Седмичен хороскоп от 20-и до 26-и септември: Шансът е на страната на Козирога, Водолеят да си отваря очите

Искате работата да ви спори, а мислите и емоциите ви да са положителни? Звездите ще ви помогнат да подредите дните и приоритетите си.

Овен

Първата половина от седмицата може да е доста бурна. Това не бива да ви притеснява. Може да постигнете много, ако проявите търпение и дисциплина. А след срядата ви чака само възход. Седмицата е подходяща за подстрижки и нови, дори радикални прически, козметични операции и процедури. В партньорските отношения ви очаква много енергия и позитивизъм.

 

Телец

Главната ви задача тази седмица е да не прекъсвате важни за вас връзки и отношения. Вероятността за това е доста голяма. Дори най-дребен и невинен на вид повод може да стане повод за тежки спорове и препирни. Постарайте се да сте по-търпеливи и сдържани. Ако обаче чувствате, че връзката ви се е изчерпала и няма какво да си кажете вече с партньора, действайте решително. Сега имате шанс да приключите с отношения, които ви дърпат надолу, максимално бързо и безболезнено                                      

 

Близнаци

Седмицата обещава изключителна проницателност и умение да разбирате другите. Сега е времето да се срещнете с психолог и да обсъдите нещо, което ви е притеснявало и е стояло пред вас като нерешен преблом.Успешни ще са и покупките, особено ако става въпрос за дрехи, обувки и козметика. Важно е да вкарате ред в действията и мислите си, защото следващата седмица Меркурий ще е ретрограден.

 

Рак

Началото на седмицата е препоръчително да прекарате спокойно, без излишни емоции и натоварвания. Ограничете максимално общуването с колеги и близки. Ще си наваксате в сряда и четвъртък, които ще са много позитивни дни. Петък ще е чувствителен и импулсивен, може да изненадате даже сами себе си с реакциите си. Неделята ще е прекрасна. Очакват ви вълнения, които дълго ще помните.

 

Лъв

Може да сте малко нетърпеливи и импулсивни в понеделник. И макар този ден да отваря много възможности за вас, по-добре не прибързвайте, защото рискувате да направите погрешен ход. В останалите дни от седмицата всичко ще ви е наред. От четвъртък Слънцето навлиза в знака на Везните и фокусът се измества върху партньорските и романтичните отношения, където всичко ще се случва по възможно най-добрия за вас начин.

 

Везни

Не трябва да харчите безразборно - има голям риск да затънете в дългове и да загубите доста пари, а оттам и нерви. Като цяло седмицата е енергична, а от четвъртък натам това даже може да ви дойде в повече. Спортувайте интензивно, иначе енергията може да се трансформира в бурни спорове, опасността от което е много сериозна в петък.

 

Дева 

Постарайте се да приключите важни начинания и дайте старт на големи и важни проекти. Най-добре е да побързате и да свършите това до четвъртък. После ви чака енергиен спад и периорд на ретроградност. Това може да повлияе и на настроението ви. Почивните дни ще са депресивни и изпълнени с недоразумения и скандали.

 

Скорпион

Не планирайте важни срещи и преговори за сряда и четвъртък. В останалите дни в общи линии всичко ще е наред. А ако трябва да сме точни, най-хубавото време за вас ще е уикенда, когато ще се веселите и заредите с енергия.

 

Стрелец

Както и предната седмица, може да имате големи успехи в работа, свързана с аналитично мислене, както и в научната и педагогическата дейности. Обърнете внимание на четвъртък. От една страна, това ще е конфликтен ден. От друга - денят ще донесе много позитивен потенциал, стига да съумеете да разчетете правилно знаците. В събота не прекалявайте с храненето и пиенето.

 

Козирог

Сила без агресия, търпение без мнителност и увереност без самозабравяне и високомерие - достойни сте за всичко, хубаво, което ви предстои. С такъв потенциал тази седмица можете да постигнете всичко, което си пожелаете. Петъкът обаче ще е напрегнат и конфликтен. Ако удържите фронта, неделята ще ви компенсира с чудесно настроение.

 

Водолей

Необмислените решения могат да нанесат сериозен удар по бюджета. Бъдете внимателни, не извършвайте спонтанни покупки, не задлъжнявайте, но и не давайте заеми. Най-благоприятен е понеделник. В петък си дръжте очите отворени и внимавайте - очакват ви бурни и неконтролируеми емоции.

 

Риби 

Очаква ви чудесна седмица. Не форсирайте нещата в понеделник, това е противоречив и доста небалансиран ден. Още във вторник обаче ще можете да действате енергично и уверено, а сряда и четвъртък ще са много благоприятни за вас. През уикенда също ще има много приятни моменти, но не прекалявайте с удоволствията и развлеченията, защото във вашия случай - от много боли глава.

Още по темата: зодии

Подобни статии

 • Характеристика на Луната на 15 януари

  Характеристика на Луната на 15 януари

  На 15.01.2022 г. в 12:00 ч. Луната е във фаза „Нарастваща луна“. Това е 13-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в зодия Близнаци ♊. Процентът на осветеност на луната е 94%. Изгревът на Луната е в 13:38 часа, а залязва в 07:22 часа.

  94
 • Хороскопът за 15 януари: Близнаци - шанс за срещи, Рак - напрегнат емоционален фон

  Хороскопът за 15 януари: Близнаци - шанс за срещи, Рак - напрегнат емоционален фон

  Много е трудно днес да се стигне до разбирателство и да се поддържат добри отношения с близките, затова се опитайте да общувате възможно най-малко с тях. Днес е важно да разберете себе си, да проумеете причината за неуспехите, да се отървете от страховете и комплексите.

  386
 • Прогноза на Светлана Тилкова – Алена до 23 януари

  Прогноза на Светлана Тилкова – Алена до 23 януари

  През тази седмица събития и хора ще ви дадат съответния импулс, който ще „навие пружината“, ще ви зададе приоритетна програма за няколко месеца, дори за цялата година. Всички, които искат да получат признанието на обществото, да станат любимци на публиката, да завладеят широката аудитория, да постигнат повишение в длъжност или звание, да разширят сферата на влияние, да започнат нов бизнес, могат да се възползват от тези дни, в които се ражда перспективата. Само следва да действате упорито и целенасочено, без да се отвличате от главната посока. Романтичните отношения възникват и укрепват през целия януари и февруари. Засега те са в латентно състояние или вие просто не искате да ги афиширате. Те обаче са много важни за вас. Седмицата е благоприятна във всяко едно отношение, разкрива в астрологичната си прогноза Светлана Тилкова – Алена.

  1586