неотклонно целта. На 30-и всеки има свое мнение и не отстъпва от него. Преговорите зациклят. На 1-2-и действайте активно, пътувайте, водете преговори, сключете нови договори. 3-и е конфликтен и рисков, не позволявайте намеси и спазвайте диета.

27-и. Денят не е благоприятен за пътувания и участия в колективни инициативи. Където се съберат повече хора напрежението ще нараства и ще възникват конфликти. Не се поддавайте на съблазни и провокации. Ден за пост и въздържание. Пазете дома и вещите си. Днес и утре е неблагоприятно да се провеждат хирургически процедури в областа на корема. Спазвайте диета.

28-и. Днес се събуждат огромни съпротивителни сили. Това води до разрушаване на статуквото и на досегашното положение, което не удовлетворява никого. Не е без значение кой от каква позиция ще тръгне и на каква база ще се установи. Вероятно е да влезете в конфликт с партньори и с тези, които  животът ви е натрапил, а не вие сте ги избрали и предпочели. Ден на лична инвентаризация.

29-и. Днес е точният съвпад на вашата управляваща планета Меркурий със Слънцето. Родените около 1 септември може да вземат грешното решение подведени от обещания за бърза и лесна печалба. Съветът е да продължавате в посоката, която до момента сте следвали. Нищо не бива да въздейства на взетите в предните дни решения. Спазвайте дадените обещания и уговорки.

30-и. Днес много часове и нерви може да се загубят в напразни спорове и демонстрации на сила, без да се вземат нужните и важни за момента решения. Губите си времето в дреболии и конфликти и изпускате нишката на важните за бъдещето ви начинания. Старайте се да не издребнявате при спорове, за да свършите важното, което сте планирали. Нужна е трезва оценка на реалностите.

1-и. Ден на напредък и постижения. Случват се събития, които отпушват натрупаната енергия и нещата започват да се подреждат. Ще срещате подкрепа и може да се надявате на финансиране. Добре е днес и утре да подпишете нов договор и да си стиснете ръцете с изгодни сделки и поръчки. Търсете съюзници, разширете дейността си и се опитайте да затворите производствения си цикъл.

2-и. Работете в посока на обезпечаване на семейството и децата. Не оставайте неуредени имотни и наследствени дела. В този ден може да капарирате имот и да намерите базата за бъдещата си дейност и производство. Търсете и давайте консултантски услуги. Всичко предприето има тенденция да ви подсигурява и да се разраства в бъдеще. Нищо важно не отлагайте за утре.

3-и. Конфликтите от този ден ще траят три дни, ще ви вкарват в стресова и разболяваща програма. Нищо ново и важно да не се започва. Отложете за другата седмица отговорните срещи и инициативи. Предстои ограбващо силите новолуние придружено със слънчево затъмнение, което ще се отрази неблагоприятно на виталитета на родените около 1 септември. Щадете, се не се претоварвайте.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

27-и е ден за прошка и смирение, но това трудно ще се получи. Напрежението от предните дни избива. 28-и налага нови мерки и правила, а сънищата показват дали всичко е наред със сексуалната ви енергия. 29-и е ден за приключване. Луната навлиза във Везни. Въвежда се нов ред и предписания. 30-и е ден на конфликти на всички нива. На 1-и водете преговори. 2-и ви осигурява нова база. 3-и е рисков.

27-и. Днес по незначителни поводи се стига до конфликти. Старайте се да запазите семейния мир, не канете гости. Смекчете тона и не давайте повод за разправии. Не ходете на места, където се събира недоволна тълпа. Проведените състезания и конкурси протичат с прояви на агресия. Вероятни са инциденти. Останете си у дома, заемете се с прочистващи процедури и лечебни практики. 

28-и. Събуждате се с откровение как да постъпите в една трудна ситуация. Ще успеят решените да променят нещата, да намерят нов терен за лична и професионална изява. Предстоят сблъсъци на интереси. Не се отказвайте от намеренията и избора си. Ще се намери изход от всяко положение и лек за всяка болка. Казваме си, че няма да продължаваме по старому и наистина го правим.

29-и. Не проявявайте излишна активност, особено по отношение на любовните връзки по месторабота. Луната навлиза във Везни и в следващите два дни сключва печупващ аспект с Венера и Плутон. Вървите към фатални срещи, след които отново ще сте влюбени и изгубени в неравностойни връзки. Нищо ново не започвайте. Не си определяйте първа среща, а и втората да почака. Следвайте си плана.

30-и. Андреевден. Поверието е, че от този ден светлината започва да надделява над тъмнината. Разделени сме на лагери, водят са непрекъснато спорове, но в крайна сметка до вечерта ще има светлина в тунела от искания и възможности. Посетете капацитет за съвет. Не се занимавайте и не давайте съвети за неща извън личната си компетентност. Не се опитвайте да оправяте света.

1-и. Днес на всяка крачка ще срещате прегради. На едно място ще ги заобиколите, а на друго ще ги прескочите и пак ще постигнете своето. Някой може да попадне в замаскирани капани и да работи за чужд интерес, затова внимателно избирайте партньорите си и моментите за атака. В този ден ще се правят много обединения и съюзи в името на една по-далечна цел. Добре е да се работи в екип.

2-и. Ден, в който родителите е добре да се погрижат за бъдещето на децата си и да решат имотните въпроси с родата. Луната е в конфликт със Сатурн и родителите трудно се разбират, а това ще се използва от децата, които ще се измъкнат от семейната опека и контрол. Следете кръвното, не се напрягайте прекалено с тежка физическа работа. Прочистете се, спазвайте диета до новолунието.

3-и. Съвпадът на Марс и Луна ни кара да действаме агресивно и първосигнално. Емоциите взимат връх над здравия разум. Така със сигурност ще сбъркате и ще направите ход в грешната посока. Вместо към подобрение връзките вървят към окончателно скъсване. Може да кажете и направите нещо не на място и в неподходящия за това момент. Нищо ново да не се започва, отложете важните срещи.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

27-и е натоварен с агресия и конфликти. 28-и променя правилата и изисква нов подход. На 29-и не взимайте отговорни решения, приключете започнатото до момента. На 30-и с никого не може да се разбереш, всеки слуша само своя глас. На 1-и правите пробив в средата си и постигате максималното. 2-и дава възможност да се окопаете на ново място. На 3-и лесно качвате кръвното.

27-и. Днес може да се постигнат промени, но предимно чрез конфликти, агресия и насилствени действия. Дипломатичният подход е забравен, играе тоягата на принудата на всички нива. Където се съберат повече хора напрежението ще ескалира. Не се намесвайте в живота и избора на другите и не давайте непоискани съвети. Каквото приключите в този ден ще ви донесе успех и популярност.

28-и. Ден с огромна регенерираща сила. Старото в отношенията и в живота ни си отива, предстоят размествания на пластовете в работата и у дома. Сменят се насоки, изисквания и шефове. От утре ще има нови разпоредби, ще е нужно да се включат резервите на пълна мощност и да се търсят нови възможности за развитие. Тази вечер ще получите откровение, показващо печелившия за вас избор.

29-и. Днес егото надделява над разумната преценка. Слънцето е в точен съвпад с Меркурий, а това положение може да изкачи някого на върха и да детронира друг, който е предприел необмислени и ненавременни действия с цел печалба. Съветът е да си вървите по пътя, да не поглеждате встрани и да довършите обещаната работа, особено ако от това зависи успеха или дейността на някой друг.

30-и. Колкото хора се съберат на едно място толкова и мнения ще има в този ден. Едва ли ще се стигне до консенсус. Неблагоприятен момент за  провеждане на събрания и важни делови срещи. Тенденцията е да си загубите времето в разправии и конфликти за дреболии. Важното ще остане някъде встрани, няма да се постави на дневен ред и няма да се реши. От това всички ще страдат.

1-и. Този ден предлага шансове и изход и от най-неблагоприятната и трудна ситуация. Ден на реката от възможности. Всеки може да намери печелившия стил на плуване, работа и поведение в средата си и да постигне желаните резултати. Важното е да не се отказвате, ако срещнете преграда. Лесно ще се справите с ограниченията и ще постигнете поне една важна за вас и за семейството ви цел.

2-и. Луната от Скорпион образува конфликтни аспекти с Уран и Сатурн. Старите и младите не се разбират, може да се наложат имотни делби. Някой планира покупко-продажба, която е добре да се синхронизира с нуждите на родители и деца. Не правете нищо, което не сте обмислили и уточнили с цялото семейство. Назряват конфликти, вечерта Луната е в съвпад с Марс, агресията ескалира.

3-и. Родените в третата декада са в трудна юридическа позиция. Може да направите нарушение или крачка в грешната посока. Нищо важно да не се предприема. Подписаните договори ще са с полза за друг и ще ви вкарат в разправии и разходи, вместо да донесат чаканата печалба. Една лъжа ще разбули тайни и ще подлюти старите рани. Ограничете контактите, останете си у дома.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

През уикенда Луна и Нептун сключват пречупващи аспекти със Слънцето и Меркурий от вашия знак. Едно искате, друго става, а трето непредвидено се задава. На 29-и може да постигнете важна цел и да спечелите добри пари, стига да знаете какво и от кого го искате. 30-и носи хаос в отношенията. На 1-2-и действайте активно във всички направления на живота. На 3-и както и да постъпите ще сбъркате.

27-и. Днес родените в първата декада лесно влизат в конфликти с родители и деца и се опитват да играят непозволено в отношенията с партньори. Всичко ще се решава от позиция на силата, така че ще си дадете сметка кой в действителност управлява живота и работата ви. Предстоят мъчителни моменти, но тази вечер вървите към важно прозрение, което ще промени тактиката ви.

28-и. Не ставайте рано, ако не искате от сутринта да започнете с разправиите. Луната е в точен съвпад с Марс, а това стимулира емоционалната ни агресия. От играчка може да стане плачка. Може да вземете решение за коренна промяна в работата или в подхода и начина на действие у дома. Край с изчаквателната политика. От утре влизат в сила решения, които ще променят насоки и желания.

29-и. Точният съвпад на Меркурий и Слънце във вашия знак кара някого да се държи като глупак, а друг стимулира към гениални прозрения и постъпки. Всяка крайност е възможна, затова съветът е да не променяте програмата си, да отидете там, където сте решили и да направите това, което отдавна сте намислили и синхронизирали с колеги и близки. Прибързаните действия и промени ще ви провалят.

30-и. Ден на жабешкият хор в блатото на живота. Трудно би се намерил изход при положение, че никой никого не слуша и не е склонен на компромис. Денят е неблагоприятен за работа в екип, за провеждане на преговори и съвещания, особено ако от това ще зависи работата и битовите проблеми на много хора. От една накриво казана дума ще пламнат свещени войни. А така всички ще загубим.

1-и. Ден на пробив. Утрото може да не започне добре, но до вечерта напрегнатата ситуация ще намери решението си и преговорите ще приключат успешно. Ден на реката, която събира сили от много потоци. Добре е за съвместни начинания и за водене на преговори. Ставаме силни, ако обединим усилията си в посока към морето на големите ни очаквания и надежди. Сключете нови договори.

2-и. Ден с ведра, хармонична и оздравяваща енергетика. Семейните отношения лесно ще се напаснат. Може да се договорите за покупко-продажби на имот, за уреждане и разпределяне на собствености и наследства. Добре е да се започне диета и да се вземат решения, които ще помогнат на семейството и на отношенията ви с околните. Тази вечер може да сънувате пророчески сън.

3-и. Бъдете особено внимателни, не взимайте важни решения, не си превишавайте правата и не предприемайте рискови крачки. Старайте се да минете на пръсти в този ден, да не провокирате конфликти и да не започвате нищо важно за бъдещето си. Луната е погълната от сянката на приближаващото новолуние във вашия знак, което ще бъде придружено със слънчево затъмнение.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

През уикенда за вас предстоят важни промени и трансформации, които ще определят нова посока в живота ви. 29-и е ден за приключване, а на 30-и конфликтите у дома и на работното място са неизбежни. Трудно ще удовлетворите нечии искания и претенции. 1-и започва със спънки и проблеми, но до вечерта ще направите силен пробив. 2-и ви дава нови шансове, а 3-и е рисков.

27-и. Днес доминира желанието да прецакаш ближния, да го дискредитираш и поставиш знанията и уменията му на изпитание. Конкуренцията е безмилостна, но вие ще се справите и до вечерта ще извоювате победа и ще приключите с успех започнатото преди. Не давайте храна на клюката, ограничете контактите и не коментирайте намеренията си. Някой ще се опита да ви навреди.

28-и. Ден на фундамента, свързан е с градежа и  строителството. Край с изчаквателната политика. Време е да направите крачка в нова посока. Взетите решения ще са основополагащи, ще променят към добро живота и връзките ви и ще помогнат да излезете от личната и професионална криза. В хороскопа ви действат стимулиращи и творчески аспекти. Видими и невидими сили са с вас.

29-и. Днес пътя ви пресичат хора и фактори, които се стремят да променят избора ви и посоката, в която вървите. Съветът е да не поглеждате встрани, да не се поддавате на изкушения и привидно изгодни предложения. Не е добре да започвате нови инициативи. Това би ви обвързало с хора, чиито стремеж е да ви използват и подчинят на личните си амбиции и желания за печалба.

30-и. Ден на разправии, на напразно суетене, на конфликти и спорове, които ще попречат на правилната преценка и на взимането на отговорни решения. Движим се заслепени от собствените си постижения и не може да приемем другата гледна точка. Съветът е да не участвате в събрания и колективни мероприятия. Всеки си пее неговата песен, а така със сигурност ще настане какофония.

1-и. Родените в третата декада чупят прегради и бериери и тръгват по свой път. Венера и Плутон от вашия знак са в конфликт с Луната от Везни. Някой може да започне дело или да го спечели. Очертават се раздели в любовта и семейни недоразумения. Не изневерявайте, може да ви спретнат компромат. До вечерта ще намерите решение на проблема, който ви вълнува и ще се почувствате свободни.

2-и. Денят е особено благоприятен за имотни сделки и покупо-продажби на жилище. Уредете и наемните отношения. В този ден е важно да се заземиш, да си осигуриш подходящо място и достатъчно доходи за зимния сезон. Обезпечавате и децата и помагате на близките според възможностите си. Всичко предприето ще носи ползи. Вечерта е натоварена с емоции и страсти.

3-и. Това може да бъде един от най-трудните дни в сатурновата ви дупка. Голяма е вероятността да  направите грешен избор или ход, с който да се обвържете с неподходящите хора. Нищо важно да не се предприема и започва. Тъмнината в отношенията е непрогледна. Не може да разбереш какво ти мисли другият, а и самият ти не даваш верните сигнали. Всичко да се подлага на проверка.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Контролирайте апетитите в съботния ден, може да налетите на нещо неподходящо. 28-и ви вкарва в нов цикъл на отношения и задачи. Стъпвате на нова база. 29-и дава повече шансове на родените в първата декада. На 30-и посетете капацитет в интересуващата ви област, сами може да давате съвети. На 1-и всичко тръгва като по вода, но на 2-и ще правите компромиси. 3-и е ден на заблуди.

27-и. Внимавайте с кого и при какви обстоятелства контактувате. Днес сексуалната енергия подкопава не само връзките, но и здравето. Изневерите ще ви струват скъпо. Провокациите са на всяка крачка. Може да влезете в рискови отношения, а после да се обяснявате и извинявате. Приключеното ще носи ползи, а започнатото само главоболия. Проведете прочистващи и оздравителни процедури.

28-и. Днес колелото на съдбата се завърта и тези, които са били в подчинена позиция тръгват нагоре, а хората с доминиращ поход ще бъдат ограничени в силата и стихията си. Навлизате в период на градеж и разширение. Време е да се окопаете на завоюваните позиции с договори или брак. Край с изчаквателната политика. Тези, които са ви пренебрегвали сега ще тичат подире ви.

29-и. Родените около 1 февруари днес може да направят важен избор и да заемат престижна позиция. Бъдете внимателни, точният съвпад на Меркурий и Слънце ни държи на границата между глупавите и умни постъпки. Умникът може да се прецака, а глупакът да излиза напред и да спечели овации. Втората половина на деня ще е по-успешна, не бързайте, изчакайте си шанса.

30-и. Докато другите спорят и се карат вие ще извлечете ползи и ще постигнете максималното в тази проблемна ситуация. Препоръчват се двустранни разговори. Посетете капацитет за съвет, а може и да спечелите от консултантска и преподавателска дейност. Не се включвайте в екипни дейности, за да не ви използват. На вълкът врата му е дебел, защото сам си върши работата.

1-и. За родените в третата декада този ден носи пробив и шанс да се постигнат стабилизиращи позиции. Сега е момента да се подпишат нови договори, да се преговаря за преназначение и да се влиза в нов колектив. Явете се на конкурси и прослушвания. С голяма вероятност ще бъдете предпочетени. Пазарете се, защитавайте позициите си. Преградите са лесно преодолими. Действайте.

2-и. Луната от Скорпион сключва пречупващ аспект със Сатурн от вашия знак. Трудно ще се разберете с родители и деца. Някъде може да се стигне до ултиматуми, които не водят до нищо добро. Вечерта Луната настига Марс и в утрешния ден конфликтите са неизбежни. Може да се наложи да делите имоти и пари. Никой няма да остане доволен. Както и да постъпите ще сте виновни. Сдържайте емоциите.

3-и. Родените в третата декада да не се товарят с много задачи и с чуждите проблеми. Не си режете ноктите. Настройте се на самозащита. Денят е неблагоприятен за хирургически интервенции в областта на половата система. И в секса нещата не вървят. Може да разберете за изневери или да изневерите. По незначителни поводи избухват конфликти. Движете се с повишено внимание.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Очертава се тежък и рисков уикенд, в който Луната ви гледа в опозиция, а Слънце и Меркурий в пречупващ аспект. Всичко ще става по трудния начин. 29-и е проблемен за родените около 1 март. На 30-и ще са успешни двустранните преговори. 1-и ви дава шанс да постигнете максималното, да спечелите пари и предимства. На 2-и може да станете с една идея по богати. 3-и е агресивен.

27-и. Родените в първата декада влизат в конфликт с родители и деца. Трудно ще разпределите блага и задължения. В този ден апетитите са огромни. Никого няма да може да удовлетворите и както и да постъпите ще ви искат още и вероятно няма да ви благодарят за екстрите, които давате и за жертвите които правите. Символи на деня са прошката, покаянието и смирението в името на семейния мир.

28-и. Днес позицията ви се клати, вероятно е да направите грешен ход и да стъпите на подвижни пясъци в отношенията. Не приемайте всичко, което ви предлагат и казват на доверие. Денят идва с желание за коренна реформа в подхода, в начина на работа и живот. Не позволявайте да ви движат фикс идеи и фобии, ограничете стимулантите и алкохола, особено ако сте планирали важни срещи.

29-и. Ден на грешни ходове и ненавременен избор. Правете само това, което сте решили в предните дни и сте съгласували с колеги, близки и партньори. Ако се отклоните в различна посока ще сбъркате и ще претърпите загуби. Днес бавно и полека реализирате една стара мечта и възможност. Слушайте гласа на интуицията и се пазете от случайните контакти, които може да ви навредят.

30-и. Ще свършите много добра работа, ако планирате участие в двустранни срещи и преговори. Не се препоръчва работа в екип. Така ще си загубите времето в разправии. Колкото хора се съберат на едно място, толкова и мнения ще има и работата ще зацикли. Намерете начин да говорите с всеки от важните за деня хора поотделно, така всичко ще се изясни и ще си дойде на мястото.

1-и. Ден на вашата родна стихия водата. Тенденцията е всичко да тръгне като по вода, да се реши от раз или много по-бързо от очакваното. Ще срещате подкрепа и съдействие от различни хора на неочаквани места. Преградите по пътя са лесно преодолими. Може да намерите нужния подход към всеки, с когото ви срещне живота. Подпишете нови договори, бъдете себе си и поемете умерен риск.

2-и. Преговаряйте по имотни и делови въпроси. Днес може да спечелите дело, да уредите проблем с наследства и завещания. Някой намира и отдавна търсеното жилище за себе си или за децата. Очертават се срещи, които ще ви подсигурят с нещо ценно или с предимство пред останалите участници  и претенденти за определена сделка. Нищо важно не отлагайте за утре, когато друг има предимство.

3-и. Днес съдбата премахва конкурент от пътя на родените в третата декада. За останалите ще има повече рискове и проблеми. Не започвайте нищо важно за бъдещето. Ще приключите успешно планирани дейности и ще получите заслужени пари. Някой може да се възползва от усърдието ви. Не си позволявайте да зависите от странично мнение и преценка. Много неща ще се правят на тъмно.

 

Подобни статии