Пълен седмичен хороскоп за 31.07-06.08.2021

Лъвът да бърза бавно, Девата да се пази от крясъци и скандали, Водолеят получава шанс от лотарията на живота

Звездите и тяхното разположение ни дават информация какво предстои в периода 31.07-06.08.2021. Вижте какво да очаквате вие и любимите ви хора, от какво да се предпазвате и накъде да се ориентирате.

Овен 21 март – 20 април

 

Проученото и научено на 31-и ще ви помогне да спечелите и стартирате нова дейност. 1-и е рисков както и да го погледнеш. 2-и залага нови правила и изисква бързо напасване на промените. На 3-и не подписвайте нови договори. 4-и минава в разправии за дреболии. На 5-и задвижете новата си програма независимо спънките по пътя. На 6-и риск печели, но и риск губи, очертават се сблъсъци на интереси.

31-и. Днес може да откриете и да се внедрите в печеливша пазарна ниша. Търсете консултации от специалисти, независимо скъпите им услуги. Информирайте се добре за настъпващите промени в средата, към която сте насочили личния си интерес и амбиция. Случващото се днес и утре ще ни раздели на печеливши и губещи. Добре осведомените ще успеят да извлекат ползи.

1-и. Днес е точният съвпад на Меркурий със Слънцето. Това е аспектът на гения-глупак, на този който може и знае много, но ще се подведе и ще подари почти без пари личните си открития, дарби и таланти. Нищо важно да не се предприема. Лесно се попада в лапите на хитри мошеници. Денят се свързва с преследването и изгнанието. Някой се отказва от неравностойните битки и стяга куфарите.

2-и. Ден на генерални промени в начина на работа и живот. Старото си отива, започват промени на всички нива, които ще ни изведат на по-добри позиции, разбира се ако се случат и получат. Не е без значение на каква база ще стъпите, какви договори ще сключите и как ще си постелете в бизнеса и в живота. Заемете се и с неотложните лечения. Край с изчаквателната политика.

3-и. Не се подвеждайте да тръгвате в нова посока и на нова работа, особено ако не сте запознати с условията, които се предлагат или налагат. Довършете започнатото и това, което сте обещали да предадете в срок. Който си изпълни задачите ще се похвали с придобивки и ще се радва на приятелска подкрепа и по-добри предложения. Нека кучетата да си лаят, а вашият керван да си върви.

4-и. Ден с объркващи сигнали. Преговорите не вървят, странични хора и фактори мътят водата и предизвикват конфликти и скандали там, където е нужен сговор и разбирателство. Смирете амбиции и изисквания към свои и чужди. Професионалните и семейни нужди и намерения са противопоставени. Не планирайте командировки, не отсъствайте от дома на 5-6-и. Не давайте пълномощия на друг.

5-и. Днес трудностите са на всяка крачка. Нищо няма да върви гладко. До вечерта ще се появи преграда, която трудно ще преодолеете. Доверете се на предчувствията си и не рискувайте излишно. Днес и утре ще работите за чужди интереси, докато семейните нужди и желания са оставени на втори план. Това ще ви вкара в разправии с близките и децата. Не решавайте днес и утре имотни въпроси.

6-и. Днес Луна и Плутон сключват нехармонични аспекти със Слънцето ви. Може да се решите на рискова инвестиция. Трудно ще се разбере кой печели и кой губи, но със сигурност ще си имате проблеми, ако не сте огледали добре обстановката и договорите. Проверявайте всичко по няколко канала. Ден на объркващи оферти, от които един ще спечели, а друг може да затъне за дълго.

 

Телец 21 април – 20 май

 

На 31-и може да спечелите много, само ако сте в кухнята на нещата. 1-и носи рискове за родените около 1-5-и май. 2-и идва с реорганизации и реформи, които ще завъртят колелото на съдбата. На 3-и постигате целта и взимате каквото ви трябва. 4-и е конфликтен и объркващ. На 5-6-и подпишете нови договори и финализирайте изгодна имотна сделка. Нищо важно не планирайте за уикенда.

31-и. Луната навлиза в Телец преминавайки през градусите си на финансова екзалтация. Може да напипате златна мина и да реализирате печалби, ако сте проучили търсенето и предлагането на пазара, ако имате информирани съветници и свежи ресурси. Влезте в нов екип или създайте такъв, стартирайте съвместна дейност. Ще получите подкрепа и ще намерите нужното финансиране.

1-и. Днес няма прошка за лаиците и за тези, които не са подготвени за изискванията на живота. Няма да направите компромис на никого, но и не очаквайте такъв. Отварят се огромни апетити и който захапе кокала няма да го пусне. Ще минете през неприятни разговори, в които ще се действа от позиция на силата. В хороскопа ви се задвижва стар кармичен кръст. Хора от миналото променят бъдещето ви.

2-и. Ще се почувствате силни и можещи и ще направите силен ход. Движи ви някакво особено откровение за бъдещето. Готови сте на генерални промени в начина си на работа и живот. В този ден се залагат основите на нещо ново, което може да ви донесе повече печалби и късмет отколкото предполагате. Не оставайте в старата губеща позиция. Включете резервите на пълна мощност.

3-и. Денят носи награда за старанията и работата ви в миналото. Следвайте основната цел и посока, не се разпилявайте в странични инициативи и се постарайте до края на деня да пресечете финала. Завършете и предайте проектите си, проведете заключителни преговори и обявете решенията си. Нищо важно да не се започва преди да се довърши обещаното и да се подготвят условията за новото.

4-и. Днес никой не е склонен на компромис. И за най-дребното ще се водят спорове. Губите си времето, ако влезете в преговори. Отложете събранията и деловите уговорки за следващите два дни. Този ден изисква точно проучване и обсъждане на ситуацията на четири очи. Потърсете съвет от капацитет и дайте такъв, ако ви го поискат. Където се съберат много хора, ще се стигне до скандал.

5-и. Тенденцията е всичко да тръгне успешно и да повлияе положително на бизнеса и личната ви кариера. Уредете си срещи с хората, които смятате да привлечете за съвместна дейност или да разчитате на личните им инвестиции и подкрепа. До вечерта поне една цел ще бъде постигната със съвместните усилия на приятели и съмишленици. Преградите са лесно преодолими и в любовта.

6-и. Ден за нови инициативи особено в посока на имотни и наследствени дела. Време е да се съберете и разберете с родата по спорните въпроси и да позволите на наследството на дедите и бащите ви да работи за благото на всички. Водете преговори с наследници. Може да получите повече пълномощия от родителите си и да дадете такива на децата. Ставате с една идея по-богати.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

На 31-и не влизайте в конфликт с роднините и децата. Внимавайте при пътувания на 1-и и не провокирайте никого. Не се движете в големи компании, където не се знае кой как ще постъпи в екстремни ситуации. 2-и е ден за промени. Луната навлиза в Близнаци, включват се скритите ви резерви. На 3-и постигате целите си. На 4-и ограничете контактите. 5-6-и са дни на пробив.

31-и. Наученото и проучено днес ще ви даде възможност да направите силен ход в следващите дни и седмици. Обадете се на доверен човек, който е специалист в интересуващата ви област. Обменете информация и сондирайте мнения. Не правете публични изказвания и коментари в социалните мрежи. Днес конфликтите са там, където се съберат много хора с различни амбиции.

1-и. Ден на остри битки на интереси и позиции. Не провокирайте околните, не участвайте в преговори, не засягайте болни за околните теми. Желателно е да се срещнете с учителите и треньорите си, с тези които признавате за капацитети и винаги се допитвате до тяхното мнение. Нищо ново да не се започва. Избягвайте разправиите и спазвайте правилата на пътя. Приберете се навреме у дома.

2-и. И ако до днес сте вървели тихо и кротко в една посока, днес се решавате на промяна, правите нещо, което другите не очакват от вас и дори вие не сте очаквали от себе си. Преследвайте важните си цели и задачи, променете подхода. Днес може да намерите подкрепа и да завладеете нова база и лична позиция в бизнеса или на работното място. Не оставайте друг да взима решения вместо вас.

3-и. Днес ще се похвалите с победа, ще завладеете позиция и място, към които от доста време се стремите. Приключете стар проект, финализирайте сделка, подпишете документи за съвместна работа и бизнес. Отдавна водени преговори може да приключат изгодно за вас. Не бързайте да започвате нови инициативи. Насладете се на победата, подредете си чувствата и приоритетите.

4-и. Един от дните, в които трудно се стига да общо мнение и още по трудно се действа в една изгодна за всички посока. Всеки поставя себе си на първо място и защитава своите искания без да го е грижа за нуждите на околните. Не водете преговори, избягвайте вечните си опоненти и не започвайте обсъждане на злободневни теми. Ще имате късмет само в дейности, които ще свършите сами.

5-и. Доверете се на интуитивните усещания. Днес добре планираното може да излезе от контрол, но по неочакван начин подкрепата ще дойде от страни и ще ви помогне да постигнете нещо много по-голямо и значимо. Следвайте пътя на най-малкото съпротивление и ако се появи преграда, заобиколете я и продължете. Не влизайте в открити конфликти, но ако ви предложат градивен съюз приемете го.

6-и. Ден на разтварящият се лотос. Отворете се към нуждите на близките, опитайте се да разберете другата гледна точка и мотивацията в поведението на родителите и децата. Може да се намери нова база, помещение и терен за нуждите ви. Уредете сделка с имот, разширете територията си, така че и родителите и децата да са доволни, а вие да си осигурите повече спокойствие и личен комфорт.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

На 31-и не взимайте важни решения, ако не сте проучили добре нещата. На 1-и ще посочите на някого мястото. Влизате в ролята на пръста на съдбата. 2-и е ден за реорганизации и реформи. 3-и дава шанс да постигнете нещо отдавна замислено и желано. На 4-и влизате в преразход. 5-и ви отказва от едно начинание за сметка на друго. Важно е с кого ще се съюзите. 6-и носи противопоставяне.

31-и. Днес печелят добре информираните и тези, които са в час с изискванията на средата. Добре е да се внедрите в нова група по интереси. Запишете се и за нов тренировъчен или оздравителен курс. Нищо да не се прави повърхностно. Някой открива своята златна мина в чувствата. Срещите ви са с перспектива за бъдещата ви работа или връзка. Не се ограничавайте в пътувания и контакти.

1-и. Ден на елиминации. От живота ви може да изчезнат не само някои врагове, но и приятели. Ще се водят битки, които може и да не ви засегнат пряко, но в бъдеще ще ограничат пълномощията ви. Може да се засегнат неприятно някои вложения и средства, които сте оставили на чуждо пълномощие и разпореждане. Не се включвайте в съвместни бизнес инициативи. Тълпата е неуправляема.

2-и. Промените от предните дни налагат нов подход в новата ситуация. Днес за всеки е важно да стъпи на сигурна база, да поднови договори и да подпише нови. Подсигурете се максимално и ако на едно място чувствате несигурност създайте си връзки и започнете странична дейност. В момента печелят тези, които впрягат два коня в колесницата на бизнеса си. Дръжте здраво юздите с нови договори.

3-и. Нищо важно и отговорно да не се предприема. Денят е благоприятен за приключване, но не и за старт на нещо ново. Изпълнете дадените обещания, довършете си работата, особено ако от това ще зависи и работата на следващия след вас. Противопоказно е да се бърза. Поспрете, огледайте внимателно това, което сте създали и направили преди да го предадете. Не допускайте брак.

4-и. Ден на невъзвращенците, на тези които стягат куфарите за чужбина или вече изпращат децата. Не ходете по митинги и не се събирайте с хора, които могат да ви провокират по един или друг начин. Стойте далече от разправиите на работното място и не се включвайте в битки, които не са ваши. Избягвайте пренапрежението и контролирайте емоциите. В момент на афект може да се издъните.

5-и. Днес е важно да направите важна крачка напред. Ще се появяват прегради, но лесно ще ги преодолеете. Не очаквайте всичко да върви гладко, но в труден момент ще получите очаквана и неочаквана подкрепа. Ден на съвместните усилия и на реката, която събира сили от различни потоци. Водете преговори, обединете ресурси и интереси в името на една обща цел и перспектива за развитие.

6-и. Луната от вашия знак е в опозиция на Плутон от Козирог. В този ден е подходящо да уредите сделка с недвижим имот. Някой намира търсеното помещение за офис или за нови дейност, а друг се сдобива с жилище за себе си или за децата. Преговаряйте с роднини по спорните наследствени делби. Благоприятен ден за нови инициативи и за крачка в една обезпечаваща бъдещето ви посока.

  

Лъв 22 юли – 22 август

 

31-и и 1-и са дни с тежки звездни аспекти за вас. Не правете никакъв избор, особено във финансов план. 2-и налага промени в плана, не оставайте в старата позиция, променете подхода и исканията. На 3-и следвайте само една посока и ще постигнете целта. 4-и не е ден за съвместни участия и опити за налагане на мнение. 5-и отпушва личната ви инициатива, а на 6-и чакайте имотни придобивки.

31-и. Луна, Уран и Сатурн са в конфликт с Меркурий и Слънцето от Лъв. Денят е неблагоприятен за нови инициативи и пътувания с неподходящите хора. Проучете нещата, преди да вземете каквото и да било решение. Неблагоприятен ден за оперативни намеси в областта на гърлото и щитовидната жлеза. Засяга се тежко гърлената чакра, която отговаря за прошката. Ще ви е тежко, ако не може да простите.

1-и. Днес е точният съвпад на Слънце и Меркурий. Като се добавят и критичните аспекти с Луна и Уран и опозицията със Сатурн ще бъдете обект на тежки изпитания на съдбата. В желанието да имате много, ще останете без нищо. Не играйте хазартно, не си превишавайте правата, особено на пътя и се съобразявате с исканията на родителите и децата. Каквото загубите трудно ще си го върнете обратно.

2-и. Ще имате неприятности с представителите на закона и институциите. Ще се наложат корекции в плана. Сменете подхода, базата и гледната точка. Не е без значение какво ще поискате и как ще оползотворите шансовете си. Съветът е да не се вкопчвате в старата позиция, в която вече нямате защита. Усещате, че ви притискат с искания, а възможностите ви за реализация са почти нулеви.

3-и. Този ден дава възможност да се стигне до успешен финал в преговори и дейности, които ще стабилизират положението ви. Не се разсейвайте, не променяйте плановете и реда на срещите. Ден на фатално привличане, което ще ви отдалечи от целта. Спазвайте уговорките и съставения от миналите дни план и всичко ще е наред. Ден на костенурката, бързайте бавно и ще успеете.

4-и. Днес всеки иска и надига глас в желанието да получи повече. Никой с никого не се съобразява. Не планирайте участия в събрания и съвместни делови инициативи. Преговорите ще се разводнят, ще се стигне до крясъци и скандали и работата ще зацикли. Желателно е да проведете разговор на четири очи с капацитет, който може да ви реши проблема. Бъдете избирателни във връзките.

5-и. Днес и утре може да постигнете това, което в миналите дни е било невъзможно. Разчитайте и на спонсори. Ще получите откровение как е най-добре да се постъпи и ще направите верен избор. Важна цел ще бъде постигната, а това ще успокои нещата и ще даде възможност да направите и втората крачка. Доверете се на интуицията, привлечете доверени партньори, съюзници и сътрудници.

6-и. Денят е благоприятен за уреждане на наследствени дела. Разпределят се имоти и наследства, търсят се начини за връщане на права за ползване и терени. Може да влезете във владение на собственост, която ще се окаже базата, на която в бъдеще ще се развивате. Не отстъпвайте от позициите си, подпишете нови договори, които ще ви осигуат повече права, пари и придобивки.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

На 31-и печелите от грешките на другите, а на 1-и от нереализираните им амбиции. Това са два дни на подаръци от съдбата. От обед на 2-и до 4-и вечерта Луна и Нептун сключват рискови аспекти с Марс и Венера от Дева. Вероятни са проблеми в работата и отношенията с партньори. На 5-и всичко тръгва като по вода. На 6-и подобрявате материалното си положение, идват придобивки.

31-и. Днес родените в първата декада може да привлекат последователи или сами да последват някого в новата му група или идея за нова лична и професионална инициатива. Важно е да работите в екип, да сондирате позиции и мнение с хората, на които вярвате или до момента винаги сте се опирали. Давате си сметка с кого се допълвате в работата и в живота. Излезте с предложение.

1-и. Ден на гениални прозрения провокирани от съвпада на Меркурий със Слънцето. И докато другите водят битки за позиции и пари, вие може да изработите и изпробвате новата си тактика и лична политика, от която може да очаквате ползи. Днес апетитите са огромни, не позволявайте на никого да се ползва безплатно от създаденото и направено от вас. Обмислите добре нещата и определете цената.

2-и. Ден на тежки битки и сладки победи. Към обед Луната навлиза в Близнаци и до вечерта ще задвижи неприятен аспект с Марс от Дева. Хората с власт в живота и работата ви ще се окажат на тясно и ще имат нужда от вашите услуги. Търсете промяната, пазарете се. Край с компромисите, които провалят личните ви инициативи. Един си събира багажа, а друг чака повод да го направи.

3-и. Ден на фатално привличане, което може да ви ожени или разведе. Не се отклонявайте от пътя си в бизнеса и в личната политика. Луна и Нептун са в конфликт с Венера от вашия знак. Може да ви спретнат компромат или да разберете за издънките на партньора. Останете там, където до момента сте се намирали и действали. Предприетото с голяма амбиция и страст ще зацикли и ще ви навреди.

4-и. Не си правете планове и не тръгвайте с големи очаквания и надежди на преговори. Днес за всичко ще се спори. Едва ли ще се стигне до края в проведените разговори и преговори. Всеки се бие в гърдите колко е дал и колко е заслужил и не е склонен на компромиси. Не е ден за събрания, за среща на екипа и за провеждане на консултантски разговори. Крясъците и скандалите разболяват.

5-и. Днес ситуацията се отпушва и проблемите се решават. Може да сключите нов договор и да влезете в перспективни среди. Ще се намери път към всяко сърце и начин да се синхронизират мнения, позиции и желания. Ще се радвате на материална и юридическа подкрепа. Постарайте се да привлечете важни съюзници и спонсори и работата ви ще потръгне. Вие сте на ход.

6-и. Ден с блага и хармонична енергетика. Може да се разберете с роднини по имотни въпроси и с колегите по отношение на разпределението на местата ви за работа и почивка. Стартираните нови дейности ще донесат награди, а посятото ще даде добра реколта. Да не се секат дървета и подсичат чуждите мечти и намерения. Подкрепете нечии инициативи, а ако не, поне не навреждайте другиму.

  

Везни 23 септември – 22 октомври

 

На 31-и печелят добре информираните и тези, които са наясно с посоката която трябва да се държи. На 1-и апетитите са огромни. 2-и идва с желанието за промяна на всяка цена. Всичко е позволено. На 3-и постигате целта. 4-и обърква нечии планове, но подрежда вашите. 5-и е ден за мъчително сърфиране по гребена на вълната от възможности. На 6-и трудно преговаряте с родата.

31-и. Ден на тайното знание, но и на неговото придобиване, усвояване и използване. Научете и проучете някои тактики и практики в посоката на личния ви интерес. Всичко, до което се доберете като информация и препоръка ще ви влезе в работа, ще защити и стимулира и утрешните ви инициативи. Запишете се в нов квалификационен курс. Днес сте призвани и призовани и за учители.

1-и. Днес имате големи шансове, стига да използвате тактиките на прикритието, привидния отказ от борбата и двуличието. Тези, от които по някакъв начин зависите си разменят удари под кръста, разсейват се и силата им намалява. В удобния момент може да вземете и да се доберете до това, което в други дни трудно бихте получили или ще ви дадат. Влезте в ролята на незаменимия.

2-и. Ден за реформи и нововъведения, както в работата, така и у дома. Сега е момента да се приключи със старото, да се започне начисто с нови хора, нови правила и нови средства за работа и производство. Направете нововъведенията, които ще ви улеснят и ще помогнат и на домакинството ви. Време е да се поставят условия и ултиматуми, където и доколкото е възможно. Действайте силово.

3-и. След дълги преговори и колебание днес постигате нещо важно за бъдещето и подписвате изгоден договор. Следвайте избраната посока. Може да се появи изкушаващо обстоятелство или някой да се опита да ви притегли в своята орбита. Не го следвайте и не се разсейвайте. Движете се като кон с капаци и до вечерта ще се похвалите с победа и постижение. Прочистете се от шлаката.

4-и. Девизът на деня е „докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват”. На всички нива ще има обърквания в действията и програмата. Лесно може да се бръкне в меда, да се направят стъпки в посока на личното облагодетелстване. Не взимайте участие в конфликти и състезания. Огледайте се, вижте какви ползи може да имате и получите от семейните, шефски и колегиални битки.

5-и. Днес реката на вашите възможности ще се сблъска с непреодолими прегради по пътя си. Имате два избора или да подкопаете тайно стената или да я заобиколите. И за двете ще ви трябва повече време и натиск, но това не бива да ви отказва. В най-трудна позиция са родените в първата декада. Водете преговори, обединете сили и ресурси с евентуални спонсори и покровители.

6-и. Днес и за родените след 4 октомври ще има кризи в отношения и връзки. Денят е важен за наследствените ви и имотни дела. Ще се наложи от едно да се откажете, за да имате друго. Роднините няма да ви направят отстъпка, а и партньорите ви в живота не се съобразяват с исканията и нуждите ви. Намерете тихо и спокойно място и медитирайте. Ден на разтварящия се лотос, търсете баланса.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

През уикенда 6 планети са в нехармонични аспекти със слънцето ви. Бъдете особено внимателни, ограничете контактите и рисковите изяви. 2-и идва с генерални промени в начина ви на работа и живот. Опитайте да се напаснете на новите изисквания и да поставите своите. 3-и изисква приключване, а не започване на амбициозни дела. 4-и сее конфликти. На 5-6-и ще постигнете максималното за периода.

31-и. Луната навлиза в знака на опозицията ви Телеца и до вечерта сключва тежки и ограничаващи аспекти. Бъдете внимателни със здравето. Не играйте хазартно, спазвайте дистанциите и законите и не си превишавайте правата. Едно пътуване може да не ви заведе там, за където сте тръгнали. Ще се наложат промени в движение, които няма да са приятни или ще ви костват много.

1-и. Ден на хората с лакома захапка. Очертават се сблъсъци на интереси, опити да се вземе повече отколкото си заслужил или договорил. Необходима е коренна реформа. Един от дните, в които трудно се намира изход. Някой може да реши да напусне страната. Не се подавайте на провокации, бъдете много внимателни със здравето си. Следете кръвното, вероятни са хипертонични кризи.

2-и. Днес правите крачката, която дълго сте отлагали. Време е за коренна реформа, за търсене на нова среда и на нови варианти за работа и живот. Навлизаме в период, в който старото се руши, създават се нови отношения и падат някои забрани. На тяхно място създавате нови връзки и може да си осигурите по-добра база за развитие в бъдеще. И сексуалната ви енергия се събужда.

3-и. Ден на пасивност, не отговаряйте на призивите по пътя. Следвайте посоката, която сте планирали. Не отклонявайте за друг ден и договорените срещи. В личната ви вселена може да се вмъкне нелоялен човек или провокатор. Ден на фатално привличане и в любовта. Ще имате неприятности, ако се решите на изневери, а екстрите ще са под очакванията ви. Ден за приключване, а не за старт на нови проекти.

4-и. Както и да постъпите ще сте виновни или ще има опити да ви изкарат такива. Не е благоприятно за преговори, за работа в екип и за провеждане на важни събрания. Не очаквайте да постигнете лесно това, което се опитвате да прокарате в работата и в бизнеса си. Очертават се опити за изнудване и манипулация от различни страни. Скандалите действат разболяващо и водят към раздели.

5-и. Ден на реката от възможности. Сега е момента да тръгнете в нова посока или да продължите в старата с нови съюзници и амбиции. Очертава се приток на ресурси и инвестиции. Ще почувствате прилив на сили. Може да постигнете важна цел и до вечерта да се включите в много по мощен поток от работи и дейности. Търсете хора, на които може да се опрете. Ще получите и повече пълномощия.

6-и. Днес е добре да си осигуриш нужното жилище, ателие или друга база, на която да се развиваш и работиш в бъдеще. Може да спечелите дело, да направите инвестиция в собственост и да уредите наследствени дела. Ще спечелите от всякакъв тип брокерски дейности. Може да намерите нещо търсено от приятел, който в бъдеще ще ви стане дясната ръка. Вървите към успешна инвестиция.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

31-и носи ценна информация. Направете някои проучвания. На 1-и нищо няма да ви се даде без битка. Очакват се удари под кръста. В интервала 2-4-и Луната от Близнаци ще задвижи провокиращи аспекти от Риби и Дева към вас. Кой както може ще се опитва да ви налага мнението и изискванията си и да ви стопира в избора, който правите. Каквото отложите за 5-6-и ще донесе придобивки и успех.

31-и. Ден на тайното знание, което дава повече пълномощия и възможности за печалби и изява на тези, които го притежават. Сега е момента да влезете в среда на съмишленици, да развиете дарбите и да направите крачка към ново лично хоби. Срещите носят перспектива за бъдещето. Влизате в редиците на доверените хора. Подновете карти и абонаменти, влезте в нов творчески екип.

1-и. Ден на битки и разправии на всички нива. Не очаквайте отстъпки или пък реверанси от страна на близки и приятели. И предложеното обслужване няма да е на ниво. Ще се влезе в скандали и недоразумения, които развалят почивката ви и семейните връзки. Някой ще се опита да ви стовари своите задължения. За всичко ще се плаща с лихвите. Не правете резервации и големи покупки.

2-и. Ще се случват събития, които ще предизвикат коренен обрат в отношенията и деловите връзки. Взимате решение за промяна. Усещате, че няма как да избягате от преустройствата започващи на работното ви място. Постарайте се вие да движите играта, а не да се влачите на опашката. Не се противете, прегърнете промяната и гледайте само напред. Ден за начало на ремонти и строителство.

3-и. Ден за довършване на поетите в миналите дни задачи. Не се разсейвайте, не тръгвайте в нова посока, независимо кой и по какъв повод ви търси, какво предлага и какво иска. Днес е важно да се стигне до финала, да се уредят сметките, да се представят доклади и да се предаде готовата продукция. Не бързайте с новите поръчки, направете рекапитулация на приключилите сделки.

4-и. Тежък и рисков ден, особено за родените след 11 декември. Луна, Нептун и Венера образуват кръст с рожденото ви Слънце. Възниква конфликт за дреболии, а за важните неща се отива направо към скъсвания и раздели. Не влизайте в преговори, старайте се да туширате в зародиш семейните разправии. Препоръчва се пост и въздържание. Прекъснете вредни и разболяващи връзки.

5-и. Днес всичко може да потръгне и да се уреди. Намират решение и разрешение старите конфликти. Лесно ще се разберете, ще обедините интереси, ресурси и позиции в името на една обща цел. Бъдете активни на работното място и се постарайте да сте в центъра на събитията. Ден на реката от възможности. Не пропускайте шансовете си, направете предложения, участвайте в конкурси.

6-и. Ден на заземяване. Използвайте всяка предложена възможност да се устроите на по добра база и позиция в живота, в работата и в бизнеса с покупка на недвижим имот или уреждане на наследствени дела. Преговаряйте с роднините, а ако не можете дайте повече пълномощия на децата си. Лесно ще се раздели неделимото преди. Уредете срещи. Нищо да не се отлага за утре.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

През уикенда ще се радвате на разбиране и подкрепа. Намирате се в творчески подем. Може да постигнете максималното и да се договорите с нови съюзници. Получавате и нужното финансиране. 2-и е ден на промени. На 3-и получавате награда за представената до момента работа. На 4-и всеки иска и претендира, без да изслушва предложенията на другия. На 5-6-и напредвате трудно и мъчително.

31-и. Идват събития, които ще ви донесат късмет, придобивки и нужното ви финансиране. Родените в първата декада са в по-силна позиция и може да оглавят работата и амбициозните начинания на тези, с които живеят и работят. Нещата ще се развиват по най-добрия за вас начин в една трудна ситуация. Вадите късмет от лотарията на живота и дано използвате максимално шансовете си.

1-и. Ден с хармонични и стимулиращи аспекти, но само за вас. Няма да ви засегнат битките на другите. Имате предимство, влизате в ролята на третия, който взима това, за което други двама се бият. И в любовта сте на прага на връзка, която ще ви постави в любовен триъгълник, но някой друг ще е тъпият ъгъл в нея. Съветът е да се дистанцирате от разправиите и да работите за личния си интерес.

2-и. Ден на откровение за правилната посока. Време е да се направи избор, да се предприемат решителни действия, да се стартират важните лично за вас дела. Не се съобразявайте с тези, които не се съобразяват с вас. Сексуалната ви енергия бележи високи нива. Време е да си подредите живота и да се погрижите за здравето. Включете скритите резерви на пълна мощност.

3-и. Днес финализирате успешно преговори получавате поръчките, за които сте кандидатствали и доставките, които сте направили. Ще ви се дадат и повече пълномощия. Някой ще дочака повишение, ще получи и спечели извънредни пари. Действайте на няколко фронта. Не започвайте нова връзка, а се концентрирайте над старите и проверени с времето отношения. Не е ден за изневери и нов избор.

4-и. Бягайте от местата, където се вихрят спорове, разменят се обиди и се влиза в конфликти. Ще имате ползи и успех, ако работите самостоятелно. Не участвайте в преговори. Прекъснете губещи връзки, бъдете избирателни и не искайте нищо на всяка цена. Направете промени в движение, ако усетите, че имате шанс да спечелите. Ден за среща с учителите и с капацитетите в нужната ви област.

5-и. Днес реката на вашите възможности ще срещне преграда, ще изникне непредвидено обстоятелство, което може да избегнете като заобиколите човека, който го създава. Направете завой в личната си политика. Променете и посоката на едно пътуване и така ще избегнете неприятни срещи. Старайте се да не действате директно и да не задълбочавате конфликта. Близо до вода ще получите прозрение.

6-и. Луната от Рак е в опозиция на Плутон от вашия знак. Работата и професионалните задължения са противопоставени на нуждите на дома и близките. Днес е важно да започнете преговори по отношение на имотни делби. Ако вече сте спечелили дело намерете начин да впрегнете полученото в работа. Организирайте някакво производство на базата на наследен имот. Сами трябва да се справите.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Няма да ви е леко през уикенда. До 2-и на обед вървите по тънък лед от чувства и амбиции. Може да се очакват провали и загуби. На 2-и започвате коренни реформи. На 3-и приключвате обещаната работа и си получавате наградата. 4-и ще донесе победа само при двустранните срещи. На 5-и правите крачка напред и започвате нещо ново. 6-и ви осигурява нужната база и повече пълномощия.

31-и. Днес губите по точки в битката за късмет, постове и позиции. Очертава се провал в работа и дейност, която не сте проучили добре или нямате надеждни помощници и консултанти. Ще спечелят добре информираните и тези, които са в кръга на доверените хора. Няма да ви откажат работа, но не очаквайте да ви заплатят както се полага. Подпишете договор, не вярвайте на голи обещания.

1-и. Това ще е може би най-трудният ви, рисков и проблемен ден за месеца. Луна, Уран и Венера са в конфликт със Слънцето на родените около 5-15 февруари. Засилва се тенденцията към скандали и авантюристично поведение. Спазвайте правилата, особено на пътя и внимавайте с алкохола. Каквото загубите в този уикенд трудно ще си върнете. Не предприемайте нищо важно за бъдещето си.

2-и. Днес съдбата завърта колелото и ви помага да изплувате от грижите, да направите печеливш ход и да си върнете загубените позиции, пари и права. Ден за коренни преустройства. Време е да се откажете от услугите на нелоялни хора и да си гоните личния интерес. Връщат се каещите се грешници, но този път внимавайте, поставете условията си, не прощавайте с лека ръка грешките.

3-и. Ден за финализиране на работни проекти, за предаване на доклади, за уреждане на документи и регистрации. Нещо, което отдавна сте започнали вече може да бъде приключено с успех и да ви донесе чаканите екстри. Побързайте и с ремонтите, защото до няколко дни нова работа може да ви се отвори. Ако днес получите предложение поискайте време за размисъл и дайте отговора си на 5-6-и.

4-и. Днес екипната работа е противопоказна и ще е само загуба на време. Където се съберат много хора ще прескачат искри, но където се разберете да си видите на четири очи ще се свърши много добра работа. Може да влезете в ролята на доверен човек и да работите като посредник между двама. Бъдете внимателни, имате реални шансове да спечелите двойно от една и съща работа. Бъдете лоялни.

5-и. Ден за нови начинания и за старт на нови бизнес проекти. Започнете нова работа, подпишете нови договори и тръгете смело в избраната посока. По пътя си ще срещнете съмишленици и спонсори и може би още утре ще се похвалите с победа и придобивка. Бъдете гъвкави и ако срещнете преграда сменете тактиката, заобиколете човека или проблема. Винаги ще има втори вариант за вас.

6-и. Денят е благоприятен за брокерски дейности. Направете огледи на имоти и жилища, купете или продайте терен, участвайте като посредник в сделките на другите и ще получите добра комисионна. Всяко начинание ще е успешно и ще помогне да запазите и защитите позицията си. Следващите два дни ще са тежки и рискови, затова днес си осигурете съюзници и съмишленици.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

На 31-и може да влезете в перспективна среда или програма, която ще ви донесе престижна работа и по-добри доходи. Проучете всяка възможност. На 1-и всеки е тръгнал с голямата кошница, особено в любовта. Търси се партньор с положение. 2-и е ден на големи и малки преврати в живота и работата ни. Започнатото на 3-и ще се провали. 4-и разгаря конфликти и ревност. На 5-6-и късметът е с вас.

31-и. Денят покровителства тези, които ще отделят нужното време за подготовка, за проучване и разузнаване в тила на конкуренцията. Подходете добросъвестно към поставените задачи и към това, което сами сте решили да научите и проучите. Не си спестявайте усилията и печалбите няма да закъснеят. Проучете предпочитанията и намеренията на тези, с които ще се срещате.

1-и. Този ден ще ви донесе предимства поради грешките и проблемите на конкуренцията. И докато другите водят тежки битки, вие получавате нещо наготово. Случайността ще работи във ваш интерес. Ако срещнете хора в тежко положение и им помогнете ще спечелите покровители и спонсори за бъдещето. Всичко, което приключите днес ще ви донесе пари, популярност и благополучие.

2-и. Станете рано и се опитайте да бъдете първи в местата, където ще вършите важна и отговорна работа. Навлизате в период на генерални реформи в живота, в работата и в партньорските връзки. Родените в първите дни на зодията първи ще влязат в конфликт и до вечерта ще се наложи да направят болезнени избори. Погрижете се за здравето си, не отлагайте прегледи и лечения.

3-и. Ден на крокодила. Няма да има прошка за невнимателните и за тези, които не са в час с изискванията на момента. За родените във втората декада проблемите ще са повече. Луна и Венера са в конфликт с Нептун от Риби. Нереалните ви страсти и очаквания ще се сблъскат с реалностите. Ще се пролеят сълзи, ще се загубят позиции и приятелски връзки. Ще ви е трудно да избирате.

4-и. Днес и за родените в третата декада съдбата е подготвила неприятни изненади. Където и да отидете ще се развихрят спорове и ще се влиза в конфликти, които ще утежняват обстановката и ще вредят на работата, която е важна за всички. Старайте се да не провокирате околните. Не правете забележки и не давайте непоискани съвети. Една забележка тотално може да обърка нещата.

5-и. Символ на деня е вашата родна стихия водата. Идете и постойте близо до вода и може да получите прозрение или да намерите решението на важен проблем. Всичко предприето днес ще тръгне като по вода и ще ви донесе придобивки, победи и преимущества на много нива. Луната навлиза в знака на хармоничния ви Рак. Намирате съюзници и съмишленици и заедно тръгвате по пътя напред.

6-и. Днес е важно да стъпите на сигурна база, да подсигурите семейството и децата си с жилище, да намерите квартира и да се пренесете там вече като самостоятелни хора далече от родителите. Ден за нови инициативи, които ще изискват поемане и на нови отговорности. Позволете на някой да се облегне на вас, обгрижете старите си родители и осигурете попътен вятър за амбициите на децата.

Още по темата: зодии

Подобни статии