Рогата Му отиват - кои са най-верните жени на Зодиака

Имаше един виц - тя призна на съпруга си, че му е изневерила. И той изчезна.След една седмица го видя отново. С лявото око.

За да не влизаме в такива болезнени детайли, може би е по-добре да си мълчим. Каквото било - било. Любопитно е обаче кои жени на Зодиака са най-верни на мъжете си. Да имаме нещо като застраховка все пак, ако той заподозре нещо. Данните, цитирани по-долу, съдържат обобщени статистики на астролози, публикувани в списание Elle.

ОВЕН. 5 от10

Овните от женски пол си избират мъжете много внимателно и често сключват брак по интереси. Ако мъжът, който ги е заинтригувал встрани е симпатичен, значи си струва да бъде проучен. Но не и да се хвърлиш презглава в авантюрата. Да се мисли за нещо по-сериозно - абсурд. Какво ще каже на мъжа си, ако предприеме нещо необмислено? Как ще излезе от ситуация? Струва ли си изобщо да прави нещо? Хайде, кой откъде е.

СТРЕЛЕЦ. 6 от 10

Тук ситуацията е малко по-сложна. Стрелецът обича да е красиво, емоционално и весело. И да няма никакви ограничения. Не става въпрос да изневери или не. Тя просто обича да живее рисково и се пази от всеки опит да й бъде нахлузена юзда. Ако обикне силно, сама ще си сложи ограничения и ще е най-вярната съпруга. Затова е напълно безсмислено да се правят опити такава жена да бъде подчинена. Тя сама трябва да го поиска, иначе няма да се получи.

РИБИ. 6 от 10

Рибите обичат страстно, до полуда, отдадено. Ако любимият мъж я повика, тя ще зареже всичко и ще хукне на часа. Няма значение, че съпругът й е до нея. Не чакайте от жената Риби да съжалява за стореното и да се оправдава за рогата, които е сложила на съпруга си. Че кой се оправдава за толкова силно чувство, каквото е любовта?

ВЕЗНИ. 8 от 10

Тези жени са магнит. Привличат мъжете по такъв начин, че съпротивата е безсмислена. Силата им е в удивителната комбинация от женственост и загадъчност. Освен това те умеят да държат мъжете на разстояние, което ги подлудява. Личният живот на Везните протича бурно, омъжват се повече от веднъж, но силата им не е в изневерите. Твърде лесно постигат винаги своето, за да си струват усилията. Пък и защо да си развалят хубавите отношения?

СКОРПИОН. 8 от 10

Страсти, емоции, сила на характера - това са Скорпионките. Те освен това чудесно знаят кой е Техният мъж. Ако са направили вече своя избор, не очаквайте от тях да размислят и да се оглеждат за нови връзки. В крайна сметка - да изневерят на избраника, означава да си признаят, че не са били прави в избора си, а това е абсурдно да се случи, тъй като са твърде горделиви и самонадеяни.

КОЗИРОГ. 8 от 10

Всичко се случва така или иначе. Козирогът не бърза да урежда личния си живот. нека хората си говорят, че времето лети и не трябва да се изпуска мига. Те нямат бърза работа. Ще изберат съпруга си без никаква припряност в действията си, ще го огледат отвсякъде, все едно го купуват и трябва да са подготвени, ако даде дефект. А когато вземат най-доброто, не си струва да го заменят с нещо по-некачествено.

ВОДОЛЕЙ. 8 от 10

Странният характер на тези жени учудва не само околните, но и тях самите. Понякога даже ги обезкуражава да продължат натам. Общителни, весели, много мобилни, преди да се обвържат Водолейките се хвърлят лесно в любовни авантюри, като част от тях дори осъзнават като абсолютно ненужни. Те имат ясна представа за любовта и идеалния мъж, от която не се отказват, даже ако в реалния живот не са попаднали на такъв. Жената Водолей може да се омъжи повече от веднъж, но не е склонна към изневери.

РАК. 8 от 10

Почти идеалната зодия. Тя винаги е мечтала за семейство, мъж, деца, като мечтите й не са следствие от набити в главата стереотипи - това си е нейно желание, въпрос на характер. Затова, когато се омъжи, жената Рак е вярна докрай. Друг е въпросът дали в някакъв етап няма да остане разочарована. В този случай тя просто си взима децата и си тръгва. Но няма да тръгне да си отмъщава и да изневерява, защото не е такъв човек.

ЛЪВ. 8 от 10

Жената Лъв също мисли с главата, но малко по-различно от Рака. Тя иска най-доброто за себе си. Отлично прави разликата между любовта, брака и секса. Ако успее да постигне и трите, чудесно. Ако не успее, ще си постигне пак своето - по един или друг начин. Но дори да се омъжи за някой, просто защото не е срещнала този, към който цял живот се е стремила, тя няма да тръгне да му изневерява. Защото това си е нейният избор.

НАЙ-ВЕРНИТЕ

ТЕЛЕЦ. 9 от 10

Има Деви, има и диви. Това се отнася за Телците. Те са красиви, многопластови, дълбоки натури и са много консервативни. Освен това съблюдават железни принципи, сред които "да не прощават изневерите". Повече от ясно е, че прилагат този принцип и спрямо себе си. Дори е обидно да си помисли човек, че ще пренебрегнат собствените си възгледи.

БЛИЗНАЦИ. 9 от 10

Това е почти идеалният знак за жените, що се касае до верността. Близнаците са много женствени и умни, точни, разумни и разсъдливи. Не се втелясвайте, ако забележите, че общуват с лекота с други мъже - това нищо не означава. Тя е избрала да се обвърже с вас и ви е вярна, всички други мъже са само част от пейзажа.

ПОЧТИ ИДЕАЛНИ!

ДЕВА. 9,5 от 10

Търсите Идеалната? Вашата жена е Девата. Смятайте, че сте направили точния избор. Тя съчетава в себе си всички качества, необходими за брака. Нежност и здрав смисъл, сексуалност и търпение, хумор и битов прагматизъм. И вярност, разбира се.

Още по темата: Зодии

Подобни статии