"Ред в хаоса" - новото мото на бюлетината на ГЕРБ-СДС

"Ред в хаоса" е новото мото на бюлетината на ГЕРБ-СДС за предстоящите избори на 11 юли, публикувани във фейсбук страницата на ГЕРБ. Досегашният слоган беше "Работа, работа, работа".

Вчера жребият в ЦИК отреди на коалицията номер пет на бюлетината.
Тогава Тома Биков от ГЕРБ коментира пред медиите, че номерът не е важен. Нашият основен опонент на тези избори ще бъдат хаосът и безвластието, анонсира той.

Подобни статии

 • БСП разшири голямата лява коалиция с още 6 партии и граждански движения

  БСП разшири голямата лява коалиция с още 6 партии и граждански движения

  Лидерът на БСП Корнелия Нинова подписа споразумение за обединение с още 6 партии и граждански движения, и така формациите стават общо 16. "Ние даваме пример как може да събираш и обединяваш в обща цел", заявила социлидерката по време на подписването.

  132
 • ГЕРБ-СДС стартира кампанията за София област с бели гълъби

  ГЕРБ-СДС стартира кампанията за София област с бели гълъби

  Бели гълъби литнаха във въздуха. Така от ГЕРБ-СДС символично започнаха предизборната си кампания. "Стартирахме кампанията на Коалиция ГЕРБ-СДС за София област за предсрочните парламентарни избори на 11 юли от Костинброд, от храм Св. Св. Кирил и Методий". Това обяви бившият министър на туризма Николина Ангелкова във Фейсбук. Ето какво още написа тя:

  127
 • Томислав Дончев: ГЕРБ не е в изолация, а партиите не могат да работят една с друга

  Томислав Дончев: ГЕРБ не е в изолация, а партиите не могат да работят една с друга

  За всяка министерска позиция, дори и за премиер, имаме повече от един възможен кандидат. Това означава голям човешки ресурс. Даниел Митов беше номинацията ни за премиер в рамките на изтеклия парламент, възможно е отново да е той. Възможно е да е и титулярът на партията. Всичко зависи от куп фактори”. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев пред NOVA.

  112