Пълен седмичен хороскоп за 29.05-04.06.2021 г.

Любовният живот на Везните зацикля, енергията на Козирога е във върхова фаза, а Рибите може да клъвнат на въдица, на която веднъж вече са попадали

Овенът да внимава какво публикува в социалните мрежи, Скорпионът да се оглежда за появата на благодетел, а Водолеят да не посяга към забранения плод. Какво друго препоръчват звездите в дните от 29 май до 4 юни?

Овен 21 март – 20 април 

От 29-и вечерта Меркурий тръгва в ретроградна посока. До 22 юни не започвайте нови инициативи. 30-и е ден на комплексарите. Дайте си сметка, дали сте от тази порода. На 30-и мошениците действат, не се предоверявайте. На 31-и ще постигнете важна цел, а на 1-и едно пътуване ще привлече стари съюзници за съвместни дела. На 2-и търсете нова информация. 3-и е рисков, а 4-и променя посоките.

29-и. Днес планетата на бизнеса Меркурий е статичен преди вечерта да тръгне в ретроградна посока. Започнатото днес ще се закотви, ще върви с миши стъпки и ще ви коства повече разходи, вместо желаните екстри. Този ден обръща тенденциите, връща ни към недовършеното от миналото и изисква да си изпълним обещанията. Ще срещате ледени сърца, трудно ще получавате подкрепа.

30-и. Ден на паяка в мрежата. Хората с ниско самочувствие и лични страхове ще се объркат, ще се предоверят на неточните хора и ще попаднат в мрежата на ловки мошеници. Днес на едно място ще ви излъжат, но на друго и вие ще ощетите някого. Така всички по някакъв начин ще бъдем ощетени. Ще се води тежка компроматна война, внимавайте с постерите в социалните мрежи.

31-и. Днес на всяка крачка ще срещате преграда, но с лекота ще я преодолявате. Ако искате нещата да вървят по-леко изпълнете дадените обещания и си спомнете на кого какво дължите или сте обещали. Ще сбъркате, ако действате в много посоки и разпилявате времето и личната си енергия. Ще се похвалят с победа тези, които действат максимално концентрирано върху даден проблем или дейност.

1-и. Ден на успешни преговори. Постигат се крайни цели. Това, което в миналото е било под ключ вече може да бъде взето и употребено, уредено и приключено. Сметките се изчистват, бъдете справедливи при имотни и наследствени делби. Днес печели упоритостта, уреждат се дела, от които дълго не сте се отказвали и сте се надявали да ги приключите успешно. Не се съмнявайте в себе си.

2-и. В този ден е важно да вникнеш дълбоко във всяка ситуация и информация, да осмисляш като четеш нещо и като слушаш наистина да чуваш, а не информацията да ти минава покрай ушите. Един от дните, в които си даваме сметка кое е важно и кое е второстепенно в дадено положение на избор. Ще спечелят повече тези, които се доберат до поверителната и нередактирана информация.

3-и. Днес е добре да се приключват проекти и дела, които ще донесат награди и ще ви помогнат да се доберете до върхове в кариерата. Нищо ново да не се започва. Не влизайте в пререкания, не участвайте в митинги и демонстрации на сила. Опасно е да се включвате в чужди битки и да защитавате чужд интерес, ако не сте сигурни кой казва истината и кой заблуждава и лъже.

4-и. Ден на активна състезателна дейност. И сексуалната ви енергия бележи пик. Някой може да създаде своя артистичен шедьовър. Хората на изкуството да чакат посещение на личната си муза. Заемете се с лечения, проведете оздравителни процедури и в посока на бизнеса си. Разширете базата си на влияние, преговаряйте и се опитайте да затворите производствения си цикъл.

 

Телец 21 април – 20 май

На 29-и се получава по заслуги. Изпълнете си обещанията. На 30-и лесно се ловят наивници на всякаква възраст. На 31-и поне една работа ще свършите на ниво. На 1-и ще получите подкрепа в материален и емоционален план. Уредете среща със спонсори. На 2-и всеки ще си научи уроците. 3-и е рисков, смирете амбицията. Приключеното в този ден ще ви донесе популярност. 4-и е ден на обрати.

29-и. Уредете имотна сделка. Може да купите и продадете изгодно недвижима собственост. Животът взима от един и дава на друг. Очертава се основно разместване в деловите и личните отношения. Вземете решение къде ще почивате, къде ще кандидатствате за учене или работа. Този ден се явява разпределителна гара и в любовта. Един ще замине, друг ще дойде и ще остане.

30-и. Днес за всеки е приготвен капан. Родените в първата декада са на прага на рискова инвестиция и действия, с които ще застрашат бъдещето си. Не взимайте прибързани решения. Неблагоприятно за сключване на брак и влизане в каквито и да било отношения. Не влизайте и в казиното и не играйте хазартно. Всичко предприето ще носи проблеми, ще източва силите и банковата ви сметка.

31-и. За родените в първата декада пътят е като бягане с препятствия. Ограничете скоростта и контролирайте амбицията. Не си поставяйте много задачи. Тръгнете в посоката, която изисква бързата ви реакция или нещата не търпят отлагане. Тази вечер може да си поръчате сън, в който да видите проблемите си и начините за тяхното решение. За утре планирайте разговори с вероятни спонсори.

1-и. Ден за пътувания и командировки, за срещи на всички нива и за приключване на отдавна подготвени сделки. Връщат ви дълг. Приключете с обещаната работа. Водете принципна политика, не опитвайте да се измъквате от отговорност, ако не искате да настроите срещу себе си хората, от които в бъдеще ще имате нужда. Ден и на доброволната жертва, която правим в името на близките и децата.

2-и. Ден на поверителната информация. Търсете начин да се доберете до нужните ви оферти и факти. В такъв ден може да стигнете до основата и до корена на всичко, което е важно и на което се крепи живота, връзките ви и работата, с която се занимавате. Желателна е среща с учителите и с капацитет в интересуващата ви област. Сега е момента да подновите участия и в стария екип.

3-и. Ден на плагиатите, на тези които няма да се посвенят да ни използват и ограбят труда. Нищо важно да не се започва, особено в комбина с човек, когото не познавате или и друг път ви е предавал. Охранявайте дома. Заемете се с подсигуряващите живота ви фактори. Добре е да приключвате работа и да предавате проекти, които ще ви донесат ползи и предложения и ще ви направят известни.

4-и. Ден с огромна лечебна, трансформираща и преобразяваща сила. Навлизате в решителната фаза на дейността си или вече форсирите преговори и ремонти. Не се отказвайте от нищо в последния момент. Днес е важно да продължиш в посоката, която в миналото сте избрали. Не сменяйте курса. Може само да смените подхода и да отприщите амбицията, без да позволявате чужда намеса.

Близнаци 21 май – 21 юни

29-и е ден на преобразяването. И ако до момента сте били активни, от тази вечер ограничете новите инициативи. Меркурий тръгва ретроградно във вашия знак. 30-и е ден на измами и опасно прилепване. На 31-и постигате важна цел. 1-и изисква екипна работа. На 2-и печелят добре информираните. 3-и е рисков за родените в третата декада, а на 4-и включвате скритите резерви.

29-и. Днес е важно да се видиш отстрани, да се откажеш от старите илюзии и да действаш разумно, а не по инстинкт. Затваря се вратата пред новите начинания. Време е да се довършват започнатите проекти и ангажименти, да се приключват ремонти и преустройствени дейности. Подложете на проверка и тест хората, с които възнамерявате да работите и живеете. Време е за стойностна преоценка.

30-и. Ден на паяка. Както и да постъпиш ще се оплетеш в интриги, в губещи и вредни връзки. Ограничете до минимум контактите в мрежата, не давайте интервюта, пазете си личното пространство и не споделяйте намеренията си. Папараците дебнат. Очертават се неприятни разкрития, които може да се използват срещу вас, но и вие може да направите своя париращ атаките на враговете ход.

31-и. Всичко предприето днес ще носи успех и ще се развива по правилата. С лекота ще отхвърлите съмненията и ще направите важна крачка напред в проекти и дейности, които в миналото са зациклили или сте изоставили поради липса на подкрепа и финансиране. Ден за преодоляване на прегради. Един се промушва отдолу, друг е приет с овации, но като цяло за всички ще има екстри и награди.

1-и. За родените в третата декада ще има повече възможности и щастливи моменти. Денят ви носи среща с любовта, с важен за бъдещето ви човек и с екип, в който може да се внедрите или да оглавите. Проведете събрания, разширете сферата си на влияние и кандидатствайте по спонсорски програми. Може да получите важно съобщение. Отпушват се дейности и се задействат стопирани проекти.

2-и. Тенденцията е днес всичко да е скрито покрито, да се върши на тъмно и далече от погледите на обществото. Печелят тези, които отдавна са в играта и имат допуск до контролирана и поверителна информация. Все пак някои печати ще бъдат счупени. Научаваме информации скривани и манипулирани до сега. Реагирайте изпреварващо и напаснете плановете си на новата реалност.

3-и. Ден на коренната реформа, която няма да стане с мирни средства. Очертават се прояви на агресия а насилие, на открита враждебна политика по върховете на власта, на работното място и в отношенията ни с околните. Не се поддавайте на съблазни, стойте далече от хора в нетрезво или афектирано състояние. Не се подстригвайте и не си режете ноктите. Сънищата се тълкуват наобратно.

4-и. След вчерашните обрати днес е важно да защитиш позицията си и да се окопаеш на базата, на която си стъпил и си се внедрил. Започват промени, които на прав поглед рушат устоите, но няма как нещо ново да се съгради, без да се разрушат старите връзки и порядки. Ден на фундамента, всичко да се прави здраво. Започнете и възстановяващи здравословни процедури.

Рак 22 юни – 21 юли 

На 29-и срещате открито противопоставяне. До вечерта една врата се затваря зад гърба ви. Хората с комплекси губят на 30-и. На 31-и следвайте само главната посока, не се разпилявайте. 1-и носи подкрепа и финансиране. Някой ще бъде повишен. 2-и е ден за среща с учителите. На 3-и за грешка няма да има прошка. Разменят се удари под кръста на всички нива. 4-и налага нови норми и правила.

29-и. Луна и Плутон от Козирог са в опозиция на Марс от вашия знак. Ще срещате организирана съпротива в семеен план. Не водете разговори по имотни въпроси, не очаквайте съдействие в посоката, в която искате да тръгнете или да продължите с вложенията на сили и средства. Ден на леденото сърце. И приятелите си правят сметки и по някакъв начин ви изключват от сметките си.

30-и. Не рискувайте днес с поръчки или доставки в мрежата. Пазете си личните данни и не се доверявайте на непроверени хора. Днес се плетат мрежи и се ловят наивници. Не взимайте и не давайте заеми. Лесно се попада в капани за наивници. Дори и да сте обмислили всичко схемата ви на действие може да се пропука и друг да се възползва от труда, амбициите и начинанията ви.

31-и. Ако сте започнали нещо важно следвайте тази линия на действие, работа и поведение, без да се отклонявате встрани. Ще срещате пречки при договаряне, при инвестиции и покупки. Ако вършите няколко неща едновременно нищо няма да се получи. Ще си загубите времето и това на тези, които ви съдействат. Дайте си точна сметка кои са приоритетите ви и действайте само в тази посока.

1-и. Силен и творчески ден. Обединявате сили и ресурси и постигате важна цел. Кандидатствайте по спонсорски проекти. Стари приятели и партньори се обаждат и предлагат подновяване на стопирана поради кризата дейност. Този ден възражда надежди и връзки и помага да осъществите полезни контакти. Ден на преустройства и на действия в полза на децата. Правите и поредната жертва.

2-и. Това, което ви интересува и търсите днес го има някъде обяснено и написано. Само трябва да се поровите, да прочетете и да преосмислите нещата. Важно е да стигнете до корена на проблема, да си изяснете нуждите и тогава да взимате решение как да постъпите. Консултирайте се със специалист. И сънищата ви носят част от решението, стига да ги изтълкувате правилно.

3-и. Днес сме склонни да влезем в конфликти по незначителни поводи, а значителните и до битки ще ни доведат. Сдържайте агресията, не се въвличайте в спорове и не участвайте в чужди скандали. Тълпата е неуправляема. Ден на коренни реформи, които ще променят много съдби. Символи на деня са покаянието и прошка. С тях нещата няма да излязат от контрол и ще донесат примирие.

4-и. Бъдете внимателни, ако се разделите с някого това ще е финала на връзката ви и отношенията няма да лесно да се възобновят. Старото си отива. Получавате откровение за бъдещето, но може да продължите по стария начин и после да се наложат още по болезнени раздели и разговори. Ако сте решили да промените живота си и връзките си  направете го от раз, не протакайте и не зацикляйте.

 

Лъв 22 юли – 22 август

29-и е денят на преобразяването. Всичко се променя, научавате важни неща за другите и за себе си. 30-и носи рискове, тенденция за натиск, обсебване и принуда. На 31-и срещате прегради. 1-и е ден за важни делови и лични срещи, може да сключите изгодни договори. 2-и носи нужната информация. На 3-и отношенията навлизат в критична фаза. 4-и задава нова програма.

29-и. Важното свършете без протакане. Вечерта планетата на бизнеса Меркурий тръгва в ретроградна посока и сменя ориентирите. Вече ще е препоръчително да приключваш с обещаните и отговорни задачи вместо да стартираш нови инициативи. Нищо важно не планирайте за неделя, когато ще бъдете обект на прикрита и открита атака и агресия. Уточнете днес спорните имотни въпроси.

30-и. За родените в първата декада днес на всяка крачка ще има уловки, капани и губещи положения. Не поемайте никакъв риск. Ограничете контактите в социалните мрежи. Не водете преговори с хора, които и друг път са ви поставяли в неприятни и рискови положения. Каквото се развали трудно ще се оправи. Не давайте излишни пълномощия дори и на най-близките си хора. Контролът ви се изплъзва.

31-и. Ден за гладуване и духовно прозрение. Не напрягайте очите. Не поемайте тежки задачи и не гонете високи цели. Няма да ви стигнат силите за нещата, които планирате или някой иска от вас. Забавете темпото, ако не искате да си създадете здравословни проблеми. Тази вечер може да си поръчате сън, в който да видите развитието на проблемите си в бъдеще. Не се разпилявайте.

1-и. Силен и творчески ден. Ще блеснете с цялото си лъвско великолепие навсякъде където отивате. Очертават се важни лични и делови срещи, които ще ви донесат нови ангажименти или престижна работа. Оглеждайте се. На едно място срещате спонсор, а на друго сами влизате в подобна роля. Символ на деня е колесницата на победата. Дано я управлявате еднолично и в желаната от вас посока.

2-и. Ден за проучване на места и терени, на които може да се внедрите в бъдеще. Действайте на място, не ползвайте посредници. Днес всеки върши работа само за себе си. Може да се доберете до поверителна информация, която ще ви откаже от една инвестиция и насочи към друга. Може да намерите и подходящите треньори за вас или за децата. Лесно се усвояват нови знания и умения.

3-и. Денят се свързва с преследването и изгнанието. Някой стяга куфарите за заминаване, друг планира да се върне. На всички нива действат агресивни фактори. Работи се от позиция на силата. Не влизайте в конфликти, очертават се провокации. Неблагоприятно за оперативни намеси в областта на краката. Каквото приключите ще донесе ползи, а започнатото ще ви вкара в дългове и неприятности.

4-и. Ден с огромна преобразуваща сила. Започват реформи, в които е добре да се включите или да сте инициаторът и водачът. Старото си отива независимо опитите за реставрация. Днес е от особено значение къде ще се установиш, на каква база ще стъпиш, какво ще предпочетеш и на коя от възможностите ще се спреш. Ориентирайте се към перспективни инициативи. Не се връщайте назад.

 

Дева 23 август – 22 септември

На 29-и сменяте подхода и визията си и постигате максималното. Вечерта вашата управляваща планета Меркурий тръгва в ретроградна посока. 30- е манипулативен. На 1-и проблемите ще са за родените в първата декада, а на 2-и и другите ще трябва да дадат всичко от себе си, за да успеят. На 3-и се очертава жестока битка за кокала. 4-и задава нови правила. Укрепете влиянието си в екипа.

29-и. Действайте активно. Имате шанс да постигнете намисленото, а и нещо, което не сте планирали ще донесе ползи и предимства за вас. Направете огледи, може да намерите търсената база, жилище или офис. Уредете спорните имотни въпроси. Днес с лекота играете и брокерска роля. Помагайки на себе си уреждате и някой друг. За утре не планирайте нищо важно и отговорно.

30-и. Тежък и опасен ден. Ако обстоятелствата позволяват останете си у дома и сред свои. Неблагоприятно за обвързване, за сключване на брак и за всякакъв тип договорни отношения. Днес има само две роли, тази на паяка и на мухата. Търсете скрит умисъл във всичко, което ви казват и предлагат. Отнасяйте се критично към новите идеи. Не влизайте в дългове и не давайте заеми.

31-и. Днес и утре отлепяте от дъното, от нещата и проблемите, които ви спъват, ограничават и вредят на отношенията и личната ви репутация. В този ден преградите са лесно преодолими, а някои от тях са само в ума ни. Преодолейте комплексите, не позволявайте да ви препъват нереалистичните мисли и провалените отношения. Днес е важно да гледаш само напред, да си активен и концентриран.

1-и. Станете рано, късметът ви си тръгва към обед. Родените в първата декада ще трябва да положат максимални усилия, за да спечелят предимства и да привлекат спонсори. Играйте посредническа роля. Ако свържете двама ще си осигурите съюзници. Ще давате повече отколкото усещате, че получавате, но всичко сторено и уредено днес е вашата лична инвестиция за бъдещите начинания.

2-и. Ден за учене, проучване и проверка на получените информации. Опитайте да стигнете до корена на проблемите и да разучите из основи това, което пряко ви касае или интересува. Ако се предоверите на нечии думи и уверения ще сбъркате. Днес е важно да прецедиш всичко през своята цедка от възможности, желания и амбиции. Търсете нови учители и треньори за вас и децата.

3-и. Родените в третата декада днес попадат в рискови и неблагоприятни ситуации. Не предизвиквайте никого и не се включвайте в чуждите разправии. Засилват се апетитите. Склонни сте към скандали и авантюристично поведение. И сексуалната енергия днес подкопава здравето и вреди на личните ви връзки. Вървите към изневери  не само в любовта и на собствените си идеали.

4-и. Денят е свързан със строителството и фундамента. Време е да преустроите дома в синхрон с изискванията на момента, с нуждите ви и тези на децата. Някой е на път да стъпи на нова база, да си осигури стабилна позиция в работа и в личните дела. Този ден дава награда за всичко, което в миналото сте предприели. Не рушете старите връзки, а надграждайте и затвърдявайте.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

29-и ви показва истинското лице на някои хора. На 30-и нищо сериозно да не се предприема. Очертават се изнудващи положения. На 31-и и 1-и ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Гонете си интереса, сключете нови договори и чакайте спонсорска подкрепа. На 2-и търсете допълнителна информация за всичко, което предприемате. 3-и е рисков, а 4-и реформиращ.

29-и. В този ден болезнено се усеща студенината и напрежението в отношенията ви с близки и приятели. Маските падат, виждате реалностите и е добре да коригирате поведението и очакванията си към околните. Отново се появяват тайни рани в тялото и в душата. Може да се възобнови и старата ви алергия, а и сенната хрема ви мъчи. Не се затормозявайте излишно с големи претенции.

30-и. Ден на заблуждаващи и завоалирани действия, с които взаимно си вредим и ограбваме. На едно място ще ви изнудват, но на друго вие ще притискате някого и ще се възползвате от нечие предоверяване. Прекалено доверчивите да не предприемат рискови ходове. Родителите изпускат децата от контрол, но и възрастните ви родители правят грешен избор. И здравето ви е нестабилно.

31-и. Днес се връщате към старите проблеми и ги решавате успешно. Преградите по пътя ви са лесно преодолими. Ще срещате съюзници и съмишленици и заедно ще пробивате обсадата на конкуренцията. Днес за вас няма невъзможни неща или незначителни такива. Действайте активно в избраната посока и не се разсейвайте с нищо странично. Може да вземете важно решение.

1-и. Силен и творчески ден. Може да постигнете повече от планираното и да намерите нужната подкрепа и съдействие. Добре е да се сключват нови договори, да се кандидатства по спонсорски проекти и да се представят готовите планове за обсъждане. Работете екипно и ще постигнете повече. Дава се клетва за вярност. Стремежът е към честност и изрядност в отношенията.

2-и. Днес изкусителката Венера навлиза в нехармоничния ви Рак. Любовният ви живот зацикля или се появява трети в отношенията. Ще ви притеглят нови усещания и ще намирате странични занимания. Може да влезете в нова група по интереси или да намерите нов творчески екип и треньор. Добре проучете хората, с които смятате да се свържете в лична или професионална връзка.

3-и. Днес апетитите се изострят, нищо не ви стига или не става така както го искате. В състояние сте да неглижирате стари и доверени партньори заради нещо временно и неравностойно като партньорски отношения. Съблазните са на всяка крачка, бъдете избирателни във връзките. Засилват се тенденциите към конфликти, скандали и лични авантюри, които няма да донесат нищо добро.

4-и. Ден на мечешките услуги. Склонни сте на генерални промени в начина си на работа и живот, без да се интересувате как ще се отрази това на зависещите от вас хора. Не давайте непоискани съвети и не приемайте такива. В хороскопа ви се заформя кармичен планетен кръст. Не може да избягате от промените, но това не значи всичко да се разруши. Балансирайте отношенията си.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

29-и идва с ултиматуми от ваша страна, но на 30-31-и отношенията ви с партньори навлизат в критична фаза. На прага сте на грешен избор. Каквото отложите за следващите два дни ще донесе ползи и ще осветли някои положения, до които в момента нямате нужната информация или нещо ви се изплъзва от погледа. От 2-и любовният ви живот ще е на ниво. Очертават се запознанства.

29-и. Бъдете внимателни в избора си, особено ако положението на доста хора зависи от това. Ден на преобразяването. Ако до сега сте искали и търпели дадени отношения, от днес вече търсите генерално решение и не сте склонни на компромиси. В момента всеки получава каквото си е заслужил в миналото. Не се изживявайте като арбитър и не се намесвайте в отношенията на други двама.

30-и. Един от най-рисковите ви и губещи дни за месеца, предимно за родените в първата декада. Луна, Сатурн и Уран сключват критични аспекти със Слънцето ви. Нещо непредвидено се случва. Може да бъдете изнудвани и изкушени да посегнете към забранения плод, но веднага ще бъдете ударени през пръстите. Бъдете внимателни, не взимайте прибързани решения, особено за важни инвестиции.

31-и. Днес ще срещате спънки на всяка крачка, ще чакате по опашки и задръствания, ще ви забавят с документи и резервации, ще изживявате неприятни моменти в отношенията с близки и партньори и работите ви трудно ще напредват. Концентрирайте се над най-важното. Ако се разпилявате с много задачи нищо няма да свършите като хората. Смирете амбициите. Здравето е нестабилно.

1-и. Днес с лекота ще преодолеете препятствията и ще излезете с чест от всяко задръстено положение. Навлизате в силен двудневен период, в който може да постигнете нещо върхово и да направите рязък завой в личната си и професионална политика. Ще почувствате някакво особено вдъхновение, ще ви хрумнат спасителни идеи. В живота ви може да се появи благодетел и спонсор. Оглеждайте се.

2-и. Денят е благоприятен за среща с посредници и производители. Затвърдявате положението си в средата с паралелни договори. Пътувайте правете огледи. Не спестявайте информация, другият много добре се е подготвил. Влезете в нов екип и в нова група по интереси. Сега е момента да намерите мястото си в средата, в която смятате да се развивате. Лесно се усвояват нови знания и умения.

3-и. Ден на коренната реформа. Ако от доста време се подготвяте за промени сега е момента да ги направите. Ден на невъзвращенците, на тези които обръщат гръб на миналото, на старите връзки и на страната си в търсене на ново място за развитие. Ако сте взели такова решение не поглеждайте назад. Добре е за приключване на дела, за финализиране на сделки и връщане на дългове.

4-и. Ден за лечения и оздравителни процедури. Излезте от зоната на дискомфорт, помислете повече за себе си, за личните си нужди и желания. Събужда се огромна сила в тялото и в душата. И сексуалната ви енергия се активизира. Днес може да намерите път към всяко сърце и да привлечете правилните хора за работа и съдействие. Заемете се с отлаганите ремонтни и строителни дейности.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

От 29-и Меркурий тръгва в ретроградна посока и ни връща към неизпълнените задължения и поръчки. На 30-и ограничете до минимум контактите, пазете си личните данни. На 31-и всичко става трудно и с мъка, но до вечерта уреждате поне един проблем. 1-и е ден за подвизи и лични рекорди. Очертават се сблъсъци с конкуренцията. 2-и е ден за учене. На 3-и попадате в капани. 4-и променя правилата.

29-и. Днес нищо не потръгва, закъснели сте с новите инициативи. Денят се свързва с пасивното следване на чужди мисли и с подражанието на чуждо поведение. Вижте се отстрани и коригирайте подхода. Нужна  е обективна преценка на реалностите, на силите и възможностите. Не се захващайте с начинания, които може да източат банковата ви сметка вместо да я напълнят.

30-и. Денят е нещастен за всичко и за всички. Един ще опита да оплете брата и колегата в интриги, друг ще се свърже с неподходящите хора и ще навреди на семейния си и професионален живот. Нищо важно да не се предприема. Ограничете до минимум връзките и поръчките в мрежата. Контролирайте децата, ограничете достъпа им до нежелана и вредна информация. Бъдете бдителни.

31-и. Не се отказвайте от намеренията си в днешния ден, независимо какви прегради срещате. Проблемите ще са на всяка крача, но така ще проверите доколко сте предприемчиви, силни и настъпателни в амбициите си. Отхвърлете съмнения и колебания, вземете нужното решение. Концентрирайте енергията си върху важните задачи и като ги решите тогава започнете нещо друго.

1-и. До обед действайте решително и си гонете личния интерес. Следобед навлизате в труден период, в който амбициите ви се преплитат с тези на конкуренцията. Може да се наложи да обедините силите се срещу трета страна, която в момента напредва като валяк и с никого и с нищо не се съобразява. Днес не бива да се действа подмолно, бъдете справедливи и в отношенията с близките.

2-и. От няколко страни ще ви предлагат идеи и решения. Съветът е всичко да се проучва и проверява. Предоверяването ще ви донесе само болки и загуби. Предавайте опита си и се учете от опита на другите. Днес учителят си намира ученици и обратното. Добре е да се запишете за нов лечебен или квалификационен курс. Подредете методично документи и дела, опреснете си и езика.

3-и. Родените в третата декада ще изживеят болезнени моменти на отхвърляне и конфликти. Денят е свързан с насилието, с големите амбиции и страсти. Ще се прилагат непозволени хватки. Всеки се опитва да завладее най-добрите за себе си позиции. Не очаквайте да ви направят компромис. Бъдете внимателни със здравето, щадете очите. Наглеждайте дома и децата, приберете се навреме.

4-и. Днес може да направите удар, да промените съдбата, работата и живота си към нещо много по-добро. Време е за революционни преустройства в мисленето, в действията и в личния избор. В този ден е от голямо значение на каква база ще стъпиш, и на какъв пиедестал ще се изкачиш. Може да заемете овакантено място и да получите чаканото повишение. Получавате откровение за бъдещето.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

29-и е добър за решаване на имотни спорове. На 30-и не се обвързвайте с никого по никакъв повод. Връзките са неравностойни и обсебващи. На 31-и един проблем ще изисква цялото ви внимание. Не си създавайте допълнителна работа. 1-и е най-успешният ви и силен ден за периода. Направете връзка със спонсор. 2-и е ден за анализ и учене. 3-и е рисков и опасен. 4-и идва с кардинални промени.

29-и. Ден на огледалото, всеки е заслужил своето. Може да се видите в нова светлина на помирител и семеен обединител, но може и да направите крачка към конфронтация и разделяне. Водете преговори по имотни въпроси, не оставайте нерешен проблемът, който ви мъчи от доста време. Тази вечер Меркурий тръгва ретроградно. До 22 юни се ориентирайте към лична и делова инвентаризация.

30-и. Ден на неравностойните и опасни връзки. Неблагоприятно за сключване на договори и брак. Няма равнопоставеност в отношенията ни. Някой ще се опита да ви изнудва или да ви вкара в обсебващи връзки и дейности, от които друг ще печели, а вие ще работите извънредно. Не се обвързвайте със заеми. Внимавайте с алкохола. Има опасност от раздвоение на съзнанието.

31-и. Днес с лекота се отхвърлят съмненията и се прескачат прегради. Добре свършената работа носи награда, която може да ви издигне на по-висока позиция в професионален план. Енергията ви достига високи нива, но не бива да я разпилявате. Концентрирайте мисли и усилия в най-важната посока и чак когато свършите работата мислете за нещо друго. Не се претоварвайте, щадете близките.

1-и. Днес доброто ви представяне в професионален и личен план ще привлече спонсори. Представете готовите си продукти пред публика. Може да ви предложат допълнителни клаузи по старите договори, което ще ви осигури повече пари и по-голяма самостоятелност. Този ден носи награда за положените усилия и преживените лишения. Ще си проличат тези, които могат да побеждават.

2-и. Ден за усвояване на нови знания и умения и затвърдяване на старите. Подновете занимания и уроци, потърсете учители за децата, ако им предстоят изпити и кандидатстване. Добре е да проведете някои консултации със пециалисти в интересуващата ви област. В най-силна позиция са хората имащи достъп до качествена и достоверна информация. Наблегнете на растителната храна.

3-и. Днес ни движат фобии и фикс идеи. Събуждат се амбиции и апетити, които може да развалят договори и отношения. Контролирайте претенциите и желанието да заемете позиции определени за друг. Не мислете, че така ще придобиете повече сигурност. Венера вече ви гледа в опозиция от знака на Рака. Една връзка по месторабота може да навреди на семейния живот и на здравето ви.

4-и. Ден на раздели. Старото се руши, някои връзки отиват в миналото освобождавайки място за новите, на които са надявате повече. Може да бъдете излъгани в очакванията и да останете „от два стола на земята”. Не поемайте излишен риск, ако вече сте си осигурили базата за развитие. Не е момента да се опитва нещо ново. Подхлъзвате се на динената кора на предоверяването.

Водолей 21 януари – 19 февруари

29-и затваря вратата пред новите инициативи. Меркурий тръгва в ретроградна посока. Всичко предприето на 30-и ще ви вкарва в източваща  ресурсите ви програма. Най-силните ви и обезпечаващи дни за периода са 31-и и 1-и. Усилията и дарбите ви ще бъдат забелязани и оценени. Чакайте повишение. На 2-и печелят информираните. 3-и е рисков, а 4-и променящ.

29-и. Ден на подражанието. Не следвайте пасивно чужди мисли, разсъждения и намерения. Нужна е голяма доза обективност и отсяване на лъжливите новини, за да прецените трезво обстановката и да вземете правилното решение. В този ден всеки ще получи това, което е заслужил в миналите дни на работа или откровено безхаберие. Време е да се види в детайли картината и на личните връзки.

30-и. Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща със Сатурн. Съветът е да не поемате излишен риск. Контролирайте децата и обърнете повече внимание на родителите си. Чужди хора и фактори ще се намесват в живота ви. Ще се правят ненужни разходи, а покупките и поръчките в днешния ден ще са некачествени и скъпи. Работете самостоятелно, на свой терен и със свои средства.

31-и. Днес може да се справите с всеки проблем и да постигнете целта, която гоните от доста време. Преградите са лесно преодолими, а амбициите достижими. Ще водите в играта, ще привличате подкрепата на важни за бъдещето ви партньори и съюзници и ще направите удобни и приемливи за околните личните си желания. Не напрягайте очите. Вечерта си поръчайте сън-прогноза за бъдещето.

1-и. Пътувайте, уредете си срещи, търсете начин за внедряване в нова творческа среда. В живота ви може да се появи спонсор и неочакван благодетел, който може да остане задълго. Този ден свързва умове и сърца, които си приличат и се привличат. Дава се клетва за вярност. Стремежът е към повече честност в отношенията. Едно признание ще ви спести бъдещи затруднения, кризи и раздели.

2-и. Ден на знаещите и можещите, на тези които ни водят в мрака на нелоялната конкуренция и фалшивите новини. Посетете специалисти в интересуващата ви област. Проведете нужните консултации и не взимайте решения, които не сте обсъдили с близките. Ако отдавна търсите място за изява на личното си хоби, днес може да откриете подходящата група и човекът, който да ви насърчи.

3-и. Днес може да ви настъпят на болното място, а и вие сте прекалено амбицирани и не забелязвате капаните по пътя. Освобождават се скритите инстинкти и ловните страсти, но бъдете сигурни, че каквото и да уловите днес ще ви създаде само грижи и неудобства. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. Не посягайте към забранения плод и всичко при вас ще е наред.

4-и. Стартирайте програмата за промяна, която дълго сте обмисляли и напасвали на нуждите на момента. Повече не може да се изчаква. Другите пренастройват работата и ангажиментите си и ако не направите нужните заявки може да останете извън средата, в която работите. Не рискувайте с големи начинания, ако не сте си осигурили нужната база и финансиране. Ден за среща със спонсори.

 

Риби 20 февруари – 20 март

29-и е ден на маймуната. Гледаме се през решетките, но не се знае кой е в клетката и кой извън нея. Не поемайте несвойствени ангажименти и на 30-и, когато хищниците са излезли на лов. На 31-и поне един проблем ще бъде решен. 1-и отваря нова страница в живота ви. Пътувайте, уредете си срещи и запознанства. 2-и носи важна информация, а 3-и лично вдъхновение. 4-и променя посоката.

29-и. Днес получаваме наградата за работата или за бездействието и мързела си в миналото. Може да влезете и в ролята на разпределител на ресурси и награди. Бъдете обективни и точни в действия и преценки. Всеки грешен или манипулиращ ход ще ви извади от играта, в която имате възможност да доминирате. Някой успява и в политиката. Чакайте предложения, но си пазете личната територия.

30-и. Днес може да се уловите на същата въдица, на която и вчера сте се хванали. Заложени са капани. На всяка крачка ще срещате опити за измама и манипулация. Не правете големи покупки и вложения. Ще се окажете в ролята на златната рибка и ще трябва да изпълнявате нечии желания. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Стойте далече от хора, които и друг път са ви използвали.

31-и. Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред. Избягвайте месото. В момента върви пренастройка на личните ви ресурси. Тялото се обновява. Добре е да се направят някои процедури. Концентрирайте се над най-важната си цел. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят прекалено. Взетите днес решения ще ви помогнат да се издигнете на по-висока степен на развитие.

1-и. Луната навлиза в Риби и бърза на среща с Юпитер. Аспектът е особено благоприятен за родените в първата декада. Денят ви носи среща с покровители и спонсори, възможност да получите повишение и преназначение на желаната позиция и шанс да излезете от задръстен и безнадежден период. Оглеждайте се, търсете срещи с хората, които може да ви помогнат в пътя напред.

2-и. Случайно или не, но днес водите в играта и държите в ръцете си важни информационни козове, които използвани добре и на място ще ви осигурят бъдеща защита, добра работа и стабилни доходи. Преговаряйте, не продавайте за жълти стотинки личните си дарби, знания и възможности. Днес информацията и дарбите са злато, което може да позлати умелите играчи. Ден на вещите в занаята.

3-и. За родените в третата декада денят ще донесе генерална промяна, коренна реформа в живота и бизнеса. Някой ще уреди работа в чужбина, а друг вече купува еднопосочен билет. В момента пренастройвате личната си китара и на нова любовна мелодия. Ще се случват събития, които ще ви оженят или разведат. Приключвате определен етап от живота си и дано знаете какво правите.

4-и. Днес ще се наложи да включите с пълна сила скритите резерви, с които разполагате, за да защитите позицията си, работата и личните си отношения. Използвайте този ден активно и за подобряване на здравето. Започнете лечения или оздравителни процедури. Не пестете, а направете нужните вложения, които ще направят живота и връзките ви щастливи, здрави и обезпечени.

Още по темата: зодии

Подобни статии