Пълен седмичен хороскоп за 28.11-04.12.2020 от Неда Иванова

Близнаците да не влизат в спорове, Стрелецът да внимава какво обещава, а Водолеят да отложи голямото пазаруване

Истинските лица и сърца се виждат, когато маските паднат. Тази седмица това ще се случи с представителите на много зодии, които ще разберат какви хора има насреща им. Вижте какво казват звездите за вас и хората, които обичате.

Овен 21 март – 20 април

28-и е чудесен ден за съвместни дейности и събрания на екипа. На 29-и нищо не се дава даром, агресията е повсеместна. 30-и е ден на пълнолуние придружено с лунно затъмнение. Вероятна е до дни засилена сеизмична дейност. Предприетото на 1-и дава нови варианти за развитие. 2-и е рисков за родените в първата декада, а в следващите дни и другите ще се поизпотят. На 4-и постигате целта.

28-и. В този ден се съдържа обединяващ призив. Колкото и да е трудно събираме се в групи по интереси. Всичко, което се предприеме колективно и добре обмислено ще донесе придобивки и напредък. Намерете своята ниша, търсете си мястото в социума и тази вечер не оставайте сами. Засилват се маниакално депресивните състояния. Мислете позитивно, не зацикляйте над проблемите.

29-и. Тежък и рисков ден, особено в любовта. Може да изживеете вълнуващи моменти, които ще бъдат последвани от дълги дни на разочаравания и проблеми. Ще ви тормозят ревност и чувство за притежание. Нарастват претенциите от вас към другите и обратното. Може да се скарате за пари, които още не са спечелени дори. Не започвайте нищо важно, смирете апетита. Ден за диети.

30-и. Отбелязваме тази сутрин с пълнолуние придружено от лунно затъмнение. В тази част на света, където мине сянката на затъмнението до дни може да се случват негативни събития. С всички сили се старайте да съхраните спокойствието и равновесието в отношенията. Водете балансирана политка и не отивайте в крайности. Вечерта чакайте предложение, което ще ви зарадва и насърчи.

1-и. Активен и творчески ден. Обадете се на тези, с които смятате да движите напред в работата и в партньорските връзки. Може да получите изгодно предложение, което ще ви спести някои грижи и неудобства. От днес Меркурий навлиза в хармоничния ви Стрелец. Действайте с далечна перспектива. Търсете работа отговаряща на личния ви ценз, на подготовката и стремежите ви.

2-и. Навлизате в рисков двудневен период. Родените в първата декада ще се сблъскат с неуредици по пътя си, ще срещат хора с ледени сърца и ще си дадат сметка кой и доколко държи на тях. Не очаквайте да ви правят услуги, дори и тези, на които в миналото сте помогнали. Днес маските падат, виждаме себе си и другите в различна светлина, а страховете пречат на личните контакти.

3-и. Ден с негативно и разболяващо излъчване. Тенденцията е към изкушения и измами. Останете си у дома, не приемайте чуждите идеи и не реагирайте на реклами. Лесно може да бъдете зарибени и изкушени и да направите губеща инвестиция. Вечерта е заредена с агресия. Отложете за друг път неприятните разговори и не проявявайте излишна претенция към близките.

4-и. Още със ставането разпределете ролите и набележете целите. След това през целия ден не променяйте намерения и посоки. До края на работното време може да се похвалите с печалба и да постигнете напредък в планираните преговори. Поне в едно направление на живота ви ситуацията ще се отпуши. Тази вечер си поръчайте сън, в който да видите развитието на проблемите ви в бъдеще.

Телец 21 април – 20 май

28-и е ден за обсъждане и планиране. На 29-и не е време за сделки. На 30-и не влизайте в конфликти. Пълнолунието е белязано с лунно затъмнение, което ще се отрази негативно на женското начало и може да предизвика някои катаклизми. На 1-и контролирате положението и взимате важни решения. На 2-и опитайте да се справите сами с всичко, а на 3-и нищо важно не започвайте.

28-и. Днес действате обединяващо в семейния и приятелски кръг. Поставете на обсъждане важните и неотложни задачи. Ще получите пълномощия по отношение на странични дейности и бизнес дела. Не се разсейвайте с любовни изневери. Луната от Телец е в опозиция на Венера от Скорпион. Една тайна среща може да провали не само семейните, но и служебните ви отношения. Бъдете делови.

29-и. Днес всеки е тръгнал с голямата кошница. Не се съгласявайте на срещи с хора, които могат да ви провокират, изнудват и притискат с нереалистични оферти. Не взимайте и не давайте заеми и по никакъв начин не се обвързвайте с нови бизнес ангажименти. Неблагоприятен ден и за сключване на брак. Единият със сигурност ще бъде подтискан от другия. Ограничете и контактите в мрежата.

30-и. Избягвайте крайностите и не изказвайте крайни мнения. Ако нещо ще делите, нека да е поравно незавсимо заслугите на единия или другия. Лошата дозировка ще обърка плановете ви. Не проявявайте пристрастие у дома и при срещи с партньори. Старайте се да избягвате разправиите. Днес крясъците разболяват и вредят повече отколкото предполагаме. Смирете амбицията.

1-и. Благоприятен ден за нови срещи за старт на нови делови и творчески проекти и за търсене на странични възможности за печалба. Предлага се възможност, която ще ви извади от летаргията и ще ви вдъхне повече оптимизъм за бъдещето. Чакайте обаждане и от чужбина. Днешните преговори ще  дадат възможност да се разкрепостите и отървете от някои нежелани зависимости и присъствия.

2-и. Днес сме сложили маски и на сърцето, трудно намираме нужните думи, с които да обгрижим и привлечем важните ни хора. Ще попаднете и на нелоялна конкуренция. Нечия немарливост ще провали работата, която опитвате да свършите. В този ден се получава по заслуги, така че е време да поставим на мястото им тези, които не са в час с нуждите на момента. Край с поредната илюзия.

3-и. Ден на мрежата. Внимавайте, не се забърквайте в интриги и неравностойни връзки. Неблагоприятно за сключване на нови договори и брак. Не поемайте ангажименти към странични хора и фирми. Очертават се опити за въздействие и използване. Както и да постъпите ще се окажете излъгани и въвлечени в дългова спирала. Не си позволявайте да играете хазартно.

4-и. Важното свършете в първите часове на работното време. Към обед навлизате в двудневен рисков период. Останете си у дома за уикенда. Днес може да приемете несвойствени ангажименти, които да ви докарат и здравословни проблеми. Концентрирайте се над най-важната си цел и като я постигнете не започвайте нищо друго. Лесно се отдава енергия, а и чужди сметки може да платите.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

На 28-и решете наболелите проблеми. В неделя ограничете контактите. Предстоящото пълнолуние на 30-и във вашия знак ще бъде придружено с лунно затъмнение. Изживявате тежки емоционални мигове. На 1-и чувството за мярка да не ви напуска. 2-и е ден на предателства. На 3-и не влизайте в схеми и не си позволявайте да зависите от някого материално. На 4-и правите силен ход.

28-и. Ден на призив. Препоръчва се участие в различен тип преговори. Потърсете хората, с които смятате да работите и действате съвместно в бъдеще. Всяка среща е от значение. В момента избираме и влизаме в групи по интереси и позиции. Намерете своя екип и средата, в която ще се почувствате защитени в кризата. Добре е да се започне съвместна работа и партньорска дейност.

29-и. За този ден не се препоръчват много срещи. Ще ви се отрази добре всяка форма на аскетизъм и дистанцираност. Изолирайте се максимално от негативни влияния, от нечии претенции и намерения да ви използват. Във всяко обаждене ще се крие негативно посление или искови молби. Мислете повече за себе си и за близките. Не влизайте в спорове и сканали, останете си у дома.

30-и. Пълнолунието тази сутрин във вашия знак ще бъде придружено от лунно затъмнение, което е негативен знак и носи тенденция за проблеми и загуби в следващите дни. Бъдете особено внимателни, не си превишавайте правата, не влизайте в спорове и не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Крясъците в този ден разболяват и разделят дори и тези, които се обичат.

1-и. От днес планетата на бизнеса и контактите Меркурий ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца. Ще ви атакуват от различни посоки, ще срещате негативни погледи и ще отговаряте на различни претенции. Може да се стопира една ваша дейност, но нещо друго ще се появи. Чакайте обаждания, които ще променят избора ви и ще ви насочат в нова посока. Природата не търпи празно.

2-и. Ден на кривите огледала и кривите усмивки. Всичко ще се представя в изкривен вид. Получените информации притежават само частична достоверност, така че не бързайте да ги използвате и съобщавате, за да не се изложите. Голяма част от истината е скрита или представена половинчато. В този ден всеки ще получи каквото е заслужил. Давате си сметка на кого не може да се разчита.

3-и. Ден на мрежата и на паяците, които дебнат в нея. Може да попаднете в различни капани или сами да заложите такива. Всички оставаме излъгани в очакванията си, защото на всички нива действат манипулиращи и меркантилни сили. Не сключвайте нови договори, отношенията ни са лишени от прозрачност и достоверност. Някой може да загуби много, ако се предовери и в любовта.

4-и. Концентрирайте се над важните задачи и действайте активно. Днес може да постигнете напредък в преговори, да подпишете изгоден договор и да привлечете съюзници, дори и от противниковия лагер. Ще сбъркате, ако се разпилеете в много и различни срещи и разговори. Ще изпуснете нишката и друг ще се възползва. Вечерта си поръчайте сън - прогноза за бъдещето.

 

Рак 22 юни – 21 юли 

На 28-и влезте в нова група по интереси. На 29-и ограничете контактите, агресията е повсеместна. 30-и изисква балансираност на отношенита. На 1 получавате изгодно предложение, реагирайте изпреварващо. На 2-3-и ще се сбъскате с големите си врагове и страхове. Не си позволявайте предоверяване. Може да платите висока цена за грешния си избор. Отлагайте важното за петък.

28-и. Денят е благоприятен за нови начинания, за срещи на екипа, за преговори и обсъждане на бъдещите съвместни действия. Участвайте активно, представете условията и изискванята си и опитайте да стигнете до важен избор. Вечерта не оставайте сами. Пълнолунието засилва меланхолията, отчаяно се нуждаем от взаимност и разбиране. Бъдете с тези, които обичате и ви обичат.

29-и. Днес е трудно да задоволиш апетитите си както и тези на околните. Децата искат едно, партньорите друго, а никой не пита какво искате вие. Може да пламнат конфликти по незначителни поводи. Старайте се да туширате агресията в зародиш. Не наливайте масло в огъня на страстите с претенции и неотстъпчивост. Спазвайте диета. Не се срещайте с тези, които винаги ви провокират.

30-и. Ден с негативни знаци. Пълнолунието е придружено с лунно затъмнение някъде по света. Но и до нас ще стигнат негативните нотки, ще се случват събития, които ще затъмняват нечия изява и ще освобождават сдържаното в нас и в природата напрежение. Движете се балансирано и не отивайте в крайности. Не искайте да получите нещо на всяка цена. Разпределете точно екстри и отговорности.

1-и. Ако правилно дозирате нещата днес ще се похвалите с придобивки и нови договори. Идват предложения, позволяващи да влезете в нова среда. Ще има за какво да почерпите, но и за какво да се изнервите, ако нещата не стават така бързо както го искате. Тази вечер внимавайте с алкохола. В момента лесно печелите и губите позиции. Някой от страни само чака да се внедри на вашето място.

2-и. Родените в първата декада ще изживеят неприятни моменти, ще се окажат предадени и неразбрани и може да попаднат в изолация. Денят е свързан с подражанието и с пасивното следване на чужди съвети и предписания. Губите чувството си за избирателност и опитвате да се съобразите с всичко и всички, а това няма да ви се получи. Постарайте се точно да определите границите.

3-и. Един от най-неблагоприятните ви дни за месеца. Лесно се попада в лапите на мошеници от всякакъв вид и калибър. Не приемайте нови оферти, не подписавйте нови договори и не се обвързвайте по никакъв начин. Нищо няма да загубите, ако давате заето за натрапниците. И утре е ден и то с големи възможности за вас. Днес стъпвате накриво и дълго ще ближете рани.

4-и. Сутринта е натоварена с проблеми, но към обед вече посоките са уточнени и е добре да се премине към активни и целенасочени действия. До края на работното време подпишете нови договори и се разберете по цени на стоки и услуги. Най-после взимате окончателно решение по важен въпрос и действате без да се обръщате назад. Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред.

Лъв 22 юли – 22 август

Предстои тежък за вас уикенд, в който ще плащате за чуждите удоволстивя и ще губите предимства. Не планирайте пътувания, не рискувайте излишно и намалете разходите. Лунното затъмнение на 30-и е знак за кризи и промени. 1-и носи вест, която ще ви обнадежди. На 2-и маските падат. 3-и е ден на лъжи и измами, останете където сте. 4-и дава шанс за успех, възможност за нова работа и връзка.

28-и. Днес конкуренцията ви се обединява. Ще се водят преговори целящи да бъдете поставени в тежка позиция и да бъдете принудени да направите нежелани компромиси. Не поемайте рискове, не пътувайте и по възможност отлагайте важните разговори. Може да изпаднете от една класация, да загубите пари и влияние. Тази вечер се нуждаете от приятелско рамо. Здравето е нестабилно.

29-и. Родените в третата декада попадат във въртележка от неравностойни битки, негативни събития, промени и предизвикателства. Претенциите към вас са по всички линии. Ако не нападнеш ще те нападнат. Не се лакомете, откажете се от битки, които не са ваши. Може да си докарате здравословен проблем или да развалите отношенията с близки и приятели за дреболии.

30-и. Пълнолунието днес е белязано с лунно затъмнение в знака на Близнаците. Страдат двойнствените ни връзки, а и приятелите родени под този знак се нуждаят от подкрепата ви. Денят се свързва с човешката душа, с намерението да помогнеш на тези, които са изпаднали в нужда. Не отивайте в крайности, делете задължения и придобивки поравно, за да избегнете конфликтите.

1-и. Днес може да отлепите от дъното и да направите силен ход. Добре е да се организират срещи и преговори, да се подпишат нови договори и да се търсят нови пазарни ниши. Може да намерите и нужното финансиране за проектите си или чаканата юридическа защита. Идват вести, за които ще почерпите. Поне една преграда се маха от пътя ви. Внимавайте с алкохола и стимулантите.

2-и. Ден на студеното сърце. Не очаквайте да ви влезат в положението и да ви подкрепят тези, до които опирате с някаква молба или искане. Дистаниците се увеличават, някой се оттегля от споразумението с вас или се опитва да привлече нови инвестиции и партньори без да ви уведоми. Подложете на проверка връзките си, не се предоверявайте и си наемете адвокат, ако трябва.

3-и. Един от дните, в които се пускат лъжливи слухове, правят се уж изгодни оферти, които в последствие ще се окажат губещи и заробващи. Не започвайте нищо важно и отоговорно, особено в комбина с някого. Днес и най-добрите приятели може да те излъжат, защото сами ще се окажат излъгани. Не е ден за годежи и сключване на брак. Очертават се неравностойни обвързвания.

4-и. Днес може да направите силен ход и да постигнете нещо важно за вас и семейството. Действайте активно, подпишете нов договор, привлечете нови хора в екипа си и търсете странично финансиране. Поне в една посока ситуацията при вас ще се отпуши, ще се справите със задачите и ще привлечете благоприятни случайности. Не се разпилявайте в много дейности.

 

Дева 23 август – 22 септември

28-и ви дава предимство при съвместни дейности. На 29-и смирете претенциите. 30-и идва с частично лунно затъмнение засягащо части от северна и западна Европа. На 1-и сте на прага на важен избор. Търсете активно делови и лични контакти. 2-и е ден на заключните врати, а на 3-и се старайте да не изпадате в зависимости по никакъв повод. На 4-и правите крачка в нова посока и на нова работа.

28-и. Днес може да намерите благоприятна среда за развитие на личните си дейности и дарби. Тенденцията е да се събираме в групи по интереси в тези ограничаващи времена. Не оставайте там, където не се чувствате добре приети, платени и разбрани. Може да намерете допълнителна работа и да извлечете полза от всеки проведен разговор. Денят е благоприятен за всякакви начинания.

29-и. Ден на ненаситните апетити. Взимаме и нещо определено за друг и увеличаваме претенциите си към околните. В този ден битката за кокала стига до застрашителни размери. Нищо не ни задоволява, изразяваме недоволството си от всичко и от всички. Смирете претенциите и обърнете повече внимание на близките. Някой стига до границата на личните си възможности и се нуждее от подкрепа.

30-и. Днес и утре в хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Пълнолунието е придружено с частичнво лунно затъмниние, което ще окаже негативно въздействие върху много аспекти от живота ви. Родените около 1 септември са в по-неблагоприятна позиция. Не отивайте в крайности, не си поставайте и не поемайте тежки задачи. Напрежението нараства. Спазвайте диета.

1-и. Днес може да се излъжете в преценката и да се захванете с нещо, с което трудно ще се справите и може да изпаднете в неприятно положение. Не предозирайте отношенията и внимавайте с лекарствата, които взимате. Нещо тръгнало приятно и с обещание за упехи и придобивки ще ви затрудни и извади от равновесие. Не поемайте излишни рискове и не правете големи покупки и вложения.

2-и. Днес околната действителност е отражение на това, което става в сърцата и душите ни. Ако сме намусени и времето ще се намуси. Трудно приемаме подадената ръка и не сме склонни да допускаме другите близо до себе си. Ще останете глухи към нечии молби, но и вашите няма да има кой да чуе. В момент на криза ще ви подаде ръка този, който истински държи на вас и ви обича.

3-и. Ден на паяка. Всички сме в мрежата и сме подложени на въздействия от различен характер. Денят е неблагоприятен за всякакъв вид обвързвания, за скллючване на нови договори и брак, за нови запознанства и срещи на екипа. Приемайте с резерви всичко, което ви казват и предлагат. И най-добрите ни намерения може да се изкривят и представят изгодно за някой друг.

4-и. Този ден дава възможност да се „отлепим” от дъното, да намерим нова работа или възможност за странични доходи и печалби. Не се отказвайте от целта, която преследвате. Ако на едно място ви откажат на друго ще ви приемат и оценят. Връщате си загубени позиции. Денят е магичен, а вечерта може да си поръчате сън, в който да видите бъдещето или решението на проблемите си.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

28-и е ден на неочаквани обрати, които изчистват отношенията. На 29-и се засилват хищническите инстинкти, никой на никого не прави отстъпки. 30-и изисква ново балансиране и преговори по въпроси, които вече не търпят отлагане. 1-и е успешен и творчески, чакайте изгодно предложение. 2-3-и са рискови и критични. Не се обвързвайте, ограничете контактите и отлагайте важните инициативи за 4-и.

28-и. Днешният ден е благоприятен за съвместни делови и лични инициативи, за работа в екип и за опознавателни срещи. Ще се намерят тези, които отдавна се търсят или имат нужда един от друг. Положените усилия ще се отплащат, може да свършите много добра работа и да привлечете бъдещи партньори. Това може да бъде ден на изгодни инвестиции. Утре палачинката се обръща.

29-и. Денят е зареден с агресия и желание да се получи максималното за сметка на другите. Ще се предлагат различни изкушения по пътя ви и ако се поддадете ще си навлечете проблеми, грижи и неприятности. Тези, които добре ви познават ще ви предложат нещо желано и мечтано, но и цената ще е висока. Ставате някак лениви и лесно се оставате да ви манипулират не само близките и децата.

30-и. В северозападна Европа ще се наблюдава частично лунно затъмнение. Природата ни дава предупредителни знаци. Днес не бива да се отива в крайности, нужно е смирение. Крясъците и скандалите ще ви разболеят. Опитайте да се разберете мирно и тихо и да разделите неделимото до момента. Поставете се на мястото на другия и направете компромисите, които се очакват от вас.

1-и. Денят е покровителстван от висшата любов. Благоприятно е всяко обвързвене или запознанство. Огледайте се може би някъде до вас върви търсената половинка. Но в тези ден не бива да се действа прекалено импулсивно или под въздействие на временни чувства и намерения. Нужна е точна дозировка и премерени отношения, за да не изпаднете в неприятни положения.

2-и. Родените в първата декада ще се окажат в капана на неравностойни и лъжливи отношения. Ден на кривите огледала. Отношенията ни се изкривяват от лъжи и полуистини, които ще увеличат дистанциите и ще предизвикат раздели. Ще получавате откази и ще се почувствате излишни в една връзка, която до момента е вървяла добре. Дано успеете да се измъкнете с по-малко загуби.

3-и. Един от неблагоприятните ви и рискови дни за месеца. Попадате в капани за наивници и може да си докарате големи неприятности. Не подписвайте нови договори, не правете големи инвестиции и покупки, особено на колекционерски стоки. Ще ви пробутват фалшификати и ще ви вкарват в неравностойни отношения. Отминавайте натрапчивите реклами, работете на свой терен.

4-и. До обед действате разпиляно. Родените в третата декада да се въздържат от активна дейност и преговори. От обед навлизате в благоприятен и  творчески период и до вечерта поне една цел ще бъде постигната. Концентрирайте се върху най-важното за момента и го следвайте. Опитайте да привлечете подкрепа и да си осигурите финансиране. Препятствията са лесно преодолими.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Очертава се тежък уикенд. Луна и Уран са в опозиция на Венера и Меркурий от вашия знак. Не влизайте в рискови връзки. 30-и е ден за помирение. Наблюдава се частично лунно затъмнение в някои части на Европа. Не се карайте с никого. 1-и предлага нов вариант на избор. На 2-и не търсете съдействие, сами си решете проблемите. На 3-4-и печелят умелите играчи.

28-и. Ден на изневери и нестандартни връзки, които ще ви вкарат в непредвидени разходи и интриги. Ще плащате свои и чужди сметки, обещаното няма да се получи и случи. Може да влезете в рискова среда. Съберете се с близки и приятели, бъдете сред хора, които сте проверили в годините. Вечерта е заредена с меланхолия, не оставайте сами, особено ако се нуждаете от подкрепа и разбиране.

29-и. Ден на огромните апетити и претенции, които трудно ще задоволите, колкото и да се стараете. Не си правете труда да се напрягате и представяте на ниво. Околните със сигурност ще ви намерят кусури и пропуски, така че давайте го по-лежерно и непретенциозно. Бъдете избирателни в храната и отношенията. Спазвайте диета, ограничете някои вредни храни и връзки, които не носят перспектива.

30-и. Днес всичко може да се постигне с компромис, с умение да се преговаря и да се стимулират настроенията на околните. Ако нещо ще се дели, нека е поравно, независимо кой и доколко е допринесъл или се е постарал в работата. Още в следващите дни тези, които се почувстват ощетени ще ви ощетят, а тези които сте наградили без заслуги ще ви се издължат. Привличате съюзници.

1-и. Ден на благоприятни обрати в работата и деловите връзки. Чакайте обаждане, което ще ви обнадежди и ще постави на нова база работата и отношенията ви с партньорите. Може да ви предложат изгодни оферти за участия в преспективна дейност. Не бива да се прекалява в нищо и за нищо. Контролирайте се максимално, не пийте, ако ще водите важни делови разговори.

2-и. Днес си гоните интереса, без да обръщате внимание на претенциите на околните. Поставяте на тясно тези, които са ви пренебрегнали в миналото или не са ви подкрепили в нужния момент. В този ден всеки ще получи по заслуги, а вие ще си върнете загубени позиции в работата и в любовта. Ролите се сменят и тези, на които за нещо сте се молили сега се молят и опират до вас.

3-и. Днес сте в ролята на рибаря, който може да улови своята златна рибка. Възползвайте се максимално от предложените изгодни варианти. Няма равностойност в отношенията, все някой ще бъде пренебрегнат или подценен, но вие ще си свършите работата и ще намерите кой да ви окаже нужното съдействие и безплатни услуги. Правите удобни за някого личните си намерения и амбиции.

4-и. Важното свършете в първите часове на работното време. Явете се на конкурси. Денят размества пластовете в отношенията и деловите връзки. Следобед на преден план ще излезе конкуренцията, която до момента сте подтискали или е била в неизгодна позиция. Навлизате в рисков период. Не планирайте пътувания късно тази вечер и утре рано сутринта. Щедете сърцето.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

28-и е ден за съвместни начинания и сбирка на екипа. 29-и е ден на претенции, които трудно ще удовлетворите. На 20-и е пълнолуние с лунно затъмнение в знака на опозицията ви Близнаците. Лагерите в живота ви се оформят. От 1-и Меркурий навлиза в Стрелец. Очертават се пътувания, нови сделки и договори. На 2-и се връщат дългове. На 3-и не поемайте нови ангажименти. Отложете за 4-и.

28-и. Денят е благоприятен за нови начинания, за приятелски и роднински срещи, за преговори с партньори и за тръсене на нови възможности за развитие на личния ви бизнес. Рекламирайте се. Не се отказвайте от начинания задвижени в миналото. Може да се появи подходящият клиент или спонсор и работата ви да потръгне. Спазвайте диета, увеличете физическото натоварване.

29-и. Днес всеки е тръгнал с голямата кошница и не е склонен на отстъпки и компромиси. Това ще се окаже вредно за връзките ви, ще увеличи дистанциите и ще върне преговорите в изходната точка. Ограничете контактите с хора, които се стремят да ви налагат мнението и личния си избор. Не ви трябват консултанти. Днес всеки опитва да използва другия за лични цели и облаги.

30-и. Пълнолунието с лунно затъмнение се отразява негативно на женското начало, на приятелските ни и семейни връзки. Очертават се раздели. Някой бърза да се изплъзне от отговорност. Днес и утре не започвайте нов бизнес, обърнете повече внимание на нуждите на дома и семейстото. Близък, когото сте неглижирали ще ви създаде проблеми и допълнителни разходи.

1-и. Денят носи нови варианти за работа, за съвместни дейности и сделки. Меркурий навлиза в Стрелец и стимулира предприемаческата инициатива. Може да намерите отдавна търсената ниша, в която да се внедрите и да печелите в следващите месеци. Преговаряйте с клиенти и посредници. До няколко дни може да се уредите с нова работа и със солиден делови ангажимент.

2-и. Ден на заключените врати и сърца. Трудно ще намерите на кого да се опрете. Ограничете контактите, разчитайте само на най-близките си хора. Днес всеки тегли чергата към себе си и не е сконен да допуска нови хора в средата си. Преговорите ще зациклят, трудно ще се стигне до единно мнение. Хубавото е, че ще си дадете сметка кой е с вас и кой действа против интересите ви.

3-и. Ден на мрежата, на желанието да използваш и манипулираш, да продадеш нередовна стока на висока цена и да прецакаш ближния. Не влизайте в нерегаментирани отношения, а и регламентираните ще действат едностранчиво и ще носят полза за хитреците. Не взимайте и не давайте заеми, не се женете и не давайте големи обещания. Нищо от казаното и обещано днес няма да се изпълни.

4-и. Денят дава възможност да постигнете поне една важна за вас цел. Чакайте положително развитие на водените преговори и дела. Ще се появи проблем, който бързо ще разрешите и в следващите дни ще привлечете благоприятни връзки и възможности. Денят е магичен, помага да излезете от наложените забрани и ограничения и да придвижите важните за вас договори и сделки.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

28-и носи печалби и предложения. Привличате нови клиенти. И в неделя взимате по-големия пай от живота. 30-и налага уровновиловка. Разпределяйте екстри и отговорности поравно, независимо заслугите. 1-и увеличава дистанциите. 2-3-и ще бъдат най-рисковите ви дни за периода. Попадате в лапите на мошеници. Предлагат се изкушаващи оферти, капанът щраква. Отложете срещите за 4-и.

28-и. Денят е добър за представителни срещи, за рекламни кампании и подбор на кадри. Събираме се в групи по интереси. Всеки може да си намери мястото и средата, в която да се почувства признат и оценен. Предстоящото пълнолуние превъзбужда и засилва меланхолията, особено за тези, които от дълго време са сами или живеят в изолация. Не отклонявайте покани, не оставайте сами вечерта.

29-и. Ден на ненаситните апетити. Ако излезете на пазар ще купите доста излишни стоки, ще влезете в праразход на средства, а това ще ви принуди в следващите дни да затегнете коланите. Спазвайте диета, ограничете контактите и не се поддавайте на съблазни. Рекламата е навсякъде. Трудно е да се скриеш и да пренебрегнеш на пръв поглед изгодните предложения. Останете си у дома.

30-и. Пълнолунието тази сутрин е придружено с частично лунно затъмнение в северозападна Европа, част от Азия и Африка. До дни може да има катаклизми по линията на сянката. Страда женското начало и децата. Денят изисква и налага смирение. Не роптайте срещу живота си, не влизайте в конфликти с никого и не търсете повод за разправии. Днес скандалите разболяват.

1-и. В първият ден на месеца е добре да направите и първа крачка към важен проект, работа или дейност. Може да получите изгодно предложение и да станете част от печеливш отбор. Пазарете се, изиграйте си добре картите и ще се похвалите с придобивки, с възможност за перспективни поръчки и договори. Важното е във всеки момент да владеете положението и да не отивате в крайности.

2-и. От днес до петък на обед Луната от Рак ще сключва негативни аспекти с Марс и с планетите в Козирог. Ще се случват събития, които ще ви затормозяват, натоварват и вкарват в капани. Днес е добре да направите разбор на връзките, да отсеете приятелите от враговете и да не поглеждате повече встрани от семейната пътека. Неравностойните ви връзки носят загуби и болка.

3-и. Днес хитрата сврака ще падне в капана с двата крака. Може да пренебрегнете пословичната си предпазивост и да се решите на ход, който със сигурност ще е губещ. Не сключвайте нови договори, не правете големи поръчки и не се обвързвайте с никого по никакъв повод. Лесно се попада и в капаните на страстта. Не е ден за запознанства, за годежи и сключване на брак.

4-и. Денят може да предложи различни варианти, но за вас е важен само един. Открийте го и насочете усилията си само в тази посока. Сутринта сте в изолация и изпитвате притеснения, но до вечерта ще се похвалите с придобивка и ще постигнете замислите си. Почти в края на работното време ви чака благоприятно развитие на една губеща до момента ситуация. Преодолявате препятствията.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Очертава се тежък и губещ уикенд. Нищо важно да не се предприема. Отложете пътувания и делови срещи за следващите дни. На 30-и с всеки може да се разберете, а на 1-и очаквайте благоприятно развитие на деловите си ангажименти. Идват вести, за които ще почерпите. На 2-и се получава по заслуги, а на 3-и ограничете контактите и не приемайте нови оферти. 4-и предага нов вариант.

28-и. Днес конкуренцията ви се обединява и търси нови варианти за печалба. Очертава се навлизане в личната ви територия на работа и влияние. Ще трябва да се съобразявате с хора, които не се съобразяват с вас. Отложете пътувания, не рискувайте, не правете големи инвестиции. Този ден ще подскаже от кого и какво бързо трябва да се дистанцирате, за да си запазите позициите.

29-и. Един от най-трудните ви дни за месеца. Препоръчва се максимална изолация. Ще ви се обаждат хора с огромни апетити и неустоими желания. Трудно ще откажете и в каквато и работа да се включите ще бъдете използвани и употребени. Смирете апетитите. Спазвайте диета на всички нива и ограничете контактите до минимум. Туширайте скандалите в зародиш.

30-и. Днес ще успеете да постигнете компромис, да намерите верния подход и решението, което ще устройва вас и околните. Денят се свързва с човешката душа, с желанието да седнем на масата за преговори и да обсъдим положението без викане и притискане. Днес водите в играта и успявате да постигнете нужния напредък в професионалните и лични дела. Верните приятели са до вас.

1-и. Ден на представителни срещи. Очертават се изгодни предложения и поръчки. Ще получите нещо чакано отдавна и може да привлечете чужди инвестиции в работата, която се каните да започнете. Не се хвърляйте на нещо голямо. В този ден чувството за мярка не бива да ни напуска. Напредвайте с малки крачки и си подсигурявайте гърба. Не се съгласявайте на работа без договор.

2-и. Днес всеки се свива в своя периметър на работа и действие и не е склонен да допуска чужда намеса. Само най-добрите приятели ще ви отворят вратите си и ще ви окажат съдействие. В момента връзките ни се подлагат на тест. Ще се увеличат дистанциите с тези, с които имате малко допирни точки или вече не вървите в една посока. Ограничете контактите и бъдете сред свои.

3-и. Днес рекламите са навсякъде. Подложени сме на масирана атака за пазаруване. Останете си у дома, планирайте за утре големия пазар. Днес ще попаднете на нещо фалшиво и нетрайно. Очертават се неизгодни предложения, които ще ви вкарат в задлъжняваща програма. Не подписвайте нови договори, не се обвързвайте с никого по никакъв повод. Всичко предложено съдържа скрит мотив.

4-и. Важното за деня свършете до обед. Днес преградите са лесно преодолими. Нещо притеснително ще се уреди бързо, ще получите нужния ви достъп и субсидия. От значение е да се концентрирате само върху най-важното и належащото. След като го приключите и уредите започнете следващото по ред в списъка със задачите за деня и намалете натоварването.

 

Риби  20 февруари – 20 март

На 28-и е добре за срещи на екипа, намерете си мястото в новата среда. На 29-и апетитите са неудържими. Нарушавате диети и обещания. 30-и е рисков и конфликтен. Следете знаците, не си превишавайте правата. Очертават се провали и на 1-и, ако пренерегнете обещанията си. На 2-и ще получите това, което сте си заслужили в миналото. На 3-и залагате капани, а на 4-и постигате целта си.

28-и. Ден на тръбача. Организирайте събрания, делови и приятелски срещи и обсъдете неотложните задачи. Време е да се търси странично финансиране, нови източници на сила и ресурси. Тактиката на действие и ръководството се сменят. Животът дава път на младите хора със свежи идеи в работата и в политическия живот. Ден с нова отправна точка и в семейните дела.

29-и. Днес всеки иска много и ако може веднага. Нарастват претенциите по отношение качеството  на живот. Няма да се задоволите с малко, Партньорите ви ще трябва да се бръкнат надълбоко, за да ви накарат да се усмихнете. И тези, на които държите увеличават претенциите си. Ограничете контактите, отложете срещи, които ще ви натоварят бюджета. Днес печелят аскетите.

30-и. Пълнолунието в нехармоничните ви Близнаци  е придлужено с частично лунно затъмнение в някои части на Европа. В живота и отношенията ви се появява сянка. Следете знаците на съдбата, не правете точно днес избор между двама, между две дейности и начинания. Старайте се на всяка цена да запазите добрия тон у дома и на работното място. Опитайте да разберете нуждите на другите.

1-и. Днес някой може да измъкне килимчето под краката ви, ако не сте в час с изисканията на момента, с нуждите на близки и колеги и с претенциите на партньора. Във всяко обаждане ще има важна новина и скрито съобщение, което трябва да разгадаете. Може да се окажете в центъра на провокиращи събития, които ще ви извадят от играта. Бъдете готови на компромиси.

2-и. Днес е добре да мислите първо за себе си, за нуждите на дома, децата и професионалните си задължения. Давайте заето за тези, които биха спекулирали при среща и разговор с вас. Ден на леденото сърце. С действията си показваме отношението си към приятели и врагове. Може да разберете кой до момента ви е мътил водата и да го отстраните от работата и живота си.

3-и. Днес дърпате конците, привличате нужните ви спонсори и инвестиции. Може да продадете непродаваемото до момента. И чуждата реклама ще действа във ваш интерес. Успявате да убедите някой да вложи усилия и ресурси в планираната от вас дейност. Внимавайте при подписване на договори. Нещата може да се развият много добре за вас, ако познавате законите на пазара.

4-и. До обед доминирате във връзките и на пазара. Уредете си среща, на която да се разберете по важни делови и творчески проекти. Добре е да се подпишат нови договори, да се финализират сделки и да се направят допълнителни уговорки за сроковете и задачите на бъдещата работа. Днес се окопавате на сигурна позиция и привличате благоприятни случайности. Действайте активно.

Още по темата: Зодии

Подобни статии