Пълният седмичен хороскоп на Неда Иванова за 14-20.11.2020

Новолунието елиминира ключови конкуренти на Девата, негативни обрати при Скорпиона

Около и след новолунието - тъмнината пред някои зодии е непрогледна, за други се отварят нови хоризонти. Някои (като Телеца) трябва да стъпват на пръсти, за други (като Водолея) не е препоръчително да правят компромиси. Вижте какво казват звездите за периода от 14 до 20 ноември.

Овен 21 март - 20 април

14-и е рисков и слаб енергийно. На 15-и ще се събудите с вярното чувство за полезното и вредното. Доверете се на усещанията. На 16-и действайте активно, но без прекалявания. На 17-и не се ангажирайте в екип, работете солово и ще успеете.18-19-и са дни на тежки битки за пари, постове и позиции. Спазвайте предписанията и закона. 20-и идва с конфликт, а вечерта с прошка.

14-и. Нищо ново не започвайте. В деня преди точното новолуние тъмнината е непрогледна, не се знае кой какво ти мисли и накъде тегли. Ако стартирате нова дейност или бизнес ще сбъркате и ще обслужвате чужди интереси. Ден на фалшивите връзки. Може да бъдете изкушени и използвани. Прочистете се от шлаката. Марс от Овен тръгва в директна посока, активността ви нараства.

15-и. Луната излиза от примката на новолунието рано сутринта. Интуицията ви днес работи на максимални обороти. Доверете и се, не тръгвайте в посоката, която ви е неприятна или имате негативно усещане за развитието на ситуацията. Яжте само това, което ви се дояде. Не правете компромис и със срещите. Дистанцирайте се от хора, които ви напрягат. Контролирайте емоциите и гнева.

16-и. Днес може да направите пробив в работата и в дейноста си. Пасивният човек ще претърпи поражение. Не се отказвайте от нито една възможност. Може да не заемете първото място, но със сигурност ще влезете в челната тройка на изпити и конкурси. Препоръчва се интензивно физическо натоварване и тренировки развиващи тялото и духа. Енергията ви търси поле за изява.

17-и. До 10 ч. проведете общите събрания, след това работете самостоятелно. Стойте далече от колективните инициативи до утре на обед. Лесно може да изпаднете под нечие въздействие и влияние. Ще ви зарибяват с изгодни предложения, зад които са скрити капани и законови уловки. Там където се появи трети ще се заформи чета с предател. Лесно може да ви спретнат компромат.

18-и. Днес до обед сте податливи на негативни влияния, които ще ви денесат проблеми със закона в утрешия ден. Вечерта е заредена с емоция, с напрегнатост в отношенията и с конфликти около едно нежелано отсъствие или присъствие. Съобразете се с изискванията и нуждите на партньорите си. Изпълнете каквото сте обещали и не поемайте ангажименти към странични хора.

19-и. Родените в третата декада ще се пекат на бавен огън, ще влизат в конфликт със закона и с неговите служители и ще правят грешки, които са си обещали да не повтарят. Днес е важно да си верен на принципите си и на дълга. Не се поддавайте на провокации и влияние и не нарушавайте правилата, за да не излезете виновни за чужда вина. Не се товарете с тежка физическа работа и отговорност.

20-и. До обед преговаряйте с познати, клиенти и приятели в чужбина. Може да се уредят документи и плащания. Кандидатствайте по спонсорски програми. Следобед се появява напрежение или се срещате с опасни дразнители. Внимавайте със забележките, не реагирайте първосигнално. Каквото си пожелаете тази вечер ще се сбъдне. Счупеното е лош знак. Не споделяйте поверителни информации.

Телец 21 април – 20 май

Родените около 1 май са в особено неблагоприятна позиция в съботния ден. Не влизайте в конфликти, отложете пътувания. На 15-и ще срещате открита и прикрита съпротива. 16-и дава шанс да направите крачка напред, но в предварително проучената посока. На 17-и не работете в екип. На 18-19-и ще постигнете максималното в ситуацията, ще уредите договори и плащания. 20-и е рисков, не лъжете.

14-и. Съветът за днешния ден е да стъпвате на пръсти, да не засягате чужди интереси и нищо съществено и важно за бъдещето си да не започвате. Предприетото в момента ще ви зароби с дългове и ще ви постави в неблагоприятна позиция. Не преговаряйте с роднини по имотни въпроси, Отложете за 18-19-и преговорите по важните теми. Неблагоприятно за гинекологични интервенции.

15-и. Рядко се доверявате на предчувствията. Земните зодии вярват на това, което може да видят и да пипнат, но днес е добре да послушате гласът на интуицията. Вътрешното ви усещане ще ви предпази от грешки, докато умът ще настоява да постъпите различно и да не се бавите с деловите задачи. Не яжте това, което не ви се яде, дори и да обидите някого. Откажете неприятните ви срещи.

16-и. Днес във въздуха витае някаква агресия, но въпреки страховете си не може да останете пасивни, когато ситуацията изисква активната ви намеса. Някой може да се възползва от неувереноста ви и да заеме позиция определена за вас. Ден на леопарда, печелят хората с хищническа политика. Настройте се на активна самозащита. Не предизвиквайте никого и не носете дрехи в червено.

17-и. Ден на фатално привличане, особено в посока на чувствата и любовта. Отваряте врата пред желанията, а те вкарват своя Троянски кон в живота ви. Едно запознанства в момента ще ви донесе само болки и разочарования. Не е ден за първа среща. Не приемайте нови членове в отбора, в екипа и в средата си. Ако сте сънували родителите си, това е знак за внимание. Ограничете контактите.

18-и. Днес и утре е добре за съвместна дейност и делови преговори. Луната от Козирог ви облъчва в брилянтен аспект. Нещо отдавна замислено ще се уреди, ще подпишете нов договор и ще получите нужните ви пълномощия и разрешителни. Ще продадете и купите нещо изгодно. Тази вечер и утре сутринта ще се раждат силни личности призвани да ръководят народите в делови и в духовен план.

19-и. Силен ден, особено за родените около 10-15 май. Чакайте предложения и съобщения, които ще ви помогнат да разрешите тежък проблем. Може да намерите нова или допълнителна работа и да спечелите повече. До обед колкото и да изядете няма да напълнеете. Доставете си радост за сетивата. Вечерта чакайте и обаждане от чужбина, документи за стопирани дейности се уреждат.

20-и. Родените в първата декада е добре да отложат пътувания. Нещо в плановете ви се обърква. Пазете си вещите, каквото загубите трудно ще възстановите. Не започвайте нова дейност и не подписвайте нови договори. Внимавайте в приказките, едно пожелание за друг ще се струпа на вашата глава. Може да се откажете от една връзка или предмет на дейност. Болезнен и губещ ден.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

На 14-и действат хора в сянка, нищо не се прави и казва открито. На 15-и ще се събудите с чудесна идея, реализирайте я. 16-и изисква активна самозащита, а 17-и е неблагоприятен за събрания и съвместни инициативи. Групите се разпадат. От обед на 18-и навлизате в силен период, уреждате документи и плащания. На 19-и бъдете отговорни. На 20-и битките на другите ви носят полза.

14-и. Днес тъмнината на приближаващото новолуние пречи да се разбере кой какво иска и за какво се бори. Очертават се провокации поради някои ограничения за бизнеса. Не променяйте това, което сте казали и обещали. Тръгващият в директна посока Марс в Овен отприщва желанието за революционни промени. Хора в сянка ще се възползват и ще наелектризират обстановката.

15-и. Ден на интуитивни прозрения, които ще ви помогнат да разрешите стар проблем, но със сигурност ще ви вкарат в нови още в следващите два дни. Внимавайте и не предизвиквайте съдбата. Не яжте каквото не ви се яде и не се срещайте с хора, към които чувствате някакво отблъскване и подозрения. Стъпвате накриво в чувствата. Очертават се изневери и болезнени разкрития.

16-и. Събуждате се със спомен за пророчески сън, който ви дава символично решение на наболелите проблеми. Днес е важно да помислиш не само за атака, но и за защита. Очертават се опити за намеса в личните ви действия и намерения. Не се срещайте с хора, които може да ви предизвикат и поставят в рискова ситуация. Вечерта не участвайте в групови изяви. Клюката върви по петите ви.

17-и. Ден на фатално влияние и привличане, особено за родените в третата декада. Луна и Нептун са в конфликтна позиция спрямо Слънцето ви. Не работете в екип и не се подчинявайте на колективни решения. Всичко, което свършите сами и без странична намеса ще донесе ползи, но незнайно кога. В момента сте обект на критики. Не участвайте в състезания и екстремни спортове.

18-и. Ден за представителни срещи. Ще убедите някой да ви съдейства и да финансира проектите ви. Получавате одобрението на шефове и специалисти. До утре на обед хващате здраво кормилото на личния си интерес и завивате в по-изгодна посока. Може да се лишите от едно присъствие, но други две ще се отворят като възможност за контакт, партньорство и любов.

19-и. До обед диетете са противопоказни. Не се лишавайте от хубавото похапване и разговорите на масата. До вечерта ще ви потърсят партньори, клиенти и доставчици от чужбина. Ще се разберете за новите условия за пътувания, сделки и договаряния. До утре на обед подпишете нов договор, влезте в нова среда и се преместете. Ден на преобразяването, край с маскарада.

20-и. За вас денят носи успехи и постижения. Конкуреницята ви зацикля в компроматни игри, влиза в противоречие със закона и не успява да ви контрира и конкурира. Имате по-голяма свобода на действие. Може да останете единственият открит претендент и титуляр за дадено място. Някъде в храстите на изчакването се е скрил врагът Използвайте всяка възможност за напредък.

 

Рак 22 юни – 21 юли 

Грешките на другите ще работят във ваш интерес през уикенда. Новолунието в Скорпион може да ви донесе имотна придобивка или решение на наболял проблем. Доверете се на интуицията в неделния ден. 16-и предлага два варианта, по възможност действайте и в двете направления. На 17-и ограничите контактите. На 18-19-и сте обслужващ персонал, но на 20-и си заемате мястото.

14-и. Днешният ден разделя приятелите от враговете. Двате се сметка на кого може да се доверите и кой винаги ще ви предава. Лъсват фалшивите връзки, усмивки и страсти. Колкото и да е болезнено вземете решението, което се налага, за да си осигурите спокойствие и ненамеса. Препоръчителна е диета. Прочистете тялото и душата, изградете си лична защита и комфорт.

15-и. Днес се събуждате с вярното усещане за полезното и вредното в живота и отношенията. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна. Ако към някого изпитвате неприязън, дистанцирайте се. Не е нужно нищо с никого да се обсъжда, просто се погледнете в очите и без думи ще се разберете. Не продължавайте с натиска там, където не ви искат, но и не допускайте някой да ви се натрапва.

16-и. Ден на проби и грешки, на опити да се влезе в нова среда или да се започне нов живот в нови отношения. Няма значение дали ще сбъркате, важното е да опитате да промените нещата и в процеса на проба и грешка ще разберете кое как се прави и дали е благоприятно за вас. В момента в живота ви действа дразнител и проблем, който ще си отиде и ще разрешите до края на годината.

17-и. Ако в този ден вършите всичко сами и се уповавате само на себе си ще си спестите неприятности и големи разходи. Не се препоръчва участие в колективни проекти и инициативи, където не се знае кой пие и кой после ще плаща. Със сигурност вие ще платите днешната сметка и ще си създадете проблеми за следващите два дни. Ден на фатално привличане и в любовта, изчакайте.

18-и. Луната се движи в знака на опозицията ви Козирога, а Марс от Овен провокира личната ви раздразнителност и неудовлетвореност. До обед не се включвайте в съвместни инициативи. Вечерта ви чакат пикове в емоционалното състояние. Не обсъждайте неприятни теми у дома и на работното място. Лесно може да влезете в конфликти. Спазвайте правилата, признайте си грешките.

19-и. Ден на откази и приключвания в живота на родените в третата декада. Очертават се служебни промени, които болезнено ще ви засегнат. Всичко да се прави по законовия ред и по правилата. Не започвайте работа в сивата икономика. Ще бъдете поставени на тясно от претенциите и изискванията на близки и колеги. Ще се изнервите и може да кажете и направите нещо, за което да съжалявате.

20-и. До обед се препоръчват контакти с близки и партньори в чужбина. Ще ви се предложи нов вариант на дейности и лични връзки. Чакайте предложения за съвместна дейност. От обед навлизаме в провокативен период. Проблемите ще са за тези, които не пазят тайна, които не могат да издържат и ще се похвалят с нещо недовършено. Може да се провали дълготраен проект или връзка.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Очертва се тежък уикенд. Бъдете особено внимателни, не рискувайте и по възможност не пътувайте. На 16-и работете на свой терен и ще имате успех. На 17-и подпишете нови договори. Насрочете си делови срещи и ще доминирате в преговорите. На 18-и ще убедите нужните ви хора да ви съдействат. На 19-и откривате истинския смисъл на връзката си с някого. 20-и е рисков.

14-и. В деня преди новолунието в нехармоничния ви Скорпион всяко обвързване ще ви донесе грижи и неудобства, ще ви вкара в непредвидени разходи и здравословни проблеми. Днес и утре е неблагоприятно и за гинекологични интервенции. Не започвайте нова търговска дейност, не взимайте и не давайте заеми. Препоръчва се диета, но не само по отношение на храната, а и на връзките.

15-и. Ден на устата, дозирайте приказките. Доверете се на инстинктите и ако нещо ви се дояде хапнете си, независимо диетите. Този ден ви дава индикация за полезното и вредното, за подходящото или неподходящото за вас, за дейностите и за личните ви връзки. Компромисите ще ви изиграят лоша шега. В момента енергията ни е на кота нула, не си поставяйте тежки задачи.

16-и. Луна и Марс от другите два огнени знака образуват брилянтни аспекти с вашето Слънце. Край с пасивната политика и с изчакването. Днес е препоръчително да направите важна крачка напред, да заложите на нови професионални дейности и връзки. Пасивният човек ще претърпи поражение, а активният и борбеният ще си осигури по-добро бъдеще и възможност за печеливша дейност.

17-и. Днес успявате да убедите група хора да работят за вашия интерес и да ви правят услуги. Печелят тези, които се изявяват като водачи и наставници и съумеят да привлекат колективната инициатива към своите лични нужди и делови проекти. Тествайте лидерските си умения. Намерете време и за семейните нужди, разпределете ролите, задачите и наличностите.

18-и. В първите часове на работното време не се обвързвайте с никого за нищо. Към обед навлизате в силен делови и творчески период и до вечерта може да привлечете важни съмишленици, клиенти и спонсори. Планирайте за утре разговори с чужбина по въпросите и предложенията, които възникват и идват днес. От обед до утре на обед не се пълнее, забравете за диетите, хапнете си сладко.

19-и. Ден с огромна регенерираща сила. Символ е жерав излизащ от облак. Мислете в перспектива и действайте с далекобойните оръдия на връзките и ума. Препоръчителни са преговори с фирми и посредници от чужбина. Имате шанс да разширите дейностата си, да я преместите на перспективно място, да привлечете нужните ви съюзници и сътрудници. Правото и законът ще ви защитават.

20-и. Луната навлиза в знака на опозицията ви Водолея и до вечерта сключва пречупващ аспект с Уран от Телец. Вероятно е да попаднете в непредвидени ситуации и да загубите нещо ценно. Не взимайте и не давайте заеми, пазете си личните вещи и данни. Лесно може да влезете в конфликти. Тази вечер внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне и ще ви затрудни.

 

Дева 23 август – 22 септември 

Новолунието ще елеминира някои ваши конкуренти, ще стопира ненужни и вредни проекти и връзки през уикенда. Благодарете и продължете. На 16-17-и смесвате чувства със задължения, бъркате в преценката и приемате на гола вяра всичко, което ви казват. Ще се опарите от колеги. 18-19-и дават  възможност да се внедрите на престижна позиция. 20-и започва с усмивка и завършва с конфликт.

14-и. Може би днес ще се освободи терен или помещение, което може да наемете или да използвате в бъдеще. Не бързайте да си предлагате услугите. В момента риба се лови в мътна вода, не се знае на кого и на какво ще попаднеш. Препоръчва се диета, общо прочистване на организма, тялото и душата. Утрешният ден ще осветли посоката, която е благоприятна за вас.

15-и. Чувството, с което се събудите тази сутрин сочи правилната посока, верният избор и преданния човек. Заемете се с реставрация и регенериращи дейности. Потърсете тези, които ви липсват, преговаряйте с роднини по имотни въпроси и си сгответе това, което ви се дояде. Това, към което изпитате неприязън в днешния ден със сигурност е вредно и опасно за вас, така че го загърбете.

16-и. Днес и утре Луната от Стрелец и Нептун от Риби образуват кармичен кръст в хороскопа ви. Той е във формата на буквата „т”, а това е момента, когато хората са сложили камък върху камък и от там е започнала да се предава кармата на рода. Ще се подновят стари делби и разправии. Не допускайте конфликти, направете отстъпки, но и не се съгласявайте с вредни за вас идеи и начинания.

17-и. Днес е противопоказно да работите в екип, да сключвате колективни трудови договори и да се обвързвате с много хора. Не ходете и по митинги. Добре е за срещи на четири очи. Може да попаднете под влиянието на фатално привличане и да се омотаете в мрежите на други двама. Ден за уединение, за работа на свой терен и със свои средства. Не взимайте прибързани решения.

18-и. Днес и утре Луна, Юпитер, Плутон и Сатурн от Козирог и Уран от Телец сключват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Бъдете активни и настроени творчески. Ще потръгнат водените дела. Може да излезете победители в тежка конкурентна битка и да получите изгодни делови предложения. Сключете нови договори, търсете ново място за внедряване и си гонете личния интерес.

19-и. За родените в третата декада този ден ще донесе повече екстри, но и другите няма да се оплачат от липса на възможности. Околните ще страдат от липса на поръчки и работа, а вие ще сте претрупани със задължения и възможности за печалби. Връзките с чужбина ще ви носят изгодни договори и постъпления, които ще помогнат да се задържите на пазара. Действайте активно.

20-и. Сънищата от тази сутрин показват какво трябва бързо да се довърши и приключи, за да се освободите за новото, което идва. Днес не е време за недоволство, за подклаждане на интриги и участие в съвместни мероприятия. Запазате неутралитет. Препоръчва се уединение и работа на свой терен. Не споделяйте бъдещите си намерения. Вечерта е заредена с експлозивност и агресия.

Везни 23 септември – 22 октомври

Новолунието в Скорпион е слабо енергиен момент. За 14-15-и не планирайте участия в екстремни спортове и начинания, които изискват огромен потенециал и възможности. На 16-и мислете както за нападение, така и за защита. За 17-и не планирайте събрания. 18-19-и създават проблеми на работното място и конфликт със закона. 20-и идва с покани от чужбина и шанс за нова работа.

14-и. Днес ни обгръща тъмнината на предстоящото новолуние. Не се знае кой какви ги върши и какво е замислил. Не се доверявайте на никого, не влизайте в преговори и не започвайте нищо важно. Марс тръгва в директна посока в знака на опозицията ви Овена. Събуждат се стари вражди, конфликти и страсти, които ще ви тровят живота до 7-и януари, когато Марс ще навлезе в Телец.

15-и. Един успешен ден за хората, които се ръководят повече от вътрешното си усещане и се вслушват в гласа на интуицията. Днес разумът дава объркващи сигнали и напътствия. Доверете се на предчувствията и ще избегнете капаните по пътя си. Не можете да излъжете и организма си, яжте само това, което ви се дояде и ще бъдете здрави. Това, към което изпитате неприязън е вредно за вас.

16-и. Бъдете предпазливи. В тангото на живота ще направите две крачки напред, ако преди това сте направили една назад и сте отстъпили пред нечии искания. Бъдете дипломатични и тактични. Не е добре да стоите в изчакване, но не си е работа и да поемате цялата работа у дома и на работното място. Разпределете роли и отговорности, нека всеки поеме своя дял от ангажиментите.

17-и. Всичко, което свършете сами, без чужда подкрепа или намеса ще носи ползи и придобивки в бъдеще. Сега е момента да станете титуляра в работата, да се освободите от заместници и да поемете еднозначно новите делови функции. Не позволявайте на никого да ви се бърка при взимане на важни решения. Споделеното и задвиженото в  екип ще ви вкара в грижи и разходи още утре.

18-и. Четири планети от Козирог и Марс от Овен ще ви вкарват в кармични отношения днес и утре. Бъдете особено внимателни и не настъпвайте никого по мазола. Спазвайте предписанията. Може да ви санкционират или да започнете дела. В живота ви ще се появи опасен дразнител, а на работното място конкурент, с когото трудно ще се справите. Вечерта е натоварена с проблеми.

19-и. Родените в третата декада днес са в рискова позиция. Лъсват комплексите ви, давате повод на конкуренцията да напипа слабото ви място и да се възползва от прибързаните ви оценки, действия и коментари. Отношенията ви зациклят. Може да скъсате с някого. Бъдете принципни и лоялни. Не си позволявайте да изоставяте старите колеги и приятели в момент, когато имат нужда от вас.

20-и. Поне в една посока днес тръгвате напред. Чакайте покани и предложения от чужбина. Ще се обадят стари приятели и колеги, ще ви търсят за съвместна работа, ще получавате покани, а някой ще ви върне и стар дълг. Днес откриваме истинския смисъл и на старите си любовни връзки, а новите разкриват бъдещите перспективи. Сключете нови договори, поемете нови ангажименти и поръчки.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември 

14-и е ден на негативни обрати. Нищо важно да не се предприема. Отложете пътувания. На 15-и се доверете на интуицията. Не се претоварвайте. 16-и изисква не само нападение, но и защита. За 17-и не планирайте колективни инициативи.18-19-и носят предимства и възможност за внедряване в нова среда и на нова работа. Елиминирате конкурент. 20-и започва с придобивка, но завършва с конфликт.

14-и. Днес ни обгръща тъмнината на предстоящото новолуние във вашия знак. Липсва енергия, враговете ви се обединяват и нападат от засада. Ще почувствате някаква слабост и несигурност. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи. Лесно може да се тръгне и по наклонената плоскост на порока. Не носете украшения от кости и рога. Храната да е добре опечена и сварена.

15-и. Ден на устата, организмът ви казва какво да ядете и от какво да се откажете, независимо покани и предписания. Едно ведро или неприятно чувство ще ви подскаже кое е добро или лошо и неизгодно за вас. Доверете се на вътрешното си усещане и няма да сбъркате в преценката на хора и ситуации. Дистанциите се увеличават през този уикенд, а каквото загубите трудно ще възстановите.

16-и. Днес пасивният човек ще претърпи поражение и даже травми може да получи. Тренирайте тялото и душата, започнете нов цикъл упражнения и дейности, които възвишават духа и биха ви направили конкурентоспособни. Ако не нападнеш ще те нападнат. Поставете условията си и на работното място. Понякога ултиматумите вършат по-добра работа от горещите молби.

17-и. Днес и сам войнът е войн. Не мислете, че в екип ще бъдете по-защитени и добре представени. В момента стадото се носочва към местата за доене и стрижене. Работете и действайте самостоятелно, за да не обслужвате чужди нужди и интереси. Ако добре сте си научили урока може да спечелите насочвайки силата на зависещите от вас в посока на личните си амбиции и желания.

18-и. До обед провеждайте личната си политика, без да се интересувате от чуждата. Преговаряйте на четире очи и то с големите шефове. От обед навлизате в обезпечен период. Ще получавате услуги, ще уредите нужните ви документи, ще се внедрите успешно на ново място и позиция. Важното е да бъдете лоялни и да изпълнявате дадените обещания. Влизате в тестова програма.

19-и. Един от силните ви дни за месеца. Търсете връзки с чужбина, опитайте да привлечете спонсори и съмишленици към начинанията и творческите си проекти. Засилват се задграничните контакти. Може да получите изгодно делово предложение, а и в любовта няма да останете на сухо. Ръководете се от инстинктите и ако нещо много ви привлича тръгнете в тази посока с нужния хъс и внимание.

20-и. Луната от Водолей и Уран от Телец образуват неблагоприятни аспекти спрямо Меркурий от вашия знак. Може да попаднете в капани за наивници и да загубите влияние и пари. Не се ловете на бас, не взамайте и не давайте заеми, не правете големи покупки и вложения. Всичко казано и предложено да се проверява по няколко канала. Вероятни са и здравословни проблеми. Бъдете внимателни.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Предстоящото новолуние е най-тежкият момент в сатурновата ви дупка. Чака ви екстремен и рисков уикенд. Ограничете контакти и дейности, не се претоварвайте и не поемайте допълнителни  ангажименти. На 16-17-и повеждате в играта, но с нужното внимание и старание. 18-19-и отварят нови хоризонти и професионални възможности. Чакайте предложения от чужбина. На 20-и молбите се чуват.

14-и. Днес ни поглъща тъмнината на предстоящото новолуние. Ограничаваме контактите, мислим само за себе си и увеличаваме дистанциите. Внимавайте с храната, не яжте нищо алангле. Изхвърлете стоките с изтекъл срок на годност. Някой ще изхвърли и от живота си вредните и губещи връзки, но по един тежък и болезнен начин. Не се товарете с много ангажименти и с чуждите проблеми.

15-и. Ден на интуитивни прозрени за правилната посока, цел и личен избор. Доверете се на инстинктите и ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Днес умът ни може да направи засечка, но интуицията ще го коригира и ще ни извади от кризисната ситуация. Не влизайте в открити битки и противопоставяне. Търсете дипломатичен подход и обходни маршрути.

16-и. Денят задвижва личната ви инициатива. Някой ще започне нова или паралелна дейност и работа. Не оставайте пасивни в ситуация, в която усещате и виждате, че открито ви манипулират или ограбват труда. Преговаряйте активно с тези, от които зависите в работата и в живота. Време е да се поставят условия и ултиматуми там, където повече не може да се продължава по стария начин.

17-и. Строени на плаца дори и група от рамбовци имат женско поведение и лесно се управляват от началниците. В този ден не е препоръчително да влизате в строя, да ставате част от групата и да се оставяте някой друг да направлява живота и личния ви избор. Мислете и действайте самостоятелно, ако искате да сте господари на положението, на живота и на парите си. Откажете съвместни инициативи.

18-и. Навлизате в силен период до петък на обед. Може да започнете този ден с активни мероприятия извън пряката си дейност, но следобед е добре да се приобщите към колективната игра, да стиковате намерения и амбиции с колеги и съмишленици и да си стиснете ръцете с изгодни договори и поръчки. Важното е да се играе честно и принципно. Всеки е проучил нещата, така че няма място за лъжи.

19-и. Днес е добре да мислите и действате мащабно. Опитайте да привлечете клиенти и партньори от чужбина, подпишете взаимно изгодни договори. Срещите ви ще се полезни за бъдещето. Може да намерите подкрепа и спонсорска защита за личните си инициативи. Осигурете си странично финансиране и съдействие, което в бъдеще ще изправи на крака прохождащия ви бизнес.

20-и. До обед поведете важните срещи. Посетете лично тези, с които ще вървите напред в живота и работата. Засилват се телепатичните контакти. Обаждат се тези, за които мислите. Ще почувствате ясно какво се случва с някого и как ще потръгнат нещата в бизнеса и в деловите ви вързки. Следобед лесно се отива към конфликти. Внимавайте какво си пожелавате, ще се сбъдне и ще ви затрудни.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

На 14-и ограничете контактите и нищо важно не започвайте. На 15-и се доверете на шестото си чувство. 16-и ви включва в битките на другите, от което няма да имате ползи. 17-и е ден на фатално привличане, особено в любовта. На 18-19-и Луната е във вашия знак. Предстоят промени, на работното място и поставяне на ултиматуми за родените в третата декада. 20-и е ден за преговори с чужбина.

14-и. Предстоящото новолуние в Скорпион е слаб енергийно момент, особено ако решите да преговаряте с роднини по наследствени и имотни дела. Внимавайте с дозировката на лекарства и стимуланти. Марс от Овен тръгва в директна посока и в следващите дни ще сключва пречупващи аспекти с планетите във вашия знак. Предстоят ултимативни разговори. Щадете очите.

15-и. Днес не може да измамиш организма си. Не се тъпчете с храна, която ви е неприятна. В желанието да не обидите някого правите вредни за вас компромиси. Идете на обед при мама или сами си сгответе каквото ви се яде. Не си позволявайте и неприятни срещи с хора, които винаги ви разбалансират и поставят в неудобно положение. Лесно ще разграничите полезното от вредното.

16-и. Не започвайте важна и отговорна работа, ако не сте прегледали техническата част, ако нямате нужните документи или инструменти и ако колата ви се нуждае от ремонт, а се налага да пътувате. Във въздуха се усеща някаква агресия. Може да попаднете в неприятна ситуация поради нечия прибързаност и личната ви непредпазливост. Днес защитата е по-важна от атаката на всички нива.

17-и. Не се съгласявайте да работите съвместно с някой друг независимо предложените екстри. Попадате във въртележката на всевъзможни изкушения, които ще ви карат да отстъпвате от позициите и разбиранията си. Ще се почувствате несигурни и неудовлетворени. Десет пъти премерете преди да отрежете, да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате.

18-и. Важното лично за вас свършете до обед, без да използвате посредници. От обед навлизате в стабилизиращ период. Днес и утре може да сключите перфектните договори, да пласирате непродаваемото до момента, да си осигурите нужните услуги и фанансиране на проектите. Бъдете верни на принципите си и на дадените обещания. На всички нива върви тестова програма.

19-и. Днес се очертават остри сблъсъци на интерси. Влизате в тежки битки, някой прилага компроматна хватка и ви поставя в трудна ситуация с цел личната ви елиминация. Но правото и законът в момента работят във ваш интерес. Постарайте се независимо агресията да направите планираните крачки, да уредите нужните срещи и да сключите новите си договори. Нищо не ви се дава даром.

20-и. До обед ще се справите с проблемите и личните си задачи, а следобед ще си създадете нови с излишни коментари и влизане в спорове по незначителни поводи. Не се намесвайте в отношенията на други двама. Трудно се преодоляват комплексите на миналото. Не повтаряйте стари грешки, не се се връщайте към странични връзки. Ако счупите нещо е лош знак.

Водолей 21 януари – 19 февруари

За вас се очертава тежък и рисков уикенд. Новолунието в нехармоничния ви Скорпион е един от слабо енергийните за вас моменти. Смирете амбицията. На 16-и се подсигурете по всички линии, а на 17-и работете самостоятелно и не търсете нови партньори. 18-19-и ви осигуряват нужната стабилност. Уреждате плащания, получавате дължими суми. На 20-и чакайте вести от чужбина.

14-и. За родените в първата декада днес кризите и проблемите ще са повече. Не поемайте излишни рискове, не пътувайте, не взимайте и не давайте заеми и не си създавайте излишни проблеми с несвойствена работа. Яжте само добре опечена и сварена храна. Ако се ангажирате с услуга и работа на чужд терен ще поемете и всички разходи. Неблагоприятно за гинекологични интервенции.

15-и. Всеки направен компромис ще ви вкара в разправии и проблеми и ще ви затрудни. Не се отказвайте от това, което ви се иска и ви привлича.  Околните ще ви товарят със своите задачи и проблеми, ще пречат на връзките и личната ви инициатива, ще ви отнемат предимство. Доверете се на интуицията, не коментирайте личния си избор, за да не привлечете агресия и намеса.

16-и. Очертават се приятни пътувания и неочаквано гостуване, което ще упражни благоприятен ефект върху бъдещата ви работа или лични връзки. В този ден е важно да си внимателен и отзивчив, но и да си знаеш мястото и точно да си определил границите на своите възможности и претенции. Не излизайте от формата, в който сте се вкарали или сте поели като личен нагажимент. Не съдете шефа.

17-и. Денят ще донесе предимства на тези, които сами си вършат работата, не търсят подкрепа и не позволяват намеса. Противопоказно е да се работи в екип и да се приемат колективни условия. Не е ден за събрания и за сключване на нови договори. Намесват се фактори и хора, които няма да се събразяват с личните ви амбиции и претенции. Ден на фатално привличане и в любовта.

18-и. Не споделяйте планове и намерения до обед. Но от обед навлизате в силен и творчески период. Може да осъществите полезни връзки и запознанства. Водете принципна политика, не лъжете. Подайте ръка на тези, които и в миналото са ви подкрепяли. Днес и утре може да заемете подходящото за вас място, да сключите нови договори и да си осигурите стабилна позиция.

19-и. Денят ви носи сила и предимства, но за сметка на нечии провали и грешки. В трудна позиция са близките ви родени в третата декада на Козирога, Рака, Везните и Овена. Съобразете се с тяхното мнение и положение и ги подкрепете. Ден на телепатичните контакти. Ако мислите за някого той ще ви се обади. Опитайте да разрешите старите спорове с роднини. За грешка нека има и прошка.

20-и. Луната навлиза във Водолей и до вечерта сключва пречупващи аспекти с Уран и Меркурий. Нещо неочаквано може да се обърка. Не взимайте и не давайте заеми, не играйте хазартно. Едно пътуване се отлага или ви води другаде. Ще изживеете нещо особено, което ще промени начина ви на работа и живот и може да ви донесе бъдещи предимства, но по един болезнен начин.

Риби 20 февруари – 20 март

Случващото се в този уикенд ще изясни доста проблеми, ще ви помогне да разберете кой към какво клони и къде е вашето място в ситуацията. На 16-17-и ще си патите от доверчивостта, от невниманието и от старанието да угодите на някого. Не подписвайте нови договори, не се обвързвайте. 18-19-и са дни на стабилност и възможност да получите повече екстри. 20-и сбъдва желания.

14-и. В деня преди точното новолуние се сгъстява астралната мъгла, пророчествата са лъжливи, а и мислите ни са заредени с повече негативност. Бъдете добронамерени, простете грешките на близки и приятели и не се занимавайте с магична дейност. Сънищата са лъжливи, а в мислите ни се прокрадват негативни нотки. Проведете общо прочистване на тялото и душата, релаксирайте.

15-и. Сутринта си останете в леглото, помислете какво ви се яде или какво възнамерявате да правите. Ако към определени храни, хора и мисли изпитате някакво негативно чувство, не тръгвайте в тази посока. Но ако нещо ви привлече и ви достави радостно усещане действайте в това направление. В денят на устата ще се проявяват с пълна сила дегустаторските ни усещания и възможности.

16-и. Съветът за този ден е да си вземете не само меча, но и щита. Препоръчват се активни, но премерени и съобразни с обстоятелствата и възможностите ви действия. Не отивайте никъде неподготвени. Проучете добре врага, ако искате да се справите с него. Мързелът и личната ви некомпетентност може да ви изиграят лоша шега. Но който се постарае ще има по-малко загуби.

17-и. Днес влизте в ситуации и в отношения от типа „болен здрав носи”. Мислете повече за себе си, щадете се, другите няма да ви пощадят. Действайте самостоятелно и не се включвайте в колективни дейности, ако не искате да свършите цялата работа и отгоре на всичко да платите обяда. Предложеното ще съдържа някаква уловка и опит за манипулация. Неблагоприятно за операции на тазоберена става.

18-и. Днес може да влезете в голямата игра и да получите предимства. Ако искате да запазите благоприятната тенденция за в бъдеще не лъжете и  действайте по правилата. Може да не споделяте всичко, но и да изкривявате нещата не си е работа. Може да се окажете посредник между двама, които и в бъдеще ще ви осигуряват работа. Днес и утре е добре да се сключват нови партньорски договори.

19-и. До обед уредете срещи и организирайте събрания на екипа. Ще се наложите в разговорите. От обед се отварят възможности за контакти и преговори с чужбина носещи тенденция за разширяване на дейноста ви или за съвместна работа с чуждестранни фирми. Кандидатствайте по спонсорски проекти с европейско финансиране. Ще спечелят тези, които мислят в перспектива.

20-и. До обед довършете изостаналата от вчера работа, изпратете допълнителни документи и съобщения, които са част от поетите съвместни ангажименти. Бъдете верни на партньора. От обед градусът на напрежението се покачва. Не правете забележки. Лош знак е, ако счупите чаша или домашен съд. Губите ориентация, трудно боравите фактите. Внимавайте какво си пожелавате.

Още по темата: Зодии

Подобни статии