Сайтове за майстори

Резюме

Ремонтът не е кошмар
{img} Толкова ли са страшни ремонтите? Не и ако попаднеш на правилния майстор или знаеш и можеш сам да се справиш с проблема. Този сайт предлага добри съвети, събира хора, отдали се на традиционните български занаяти под една или друга форма и ви запознава с различни творци от всички области на изкуството.

Професионалистите по категории
{img} Сайт, който ви помага и ориентира в намирането на всякакъв вид професионалисти по категории за дома и интериора: майстори и строителни фирми, архитекти и дизайнери, електротехници и водопроводчици и много други. Избирате измежду 4000 регистрирани изпълнители от цялата страна. Получавате конкурентни оферти до 24 часа, без да губите време и пари в проучвания. Разглеждате оценки от предишни клиенти, сравнявате и избирате най-подходящия изпълнител, безплатно и без обвързване.

Безплатно и неограничено 
{img} Стотици майстори и строителни фирми на едно място. Разгледай, избери и се обади веднага. Или заяви ремонт и получи оферти. Безплатно за всички потребители на платформата. Прегледайте полезните съвети и намерете най-близкия строителен магазин.

Какъв тип занаятчия ви е нужен?
{img} Намерете търговец за всяка работа. От фитинги и таванни преобразувания, до изтичащи кранове и бояджийски услуги. Направете своя избор сега

Подобни статии