Пълна промяна: След като си кръцна носа, фолкзвездата Камелия опъна вежди и наду джуки

Отново смени цвета на косата, този път към оранжево

В последната година фолкдивата Камелия, изглежда, е решила да заложи на цялостна промяна на външния си вид и най-вече на лицето. След като си кръцна носа, с днешна дата певицата вече опъна и вежди, както и добави още хиалурон в джуките.

От последната й снимка в личния й профил в социалната мрежа Инстаграм се вижда, че скандалната певица отново е подобрявала лицето си. Най-видимо е повдигането на веждите й, както и фактът, че е уголемила още повече устните си. Голяма част от почитателите й не одобряват поредните интервенции, които звездата е предприела. "Много си хубава, но с тези подобрения по себе си губиш всичко истинско и ставаш една от многото. Вече ни е трудно да ви различаваме. Ти си приличаш с Емилия, Галена с Преслава и т.н.", гласи един от коментарите в мрежата.

Припомняме ви, че най-драстичната промяна изпълнителката на "Луда по тебе" направи през пролетта. Тогава тя се подложи на ринопластика в Турция при същия доктор, при който обонятелния орган си кръцна и колежката й от естрадата Силвия Кацарова. Камелия се появи в национален ефир с новия си нос, което буквално за секунди взриви онлайн пространството и повечето потребители й скочиха защо е направила такова нещо, при условие че от години е сочена за една от най-сексапилните българки, което е абсолютно вярно. Макар и на 50, певицата показва такова тяло, на което могат да завидят 20 годишните й колежки. Веднага след ринопластиката певицата смени и цвета на косата в по-тъмни нюанси. С днешна дата тя отново е руса, но с морковен оттенък.

Подобни статии