Пълен седмичен хороскоп за периода от 10 до 16 октомври

Скорпионът се клонира в две роли, Стрелецът да чака пари и повишение, Телецът да не планира нищо рисково

Някои (Рибите) се жертват, но това ще им донесе удовлетворение. Други (Овните) зациклят. Трети (Близнаците) действат грубо и от позицията на силата. Четвърти (Девите) се поддават на провокации. Ето какво още казват звездите за Вашата зодия.

Овен 21 март – 20 април

10-и е един от рисковите ви дни за месеца, но на 11-12-и може да постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате и да разрешите старите проблеми. 13-и идва с объркваща програма поради емоционални пристрастия. Луна и Венера са в съвпад на 14-и, а Меркурий тръгва ратроградно. Бизнесът ви зацикля за сметка на любовта. На 15-16-и губите инициативата, пари и предимства.

10-и. Днес в хороскопа ви се заформя тежък кръст на планетни сили. Ще ви се стоварят предвидени и непредвидени тежести. Здравето е нестабилно. Не поемайте рискове, не участвайте в екстремни спортове и каскадьорски изпълнения. Не отсъствайте от дома. В момента работата и семейните дела са противопоставени. Движете се по линията на най-малкото съпротивление.

11-и. Ще се отърсите поне от една грижа и ще постигнете нещо запланувано отдавна. Този ден помага да постигнем крайни цели, да се изкачим на последното стъпало и да вземем животопроменящи решения. Укрепвайте здравето си, спортувайте, излезте сред природата, пийте билкови отвари. Ден на презарежане. Включват се резервите не само в организма ни, но и във финансов план.

12-и. Днес ще спечелят тези, които се въоръжат с търпение и изчакат ходовете на конкуренцията, на колегите и шефовете. До обед картинката коренно ще се помени и тогава ще дойде и вашето време за действие. Ще получите свежа информация, която ще ви спаси от грешки и ще ви спести пари. Нищо ново да не се започва и предприема преди да се приключи със старите ангажименти и задължения.

13-и. Днес никой никого не слуша, споровете са разгорещени. Блъскаме се в метрото, спорим, разиграваме неприятни сцени, които пречат на останалите да си вършат работата. Не се включвайте в общия хор, не е ден за обяснения. Всеки за себе си смята, че е прав, а другите са грешни. Не участвайте в събрания и избягвайте работата в екип. Трудно се взимат общи решения.

14-и. Планетата на бизнес контактите и търговската инициатива Меркурий тръгва ретроградно и заедно с ретроградния Марс ще ни върне към нерешените проблеми на миналото. Реката на личните ни възможности ще среща непредвидени прегради по пътя си. Ще забързате хода си в една посока, но в друга ще попаднете в капани и работата ви ще се стопира. Бъдете тактични и дипломатични.

15-и. Ден за отказ от собственост в името на близките и децата. Може да се продаде или купи имот и да се уредят наемни отношения. Родените в първата декада са в неблагоприятна позиция, а утре и за останалите ще има проблеми. Едно пътуване се отменя или посоката се променя поради променената ситуация или нечие отсъствие. Здравето е нестабилно, намалете натоварването.

16-и. В деня преди точното новолуние енергията е на кота нула. За родените около днешния ден проблемите ще никнат като гъби. Не се обвързавйте с никого за нищо. Намалете натоварването, не се бъркайте в проблемите на околните, вашите ви стигат. Трудно ще се противопоставите на оказвания ви натиск. Не водете преговори, не подписвайте нови договори.

 

Телец 21 април – 20 май

10-и е ден за приключване. На 11-12-и Луна и Меркурий сключват негативни аспекти с Уран от вашия знак. Ще работите за чужда кауза и ще влизате в ролята на донор за нечии нужди и интереси. Очертават се хипертонични кризи. На 13-и печелите от споровете на другите. От 14-и Меркурий тръгва ретроградно. Време е да се връщат дългове. 15-и носи успех, а 16-и проблеми.

10-и. Побързайте днес да уточните позиции и претенции. Не се поддавайте на провокации и съблазни, но сами може да съблазните някой, който в последствие ще ви донесе повече проблеми и неудобства в живота, отколкото радости и сладости. Неблагоприятен ден за хирургически процедури. Внимавайте с натоварването и с храната. За следващите два дни не планирайте нищо рисково.

11-и. Луната навлиза в знака на нехармоничния ви Лъв и до вечерта сключва пречупващи аспекти с Меркурий и Уран. Тенденцията е нещо да се обърка, пътувания да се отложат или да преминат неприятно. Не поемайте никакви рискове, не се качвайте на стоп и не играйте хазартно. Трудно преценявате възможностите си и тези на другите. Не си позволявайте да влизте в зависимости.

12-и. Ден на фатално привличане към хора с власт и възможности, които може да се опитат да ви използват и вместо да ви направят обещаната услуга вие ще станете зависими от тях или ще им правите услуги. Неблагоприятно за обвързване, за сключване на нови договори и брак. Единият ще държи другия на кашика и няма лесно да отпуска повода. Приключвайте с възложените задачи.

13-и. Днес и утре Луна и Венера от Дева, заедно с трите планети в Козирог ви облъчват в хармонични и стабилизиращи аспекти. Ще ви потръгне в любовта и връзките, особено на работното място, което пък в последствие може да ви създаде проблеми. Но днес плувате в свои води, успявате да се измъкнете от неприятните разговори и зависимости. Оглеждайте се, любовта върви до вас.

14-и. От днес до 3 ноември Меркурий ще се движи ретроградно в знака на опозицията ви Скорпиона. Планираните делови и бизнес начинания ще зациклят, плащания или съдействия ще се отложат или закъснеят, а това ще ви вкара в задлъжняваща програма. Не подписавйте нови утежняващи договори в този перод, а се ориентирайте към приключване и изпълнение на старите поръчки.

15-и. Денят е добър за уреждане на имотни сделки и участие в съвместни брокерски инициативи. Един ще прехвърли имот, друг ще уреди наследство. Като цяло отношенията с роднини ще се хармонизират след проведените преговори. Днес плащаме за спокойствието си в бъдеще, за материалната обезпеченост, за сигурността на семейството и децата. Бъдете отговорни и делови.

16-и. Предстоящото новолуние в знака на Темида- Везните ще даде възможност да се правят сделки на тъмно, да се ограбва нечий труд и да се взима всичко, което е оставено без контрол, без нужната защита и съхранение. Съпротивителните ви сили намаляват. Не си поставяйте високи цели и тежки задачи. Ограничете контактите, внимавайте кого допускате до кухнята на личния си интерес.

Близнаци 21 май – 21 юни 

10-и е ден на коренната реформа. 11-и идва с откровение в трудна ситуация. На 12-и всичко да се прави спокойно и без бързане. 13-и е един от критичните дни. Хората се блъскат и спорят за дреболии, а важните неща остават нерешени. Луна, Венера и Нептун са в пречупващи аспекти със Слънцето ви и на 14-и, когато Меркурий тръгва ретроградно. 15-и зарежда, а 16-и отнема енергия.

10-и. Днес трудно се удържа статуквото. Предстоят промени у дома, на работното ви място и в начина ви на живот. Кой както може ще захапе и ще се опита да елиминира конкуренцията. Ще се действа грубо и от позиция на силата. Всяка слабост ще бъде използвана. Очертава се тежка компроматна игра. Контролирайте гнева. Опитайте да разберете другата гледна точка. Ако може останете си у дома.

11-и. Денят събужда огромни съпротивителни сили. Започват промени, които ще нарушат статуквото, ще изискват и ще дадат нов подход в новата ситуация и ще пренаредят личната ви програма. Започнете нова строителна дейност в чисто професионален и житейски план. Побързайте да се окопаете на нова база и позиция съобразно нуждите на момента. Нужен ви е втори вариант.

12-и. Намалете натоварването, правете всичко с търпение и внимание. Така ще избегнете тенденцията към нервни сривове тази вечер. Не поемайте прибързани ангажименти и не се спирайте за разговор с всеки. Днес е добре да не се осъществяват случайни контакти. Не се знае кой какво ти мисли и с какви подбуди идва към теб. Спазвайте диета, прочистете се от шлаката.

13-и. Днес може да попаднете в любовен конфликт поради критичния за вас съвпад на Луна и Венера в знака на нехармоничната ви Дева. Газите в тресавище от тежки лични и служебни разправии. Един ще ви притиска с искания и компромати, а друг ще изисква повече внимание. Не приемайте чуждите идеи като свои. Не е ден за срещи и сбирка на екипа. Пазете се от обсебване и въздействие.

14-и. Вашата управляваща планета Меркурий тръгва в ретроградна посока. Бизнесът ви зацикля, любовният ви живот също. На пътя ви ще се появи преграда, която е добре да заобиколите, а не да водите битки за надмощие. Няма значение как ще се приеме поведението ви. В момента избирате от две злини по-малката и тя е свързана с дипломатичната игра и с умението да се лавира.

15-и. Ден с пречистваща и прочистваща енергетика. Символ е свещенният лотос. Разтворете се към близките, търсете контакти с доказани в миналото партньори и приемете нова програма за действие. Една идея започва осъществяването си. Намирате нужната база и финансиране. Каквото се посади ще даде богата реколта напролет. Бъдете далновидни, действайте в дългосрочен план и в перспектива.

16-и. Днес много неща ще се постигат и правят на тъмно. Луната е погълната от сянката на новолунието. Женското и майчинско начало страда, децата също преминават през кризи и изпитания. В такъв момент отчаяно се нуждаем от разбиране и подкрепа. Стойте далече от фалшивите връзки, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Добре опечете и сварете храната си.

 

Рак 22 юни – 21 юли

10-и е рисков и конфликтен, особено за родените след 9 юли. 11-и пробужда регенериращи сили. На 12-и прочистете мислите и тялото, спазвайте диета. На 13-и всеки дърпа чергата към себе си. Трудно ще се разберете за условия по договори. 14-и е ден за любов. Оставете интуицията да ви води. 15-и идва с имотни спорове и делби. На 16-и нищо важно не предприемайте. Очертават се критични моменти.

10-и. Ден на крокодила. Агресията е повсеместна. Може да попаднете в рискови положения, да пострадате, да загубите пари или нещо ценно. Стойте далече от места на конфликти и не предизвиквайте такива. Желателно е да посетите специалист по въпросите, които не търпят отлагане. Каквото се развали трудно ще се оправи. Един скандал може да провали дългогодишна връзка.

11-и. Този ден пробужда неподозирани съпротивителни сили. И във връзките ви ще се почувства подем. Стъпвате на нова база в отношенята, някой прави предложение друг вече слуша Менделсон. Целият ви наличен капацитет е мобилизиран. Използвайте го за постигане на важни цели и дейности. Някой започва ремонт, друг се нанася в нов дом. Стъпвате на сигурна база.

12-и. Не бързайте да се включвате в проектите на шефове и колеги. Денят не е благоприятен за старт на нови начинания и включване в нови бизнес проекти. Обърнете повече внимание на работата, която изостава, на това което сте обещали да свършите и приключите, особено ако от това зависи работата и успеха на някой друг. Доверете се повече на интуицията и на вътрешното си усещане.

13-и. Днес е в сила поговорката „докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват”. Очертават се конфликти и скандали навсякъде, където се съберат много хора. Но ако сте двама в люлката на живота ще се разберте, ще се обичате и може да направите бебето. Тази вечер Луна и Венера са в прегръдките си. Дистанциите се стопяват, любовта ни помирява и лошото се забравя. Ден за прошка.

14-и. Днес всичко при вас може да тръгне по вода. Успявате да приключите в срок обещаната работа и да си получите парите. Не бързайте да се отказвате от стари дейности и връзки. Меркурий тръгва ретроградно, а това по някакъв начин ще ограничи възможностите за старт на нови бизнес иницитиви и за подписване на нови договори. Бъдете лоялни към старите си партньори в работата и в любовта.

15-и. Ден за преговори по отношение на имоти и наследства. Време е да се разпределят наличностите, да се покрият нуждите на близките и децата. Ще се наложи да давате повече. Изчистете старите задължения, освободете се от нежелани влияния. Опитайте да заживеете отделно или самостоятелно. Не подарявайте отрязани цветя и не сечете дървета. Не подсичайте чуждите мечти.

16-и. Обгръща ни тъмнината на новолунието. Очертават се конфликти, битки на интереси и позиции. Появата на трети в отношенията у дома и на работното място ще доведе до разрушителни последици. Не е ден за изневери, за постъпване на нова работа и за приемане на нов пост. Ще се води прикрита и открита компроматна война. Спазвайте диета. Вероятни са и здравословни проблеми.

Лъв 22 юли – 22 август

10-и отваря огромни апетити и амбиции. 11-и е ден, в който миналото си отива. Гледайте само напред. 12-и е силен за приключване, но не и за започване на амбициозни проекти. На 13-и преговорите не вървят, губим енергия в спорове и интриги. От 14-и Меркурий тръгва ретроградно и стопира до 3-и ноември сключването на нови договори. 15-и урежда имотни отношения, а 16-и е рисков и губещ.

10-и. Днес личните ви позиции и господство в дадена среда са застрашени. Появяват се нови хищници, с много по-големи претенции от вашите. В следващите дни се очертават тежки битки за надмощие и територии на влияние. Не планирайте за утре рискови пътувания, участие в екстремни спортове или необмислени начинания. Родените в първата декада ще изживеят стресови моменти.

11-и. Днес искате или не, но се налага да участвате в различен тип състезания и конкурентни програми. Бъдете внимателни и не рискувайте излишно. Ще се случват събития, след които нищо вече няма да бъде същото. Денят пробужда и трансформира и сексуалната ви енергия. Виждате някого в съвсем различна светлина и се решавете на важна стъпка. Приберете се по-рано, ако ще пътувате.

12-и. Нищо ново да не се започва, но със старото е добре да приключите по най-бързия начин, за да не плащате после за закъснения и нарушения в договорите. Финализирайте отдавна подготвена сделка и ще спечелите максимално. Стари партньори ще защитават гърба ви и ще действат в посока на вашите интереси. Избягвайте случайните срещи и контакти. Не е ден за нови запознанства.

13-и. Ден с объркващи сигнали. Преговорите зациклят, губи се енергия и време в излишни спорове и конфликти. Трудно ще се разберете по въпроси важни за екипа. Всеки дърпа чергата към себе си. Желателно е да проведете среща с капацитет в интересуващата ви област. Ден за среща с хората познаващи перспективите и законите в дейноста, с която ще се занимавате.

14-и. Тръгващият ретроградно Меркурй спира кранчето на новите инвестиции до началото на ноември. Време е да се обърнете назад и да финализирате изостаналата работа по старите бизнес дела. Ще извлечете ползи от направените в миналото инвестиции. Търсете си парите и правата. Излизате и от любовна криза. Разберете се по спорните въпроси и си дайте втори шанс.

15-и. Ден, в който може да направите изгодна покупка на апартамент или офис, на вила или ателие. Вложете парите си в нещо материално и в бъдеще инвестицията ще ви се отплати. Чудесен ден за встъпване във владение, за финализиране на отдавна уреждана сделка и имотна процедура. Някой ще се уреди и с наследство, а за друг и наследникът е на път. Чакайте придобивки.

16-и. В тъмнината на приближаващото новолуние трудно ще отличите приятелите от враговете. Препоръката за този ден е да не предприемате нищо важно за бъдещето, да не влизате в зависимости и да не сключвате нови договори. Ден на фалшивите връзки. Ще ви пробутват ментета и фалшификати, за които някой ще плати много или ще си докара проблеми с властите и закона.

 

Дева 23 август – 22 септември

В събота ограничете контактите, останете си у дома. Не поемайте тежки и несвойствени задачи. 11-и залага нова програма, а на 12-и постигате целта и скючвате нови договори. На 13-14-и Луна и Венера са в съвпад в знака на Девата. Някой е на крачка от любовта, а друг вече крачи до нея. Меркурий тръгва ретроградно, работата да почака. 15-и носи награди, а 16-и само грижи и разходи.

10-и. Ден на провокации и претенции към вас, към работата, дейноста и парите ви. Контролирайте гнева, не бива да се действа първосигнално. Някой нарочно ви провокира, за да разбере намеренията ви. Заемете се с почистващи тялото и дома процедури. При намаляваща Луна мръсотията лесно се чисти и изхвърля. Опитайте да изчистите и съзнанието си от вредните и негативни мисли.

11-и. Денят се свързва с основата и фундамента. Не е все едно на каква база ще стъпиш, с кого ще ще се свържеш, какво ще започнеш и на какво място ще се установиш или гостуваш. Включете на пълна мощност резервите, търсете нови имоти, направете инвестиции в нови дейности и връзки. Може да се намерят и приготвят лекарства и за най- сложните болести. Погрижете се за здравето си.

12-и. Представете готовите си проекти за обсъждане. Чакайте награда за добре свършената работа. Този ден може да ви отвори заключена врата и да ви извади от застоя. Не споделяйте нищо с преките си конкуренти, за да не ви изместят от хранилката. Не се хвалете, избягвайте случайните срещи и ангажиментите с хора, които и преди са ви проваляли. Запазете неутралитет.

13-и. Ден на безцелно бърборене, на колегиални провокации и конфликти по незначителни поводи. Разсейват ви интриги и вмешателства в преките ви дейности. Провеждайте срещите си на четири очи. Където се съберат повече хора избухват скандали. Днес може да намерите учител за вас и за децата. Екипното обучение и работа зациклят. Всеки трябва да се справя сам, със собствени сили и средства.

14-и. Вашата управляваща планета Меркурий тръгва в ретроградна посока и ви връща към недовършената работа. Луна и Венера в Дева стимулират любовния ви живот. Постарайте се да сложите в ред връзките си и всичко, за което сте се разбрали, за което ви е платено предварително или ще ви се заплати. Не сключвайте нови договори, в момента се работи по преструктуриращи програми.

15-и. Денят и благоприятен за финализиране на брокерски инициативи, за уреждане на покупко-продажби на жилища и офиси. Може да смъкнете от цената и да се договорите за допълнителните  условия. Тенденцията е всичко да мине гладко. Не се пренапрягайте, следете кръвното. Започнете прочистваща сокова диета. Работете в градината. Каквото посадите ще даде богата реколта.

16-и. Безенергиен ден. Предстои новолуние. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи. Не се намесвайте в разговорите и в проблемите на околните, за да не излезете виновни за грешките и неуспехите им. Днес нищо не върви, а ако потръгне ще е накриво и ще трябва да се преправя в бъдеще. Но пък може да направите бебето. Най-лесно се зачева на точни фази на Луната, действайте.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

10-и и 16-и ще бъдат рисковите ви дни за периода. Очертават се кризи в отношенията и засилена агресивност към вас, към проектите, начинанията и намеренията ви. Щадете се.11-и изисква коренна промяна в подхода, за да останете на пазара. На 12-и постигате важните си цели и получавате допълнителни екстри. На 13-и с никого не може да се разберете. 14-и носи любов, а 15-и имот.

10-и. Днес пет планети образуват кръст със Слънцето на родените след 10 октомври. Ще се наложи да изтърпите агресия и странични намеси в плановете и в семейните ви дела. Ще се изнервите, ще кажете и направите нещо, за което може да съжалявате. Не предприемайте нищо рисково, не се включвайте в опасни състезателни програми. Здравето е нестабилно, възможни са травми.

11-и. Ден на откровение за правилната посока и цел. Получавате знаци и информации, които показват проблемите и грешките и ви насочват към правилния избор. Съобразете се с получените информации и данни. Може да се заемете с лечения, да проведите някои процедури или да възобновите релаксираща и оздравителна програма. Включете резервите на пълна мощност.

12-и. Не бързайте да започвате нищо ново, независимо, че е понеделник и всеки стартира нова програма. Действайте с повишено внимание, за да не направите грешки. Поставете си за задача да свършите застоялата работа и да изпълните поетите преди ангажименти. За утре планирайте само двустранни срещи и разговори. Не участвайте в събрания на екипа и не свиквайте такива.

13-и. Днес може да загубите енергия, време и пари в безсмислени спорове с хора, които не познават работата ви или не разбират от нея. Не водете преговори, старайте се да избягвате разговорите с хора, които не отстъпват от мнението си, дори и да виждат, че грешат. Каквото приключите ще носи ползи, популярност и придобивки. Новите ви начинания ще зациклят и ще бъдат атакувани.

14-и. Тръгващият ретроградно Меркурий ни връща към старите състояния в бизнеса, към стари разпоредби и предписания и към старите норми, които искаме или не, но трябва да спазваме. Обърнете повече внимание на личните си връзки и на любовта. Днес е точният съвпад на вашата управляваща планета Венера с Луната. Едно пътуване може да ви донес щастие и взаимност.

15-и. Финализирайте имотна сделка. Опитайте да се разберете с роднини по отношение на спорни имоти и наследства. Този ден може да ви осигури нужното спокойствие, както и бъдещата база за живот и развитие на бизнеса. Уредете наемни отношения. Ден с пречистваща енергетика. Сложете в ред семейните дела. За утре не планирайте сключване на нови договори и важни делови срещи.

16-и. Предстои новолуние във вашия знак. Липсва енергия, нужна ви е самозащита. Не поемайте рискови ангажименти и си пазете силите. Може да попаднете в измамни положения и схеми. Лесно ще влезете в преразход на пари и чувства. Не вдигайте тежко, щадете кръста и бъбреците. Каквото загубите трудно ще възстановите. Яжте само добре опечена и сварена храна. Ограничете контактите.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 10-и ще сложите някого на мястото му, а на друг ще помогнете. Денят съчетава агресивност със саможертва. 11-и залага нова програма за бъдещето. Тръгвате с нови партньори в личен и бизнес план. На 12-и постигате поне една цел. На 13-и не участвайте в демонстрации на сила. От 14-и Меркурий тръгва ретроградно. 15-и дава шанс за уреждане на собственост. 16-и е критичен и рисков.

10-и. Днес ще влезете в две роли, които ще ви представят в съвсем различна светлина на две различни места. На едното ще се държите разпоредително и агресивно и ще налагате директно мнението си, а на друго ще направите жертви, ще обгрижите някой изпаднал в нужда и ще покажете най-доброто от себе си. Който ви гледа отстрани трудно ще разбере какъв човек сте.

11-и. За родените в първата декада предстои труден и рисков ден с възможни загуби и тенденция към инциденти. Луната образува критични аспекти с Уран от Телец и с Меркурий от вашия знак. Не играйте хазартно в отношенията с познати и непознати. Днес залагате авторитета си за нещо дребно и незначително. Контролирайте играта на чувствата, употребата на алкохол и стимуланти.

12-и. Ден за прекратяване на отношения и финализиране на сделки. Стигате и до крайната точка на търпимост спрямо хора, които ви накърняват интереса или се държат неадекватно. Не сключвайте нови договори и не избирайте нови партньори, доставчици и консултанти. Всичко, което направите сами и на свой терен ще донесе успехи и придобивки. Пазете се от случайни контакти.

13-и. Днес ловите риба в мътната вода на кризата. Ще попаднете на нещо важно и голямо в момент, когато другите хабят енергия в излишни спорове и интриги. Дистанцирайте се от местата на конфликт. Желателно е да посетите учителите си и хора, които са капацитети в областта на личния ви интерес. Може да получите важни насоки за бъдещата си дейност и за работата, която движите.

14-и. Близо до вода или във ваната ще получите неочаквано вдъхновение. Време е за промени. Очертава се завой в личната ви политика. Не бързайте с новите начинания, ако имате стари сметки за уреждане. Направете равносметка на наличности и нужди. Ориентирайте се към приключване на работа, която ще донесе пари и възможност да се внедрите на престижни позиции.

15-и. Ден на разтварящия се лотос. Чакрите се отварят, сетивата се активизират, енергетиката е ведра, хармонична и пречистваща. Възможно е духовно прозрение. Каквото се посади в земята ще се хване и даде богата реколта. Каквото ви дойде на ум е добре да го внедрите в практиката си. Да не се секът дървета и подсичат чуждите амбиции. Не подарявайт отрязани цветя. Не искайте много.

16-и. Най-тежкият ден в сатурновата ви дупка. Новолунието отнема сили, прави ви подвластни на нечии капризи и жертви на емоцията. Предприетото ще тръгне накриво и ще работи за чужди интереси. Допускайте до себе си само най-близките хора. Не сключвайте нови договори и не се обвързвайте. Не яжте нищо алангле. Утре ще се събудите с ясното съзнание за полезното и вредното в живота ви.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември 

На 10-и ограничете контактите и не поемайте рискове. 11-и носи предимства поради проблемите на конкуренцията. 12-и дава възможност да приключите с определена работа и да получите обещаното за нея. Чакайте пари и повишение. 13-и е ден на колегиални разправии. На 14-и вървите към проблеми и изневери. 15-и урежда имотни дела. Новолунието на 16-и изпива силите.

10-и. Днес трудно се задоволяват страсти и апетити. Не се поддавайте на провокации и не ходете по митинги. Тълпата е неуправляема. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето и провокира скандали с един, заради проблемите с друг. Препоръчва се пост и въздържание. Започнете диета или поне ограничете месото до новолунието. Не товарете стомаха и бъбреците.

11-и. Днес и утре Луната от Лъв и Марс от Овен ще ви оказват подкрепа и ще стимулират работата и дейностите, с които се захващате. Уредете базата, на която ще работите и ще се развивате в бъдеще. Време е да се подпишат нови договори или да се преразгледат старите. Поставете условията си. Днес старото се руши, изисква се нов подход в новата ситуация. Не се свивайте и притеснявайте.

12-и. Днес стигате до финала на важни за вас и за семейството ви преговори. С лекота ще постигнете нещо мечтано и желано. Ще вземете изпит и ще спечелите конкурс. Чакайте награди за миналите старания и натоварвания. Разчистете изостаналата работа, прочистете връзките и тази вечер не помисляйте за изневери. В следващите два дни са вероятни раздели и конфликти с любимите хора.

13-и. На никого и за нищо няма да угодите. Днес и утре Луна и Венера са в конфликт със Слънцето ви и в опозиция на Нептун. Скандалите са на всяка крачка. Ще ви тормозят ревност и подозрения. Сами ще давате повод за атака, ако отсъствате или заминете в командировка. Тази вечер си останете у дома и ще си спестите много проблеми. Ако решите да рискувате, ще навредите и на здравето си. 

14-и. Днес пътят ви криволичи между личните ви желания и тези на другите. Ще се наложи да се откажете от едно за сметка на друго. Правите грешен ход и избор в играта на чувствата. Не е ден за любов и запознанства, особено ако вече сте ангажирани. Изневерите ще донесат повече болки, на фона на редките моменти на удоволствие. Бизнесът зацикля, Меркурий тръгва ретроградно.

15-и. Ден за приключване на дела свързани с имоти и наследства. Най-добрият ден в месеца за финализиране покупката на жилище. Постигате нужното при преговори и си стискате ръцете. Приключените сделки ще донесат придобивки, ще затвърдят позициите ви на работното място и ще донесат нужното успокоение и разширение у дома. Ден на взаимно изгодни продажби и договаряния.

16-и. Новолунието действа негативно, отнема от енергията и притъпява съзнанието. Гонете от ума си натрапчивите мисли и мелодии. Всичко предприето ще тръгне в неизгодна посока и ще донесе повече разходи отколкото придобивки и приходи. Спазвайте диета и по отношение на храната и личните ви връзки. Ден на пасивност и изчакване. Преговорите подновете утре.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Съботният ден е рисков и неблагоприятен повече за родените след 5 януари. 11-и е ден на откровение и взимане на важни решения. На 12-и не бързайте да поемате нова работа и отговорност. Приключете с обещаното. На 13-и печелите от консултантска дейност. 14-и стопира бизнеса, но активизира любовния ви живот. На 15-и намирате нов терен,  база и жилище. 16-и е проблемен, не рискувайте.

10-и. Днес Луна, Слънце и Марс образуват кръст с трите планети във вашия знак. Родените в третата декада ще имат повече проблеми и притеснения. Не излизайте от зоната си на комфорт. Не поемайте чужда отговорност и отложете пътувания. Както и да постъпите ще съжалявате, затова намалете до минимум страничните връзки и не влизайте в противоречия. Очертава се здравословен проблем.

11-и. Днес е важно да си осигурите базата за бъдещото развитие или работа. Ще се събудите с откровение къде ви е мястото и откъде бързо трябва да избягате или да се изнесете. Този ден ни връща при корените, тъм където ни е мястото и където бихме разгърнали напълно личния си потенциал. До вечерта ще претърпите някаква матаморфоза и ще вземете правилното решение.

12-и. Този ден ще ви даде нещо, за което сте се трудили от доста време, което сте очаквали и сте се надявали да получите след изпълнените дейности и ангажименти. Дано усилията са си стрували. Дайте си сметка дали да продължите при старите условия или да търсите нещо ново. Ден на заслужените и незаслужени оценки. Някои закони и предписания са на път да се променят. Вдигнете летвата.

13-и. За вас предстоят два дни на награди и повишения. Тази вечер и в любовта няма да останете на сухо. Луна и Венера от Дева и Уран от Телец ви облъчват с брилянтни аспекти. И докато другите се карат и влизат в конфликти вие ще постигнете своето, ще заемете позицията, която по право ви се полага и ще се радвате на взаимност. Ще ви плащат и за съветите, които давате.

14-и. Тръгващият ретроградно Меркурий приканва да сложим в ред миналите си отношения и да изпълним поетите отговорности и задължения. До 3-и ноември приключвайте, а не започвайте нищо важно за бъдещето ви в бизнес план. Издължете се на тези, които ви притискат със срокове и запори. Подновете старите договори при по-изгодни условия. Окопайте се на завладените тритории.

15-и. Ден за финализиране на имотни и наследствени дела. Родените в първата декада вървят към преместване, а родените в третата декада може да получат и нещо странично, което не са очаквали и планирали. Случващото се ще помогне да разширите личната си база и да се заземите на важна позиция. Подкрепете материолно и децата за придобиване на жилище.

16-и. Новолунието в нехармоничните ви Везни задвижва кармичен кръст в хороскопа ви. Старайте се да не правите резки движения, да не се напрягате, да не искате много и да не парадирате с това, което имате. Може да привлечете странична агресия и да попаднете в изнудващи положения. Грижете се за здравето си, спазвайте диета и не вдигайте тежко. На прага сте на конфликти.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

За вас предстоят три дни на конфликти с околните, с децата и шефовете и с приятелите, които не изпълняват обещанията си. На 10-и ограничете контактите. На 11-и не давайте големи обещания, а на 12-и нищо ново не започвайте. 13-и изисква работа на свой терен, а 14-и затваря търговската инициатива. На 15-и уреждате имотен спор и заемате изгодна позиция. 16-и е ден на изцеление.

10-и. Навлизаме в период на пост и въздържание. Трудно ще ви се получи, защото ще имате поводи за събиране с близки и приятели. Поне месото да се намали в менюто ви. Подредете си нещата, почистете дома и офиса, изхвърлете ненужното от отношенията и от съзнанието си. Ден за прошка, опитайте да се върнете към отношенията и хората, които ви липсват. Признайте си грешките.

11-и. Навлизаме в период на реформи. Решавате накъде да тръгнете и за каква позиция да претендирате. Ще се наложи да влезете в открити битки и спорове с близки и приятели, които не са на същото мнение. Днес е важно на каква база ще стъпиш и дали ще се почувстваш стабилен и защитен. Бягайте от връзки и позиции, които по някакъв начин ви застрашават и ограничават.

12-и. Ден за приключване. Не реагирайте на нови предложения и не се отклонявайте от поетия път и от съгласуваните в предните дни срещи и начинания. Предприетото с голяма амбиция ще зацикли, а това което доведете до край ще ви донесе почести и слава. Сега е момента да се предават готовите проекти, да се приключват есенните дейности и да се финализират сделки.

13-и. Казано е, че „докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват”. Днес ще има разправии и конфликти на всички нива. Гледайте да не ви засегнат чуждите битки за власт и позиции. Ще е трудно да останеш чист и неопетнен, но и не може да не покажеш отношение. Не взимайте страна в споровете на работното място. Постарайте се да играете роля на балансьор и в разговорите у дома.

14-и. Меркурий тръгва ретроградно и стопира новите бизнес начинания. Време е да се направи рекапитулация на печалбите и загубите от предните месеци. Не започвайте нищо ново преди да си направите баланса и в личните връзки. Навлизаме в период на трансформация, преосмисляне и пренареждане. Посоките и амбициите ви ще се променят след 14-и ноември. Изчакайте.

15-и. Днес получавате награди за добре свършената работа. Посаденото ще даде богата реколта, а идеите, които давате избуяват и подпомагат дейстивята на тези, които в бъдеще ще ви подкрепят. Денят е благоприятен за брокерски дейности и финализиране на имотна сделка. Разширявате сферата си на влияние. Получавате положителни отговори на молби и запитвания.

16-и. Предстоящото новолуние сгъстява астралната мъгла, пророчествата се лъжливи и дано негативните ни мисли и очаквания не се сбъднат. Ден, в който тъмните сили вършат тъмните си дела. Не може да останеш чистичък и неопетнен      , ако се включиш в амбициозни професионални начаниния. Увеличете дистанциите, спазвайте диета, ограничете и срещите с вредни за вас хора.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Изпълненото на 10-и ще донесе награда. 11-и идва с откровение за правилната посока. Ден за ремонти. 12-и изисква приключване на определен жизнен и професионален цикъл. Не е все едно къде ще пристигнеш. 13-и е зареден с агресия и конфликти. Тази вечер може да се скарате с любим човек. На 14-и с лутане, проби и грешки намирате изход. 15-и носи имотни придобивки, а 16-и рискове и грижи.

10-и. Ден на коренни реформи. Повече ще са заминалите за чужбина, отколкото тези, които се връщат. Тълпата е неуправляема. Блъскаме се и взаимно си вредим, но в цялата тази бъркотия вие имате шанс да си намерите мястото, да разберете другите и да простите нечии стъпки и прегрешения. В личен план ще се пожертвате и ще дадете нещо от себе си и дано това ви донесе удовлетворение.

11-и. Ще се събудите с някакво особено вдъхновение и прозрение. Ще видите една ситуация от друг ъгъл и друга гледна точка и това ще ви накара да търсите повече стабилност, уют и доверие, вместо експлозии от емоции и страсти.  Време е да включите резервите, да направите промени у дома и на работното място. Улеснете си живота и си осигурете повече лично пространство.

12-и. Не си пренареждайте програмата. Изпълнете това, което сте обещали. Всяка промяна ще води до негативни реакции, ще привлича хора, които ще ви носят грижи и ще ви вкарват в разходи. Това, което докарате до успешен финал ще донесе придобивки и пари. Изпипвайте подробнвости и детайли. Не бързайте, за да не преправяте нещата. Доверете се на интуицията, започнете прочистваща диета.

13-и. Луната навлиза в знака на опозицията ви Девата и до вечерта идва в съвпад с Венера. Очертават се два тежки за личнивте ви връзки и за любовта ви дни. Днес с лекота влизате в скандали,  и по незначителни поводи си разваляте отношенията. Не е момента да „изплюеш камъчето”, да правиш забележки и да притискаш близките с изисквания. Потърсете нужната ви консултация.

14-и. Тръгващият ретроградно Меркурий в хармоничния ви Скорпион ще ви върне към нерешените проблеми в бизнеса, ще помогне да свършите отлаганата работа и да си получите парите. Залегнете над проекти и дейности, които не търпят отлагане. Довършете си дипломната работа. Не отлагайте заплануваните пътувания, но за нови гостувания и сделки не поемайте ангажименти.

15-и. Ден с блага и пречистваща енергетика, която действа одухотворяващо и обновяващо на личните ви и делови връзки. Възможно е духовно прозрение. Контролирайте емоциите, опитайте да се разберете с роднини по неследствените дела. Сеят се есенниците. И семената на надеждата и знанието попадат на благоприятна почва. Влизате в ролята на учител. Пазете очите, следете кръвното.

16-и. Ден на хидрата поглъщаща Луната. Предстои новолуние. Тенденцията е да се приключва, да се чисти тялото и душата от натрупаната шлака, да се разчисти и насъбрания негативизъм във връзките. Не се поддавайте на провокации и не обвинявайте никого за неща, за които и вие имате вина. Не допускайте намеси. Добре опечете и сварете храната си. Прекратете фалшиви и губещи връзки.

Още по темата: Зодии

Подобни статии