Седмичен хороскоп от 22 до 28 ноември: Лесни дни за Телеца, Лъвът ще се оправдава пред близките за прекомерна заетост

На намаляваща луна ще ни настигне смяна на настроението - унинието ще се редува с оптимизъм. Не се поддавайте на емоциите си! Тази седмица може да предизвика известни притеснения във всичко, свързано с домакинска работа. Предвиждат се леки повреди на домашното оборудване, неизправности на основните комуникационни системи, липса на необходимите стоки и други проблеми. Всички нещастия трябва да се приемат философски. Мислете често за нещо силно духовно. В следващите дни ще бъде полезно да се окаже цялата възможна помощ на болни, стари или слаби. Самотните хора могат да развият симпатия към отдавна познат човек. Седмицата не е подходяща за романтични пътувания. 

Овен: Комуникация

Стари познати, с които не сте поддържали връзка от дълго време, ще напомнят за себе си. Звездите съветват да не избягвате срещата с тях, това може да бъде от полза и да доведе до положителни емоции. На работа ще ви е необходим нестандартен подход.

Щастливи дни: 26.11, 28.11

Телец: Работа

Седмицата ще бъде много позитивна. Ще можете лесно да разрешите всички недоразумения, възникнали напоследък в общуването с колеги. На работа ще имате лесни дни, когато можете да си позволите да пестите енергия. Опитайте се да прекарвате повече време с приятели и семейство.

Щастливи дни: 24.11, 26.11

Близнаци: Къща

Напрегнат период. Опитайте се да се съберете, за да се справите с всички семейни задължения. Ще ви се стори, че на близките ви не им пука за вас. Не бързайте да подреждате нещата вместо тях и да "вдигате гири", до края на седмицата ще разберете, че семейството ви е имало причини да протака нещага.

Щастливи дни: 22.11, 27.11

Рак: Емоции

Тази седмица Ракът няма да може да избегне апатията и лошото настроение, а това може да не се отрази най-добре на работата и личния му живот. Не прекъсвайте и не репликирайте за всичко близките си, за да избегнете конфликти. До края на седмицата моралът ви ще се върне към нормалното.

Щастливи дни: 23.11, 28.11

Лъв: Кариера

Ще разрешите много трудни проблеми, като принудите шефовете и колегите си да оценят способностите ви. Ако имате късмет, ще отворите перспективи за напредък в кариерата. Но у дома конфликтите вероятно се дължат на вашата заетост.

Щастливи дни: 25.11, 28.11

Дева: Контакти

Ще имате възможност за решаване на проблеми, които отдавна не са се отдалечили от земята. Вашата откритост и общителност ще бъдат забележими отдалеч, което ще доведе до нови познанства, полезни както в работата, така и в личния живот. Срещата с приятели през уикенда ще бъде доста приятна.

Щастливи дни: 23.11, 27.11

Везни: Борба

Ще се отворят интересни перспективи както в кариерата, така и в любовта. Но конкуренцията за място на слънце ще бъде сериозна. Трябва да покажете сръчност и постоянство, за да постигнете желаното и да избегнете интригите на силните съперници.

Щастливи дни: 25.11, 26.11

Скорпион: Внимание

Вашите усилия могат да бъдат пропилени. Подредете разумно приоритетите и помислете два пъти, преди да се съгласите с нечие предложение или молба за помощ. По-добре е да отложите важните неща за следващата седмица.

Щастливи дни: 27.11, 28.11

Стрелец: Енергия

Ще бъдете в облаците и ще се отдадете на мечти, като същевременно ще забравите за належащите проблеми. За късмет ще има много проблеми, свързани с работата, които изискват вашето пряко участие и вашите близки ще се нуждаят от вашата помощ и грижи. Трябва да се съберете възможно най-скоро и да бъдете по-активни. Освен това тази седмица тялото ви ще ви зарадва с отлично здраве и преливаща енергия. Насочете я към продуктивна пътека. Тогава ще се похвалите, че сте направили толкова много. Можете да започнете нови проекти, да започнете ремонти или пренареждания.

Щастливи дни: 22.11, 23.11

Козирог: Семейство

Ще зарадвате близките си с находчивост и изобретателност при решаването на ежедневни проблеми, както и с харизма и чар в общуването. Децата, които се обръщат към вас за съвет, ще бъдат щастливи и благодарни. Време е да покажете любовта си на семейството си. Направете им приятна изненада.

Щастливи дни: 24.11, 27.11

Водолей: Късмет

Звездите ви обещават успех във всички въпроси. Ще се отворят нови перспективи в работата, вашите интелектуални способности и нестандартно мислене ще ви позволят да решавате всички задачи. В личния си живот очаквайте приятни запознанства и промени.

Щастливи дни: 22.11, 26.11

Риби: Пауза

По-добре е да си вземете почивка в бизнеса - всичко буквално ще изпадне от контрол. Тези дни не давайте обещания и не бъдете прекалено самоуверени, за да помогнете на някого. Прекарайте уикенда със семейството си, ще получите подкрепа от близки.

Успешни дни: 23.11 и 28.11

Подобни статии