“Пътят на честта“ спъна лятната почивка на Орлин Павлов

Актьорът с кадифен глас Орлин Павлов не успя да се отдаде на заслужена почивка през лятото заради натоварен професионален график. Синеокият секссимвол работи три месеца по хитовия сериал „Пътят на честта“, като снимачните дни са били дълги, но ползотворни.

„Снимачният процес мина като на един дъх. Снимахме три месеца, по 12 часа на ден, дори и повече. Лишихме се от лятото, но мисля, че си заслужаваше. Успях да прочета почти на един дъх сценария, който Милена Фучеджиева и Елена Иванова написаха. На моменти е разтърсващ и зрителите ще искат да влязат на наше място, за да взимат решенията. Винаги съм искал да работя с останалите актьори, които участват в сериала. Щастлив съм и че режисьорският състав включва Виктор Божинов, Виктор Чучков и Станислав Тодоров–Роги“, коментира пред NOVA Павлов, когото зрителите ще видят като мистериозния бизнесмен Стивън. През топлите дни Павлов работи и по втора част на филма на Ники Илиев „Завръщане“.
Междувременно актрисата Доротея Толева сподели, че поредицата „Пътят на честта“ й помогнала да се откъсне от личните си проблеми.
„Има криминална нишка, която ще бъде много застъпена във втория сезон, моята героиня е част именно от нея. Вихра ще пази Жаки и персонажите ни ще имат много хубави приятелски отношения в един момент. За мен трите месеца, през които течаха снимките на сериала, бяха трудни в личен план и работата беше нещото, което ме повдигна и мобилизира, за да мога да се откъсна“, сподели чаровната брюнетка, която ще се превъплъти в мистериозната охранителка Вихра.
Припомняме, че дългоочакваното продължение на „Пътят на честта“ стартира снощи от 20 ч. по NOVA. Вторият сезон се завърна с нови въздействащи герои и неочаквани провокации. В първите епизоди на поредицата тази седмица зрителите ще разберат какво се случва с живота на героите след показното убийство на Киро Християнина на сватбата му с Жаки. Ще стане ясно и че новите изпитания, пред които предстои да се изправят героите, ще нахлуят в живота им неочаквано. Звездният каст включва още Койна Русева, Силвия Петкова, Ивайло Захариев, София Маринкова, Деян Донков, Галя Александрова, Александър Спиров, Илиана Коджабашев, Петя Бончева и други.

Подобни статии