Пълен седмичен хороскоп за 28.08-03.09.2021

Скорпионът е в активна позиция, Близнаците да не се дават без бой

Лъвът губи чувството си за мярка и лесно може да сбърка. Телецът сънува решение на проблем. Везните си гонят личния интерес. Вижте какво още казват звездите за периода от 28 август до 3 септември.

Овен 21 март – 20 април

На 28-и очаквайте придобивка. 29-и е ден за пътуване, гостуване и посрещане на гости. Внимавайте, денят се свързва с посичането на Йоан Кръстител, някои връзки може да се прекратят. За 30-и планирайте проучвателна дейност. На 31-и нищо важно да не се започва. 1-и идва с генерални обрати в живота ни. На 2-и довършете обещаната работа. 3-и е конфликтен.

28-и. Ден на орела. Ще успеят тези, които се концентрират върху точно определена цел, мишена или жертва и действат без да се разсейват със странични неща. Доверете се на усещането си за приоритет и важност. Когато приключите с най-важната работа, тогава се заемете с второто по важност. Вечерта си поръчайте сън-прогноза и сутринта ще се събудите с готовото решение.

29-и. Ден за пътувания и срещи на родата. Не обсъждайте имотни въпроси, за да не се изпокарате. Нищо важно и значимо да не се предприема. Правите си сметките без кръчмаря или в отсъствие на титулярите в работата и в живота ви. Добре е да се спазва диета, но не само по отношение на храната, но и на връзките. Ще се появи преграда, която ще елиминирате още утре.

30-и. Днес ще се отвори допълнителен вариант за работата, която смятате да задвижите или да поемате и кандидатствате. Преди да се разберете с когото и да било за каквото и да е проучете по странични пътеки как стоят нещата, кое колко струва в действителност и какво изисква. Ще имат късмет тези, които са в час с предлаганата информация и знаят кое къде да потърсят.

31-и. Ден на агресия и революционни промени. Лесно се влиза в битки, а скандалите ще ви разболеят. Дистанцирайте се от места на конфликт и борба на интереси. Не подхващайте болни за другите теми, особено на работното място. И сексуалната енергия в този ден подкопава здравето или семейните връзки, особено ако е на чуждо. Не се товарете с тежка физическа работа.

1-и. Навлизаме в период на разрушаване на връзки норми и стереотипи и създаване на нови. Ден и на мечешките услуги. Не търсете помощ, работете сами. Родените в първата декада са на прага на тежки обрати в живота. Сменят се ръководства и се налагат нови отговорности. Не се съгласявайте да поемете работата на този, който до момента не се е справил. Ще се насадите на пачи яйца.

2-и. Днес е важно да финализирате сделка, да приключите работа, да се споразумеете с роднини по имотни въпроси и да разделите неделимото до момента. Нищо ново да не се започва преди да се определят точните граници и да се знае кой за какво отговаря и за какво ще плаща. Родените във втората декада ще срещат колективен отпор не само на работното място, но и в семеен план.

3-и. Не планирайте съвместни инициативи, не водете преговори с клиенти и фирми от страната и от чужбина. Където се съберат повече хора ще има спорове, конфликти и взаимни нападки. Няма да се стигне до единомислие и сключване на съвместни споразумения. Поне до обед не си насрочвайте важни срещи и не участвайте в колективни изяви. Утре е ден за старт на нови начинания и проекти.

 

Телец 21 април – 20 май

 

През уикенда ще си проличат тези, които имат късмет и са предопределени да спечелят. 30-и изисква консултации на различно ниво. 31-и отваря огромни апетити, никой с никого не се съобразява. На 1-и започват генерални промени в начина ви на работа и живот. 2-и позволява да постигнем важна цел и взаимно да се издължим. На 3-и колкото хора се съберат на едно място толкова и мнения ще има.

28-и. Луната е в съвпад с Уран във вашия знак. Това ще бъде ден на откровение и важно прозрение за вас. Ще намерите начин да прокарате идеите си и да спечелите пари. Не се разсейвайте със странични неща, ако искате да извлечете ползи. Занимавайте се само с една работа или с един  проблем и като ги уредите се обърнете към нещо друго. Приложете на практика новите тенденции.

29-и. Днес може да се разберете с роднини по имотни въпроси. Където не стане с добро, ще се действа и манипулативно. Нищо отговорно да не се започва. Водете преговори, опипвайте терена, но не взимайте важни за бъдещето ви решения. Не нарушавайте закона, а ако помогнете на друг в нарушение, той ще стовари върху вас отговорността. Секновене е, тенденцията е всичко да се подсича.

30-и. Ден за подновяване на учебни програми, за среща с учителите, треньорите и преподавателите ви и тези на децата. Проведете консултации, сондирайте мнения. Ден и на тайното знание. Който е добре информиран ще направи най-добрият избор. Насън може да видите решението на проблема, който ви мъчи. Лесно се усвояват знания. Дано научите и уроците, които ще получите.

31-и. Денят се свързва с насилието, с нуждата от коренна реформа и с протестите на различни нива. Не се препоръчва работа в екип и провеждане на събрания. Трудно ще се преодолеят различията. Конфликтите са неизбежни, особено за хората с двойнствен живот и двоен стандарт. Ще се правят неприятни разкрития. Клюката ви дебне и ще ви спретне компромат. Не се подавайте на провокации.

1-и. Ден с огромна регенерираща сила, който може да възроди връзки или да стане причина за прекратяване на отношения. Ден на мечката и на мечешките услуги. Не давайте непоискани съвети и не правете нищо по своя инициатива, особено ако касае бъдещето на близки или приятели. Ще се наложи да се включат в действие скритите резерви. Добре е всеки сам да си помогне, а не да чака друг.

2-и. Днес съдбата ще завърти колелото, ще запрати към дъното някой, който не се постарал достатъчно и ще издигне към върха хората, които в миналото са изпаднали в немилост или в нещо са нарушили правилата. Ден на реабилитацията и на рокадите, които връщат чувството ни за справедливост.  Спомнете си какво и на кого сте обещали и го свършете. Достигате целта и постигате стабилност.

3-и. Денят може да започне с победа и да завърши с поражение. Важното свършете в първите часове на работното време. Предайте готовите проекти, не чакайте последния момент. С напредването на деня навлизаме в конфликтен период. Не участвайте в събрания и срещи на екипа или на групата ви по интереси от обед нататък. Родените в първата декада ще попаднат между чука и наковалнята.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Очертава се натоварен с амбициозни начинания уикенд. Престоят обрати в работната ви програма. На 30-и се подгответе добре за утрешните атаки и удари в гръб. Луната е в Близнаци. 1-и идва с нова програма, нови задачи и нови играчи. На 2-и си довършете поетите ангажименти преди да поемете нови. За 3-и не планирайте участия в събрания и срещи на екипа. Сами си свършете работата.

28-и. Днес няма незначителни и невъзможни неща. Ще намерите нестандартно решение на наболелите проблеми и задачи. Сложете край на съмненията, концентрирайте се над основната си цел и докато не я постигнете не мислете за нищо друго. Днес е противопоказно да се разсейваш с дреболии. Някой Ще се опита да ви отнеме предимства или дори резервираните от вас места. Не се давайте без бой.

29-и. Ден за пътувания, за посещение при тези, с които планирате да работите в бъдеще или имате някаква уговорка от преди. Ден и на доброволната жертва в името на близките и децата. Действайте като обединител на семейните интереси. В посока на вярата, този ден се свързва с отсичането главата на Йоан Кръстител. Стартираните амбициозни начинания с голяма вероятност ще зациклят.

30-и. Ден на равносметка. Правим рекапитулация на връзки и отношения, проверяваме наличностите и възможностите за нови дейности и печалби. Проучете всичко, което може да се намери  по отношение на бъдещите ви проекти. Желателна е среща с капацитет в дейността, с която възнамерявате да се захванете. Търсете си нов екип и треньор, нов учител и консултант.

31-и. Днес апетитите са огромни, никой няма да ви направи компромис, а и вие ще се държите агресивно и манипулативно. Не е желателно да ходите по митинги. Където се съберат повече хора ще прескачат искри. Провокаторите действат. Контролирайте емоциите и гнева. Денят е неблагоприятен за оперативни намеси в областта на гърдите и стомаха. Отложете рискови начинания.

1-и. Ще се събудите с решение за промяна. Не отлагайте и не чакайте да видите как ще реагира този или онзи. Поставете пред свършен факт тези, които се опитват да ви впрегнат и употребят за лични цели и нужди. Добре е в този ден да се започне строителство и различни ремонти, които ще ви осигурят нужното разширение у дома или в работата. Опитайте да стъпите на стабилна база.

2-и. В този ден не се препоръчва подписване на нови договори и старт на нещо ново и важно за бъдещето ви. Насочете вниманието си към работата и делата, които все отлагате и все не намирате време да ги приключите и сложите в ред. Ще ви донесе популярност и слава предаването на завършен и готов проект или продукт. Изпълнете качествено и това, за което вече са ви платили.

3-и. Днес сме като в баснята за орела, рака и щуката. Работата не помръдва, когато няма синхрон и съгласуваност в действията на тези, които трябва да я свършат. Ще тръгне успешно само това, което движите без чужда помощ, без протекции и чужди пари. Бъдете избирателни. Прекратете отношения с хора, които ви провокират. Не водете преговори. Ще се ядосвате и само ще си загубите времето.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

На 28-и ще решите всеки проблем. 29-и е ден за  сондиране на мнения. На 30-и училището ни зове, подгответе децата. На 31-и социалното напрежение достига връхна точка. На 1-и Луната навлиза в Рак. До петък на обед за вас ще действа пръстът на съдбата. Направете бързо желаните промени. 2-и носи награда за постигнатото и мотивировка за бъдещето. На 3-и не се занимавайте с имотни дела.

28-и. Днес един ще забогатее, а друг може да се вкара в преразход. Не влизайте в казиното, но не пропускайте и шансът, който ви се предлага. Ден на прозрение за бъдещето, за предстоящи събития и нечии действия. Тази вечер може да си поръчате сън-прогноза. Утре ще се събудите с готово решение. В този ден лесно се отдава и губи енергия. Биоенерготерапевтите да не работят.

29-и. Ден за огледи, за представителни срещи, за пътувания и контакти с тези, които имате намерение да привлечете в семейството и в личната си орбита. Бъдете честни, не преувеличавайте, не лъжете и нищо не спестявайте. Този ден подсича големите апетити и амбиции и оставя място само за истинските чувства и любов. Всеки може да получи нужното му изцеление и подкрепа в точния момент.

30-и. Днес се стягаме за училище, правим разбор на нуждите на децата и тръгваме на покупки. Но по –важното в този ден е да решите кой с какво ще се заеме, на какво ще наблегне, какво ще учи или тренира допълнително. Добре е да се провеждат консултации със специалисти и да се търси най-доброто възможно в ситуацията. Лесно се усвояват нови знания. Усвояваме и старите уроци и се стараем да не повтаряме старите грешки.

31-и. Край с изчаквателната политика. Денят е свързан с отровите, с преследването и изгнанието. Някой решава отново да замине за чужбина, след като нищо не е постигнал и променил в живота си тук. Случващото се в този ден налива масло в огъня на опасни страсти и амбиции. Където се съберат повече хора ще има опасност от възникване на конфликти. Необходим е пост и въздържание.

1-и. Днес всеки е склонен да пренареди личния си пъзел. Ще се решите на болезнени промени в работата и ще направите рязък завой в личната си политика. Родените в първата декада ще опитат да се освободят от неприятни зависимости. Включете в действие всички скрити резерви и завладейте нова база за развитие. Добре е да се подписват нови договори. И сексуалната ви енергия се пробужда.

2-и. Днес изказвате крайни мнения и стигате до крайни решения. Някой ще пресече финала на отдавна движена работа или проект. Друг ще приключи с една връзка, за да отвори място за друга. Идете там, където ви чакат, свършете и занесете това, което сте обещали. Всяко отклонение от предварителната програма ще ви донесе неочаквани проблеми и материални загуби.

3-и. Ден на голямата говорилня. До обед положението е тежко за родените в третата декада, особено ако се включат в жабешкия хор на спорещите, на вечно недоволните и вечно критикуващите. Увеличете дистанциите, работете сами, на свой терен и с лични средства. Може да разберете нещо, което близък е скривал от вас. Не се карайте, а намерете начин да оправите нещата.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

През уикенда ще давате повече отколкото ще получавате. Проблемите ще никнат като гъби. 30-и е ден за учене и проучване. На 31-и нищо отговорно да не се започва. Очертават се остри сблъсъци на интереси. 1-и изисква да стъпите на нова база и да започнете нещо ново. На 2-и всичко ще се подрежда и ще постигнете отдавна гонена цел. На 3-и не влизайте в спорове, не се заигравайте с никого.

28-и. Днес Луна и Уран от Телец, заедно с Юпитер и  Сатурн от Водолей образуват рискови аспекти със  Слънцето ви. Както и да постъпите ще сбъркате, ще си превишите правата или няма да ги използвате. Ще загубите пари при рискови сделки. Не се занимавате с много задачи едновременно. Където загубите концентрация и чувство за мярка, там ще бъдат и големите ви проблеми и неприятности.

29-и. И днес продължават да ви въздействат негативните аспекти от вчерашния ден, но проблемите ще са повече за родените в третата декада. Внимавайте при пътувания и публични изяви. Не нарушавайте правилата и установените законови процедури. Въоръжете се с търпение и вечерта ще въздъхнете с облекчение. Старайте се да не навреждате на никого. Не влизайте в спорове.

30-и. Ден за учене, за проучване на пазара и нуждите на дома. Подгответе и децата с материали, дрехи и пособия за училище. Търсете подходящите треньори и учители. Не разчитайте единствено на самоподготовка. Не е без значение в каква среда ще влезете, в какъв колектив ще се внедрите и с кого ще започнете треньорска или учебна дейност. Отнесете се сериозно към поставените задачи.

31-и. Ден на крокодила. Освобождават се залпово хищническите ни инстинкти. Няма да се поколебаете да захапете някого, особено ако отдавна ви мъти водата. Не взимайте страна в спор, за да не попаднете между чука и наковалнята. Някой взима решение за заминаване в чужбина, ако тук няма перспектива. Не очаквайте компромиси, а и няма да направите такива. Не вдигайте тежко.

1-и. Днес е от значение на каква база ще стъпите, къде ще се установите, с какво ще започнете да се занимавате и да работите и как ще разпределите порциона. Събуждат се огромни съпротивителни сили в организма ни. Ще се справите с тежка болест и ще излезете с чест от напрегното положение. Добре е за преместване, за ремонтни и строителни дейности. Време е да разширите и производството.

2-и. Отделете време за приключване на обещаното, особено ако така ще улесните и работата на друг. Не оставайте клиенти, приятели и близки да ви чакат. Изпълнете обещанията си, ако искате утре пак да работите със същите хора и да разчитате на постъпления. Не е ден за излежаване на плажа. Пазете се от случайни контакти и връзки, не си нарушавайте установената програма за деня.

3-и. Не е ден за съвместни инициативи и водене на преговори. Разговорите ще се разводняват, ще се въвличате в излишни спорове и в крайна сметка няма да се вземат адекватни решения. Може да си загубите времето в неподходяща за вас среда, където с никого и за нищо няма да се разберете и да имате единно мнение. Сега е момента да се срещнете на четири очи с консултанти и адвокати.

 

Дева 23 август – 22 септември

  

На фона на чуждото безкъсметие може да ударите джакпота през уикенда. Предприетото ще ви носи ползи. 30-и повишава изискванията към работата и дейноста ви. На 31-и може да очаквате удар под кръста. Не влизайте в конфликти. 1-и задава нова програма. Търсете ново място за внедряване. На 2-и си вървете по пътя и не променяйте програмата си в движение. На 3-и не се намесвайте в спорове.

28-и. Родените във втората декада днес може да получат не само морална, но и материална подкрепа. Връщат ви дълг или някой инвестира в работата и в личното ви хоби. Не отказвайте предложения, концентрирайте се над най-важната си цел и ще я постигнете. Ден на лично прозрение за правилния избор. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите решението на проблемите си.

29-и. Ден за пътувания и срещи с потенциални спонсори, партньори и снабдители. Затворете производствения си цикъл, направете предложения и приемете такива. Не се страхувайте да защитите нечий интерес, така и вашата позиция ще бъде защитена и подсигурена. Ден на неукротимо движение напред и нагоре към важни цели и позиции. Подкрепете и нечия кандидатура.

30-и. Днес и утре Луната от Близнаци и Нептун от Риби са в конфликт с рожденото ви Слънце. Очертават се остри битки на интереси, мнения и амбиции. На прага сте на революционни промени в начина ви на работа и живот. Нещо, което до момента сте търпели вече излиза от контрол и ви насочва към бързи и агресивни действия. Защитете си интереса. Подгответе се с втори вариант.

31-и. Това може да бъде един от рисковите ви и неблагоприятни дни за месеца, ако не се посвиете и не намалите претенциите. Ще влезете в неравностойни битки, които ще ви наранят и ощетят. Апетитите са огромни, някой може да посегне на вашето, да претендира за материална и интелектуална собственост. Може да се наложи да се жертвате за нуждите на близките и децата.

1-и. Ден на генерални промени, които може да дойдат от вас или да са предизвикани от пряката ви  конкуренция. Побързайте да заемете овакантено място, да направите покупки и ремонти. Участвайте в търгове и сделки, които ще ви стабилизират и помогнат да стъпите на краката си. Денят носи и нужното заземяване с успешни договори. Започнете предписаните процедури за укрепване на здравето.

2-и. Денят изисква движение по права линия от старта към финала, без да се поглежда встрани. Едно отклонение ще ви вкара в рискова програма. Не си позволявайте поглед встрани и в сексуален план. Вероятни са компромати. Ден на фатално привличане. Стойте далече от хора, които и друг път са ви изкушавали и вкарвали в проблеми. Прочистете се от шлаката в тялото и в душата.

3-и. Днес и най-дребната забележка ще предизвика конфликти у дома или на работното място. Личният ви професионализъм и перфекционализъм ще се сблъскат с нечие неадекватно поведение. Не подреждайте бюрото на деца и колеги и не правете забележки за разхвърлената стая и офис. Има хора, които работят добре в творчески хаос, а не като вас в подредена и организирана среда и атмосфера.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

На 28-и започнете с най-важната цел и не се разпилявайте. 29-и идва с пътувания, приятни моменти и късмет във връзките. От 30-и планетата на бизнеса Меркурий навлиза във Везни и активизира сделките. 31-и е ден на ненаситните апетити. На 1-и си осигурете нова база за развитие, а на 2-и приключете старите задачи. 3-и е ден на разправии и неуредици, не насрочвайте събрания.

28-и. Днес ще носи късмет последователната работа и политика. Изпълнете обещанията си и чакайте награда. Някой ще бъде излъган в надеждите си, но за вас ще има по-голямо парче от общата баница. Може да се разберете с роднини по имотни въпроси. Денят е високо енергиен, но е важно да не изразходвате силата си за дреболии. Насочете вниманието си към най-важните дела.

29-и. Ден на неукротимо движение напред и нагоре към важна за вас цел. По пътя си е добре да подкрепяте тези, които срещате и да помагате на закъсалите в житейската надпревара. Ще се водят тежки битки, някой ще ви подаде ръка, а друг ще ви предаде. Не е добре да се предприемат прекалено амбициозни начинания и да се прави нещо на всяка цена. Големете апетити ще бъдат подсечени.

30-и. С навлизането на Меркурий в знака на правото и закона Везните се насочваме към уреждане на юридически въпроси, към регистрации и пререгистрации на фирми, към имотни и други процедури. Не отлагайте срещата си с Темида и уредете нужните документи. Проведете консултации със специалисти по въпросите, за които не сте компетентни. Търсете си правата.

31-и. Днес всеки се готви за големия удар, който смята да направи в следващите дни. Не очаквайте съдействие. Днес няма безплатен обяд и всичко, за което молим или смятаме, че ни се полага ще се плаща с лихвите. Съветът е да обедините сили, ресурси и интереси с доказани във времето близки и партньори. Не се оставайте на случайността и на нечии голи обещания. Гонете си личния интерес.

1-и. Луната навлиза в знака на Рака и сключва рисков аспект с Меркурий. Може да получите откази и да загубите предимствата си на едно място, но на друго нов шанс ще ви се отвори. Работете самостоятелно, не поемайте допълнителни ангажименти. Не пренебрегвайте нуждите на дома и близките в желанието да изпъкнете на работното място. Не забравяйте какво сте обещали на децата.

2-и. Родените във втората декада ще бъдат максимално натоварени с отговорности, но до края на деня ще се справят и ще приключат успешно със задачите. Няма значение кое колко ще ви струва, важното е да видите щастието в нечии очи. Работа и дом са противопоставени. Не е време за командировки. Във ваше отсъствие нещо може да се обърка и близките ви трудно да се справят.

3-и. До обед проблемите никнат като гъби. Родените в третата декада попадат под неприятна атака от няколко страни. Ще бъдете обвинени и за чужди грешки и дано знаете как да се защитите. Избягвайте работа в екип и не се изказвайте неподготвени на събрания. Каквото отложите за утре ще мине много по добре и ще се уреди без много жертви и усилия от ваша страна.

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

 

Очертава се рисков за финансите ви уикенд. Където и да отидете ще плащате сметката. Не влизайте в казиното и не се изхвърляйте в покупките. 30-и е ден на ненаучените уроци. 31-и стимулира желанието да си върнем позициите. На 1-2-и ще доминирате в средата си. Луната от Рак и Нептун от Риби ви облъчват в брилянтни аспекти. На 3-и до обед доминирате, после губите места и позиции.

28-е. Родените около 1 ноември са в рискова позиция, особено по отношение на пари и материални активи. Не правете излишни разходи и покупки, които не сте съгласували с близките. С необмислен ход може да нарушите баланса на семейните ресурси. Не давайте никому прекалени аванси. Доверете се на интуицията и ако нещо ви притеснява не тръгвайте в тази посока.

29-и. Днес е „секновене”, денят се свързва с отсичането главата на Йоан Кръстител. За родените в третата декада денят предвещава трудности и юридически проблеми. Спазвайте правилата, не започвайте нищо с прекалено голяма амбиция. Може да бъдете прецакани и да попаднете в ограбващи силите и ресурсите ви ситуации. Не използвайте посредници, на място уточнете всичко.

30-и. Ден за събиране, натрупване и усвояване на информация от всякакъв вид. Помислете в каква посока да насочите децата си, потърсете треньори и учители. Не отивайте неподготвени на срещите, които предстоят. Опитайте да стигнете до корена на проблема, който ви вълнува. Уредете си среща с капацитети в областа на личния ви интерес и интелектуални нужди. Ден за самообразование.

31-и. Ден свързан с коренната реформа, която на места ще се постигне и с насилие, с извиване на ръце и с манипулация, която ще елиминира неспособните да водят битки. Няма да се правят компромиси, независимо кой какви права или намерения има. Сексуалнита енергия подкопава здравето. Не си режете ноктите и по възможност отложете оперативни намеси в областта на ръцете.

1-и. Днес не може да се избегнат промените и не може да се пренебрегват справедливи искания. Освобождават се огромни съпротивителни сили, може да се постигне нещо непостижимо преди. В момента се залагат основите на бъдещето ви. Помислете на какво бихте могли да разчитате и  действайте в тази посока. Опитайте да се справите с всичко сами. Ден на мечешките услуги.

2-и. Силен и творчески ден. Концентрирайте се над основната си цел. До вечерта приключете с поетите ангажименти и с делата, които са важни за бъдещето ви. До утре на обед ще се справите и с произтичащите от това задължения. В момента сте в активна позиция. Може да разрешите окончателно проблем, който влачите от доста време. Проведете лечения и здравословни процедури.

3-и. Един от критичните дни, в които лесно влизаме в конфликти, ругаем се и действаме първосигнално. Не провокирайте никого, за да не привлечете агресия. Където се съберат повече хора ще прескачат искри и ще се появяват провокатори. Денят не е благоприятен за провеждане на дискусии и събрания. Ще си загубите времето и ще се изнервите и с преговорите на работното място.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

28-29-и ви зареждат с оптимизъм и позволяват да спечелите предимства и пари. Ще се развие благоприятно стартираното с грижа и за другите. На 30-31-и Луната от Близнаци заедно с планетите в Дева и Риби образуват кръст с рожденото ви Слънце. Попадате в агресивни и рискови ситуации, особено на 31-и. Каквото отложите за 1-2-и ще позволи да направите силен ход. 3-и е конфликтен.

28-и. Стъпвайте внимателно и ще спечелите. Изискването в този ден е да се концентрираш и да насочиш вниманието си избирателно само върху една важна цел. Изберете това, което е от първостепенна важност за бъдещето ви, за нуждите на семейството и децата и действайте в тази посока, без да се разсейвате със странични ангажименти. Вечерта си поръчайте сън-прогноза.

29-и. В деня на посичането на Йоан Кръстител амбициозните ни начинания и амбиции ще бъдат подсечени. Но ако работите с грижа и с полза за другите ще успеете и ще се радвате на придобивки и привличане. Подкрепете инициативите на близките и децата и подайте ръка на приятел в нужда. Пътувайте, посетете силно и свято място и се обадете на родителите си. Мислите да са благи.

30-и. Навлизате в период на предизвикателства. Този ден изисква проучвателна дейност в посока на бъдещите ви занимания. Посветете този ден на учене и подготовка за предстоящите изпити и ангажименти. Довършете обещаната работа, особено ако от нея зависят други хора. Обадете се на учители и треньори, създайте връзки с хората, които ще ви оказват теоретична и практична помощ.

31-и. Родените след 5 декември ще попаднат в клопка и в рискови положения. Ден на крокодила. Няма прошка за лаиците, за предоверяващите се и за неподготвените решили да плуват в нова среда. Ден и на невъзвращенците. Някой решава да напусне страната след неуспешни опити за работа на местна почва. Както и да постъпите ще сбъркате. Съветът е да преспите тази нощ и да решите утре.

1-и. Днес старото трябва да бъде разрушено, за да се освободи място за новото. Решете се на стъпката, която ще промени живота ви и ще ви помогне да стъпите на по-добра база за бъдещето. Може да направите силен и спасителен ход, който ще се отрази добре на бъдещето на близките и децата. Заемете се с ремонти и благоустройство на дома и офиса. Край с изчаквателната политика.

2-и. Съветът на деня е да не се намесвате в чуждия живот и избор и да не позволявате намеси в своя. Ден на костенурката. Като нея бързайте бавно и преследвайте неотклонно целта си. До края на деня ще постигнете нещо важно за бъдещето ви и ще въздъхнете с облекчение след добре свършената работа. Уредете имотни и наемни отношения. Някой намира или стига до бъдещия си дом или офис.

3-и. До обед тече объркваща и конфликтна програма. Заложените в миналото препъни камъни сега стопират и дейността на тези, които са участвали в миналите подривни дейности. Очертават се скандали на работното място и в отношенията с партньори. Чак към края на работното време ситуацията се успокоява и се намира компромисното решение. Щадете сърцето.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

  

И докато другите търпят провали и обират негативи вие ще имате един успешен уикенд. 30-и изисква самоподготовка. 31-и е ден за прошка и помирение. Стойте далече от агресивната тълпа в следващите дни. На 1-2-и Луната от Рак е в опозиция на Плутон от Козирог. Ще срещате колективен отпор на всяко ваше предложение. Не уреждайте имотни дела. 3-и е конфликтен повече за родените след 10-и януари.

28-и. Денят обещава печалби и успех предимно за родените около 5 януари. Планетите от Дева и Телец образуват брилянтни аспекти с Плутон от вашия знак. Вероятността да спечелите и изкарате пари са максимални. Ще извлечете ползи и от чуждото безхаберие. Може да ви предложат овакантено място и позиция. Не отклонявайте предложения. Ще преодолеете всяка преграда.

29-и. Денят се свързва с колесницата на победата. Ден на овации за вас, за дейността и позицията ви в полза и за околните. Всичко може да се постигне и уреди, стига да не е насочено само към личното ви облагодетелстване. Ще получите подкрепа и финансиране. Пътувайте, установете нови контакти и си подайте ръце за взаимна работа. Каквото ви е било отнето ще ви се върне. Пътят ви се разчиства.

30-и. Време е да се помисли за новата учебна година. Действайте по списък с покупките за ученика. Уредете си среща или разговор с учители и треньори, направете заверка за участия и мислете за всичко важно в перспектива. Добре е да се запишете за нов квалификационен курс. Позволете на личното ви хоби да ви носи доходи. И сънищата ви носят нови знания или решение на проблемите.

31-и. Днес много неща може да се объркат особено ако спестявате информацията към родители и деца и сте склонни да се доверите на неподходящите и случайни хора. В следващите два дни се очертават разправии поради грешните ходове, които ще предприемете днес. Не водете двойнствена игра и политика и на работното място. В момента се оформят лагери против вашите интереси.

1-и. Луната навлиза в знака на опозицията ви Рака и сключва пречупващ аспект с Меркурий от Везни. За няколко часа може да се случат събития, които ще ви насочат в съвсем нова посока. Може да промените работата, връзките и живота си с изборите, които правите. Вървите към коренна промяна, към малка лична революция, която ще засегне болезнено и съдбата на някой друг.

2-и. Добре е да се приключат водени дела, да се представят готови проекти и да се довърши обещаната работа. Поискайте си и уговореното възнаграждение. Може да се огледате за нова или допълнителна работа, но днес не правете крачка в нова посока. Проведете и болезнените разговори, които ще позволят на всеки да си тръгне по пътя. Прочистете се от шлаката, спазвайте диета.

3-и. Не влизайте в спорове и не правете забележки. От нещо дребно ще пламнат свещени войни. Родените в третата декада да не предизвикват съдбата и добрите намерения на околните. Отложете преговори, не влизайте в рискови компании. Днес с никого и за нищо не може да се разберем. Вероятни са намеси от трета страна, която сипва сол в стара рана и битката се разгаря.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Както и да постъпите през уикенда ще давате, ще влизате в преразход, ще плащате чужди сметки и ще обслужвате чужди интереси. 30-и и ден за учене и преориентиране към нови цели и посоки. На 31-и приключете обещаната работа и предайте готовите проекти. Чакайте повишение в следващите дни. 1-и променя правилата на играта, на 2-и получавате награда за труда. На 3-и късметът ви е до обед.

28-и. За родените около 5 февруари денят е изпълнен с неочаквани и критични моменти, в които може и да останете без пари след ненавременна и излишна покупка или с разход за някой, който няма да ви върне жеста. Лесно се предоверявате и позволявате да ви излъжат в цената. И за утре не планирайте финансови операции. В тези два дни вие плащате сметката, музиката и почерпката.

29-и. Ден на посичането на Йоан Кръстител. Всичко предприето с голяма амбиция ще претърпи крах. Не влагайте сили, пари и ресурси в големи начинания. И за нещо дребно ще страдате и ще се бръкнете надълбоко. Вероятни са пътувания и гостуване, което ще ви излезе солено, но не само във финансов план, а и сълзи може да пролеете след неприятни разкрития. Приключват губещи връзки.

30-и. Ден на поверителната информация, на желанието ситуацията да се проучи, да се намерят хора и начини за пробив в нова среда. Време е да потърсите учителите си, да запишете децата за нов усъвършенстващ  курс на обучение и тренировка и да ги подготвите за училище. Днес лесно се усвояват нови знания и умения. Проведете нужните разговори, свържете се с подходящите консултанти.

31-и. Ден на големите претенции. Остава на заден план този, който не умее да води битки и не се държи агресивно в агресивната среда наоколо. Имате две положения. Или се блъскате с лакти или оставете да ви изтикат от хранилката и поилката. Може би третият вариант да се дистанцираш сам докато калта се отмие е по-добрият избор, но така вече остаряваме и побеляваме в очакване.

1-и. Днес всичко може да се промени и редактира, Имате шанс да намерите ново решение, работа и цел, които да ви извадят от застоя. Може да намерите и нова база за развитие, ново занимание или връзка, които да осмислят живота и дейността ви в бъдеще. Ден на основата и фундамента, Постарайте се да стабилизирате положението си с нови договори, сделки и поръчки. Не се предавайте.

2-и. Днес не е добре да тръгваш от нулата, да стартираш нова дейност или да започваш нова работа. Сега е момента да се приключва с поетите ангажименти, да се представят готовите проекти и да се изпълняват поетите задължения и поръчки. Ще получите добро възнаграждение за положените в миналото усилия. Ще разберете кое си струва да се продължава и от какво е време да се откажете.

3-и. До обед свършете неотложната работа и не протакайте преговорите. От обед в отношенията ви ще се появи осъзната или неосъзната агресия. Карате се по незначителни поводи и вместо да вземете конструктивно решение ще губите време в  спорове. И сексът днес не е на ниво, особено ако си с един, а мислиш за друг. Внимавайте с отровите,  не смесвайте лекарстава с алкохол и стимуланти.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

През уикенда печелят рибите-прилепала, тези които обикалят и се внедряват на чуждата трапеза. Ще намерите кой да ви плаща сметките и да ви удовлетворява желанията. Но на 30-31-и вече ще трябва да си поемете разходите и задълженията. Най-успешните ви дни са от 1-и до обед на 3-и. Ще постигнете максималното и ще се внедрите на по-добра служебна позиция. Действайте активно.

28-и. Родените около 5-10 март може да вдигнат нивото, да привлекат спонсори и да се внедрят в перспективна среда. Концентрирайте се върху най-важната за момента цел. Не поглеждайте встрани, ако вече решението е взето и други хора сте ангажирали в начинанията си. Лесно се отдава енергия, екстрасенси да не лекуват. Вечерта се съсредоточете над проблемите и си поръчайте сън.

29-и. Днес много хора се препъват по пътя към голямата си амбиция и така разчистват пътя пред вас. Не бързайте, оглеждайте се, търсете вратите, през които може да се промъкнете незабелязано и да постигнете своето. Ден на посичането на Йоан Кръстител, един от символите на отминаващата епоха на вярата и на Рибите. Поверието е на този ден нищо важно и амбициозно да не се започва.

30-и. Луната навлиза в нехармоничните ви Близнаци. Подновявате стари връзки и тренировки, независимо че сте обещали пред себе си или пред някой друг да се откажете. Не се претоварвайте физически. В момента е важно да се проучва и да се търсят варианти за продължаване на работата в новите условия. Нужен ви е консултант преди да се наложи да търсите секундант за личните си дуели.

31-и. Това може да бъде един от най-трудните ви, тежки и рискови дни за месеца. Не ходете по митинги и в места, където хората спорят и се карат. Може да пострадате случайно или да привлечете агресия. Не провокирайте никого вербално или с действия. Каквото се развали трудно ще се оправи. Бъдете внимателни със здравето си. Не е добре за интервенции в посока на ръцете и белия дроб.

1-и. От днес до 3-и на обед Луната от хармоничния ви Рак ще покровителства големите ви амбиции и инициативи. Време е да разрешите спорните имотни и наследствени дела, да стабилизирате семейното си и материално положение. Вземете отговорни решения, преговаряйте, подпишете нови трудови договори и потърсете нова база за развитие на бизнеса и личната ви инициатива.

2-и. Преди да предприемете каквито и да било нови действия постарайте се да приключите със старите ангажименти, за да си нямате неприятности със старите партньори и да ви връчват призовки. В този ден всяка цел и лесно постижима. Бъдете сигурни, че ще се справите успешно с всеки ангажимент. Ще намерите решението, което от доста време ви убягва и до вечерта вече ще сте на финала.

3-и. До обед работете самостоятелно. Не давайте излишни обяснения за закъснения, присъствия и отсъствия. С напредването на деня ще се разгарят конфликти. Скандали се вихрят по незначителни поводи и от хора, които имат незначително място и  принос в живота, работата и партньорските ви връзки. Не бива да се действа първосигнално. Не взимайте думата. Качвате кръвното и адреналина.

Още по темата: зодии

Подобни статии