Рут Колева пя в ресторанта на Лейди Гага в Ню Йорк

Да се поклони след аплодисментите в един от най-оборотните ресторанти в Ню Йорк – тази възможност получи певицата Рут Колева. Само преди няколко дни тя даде тон за песен в ресторанта Joanne Trattoria, стопанисван от Лейди Гага и нейните родители.

Според слуховете именно от тях българската певица получила специална покана да се изяви на територията на престижното заведение, като се очаква Колева да продължи да радва посетителите му със своята музика и занапред.

Припомняме, че Лейди Гага отвори ресторанта си през 2012 г. Той носи името на обичана леля на носителката на „Грами“, която умира 12 години преди раждането на певицата заради усложнения при лупус.

Подобни статии

 • Кейти Пери възпява „Покемон“

  Кейти Пери възпява „Покемон“

  Певците Кейти Пери, Пост Малоун и Джей Балвин ще се разпишат с участие в нов албум, посветен на 25-годишнината на хитовата японска анимационна поредица „Покемон“. Всеки от тримата музиканти е бил поканен да създаде оригинално парче за тавата, която ще носи името Pokemon 25: The Album.

  70
 • Мила Роберт с „Любов“-но видео

  Мила Роберт с „Любов“-но видео

  Младата певица се снима с най-добрия си приятел, напомня на Лана дел Рей

  Нестандартната и чаровна щерка на Ваня Щерева – Мила Роберт, отново задълба в любимата си тема за любовта (и връзката й с егото). След хитовото си изпълнение на „Всичко е любов“ и естетическото видеодопълнение към него, сега младата артистка зарадва феновете си с още един визуален проект към песента си „Любов“ от дебютния си албум „Еготрип“.

  87
 • Илиян пусна машъп и свой канал

  Илиян пусна машъп и свой канал

  Фолкпевецът Илиян пусна първия си машъп. В него чуваме едни от най-любимите гръцки и сръбски хитове, а началото е запазено за тоталния хит на изпълнителя „Обичам те до безсъзнание“.

  155