Пълен седмичен хороскоп за 9-15.01.2021

Стрелецът влиза в релси, Овенът мисли за хубави неща и те му се случват, а Девата трябва да слуша внимателно вътрешния си глас

Звездите пишат съдбата ни всеки ден и всеки час. Вижте какво ви очаква и се вслушайте в съветите, за да можете да реагирате адекватно.

Овен 21 март – 20 април

На 9-и лесно се въвличате в излишни спорове. На 10-11-и ще постигнете максималното за периода и ще установите полезни връзки. Уредете имотен и наследствен въпрос. На 12-и нищо важно да не се предприема. 13-и е ден за проучване и диагностика. На 14-и всички заставаме на старта готови за нови инициативи. Проведете делови срещи и разговори, уточнете правилата. На 15-и не работете в екип.

9-и. Ден на разногласия и конфликти. Не очаквайте да стигнете до консенсус независимо какво се разисква и обсъжда. Споровете ще се разрастват и дори най-добрите ви намерения ще бъдат подлагани на критика. Вървите към енергийни загуби. Въздържайте се от амбициозни начинания. Добре е да преговаряте на четири очи. Бъдете избирателни във връзките, не споделяйте излишно.

10-и. Ден с хармонична и разведряваща ситуацията енергетика. Символ е реката от възможности. Може да постигнете нещо невъзможно преди. Сега е момента да направите предложение, да се обвържете в лично и делово партньорство и да поемете заедно по нов път. Пътувайте и гостувайте.  Мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват. Препятствията по пътя лесно се преодоляват.

11-и. Най-благоприятният ден в месеца за уреждане на имотни и наследствени спорове и дела. Може да осъществите сделка с недвижимост, да се подсигурите с жилище или нова база за развитие на планираните бизнес инициативи. Всичко предприето ще тръгне в правилната посока, ще донесе пари и ще обезпечи бъдещите ви дейности. Активизирайте се и не си изпускайте шанса.

12-и. В деня преди новолунието тъмнината е непрогледна. Липсва ни енергия, трудно се справяме със задачите и правим непростими грешки. Бъдете внимателни на работното място, не поемайте чужда грижа и чужда вина. Всичко предприето ще тръгне накриво и после ще се преправя и поправя, което ще коства допълнителни средства. Пазете се от фалшиви срещи и чувства.

13-и. Родените в третата декада ще имат важни срещи, от които ще е трудно да се избяга. Ще се събудите с някакво откровение за пътя напред. Ще усетите какво е добре да се направи, за да се излезе от неприятната ситуация. Ще ви бъдат поставени ултиматуми или срокове, с които трудно ще се справите. Доверете се на инстинктите. И ако нещо ви се дояде, непременно си го сгответе.

14-и. Един знаменателен ден, в който ще се провеждат тайни и явни срещи и събрания, ще се действа на сцената, но договорите ще са задкулисни. Луната е в съвпад с Юпитер и Меркурий. Промените ще засягат много хора. Уран тръгва в директна посока и отпушва насъбралата се нагативна енергия с нови и навременни разпоредби. Настройте се за атака, но си защитете и интереса.

15-и. Ден на фатално привличане. Проведните общи преговори ще се окажат нереалистични, ще ви поставят в неизгодна лична и професионална позиция и ще ви обвържат с наравностойни договори. Не се препоръчва работа в екип и поемане на насвойствени ангажименти. Само двустранно проведените срещи и споразуменията на четири очи ще донесат ползи и облаги.

 

Телец 21 април – 20 май 

9-и е рисков повече за родените в третата декада. 10-11 отварят нови пътища и посоки, дават възможност да решите семеен спор и да уредите имотни и наследствени дела. На 12-и сложете край  на един любовен триъгълник, прекъснете фалшиви и губещи връзки. 13-14-и са рискови за родените до 1 май. Група хора ще се обединят срещу личните ви интереси. На 15-и не започвайте съвместна работа.

9-и. Неблагоприятен ден за всякакви видове съвместни дейности, за преговори и колективни инициативи. Всеки е склонен да дава съвети и да се намесва в работата на другия, въпреки, че не си е свършил своята. Ще си загубите времето, ако влезете в спорове с близки и познати. Добре е следобед да посетите човек, на чието мнение се доверявате. Проведете и тайни консултации.

10-и. Днес ще се случват събития и ще се провеждат разговори, които е добре да си останат тайна. Влизате в обвързващи съюзи, но само така може да бъдете лоялни един към друг. Ако афиширате днешните си преговори и срещи ще си имате неприятности, но ако спазите правилата и уговорките ще имате печалби в бъдеще. Този ден слага край на един сушав и неблагоприятен период.

11-и. Всичко предприето ще е успешно и ще отваря нови възможности за работа, а вечерта и любовта  ще е до вас. Луна и Венера са в съвпад в знака на хармоничния ви Козирог. Очертават се връзки по естеството на работата и личното ви хоби. Може да намерите ново жилище или помещение, в което да развивате новия си бизнес или да приютите любовта. Не подарявайте отрязани цветя.

12-и. Време е за общо прочистване на организма и мислите от всичко негативно насъбрано през празниците. Препоръчва се диета не само по отношение на храната, но и на връзките. Изхвърлете всичко фалшиво от живота си. Обърнете гръб на миналото. Не носете изделия от кости и рога. Разчистете дома и офиса. Върнете дълг. Храната да е добре опечена е сварена.

13-и. Днес може да се отървете от комплексите си и от хората, които ги създават. Планирайте отваряне на нов търговски обект. Ще усетите къде ви е мястото и как да се измъкнете от стресиращите ораничения на средата. Родените в третата декада може да уредят важни документи и разрешителни. В момента е от особено значение да се пазят в тайна направените уговорки и договорености.

14-и. За родените в първата декада този ден ще донесе рискови и проблемни ситуации, ще ви постави в неочаквани положения, при които трябва да се взимат бързи решения. Внимавайте с техника и транспорт, не подписвайте съмнителни договори и стойте настрана от съвместни сделки в сивата икономика. 4 планети от Водолей сключват пречупващ аспект с Марс и Уран от вашия знак.

15-и. Ден на фатално привличане. Не канете гости и не отивайте на първа среща. Не е добре да се сключват колективни трудови договори, особено такива, при които се размива личната отговорност и  които дават право на някой да се възползва от общо изработеното за лична изгода. Всичко, което направите сами ще ви донесе придобивки и пари, а „общата работа ще бъде срам за майстора”.

 

Близнаци 21 май – 21 юни 

На 9-и трудно ще се разберете със свои и чужди. На 10-и криволичите между позволеното и забраненото и качвате адреналина. 11-и ви среща с чужди хора, които скоро може да ви станат близки. На 12-и не започвайте нищо ново, на което ще разчитате в бъдеще. 13-и определя нови цели и приоритети и ви насочва в нова посока. На 14-и подпишете нов договор, а на 15-и не работете в екип.

9-и. Един от критичните дни за месеца. Лесно се влиза в конфликти и скандали дори по незначителни поводи. Не провокирайте никого, не се въвличайте в излишни спорове и стойте далече от места с нарастващо напрежение. Важното за деня свършете сутринта, след това ограничете контактите и за вечерта не планирайте срещи с малко познати хора. Ден за пост и въздържание.

10-и. Днес вашата река от възможности криволичи и трудно си проправя път сред житейските проблеми. Ще срещате спънки, но не бива да се отказвате от намеренията си. Този ден ще покаже доколко може да преследвате целите си и да преодолявате препятствията по пътя. Върнете си дълговете и не правете нови. Представете си ясно това, което искате да постигнете и направете първата крачка.

11-и. Денят е благоприятен за преговори с роднини по отношение на прехвърляне на наследства, имоти  и собствености. Да не се секът дървета и подсичат чуждите мечти. Не позволявайте да ви въздействат  и да се намесват в личния ви избор. Не стойте дълго пред компютъра, не товарете очите и следете кръвното. Не се захващайте с тежка физическа работа и не подхващайте болни за околните теми.

12-и. В деня преди новолунието се чувстваме уморени и отпаднали, липсва енергия. Не си поставяйте тежки задачи. Не започвайте нищо съществено и важно, за да не го преправяте после. Днес трябва да сте пределно отговорни за думи и дела. Не обещавайте нещо, което знаете, че трудно ще изпълните и не вярвайте на големите обещания на тези, с които влизате в делови контакт.

13-и. Ден на откровение за полезното и вредното. До вечерта ще усетите в каква посока да тръгнете, с кого да се свържете и кого да елиминирате от планираните дейности и работа. Ще намерите изход от едно трудно положение и може да устоновите полезни за бъдещето контакти. Доверете се на предчувствията си. Яжте само каквото ви се дояде. Планирайте за утре старт на нови инициативи.

14-и. Чудесен ден за старт на нови работни проекти, за подновяване на делови отношения, за сключване на нови договори и за преговори в посоката, в която смятате да работите и действате в бъдеще. Съгласувайте с разпоредбите отварянето на нов търговски обект и започнете нова дейност. Превърнете и хобито си в печеливш бизнес, така стабилизирате материалното си положение.

15-и. Денят е неблагоприятен за съвместна работа. Не поемайте колективна отговорност и не  сключвайте колективни трудови договори. Вероятно е отговорностите да се размият. Един ще работи, а друг ще се облагодетелства за негова сметка. Всичко, което свършите и уредите днес сами ще ви донесе късмет и печалби, ще ви издигне на по-висока позиция в работата и в живота.

 

Рак 22 юни - 21 юли

На 9-и взимате своето докато другите се карат. На 10-11-и може да постигнете важни цели и да подпишете перспективни договори. Влизате в успешни съюзи и може да намерите спонсори. 12-и е рисков за любовните ви връзки, изневерявате или разбирате за изневери. На 13-и пренебрегвате усещанията си и бъркате. 14-и дава старт на нови инициативи. На 15-и потърсете съвет от капацитет.

9-и. Днес родените в третата декада ще имат повече късмет и ще успеят да вземат своето от живота. Не влизайте в излишни спорове и разправии. Оставете кучетата да си лаят, а вашият керван да напредва. Ограничете контактите само в рамките на полезните делови и творчески връзки. Желателна е среща с учителите и с хора на чието мнение вярвате. Започнете прочистваща диета.

10-и. Денят се свързва с реката от възможности, които ще се разтворят пред всеки от нас. Не очаквайте нащата да минават гладко. Пътят ви ще лъкатуши между желания и задължения, от които не можете да избягате. Вземете вана, идете на лечебни процедури. Близо до вода ще получите  вдъхновение и може да намерите решението на тежък проблем за вас или за близките ви хора.

11-и. Денят се свързва с личната саможертва. Някой взима решение да прехвърли имот на децата, друг се натоварва с грижите, задълженията и проблемите на близките независимо, че си има достатъчно свои. Сега е момента да се връщат дългове на внимание и обич. Дайте си втори шанс и в любовта, защото още утре може окончателно да си обърнете гръб. За грешка нека има и прошка.

12-и. Днес и утре 4-и планети ви гледат в опозииця от Козирог. Ще срещате открито и прикрито противопоставяне. Всичко предприето ще тръгне наопаки, ще донесе неприятности и проблеми за всички участници в играта. Вървите към изневери или хващате партньора на тясно. Не правете нищо, за което може да съжалявате. Неблагоприятно за сключване на договори. Стъпвайте на пръсти.

13-и. Един дълбоко интуитивен ден. Проблемът е, че може да пренебрегнете желанията и усещанията си и да направите грешен избор. Не позволявайте да ви убеждават как трябва да постъпите и какъв избор да направите. Ако нещо ви притеснява в една връзка подложете я на проверка. Не яжте това, което не ви се яде, а наблагнете само на храната, която ви се услажда, дори и да обидите домакините.

14-и. Днес пасивният човек ще претърпи поражение и даже травми може да получи. Активизирайте се, настройте се и на самозащита, погрижете се за кондицията и външния си вид, посетете център за тренировки и разкрасяване. Може да се натоварите повече физически и да свършите сами работата, която сте смятали да оставите на друг. Явете се на конкурси и прослушвания и си гонете интереса.

15-и. Ден на фатално привличане и на срещи, които променят съдби и жетейски нагласи. Движете се в позната среда, не влизайте в нов екип или в нова група за работа, тренировки и релакс. Постарайте се сами да решите проблемите си. Не споделяйте и не търсете отдушници, които може да спекулират с личните ви тайни. В отношенията между двама се появява трети. Някой може да стане излишен.

 

Лъв 22 юли – 22 август

За родените в третата декада 9-и носи конфликти. На 10-11-и всичко ще потръгне, ще се отворят нови шансове, ще постигнете максимално възможното в ситуацията. На 12-и нищо съществено и важно да не се предприема. Препоръчва се диета. 13-и дава усещане за правилния избор на цел и посока. На 14-и започнете нова дейност или подновете старата. На 15-и работете самостоятелно.

9-и. Днес може да бъдете провокирани и поставени в неблагоприятна позиция. Поне до обед се въздържайте от преговори и разговори, от които може да зависи бъдещата ви дейност и бизнес. Родените в третата декада влагат излишна енергия и чувства в отношения, които вече нямат смисъл и перспектива. Каквото отложите за следващите два дни ще ви донесе късмет, пари и ползи.

10-и. Този ден ще отвори заключени врати, ще ви извади от кризата, ще ви даде не само разрешения, но и стимул за бъдещите дейности и производства. Излизате от труден период, получавате изгодни предложения и сами правите такива. Ден на реката от възможности. Усилията ви ще дадат резултат още утре, когато може да започнете нова дейност или да рестартирате старата при по-добри условия.

11-и. Денят е с блага и положителна енергетика. Моментът е благоприятен за уреждане на данъци, на имотни и наследствени дела. Всичко предприето ще носи ползи и ще улеснява бъдещата ви работа. Някой може да се сдобие с недвижима собственост, която да използва едновременно за офис и дом. Концентрирайте се максимално върху всичко, което обезпечава бъдещето на семейството и децата.

12-и. Ден на грешни решения и на рискови попадения. Може да изпаднете в неприятна ситуация. Тъмнината на приближаващото новолуние затъмнява истинските намерения и забулва в тайна личните отношения. Една лъжа ще донесе повече проблеми, отколкото неприятната истина. Нищо важно да не се предприема, независимо изгодните предложения.

13-и. Днес в трудна позиция са хората завладени от комплекси и страхове. Доверете се на интуицията. Ако нещо ви е неприятно и притеснително не го правете. Ако към нещо получите влечение тръгнете в тази посока. Бъдете избирателни в храната и връзките. Не се съгласявайте с неизгодни офети. Не планирайте за утре подписване на съвмести договори или участие в рискови инициативи.

14-и. Родените в първата декада днес са включени в неприятни и рискови планетни конфигурации. 4-и планети от Водолея и двете планети от Телец образуват кармичен кръст със Слънцето ви. Настройте се на активна самозащита. Не бързайте да нападате, може да попаднете в професионална клопка. Конкуренцията е заложила капани и е обединила интересите си срещу вашите намерения.

15-и. Всичко, което свършите сами, без чужда помощ или вмешателство ще носи печалби, доходи и шансове за стартиране на успешен бизнес. Предприетото в екип, ще зацикли, ще даде възможност на конкуренцията да вмъкне провокатор в делата ви и да ги обърка. Не си позволявайте изневери както в любовта, така и в проверените с годините партньорски делови връзки.

 

Дева 23 август – 22 септември

На 9-и до обед управлявате ситуацията, но след това се въвличате в рискове и интриги. 10-11-и ще изискват от вас огромни усилия и жертви, за да реализирате намеренията си. 12-и носи любов, но и една обреченост на връзките. 13-и дава индикация за доброто и злото, за полезното и вредното. 14-и е ден за старт на нова програма в професионалните ви дела. 15-и не е ден за нови запознанства.

9-и. Днес до обед имате повече свобода на действие. Следобед лесно се влиза в конфликти и скандали. Ще се водят безсмислени спорове. Отношенията ви ще излезат от зоната на комфорт. Предстоят ви три дни, в които трябва да положите много усилия, за да запазите позицията си на работното място, в семейните и лични дела. Въоръжете се с търпение и дипломатичност.  

10-и. Проблемите и спънките днес са на всяка крачка. Пътят ви криволичи между амбициите на един и желанията на друг, а за вашите никой не пита и не се интересува. Стоите между два огъня и ако направите крачка към единия, другият ще се активизира и ще ви навреди. В този ден е добре да си вършиш работата, без да даваш излишни обяснения или да споделяш каквото и да било.

11-и. Този ден изисква от вас лична саможертва в името на семейството и бъдещето на децата. Прехвърляте имот и наследство. Бъдете внимателни, всичко да е добре изпипано юридически, за да си нямате проблеми в бъдеще. Участвайте и в дарителски каузи и така сами ще станете обект на обгрижване. Но по някакъв начин днес енергията и парите изтичат от вас към другите.

12-и. Тежък и рисков ден. Не се обвързвайте с никого по никакъв повод. В момента е важно да си гоните интереса и да парирате евентуални намеси. Конкуренцията ще се издъни и по някакъв начин ще освободи позиции, които може да заемете още утре. Изчакайте своя шанс, проучете внимателно какви ниши се освобождават и утре се опитайте да ги заемете. Съдбата ще действа във ваш интерес.

13-и. Доверете се на шестото си чувство, дайте воля на интуицията и ще избегнете капаните по пътя. Събуждате се с особено усещане за полезното и вредното, за това с кого е добре да се видите и кого е време да отхвърлите като връзка и ангажимент. Ако пренебрегнете съветите на вътрешния си глас ще сбъркате и ще навлезете в тресавището на неравностойните и губещи връзки.

14-и. Ден за атака по всички фронтове на живота. Добре е за подписване на нови договори. Водете преговори за по-изгодни условия. Подсигурете се, търсете ново място за внедряване, защитете юридическите си права и територии на работа и влияние. Денят позволява да се рестартират стопирани производства и дейности. Подновете контактите си с производители и снабдители.

15-и. Днес може да ви притиснат до стената с повишени изисквания. Не се съгласявайте да вършите чуждата работа и да поемате несвойствени ангажименти. Някой се опитва да ви стовари своите задачи. С пълна сила действа максимата „болен здрав носи”. Ще се наложи да работите извънредно дори и да не се чувствате добре заради някой, който вероятно симулира.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

На 9-и ще се водят безсмислени разговори, ще загубите пари и време. Нека 10-11-и бъдат активните ви дни. Поемате по нов път, рестартирате стопирани бизнес инициативи. Преговаряйте и сключвайте нови договори. На 12-13-и не рискувайте излишно в любовта и в партньорските връзки. 14-и е ден за настъпление в най-важната за вас посока. На 15-и ограничете контактите.

9-и. Днес всеки се стреми да надприказва и надвика другия, а така излишно се пилее енергия и никаква работа не се върши. Посетете капацитет за съвет по отношение на здравословни, професионални или лични проблеми. Провеждайте само двустранни разговори без посредници. Стремете се към трезва оценка на реалностите. Всичко да се подлага на проверка. Отива си една илюзия и в любовта.

10-и. Денят отприщва насъбраните задръжки, дава шанс да се подновят стопирани дейности и производства и залага нова програма за бъдещото ви развитие. Символ е реката от възможности, които всеки трябва да се опита да реализира. Добре е да се провеждат срещи и консултации, да се взимат важни семейни и професионални решения и да се проучва пазара. Действайте активно.

11-и. Важното свършете до обед. Всичко предприето ще носи късмет и ползи. Денят е с блага и стимулираща енергия, особено по отношение на имотни и наследствени дела.  Следобед навлизате в неблагоприятен период.   Изпъкват пропуските, които сте направили, забавят се важни за вас начинания, конкуренцията ще се опитва да ви измести от престижна пазарна ниша.

12-и. Днес всичко се върши на тъмно. Някой получава повече предимства, а друг е стопиран юридически от водените в миналото дела и неуредените сметки. Нищо важно да не се започва. Ще се наложи да се връщате към позиции от миналото и да започвате отначало в следващите дни. Направете инвентаризация и равносметка и отстранете ненужния баласт в деловите отношения.

13-и. Родените в третата декада са на път да направят грешен избор. Склонни сте да загърбите усещанията и предчувствията си и да тръгнете в грешната посока. Днес сетивата са особено изострени и активни. Вслушвайте се в предупредителните им сигнали. Ако към някого или към нещо изпитате неприязън дистанцирайте се и го изключете от програмата и менюто си.

14-и. Денят залага нова програма. Нещо забранено вече е разрешено или остава само като лична отговорност на всеки. Бизнесът живва. Луна, Юпитер и Меркурий са в точен съвпад в хармоничния ви Водолей. Аспектът отприщва стопираните фирмени дейности, дава възможност за регистрация и заверка на разрешителни и патенти. Подновете старите делови контакти.

15-и. Не взимайте прибързани решения, особено под нечий диктат. Ден за самостоятелна работа. Нужна е трезва оценка на личните възможности. Отговаряйте еднолично за делата си, не влизайте с никого в комбина. Днес действа поговорката „много баби, хилаво бебе”. Не споделяйте поверителна информация. В желанието да изпъкнете може да разкриете фирмени тайни и да си навредите.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 9-и постигате целите си докато другите спорят. На 10-и работата ви потръгва, ако сте дискретни. На 11-и предавате в ръцете на децата ключ от апартамента или документация свързана с бизнеса. На 12-и внимавайте с изневерите, може да попаднете в капан. На 13-и ще си проличат комплексарите. Ден на предателства. 14-и е рисков и здравословно. На 15-и действайте солово.

9-и. Днес някои хора са заслепени от собствените си постижения и това ще ви даде возможност да им натриете носа и да ги изместите от хранилката и поилката. Не водете прговори и не влизайте в спорове. Направете това, което смятате за правилно, без да давате обяснения и търсите разрешение. Родените в третата декада ще постигнат повече от родените в първата.

10-и. Този ден идва с изискването за спазване условията на поверителност. Съвпадът на Меркурий и Сатурн налага да си затваряме устата, да не бъдем многословни, да не споделяме фирмени тайни и бизнес проекти, ако искаме да останем актуални и силни на пазара. Тенденцията е да се сключват и тайни съюзи, за които ще се разбере след време, когато някой бъде прецакан.

 11-и. Ден за пренастройване и предаване на щафетата. Склони сме и на доброволна жертва в името на децата и тяхното бъдеще. Някой предава щафетата или част от семейния бизнес в ръцете на наследниците си. Надеждите са те да се справят по-добре. Родените в първата декада ще трябва да извървят трънливия път на поставените ултиматуми и да се съгласят със странично желание и мнение.

12-и. Ден за прочистване на връзките. Спазвайте диета, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Днес и пророчествата са лъжливи. Трудно е да се разбере до къде ще доведе едно или друго наше действие, но препоръката е да се  ограничат контактите. Не предприемайте важни  стъпки и начинания. Всичко ще тръгне в грешната посока. Не е ден за запознанства и първа среща.

13-и. Ден, в който интуицията ни работи на пълен капацитет. Ако нещо ви се дояде наблегнете на него до другото новолуние. Ако изпитате неприязън към нещо, това е знак, че то е вредно или губещо за вас. Не споделяйте усещанията си, за да не обидите един и да дадете излишни пълномощия и надежди на друг. Ден на тайното знание и скритото предпочитание. Избягвайте бурните емоции.

14-и. Четири планети от Водолей и две планети от Телец образуват днес рискови аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Бъдете особено внимателни при работа с електроуреди,  техника и транспорт. Внимавайте при подписване на нови договори и пазете фирмените си тайни. С прибързани действия може да си навредите и да изпаднете от престижни и конкурентни позиции.

15-и. Ден на фатално привличане. Разчитайте на старите си връзки и познанства. Очертават се опити за навлизане в личната ви територия на работа и влияние. Не взимайте прибързани решения и не избирайте между нещо потенциално добро или зло. Ролите може да се разменят и привидно доброто и благоприятно за вас може да се окаже зло, рисково  и вредно за бъдещето. Здравето е нестабилно.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 9-и до обед се въвличате в провокации. 10-11-и дават повече права и пълномощия. Преследвайте си целите, не се отказвайте от намеренията си и подпишете нов договор. 12-и обвива в тъмнина и завоалира намеренията ни. На 13-и печелят тези, които ще надвият комплексите. На 14-и са отпушват бизнес инициативите, растартират се стопирани производства и дейности. На 15-и работете солово.

9-и. Сутринта е неорганизирана и рискова. Избухват скандали по незначителни поводи. Ще ви е трудно да контролирате отношенията с близки и любими. Не настъпвайте никого по мазола. Добре е за пътуване. Планирайте срещи с бъдещи спонсори и производители. От утре постепенно се отпушват стопирани дейности. Надвиваме кризата, влизаме в релси и се връщаме на работните си места.

10-и. Днес родените в първата декада може да получат нови и изненадващи предложения. Денят се свързва с реката от възможности. Имате шанс да намерите нов път, нова цел и посока в кризата. Приемайте предложените оферти. Не споделяйте нищо дори и с близките. От днес и конкуренцията ви се активизира. Подгответе децата за училище. В утрешния ден ще имате важни срещи на екипа.

11-и. Благ и хармоничен ден белязан от съвпада на Меркурий и Юпитер. Активизира се фирмената дейност, има възможност да се прехвърят имоти и собствености. Регистрирайте патенти, вадете разрешителни за работа. Ден на търговското право. Постарайте се да осигурите нужната юридическа защита на бизнеса си в бъдеще. Някой прехвърля фирмата или прилежащи места и терени на децата.

12-и. Безенергиен и рисков ден. Лесно може да бъдете подведени и вкарани в капани. Тъмнината на предстоящото новолуние ни обгръща и забулва в мистерия някои намерения, дейности и връзки. Някой ще се опита да ви изнудва. Нищо съществено да не се предприема. Лош ден за сключване на договори и брак. Не планирайте и раждане със секцио, особено малко преди изгрева на Слънцето.

13-и. Дайте си време за размисъл. Уран е статичен преди да тръгне в директна посока в утрешния ден. Ще се рестартират инициативите в търговската и деловата ни дейност. Тапата се маха, подтиснатият дух на бизнеса вече може да излезе от бутилката на ограниченията. До дни ще живне деловият живот. Застанете на стартова позиция. Доверете се повече на интуицията и инстинктите и ще успеете.

14-и. Ден за защита и нападение. Едното не бива да изключва другото. Действайте без протакане. Подгответе за отваряне новото си заведение и подновете деловите връзки със снабдители и клиенти. Усеща се едно особено оживление. Настървено се търсят стабилизиращи връзки и позиции. Няма да мине без подливане на вода и тежки конкурентни битки за личното ни оцеляване.

15-и. Постарайте се да защитите работата и личните си проекти от конкуренти атаки. Ден на фатални срещи, на споделяния и изповеди, които ще застрашат професионалните ви интереси. Бъдете максимално дискретни и дори с най близките не споделяйте фирмени тайни. В момента най-много се котират пресните информации и данни, които може да получим преди другите.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

За 9-и планирайте двустранни срещи с консултанти и учители. Не е ден за екипна работа. 10-и стяга редиците на бизнеса. Пазете професионалните си тайни. 11-и е добър за брокерски инициативи. На 12-и нищо важно да не се започва. Препоръчва се инвентаризация. 13-и идва с вдъхновение, на което е добре да се доверите. На 14-и застанете на старта, а на 15-и ограничете случайните връзки.

9-и. Ден за среща с учителите и с тези, които признавате за капацитети в интересуващата ви област. Търсете съюзници, особено ако ви предстои да направите стъпка в нова посока. Преговаряйте на четири очи. Вземете решение с кого и при какви условия ще продължите в бизнеса и в живота. Следващите два дни са важни за старта на новите ви дейности и производста, подгответе се добре.

10-и. Тенденцията днес е всичко да тръгне по вода, стига да не говорите много, да не споделяте свои и фирмени тайни и да проявите дискретност по отношение на интимните си връзки. Преди да кажете каквото и да било добре помислете. Ако срещнете непреодолима преграда, заобиколете, за да си нямате наприятности. Може да си удължите пътя до целта, но ще ви е спокойно и подредено.

11-и. Днес законът слага ключа в ключалката и отваря вратата пред стопираните делови инициативи. Съвпадът на Меркурий с Юпитер активизира нови законови процедури във връзка с търговията. Ден на търговското право. Може да се прокарат животоспасяващи бизнеса закони. Вадете патенти и разрешителни за работа, регистрирайте нова фирма или дейност, платете данъци и такси.

12-и. В деня преди точното новолуние ще чувствате липса на енергия и сили. Трудно ще се справите с поставените задачи. Неблагоприятно за раждане от полунощ до един час преди изгрева на Слънцето. Нищо съществено да не се предприема, за да не загубите пари и позиции. Както и да постъпите ще сбъркате. Не играйте хазартно, не носете изделия от кости и рога. Добре опечете и сварете храната.

13-и. Денят стимулира интуицията. Впрегнете и нея в колата на личната си и делова амбиция и дейност и ще спечелите. Ако се колебаете каква посока да изберете, тръгнете натам, където нещо неустоимо ви привлича, дори и да не си давате сметка защо. Някои проблеми ще се рашат по нестандартен и непредвидим начин. Не всичко е сметки, не всичко можете да предвидите. Съдбата друго е решила.

14-и. Днес стоим пред водопад от промени. Уран от Телец тръгва в директна посока и маха блокажите в деловия живот. Слънцето е в съвпад с Плутон във вашия знак, а този аспект стимулира неподозирани подсъзнателни сили. В живота ви започва възраждане. Ден на птицата Феникс. Съвпадът  на Луна, Меркурий и Юпитер от Водолей залагат нови закони на бизнеса, които ще засегнат много хора.

15-и. Днес девизът е „всяка коза за свой крак”. Не е време да допускате нови хора в семейството, в поризводствената и фирмена дейност. Може да срещнете провокатори и сами да си вкарате автогол с ненужно споделяне или хвалби. Ден на Адам, Ева и спотайващата се змия-изкусител. Не допускайте трети в играта на любовта и в делата, от които зависи семейния бизнес и работата ви като цяло.

Водолей 21 януари – 19 февруари

9-и е ден на разправии за дреболии. На 10-11-и всичко ви се отдава с лекота, бизнесът потръгва, пътувате и печелите предимства. На 12-и се движете на пръсти. Нищо ново да не се започва. На 13-и се доверете на интуицията. 14-и е денят на голямата промяна. Уран тръгва директно, а Луна, Сатурн, Меркурий и Юпитер са в съвпад във Водолей. Идва вашето време, правите силен ход.

9-и. Днес родените в третата декада ще бъдат провокирани по различни начини и канали, ще се изгубят сред хорските битки и разправии, ще бъдат засегнати неприятно от клюката и от собствената си нeдалновидност. Трудно ще направите избора с кого да бъдете и с кого не. Не се включвайте като трета страна в споровете между други двама и не допускайте намеси в личните си отношения.

10-и. Днес е важно да напредваш безшумно да не афишираш и да не споделяш нищо важно, особено свързано с работата и плановете ви в бъдеще. Съвпадът на Меркурий и Сатурн във вашия знак ви казва „затваряйте си устата”, ако искате да спечелите. Не афиширайте проекти и намерения.  Конкуренцията действа безмилостно в опита да ви отстрани от играта, но няма да и се получи.

11-и. Днес е точният съвпад на Меркурий и Юпитер във Водолей. Аспектът отговаря за търговското право, за фирмената дейност, за патентите и бизнес инициативите. От този ден се рестартират стопирани производства, възраждат се замразени дейности, подписват се договори, правят се регистрации и бизнесът започва да излиза от будната кома. Вадете документи и разрешителни.

12-и. Днес не подхващайте нищо важно, не влагайте излишни усилия в каквото и да било, за да не загубите пари, чувства и време. Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние във вашия знак. Ще се чувствате употребени, ще ви липсва енергия и трудно ще се справите със задълженията си. Намалете темпото, ограничете непосилните задачи и давайте заето за натрапници.

13-и. Днес се отваря третото око. Който се довери на интуицията си ще спечели. Ще почувствате силен афинитет към определени храни или хора. Добре е да посегнете към това, което ви въздейства положително и зареждащо и ви се услажда. Не правете нищо против желанията си. Не позволявайте да ви отклоняват от посоката, която усещате за правилна. Контролирайте емоциите.

14-и. От днес вашата управляваща планета Уран тръгва в директна посока. Налагат се нови тенденции в бизнеса и в живота. Луната е в точен съвпад с Юпитер и Меркурий. Премахват се забрани и ограничаващи положения за бизнеса и търговската инициатива. Навлизаме в период на делово пробуждане, активизират се брокерските дела и сделките с недвижима собственост.

15-и. Ако в този ден си движите нещата без да допускате странични намеси ще имате ползи и печалби. Не ви трябват помощници и защитници, опитайте да се справите сами с всички проблеми. Не е ден за нови запознанства и обвързвания. Може да си вкарате сами Троянски кон у дома или на работното място. Отлагайте за утре важните лични и делови срещи и ще постигнете повече успехи.

 

Риби 20 февруари – 20 март

9-и е ден за двустранни срещи. Изключете страничните присъствия. На 10-11-и ще водите тежки битки, ще криволичите между свои и чужди интереси по пътя към целта. На 12-и засадете новия разсад, за да покълнат и новите ви надежди. Нищо друго не започвайте. На 13-и ще се събудите с откровение за бъдещето. На 14-и застанете на старта, а на 15-и увеличете дистанциите.

9-и. Днес до обед имате повече степени на свобода и може да свършите с успех всичко планирано. От обед някаква сянка се появява на личния ви хоризонт. Предстоят два дни на объркани положения и неясноти във връзките. Пластовете в отношенията се разместват и ако сте искали едно вече искате друго. Промяната се налага поради променящата се околна среда и обстановка.

10-и. Ден на реката, но за вас тя влачи камъни и тръни, води ви към водопади от напрежение и изненадващи положения, при които бързо трябва да реагирате, за да запазите личните си интереси и посоката, която следвате. Няма да мине без водовъртежи от напрежение, но до два дни обстановката ще се подобри и ще постигнете целта. Опитайте се да разберете другата гледна точка.

11-и. До обед не се ангажирайте с чужди задачи, ако не искате да изостанат вашите. Родените в третата декада попадат лесно под нечии влияния и може да направят рисков ход. От обед зездите са по-благосклонни към личните ви намерения и амбиции. Добре е да се задвижат имотни и наследствени дела. Потърсете ново убежище в кризата, обезпечете децата и личните си нужди.

12-и. В деня преди точното новолуние тъмнината е непрогледна. Всичко се върши на тъмно, без разбиране и координация. Завладява ни стремежът  да манипулираме и навлизаме в чужда територия на работа и личен живот. Лесно е да ощетиш ближния, но и теб ще ощетят. Търсят се начини за бърза печалба.  В такъв момент е по-добре да си у дома, да се движиш на светло и с проверени хора.

13-и. Днес виждате светлина в тунела, събуждате се с някакво прозрение за бъдещето и с откровение коя посока да изберете, накъде да тръгнете, какво да ядете и кое да отстраните от менюто си, от личните си отношения и намерения. Доверете се повече на интуицията и ще се измъкнете от тежък проблем или връзка. Някакъв светлик се появява в живота ви, не го гасете с прибързани действия.

14-и. Днес провидението подрънква с ключовете и се чуди коя врата да отключи и коя да заключи окончателно. Тенденцията е да се затвори поне една от тежките страници на миналото, да се вземат решения освобождаващи ни от карантината и позволяващи да разгърнем личния си потенциал, работата и обществените дела. Този ден е пълен с обнадеждаващи звездни аспекти, дано ни потръгне.

15-и. Девизът на деня е „всяка коза за свой крак”. Не се съобразявайте с натрапено мнение или с разпореждане, което усещате, че ще донесе само проблеми и загуби. Не позволявайте намеси и не си определяйте първа среща. Всичко, което уредите и свършите самостоятелно ще ви донесе късмет, пари и ползи, а това което споделите или се опитате да направите в комбина с друг ще зацикли.

Още по темата: Зодии

Подобни статии