С отпуснатите на Пловдив 37 милиона лева ще бъдат довършени стадионите "Христо Ботев" и стадион "Лаута"

Здравко Димитров

С отпуснатите на Пловдив 37 милиона лева ще бъдат довършени стадионите "Христо Ботев" и стадион "Лаута",това съобщи пред журналисти кметът на Пловдив Здравко Димитров. Той благодари на премиера, че е спазил обещанието си дори се е отказал от нов правителствен самолет. С отпуснатите 37 млн. лева за развитието на спортна общинска инфраструктура ще бъдат разпределени за стадионите "Христо Ботев" - 25 млн.лв и 12 млн.лв за стадион "Лаута", за довършване на трибуна "Бесика", поясни кметът. И добави, че утре предстои среща с президентите на футболните клубове.

С отпуснатите на Пловдив 37 милиона лева ще бъдат довършени стадионите "Христо Ботев" и стадион "Лаута",това съобщи пред журналисти кметът на Пловдив Здравко Димитров. Той благодари на премиера, че е спазил обещанието си дори се е отказал от нов правителствен самолет.

С отпуснатите 37 млн. лева за развитието на спортна общинска инфраструктура ще бъдат разпределени за стадионите "Христо Ботев" - 25 млн.лв и 12 млн.лв за стадион "Лаута", за довършване на трибуна "Бесика", поясни кметът. И добави, че утре предстои среща с президентите на футболните клубове.

Отпуснати и допълнително средства за изграждане спортните салони на пет училища в града. А това са Средните училища "Найден Геров", "Душо Хаджидеков", "Софроний Врчански" "Свети седмочисленици" и ОУ "Екзарх Първи".

Подобни статии