Рапърът Тори Ланес твърди, че е невинен за стрелбата срещу Меган дъ Стелиън

Рапърът Тори Ланес пледира невинен чрез адвоката си по обвиненията за нападението срещу звездата на хип-хопа Меган дъ Стелиън през юли, съобщи Асошиейтед прес.

Канадският рапър е обвинен за нападение с полуавтоматично оръжие, за носене на заредено нерегистрирано огнестрелно оръжие в автомобила си. Ланес, който е на 28 години, не се яви в съдебната зала и бе представляван от адвоката си Шон Чапман Холи. Съдията разпореди рапърът да се яви на съдебното заседание на 20 януари и удължи забраната, която му бе наложена преди да контактува по какъвто и да било начин с Меган дъ Стелиън.

Обвинението твърди, че Ланес, чието истинско име е Дейстар Питърсън, стрелял по жертвата "Меган П.", след като тя слязла от автомобила му по време на спор на Холивуд хилс на 12 юли и й "причинил сериозна телесна повреда". Името на Меган Дъ Стелиън е Меган Пийт. Ако бъде признат за виновен, Ланес може да бъде осъден на 23 години затвор.

Той беше обвинен за нападението срещу рапърката през октомври. През август тя публикува в Инстаграм видео, в което обяви, че именно Тори Ланес я е прострелял в краката при инцидента през юли. Меган и Ланес са били заедно в автомобил с още хора в момента на инцидента, след като са си тръгнали от парти. Певицата обясни във видеото, че е имало спор и Ланес я е прострелял, когато тя се е опитала да си тръгне.

Меган дъ Стелиън бе отличена като най-добра хип-хоп изпълнителка и получи и приза на публиката на наградите BET. Тя оглави класацията на Билборд за сингли с ремикса на "Savage" в сътрудничество с Бионсе, както и с "WAP" с Карди Би.

Подобни статии