Седмичен хороскоп от 25 до 31 октомври

През следващата седмица трябва да приключите неща, които отдавна ви висят като ангажименти. Пазете силите си, не се напрягайте.

ОВЕН

Дума на седмицата: Тонус

Трябва да дадете всичко от себе си в работата, да бъдете героични, отново и отново излиза на преден план. Но съществува риск от загуба на усилия в грешна посока. Поемете ангажимент да правите само това, от което се нуждаете, не повече и не по-малко. Тогава енергията ви няма да свърши.

Щастливи дни: 25, 28

ТЕЛЕЦ

Дума на седмицата: Комуникация

Ще зарадвате околните с искрена готовност да помогнете в трудни моменти. Въпреки това, не забравяйте за себе си. Опитайте се да не се намесвате в споровете на други хора през уикендите. Добър момент да помислите за нови идеи.

Щастливи дни: 26, 31

БЛИЗНАЦИ

Дума на седмицата - Работа

Може да имате важен разговор с началниците си. Опитайте се да го проведете ефективно, подгответе се предварително, обмислете аргументите. Общувайте повече, новата информация няма да ви навреди. Възможни са нови обещаващи познанства.

Щастливи дни: 27, 30

РАК

Дума на седмицата - Семейство

Тежестта на някои ненужни домакински задължения ще падне от плещите ви. Вярно е, че събитията може да не преминат в обрата, който сте очаквали. Бъдете ясни какво искате да постигнете и с кого е важно да говорите. Отпуснете се със семейството си през уикенда.

Щастливи дни: 27, 29

ЛЪВ

Дума на седмицата - Успех

Това е вашата седмица. Ще получите шанс да се покажете в цялата си слава и сила, да покажете своите знания и изобретателност. Възможно е някой да се обърне към вас за съвет или да помогнете на някого по своя инициатива. Този уикенд ви предстои незабравима среща.

Щастливи дни: 29, 31

ДЕВА

Дума на седмицата - Кариера

През този период всичко е възможно: атрактивни обещаващи оферти, популярност сред колегите, подкрепа от влиятелни хора. Но сега не е моментът за започване на нови бизнеси и проекти. Опитайте се да не изостряте конфликта с близки.

Щастливи дни: 25, 30

ВЕЗНИ

Дума на седмицата - Търпение

Не се опитвайте да се съпротивлявате на обективни обстоятелства, проявете сдържаност. С течение на времето всичко ще си дойде на мястото без никакви усилия от ваша страна. Не се нервирайте в необичайни ситуации, доверете се на интуицията си и тя няма да ви подведе. „

Щастливи дни: 26, 27

СКОРПИОН

Дума на седмицата - Здраве

Измерете силните си страни и възможности. Ще са необходими много усилия и самочувствие, за да направите това, което планирате. Ако се хванете за всичко наведнъж, има вероятност от пренапрежение. И това веднага ще се отрази на вашето здраве. Нервната система и кръвоносните съдове са изложени на риск. Пазете сърцето. Съсредоточете се върху основното и се опитайте да делегирате част от отговорностите на вашите колеги или близки. Кратко пътуване или разходка през уикенда обещават неочакван релакс в приятна компания. Оставете бизнеса си настрана, обуйте удобни обувки и напуснете къщата.

Щастливи дни: 26, 29

СТРЕЛЕЦ

Дума на седмицата - Къща

Седмицата ще протече в спокойна атмосфера, което ще ви позволи да свършите много домакински задължения. Но до уикенда събитията ще започнат да се развиват бързо и неочаквано. Може би ще пристигнат неканени гости или дете ще донесе коте от улицата. Основното тук е да проявите търпение и да се поддадете на емоциите.

Щастливи дни: 25, 26

КОЗИРОГ

Дума на седмицата - Препятствия

Изпълнението на плановете може да бъде възпрепятствано от леки недоразумения в бизнеса. ако нещо не се получи, опитайте се да не продължавате, просто отложете проблема за няколко дни. И говорете по-малко за намеренията си с външни хора.

Щастливи дни: 29, 31

ВОДОЛЕЙ

Дума на седмицата - Брак

Ще бъдете принудени да се съсредоточите върху работните въпроси и да отложите личния си живот за по-късно. Това може да предизвика недоволство от страна на партньора и в резултат на това кавги. Внимавайте за лъжи и измами, предпазливостта ще бъде особено полезна през почивните дни.

Щастливи дни: 30, 31

РИБИ

Дума на седмицата - Любов

Ще почувствате, че е дошло времето за промяна в личния ви живот. Искате да имате повече, да промените нещо, да постигнете нещо. Добре е вашият избраник да споделя тези възгледи. В противен случай ентусиазмът ви може да предизвика раздразнение и недоволство.

Успешни дни: 26, 30

Подобни статии