Седмичен хороскоп от 20-и до 26-и септември: Шансът е на страната на Козирога, Водолеят да си отваря очите

Искате работата да ви спори, а мислите и емоциите ви да са положителни? Звездите ще ви помогнат да подредите дните и приоритетите си.

Овен

Първата половина от седмицата може да е доста бурна. Това не бива да ви притеснява. Може да постигнете много, ако проявите търпение и дисциплина. А след срядата ви чака само възход. Седмицата е подходяща за подстрижки и нови, дори радикални прически, козметични операции и процедури. В партньорските отношения ви очаква много енергия и позитивизъм.

 

Телец

Главната ви задача тази седмица е да не прекъсвате важни за вас връзки и отношения. Вероятността за това е доста голяма. Дори най-дребен и невинен на вид повод може да стане повод за тежки спорове и препирни. Постарайте се да сте по-търпеливи и сдържани. Ако обаче чувствате, че връзката ви се е изчерпала и няма какво да си кажете вече с партньора, действайте решително. Сега имате шанс да приключите с отношения, които ви дърпат надолу, максимално бързо и безболезнено                                      

 

Близнаци

Седмицата обещава изключителна проницателност и умение да разбирате другите. Сега е времето да се срещнете с психолог и да обсъдите нещо, което ви е притеснявало и е стояло пред вас като нерешен преблом.Успешни ще са и покупките, особено ако става въпрос за дрехи, обувки и козметика. Важно е да вкарате ред в действията и мислите си, защото следващата седмица Меркурий ще е ретрограден.

 

Рак

Началото на седмицата е препоръчително да прекарате спокойно, без излишни емоции и натоварвания. Ограничете максимално общуването с колеги и близки. Ще си наваксате в сряда и четвъртък, които ще са много позитивни дни. Петък ще е чувствителен и импулсивен, може да изненадате даже сами себе си с реакциите си. Неделята ще е прекрасна. Очакват ви вълнения, които дълго ще помните.

 

Лъв

Може да сте малко нетърпеливи и импулсивни в понеделник. И макар този ден да отваря много възможности за вас, по-добре не прибързвайте, защото рискувате да направите погрешен ход. В останалите дни от седмицата всичко ще ви е наред. От четвъртък Слънцето навлиза в знака на Везните и фокусът се измества върху партньорските и романтичните отношения, където всичко ще се случва по възможно най-добрия за вас начин.

 

Везни

Не трябва да харчите безразборно - има голям риск да затънете в дългове и да загубите доста пари, а оттам и нерви. Като цяло седмицата е енергична, а от четвъртък натам това даже може да ви дойде в повече. Спортувайте интензивно, иначе енергията може да се трансформира в бурни спорове, опасността от което е много сериозна в петък.

 

Дева 

Постарайте се да приключите важни начинания и дайте старт на големи и важни проекти. Най-добре е да побързате и да свършите това до четвъртък. После ви чака енергиен спад и периорд на ретроградност. Това може да повлияе и на настроението ви. Почивните дни ще са депресивни и изпълнени с недоразумения и скандали.

 

Скорпион

Не планирайте важни срещи и преговори за сряда и четвъртък. В останалите дни в общи линии всичко ще е наред. А ако трябва да сме точни, най-хубавото време за вас ще е уикенда, когато ще се веселите и заредите с енергия.

 

Стрелец

Както и предната седмица, може да имате големи успехи в работа, свързана с аналитично мислене, както и в научната и педагогическата дейности. Обърнете внимание на четвъртък. От една страна, това ще е конфликтен ден. От друга - денят ще донесе много позитивен потенциал, стига да съумеете да разчетете правилно знаците. В събота не прекалявайте с храненето и пиенето.

 

Козирог

Сила без агресия, търпение без мнителност и увереност без самозабравяне и високомерие - достойни сте за всичко, хубаво, което ви предстои. С такъв потенциал тази седмица можете да постигнете всичко, което си пожелаете. Петъкът обаче ще е напрегнат и конфликтен. Ако удържите фронта, неделята ще ви компенсира с чудесно настроение.

 

Водолей

Необмислените решения могат да нанесат сериозен удар по бюджета. Бъдете внимателни, не извършвайте спонтанни покупки, не задлъжнявайте, но и не давайте заеми. Най-благоприятен е понеделник. В петък си дръжте очите отворени и внимавайте - очакват ви бурни и неконтролируеми емоции.

 

Риби 

Очаква ви чудесна седмица. Не форсирайте нещата в понеделник, това е противоречив и доста небалансиран ден. Още във вторник обаче ще можете да действате енергично и уверено, а сряда и четвъртък ще са много благоприятни за вас. През уикенда също ще има много приятни моменти, но не прекалявайте с удоволствията и развлеченията, защото във вашия случай - от много боли глава.

Още по темата: зодии

Подобни статии