Седмичен хороскоп от 4 до 10 октомври: Телецът ще мърка като котарак, Везните стават оратори, а Ракът да внимава какво яде

Тази седмица категорично не се препоръчва участие в сплетни. Всяка непредпазлива дума, изречена зад гърба на някого, може да предизвика ефект на бомба. Не е момент за радикални промени. Този, който не е удовлетворен от самочувствието си, да не прибягва до самолечение. Седмицата е подходяща за лекарски консултации, нови бизнес идеи и планиране на развлекателни мероприятия. Струва си да се замислите как да извлечете полза за организма си от есенния сезон.

ОВЕН

Астрологичната обстановка тази седмица ще напълни живота на Овните с приятни събития. Може да намерите нетрадиционно решение на стар проблем. Благоприятните обстоятелства ще ви помогнат да се настроите позитивно и да гледате уверено в бъдещето.

Самотните представители на зодията може да осъществят интересно запознанство в социалните мрежи или да привлекат вниманието на хора, на които се възхищават. Семейните Овни може да забележат известно напрежение в общуването с домочадието. Постарайте се да отстраните или загладите причините, които нарушават вашата идилия.

ТЕЛЕЦ

Седмицата ще е спокойна и приятна. Има недоизказани неща в отношенията ви с близките, които е добре да изчистите. Няма такива казуси, които да не можете да решите в своя полза. Повече такт в общуването, и ще осъществите всяко желание.

В средата на седмицата може да се появят апатия и мързел. Не е задължително винаги да сте на ниво, допустимо е леко отпускане. Сега Телците могат да си позволят да се превърнат в мъркащи котараци, които жадуват да ги погалят по козинката. Щом се отпуснете, ще се появят интересни идеи, които непременно трябва да реализирате.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците тази седмица смело могат да внедряват иновации в живота си. Проявете предпазливост по отношение на финансовите въпроси. Ако няма крайна необходимост, отложете за другата седмица по-големите покупки и други възможни разходи.

Тази седмица може да вкарате нещо ново в живота си - да подхванете някое ново хоби, да експериментирате с прическата си или да се избавите от ненужни вещи.

Във втората половина от седмицата нарастват комуникативните способности. Настроението ще е приповдигнато, а енергийният потенциал ще е висок. Добро време за отказване от вредни навици, ако имате такива.

РАК

В началото на седмицата може да ви се струва, че сте безинтересни за другите. Възможно е да е точно така, но не го преживявайте чак толкова. След известно време пак ще възстановите своята популярност. Хороскопът показва, че в този период Раците могат да получат отговор на важен въпрос.

Във втората половина от седмицата на първо място излиза личният живот. Обстановката може леко да ескалира, но това не е повод за кавги. Повече спокойствие и внимание към партньора може да предотврати неразбирането. През уикенда ще е полезно да започнете нещо ново, което сте отлагали от доста време. Това може да е самообучение, хоби или книги, които сте планирали да прочетете.


ЛЪВ

Тази седмица ще покаже ефективността на курса, който сте избрали. Даже ако трябва да коригирате нещо, това няма да повлияе на общия успех. Радостното настроение ще се отрази благоприятно на отношенията с близките ви. Хороскопът дава надежда, че някой ще окаже съдействие в решаването на вашите въпроси или ще ви изненада с приятен сюрприз.
В средата на седмицата Лъвовете, които си нямат половинка, може да осъществят значима среща. С наближаването на уикенда внимавайте с какво се храните. Има риск застояли продукти или неудачен кулинарен експеримент да предизвикат стомашни проблеми.

ДЕВА

Енергията на представителите на знака Дева тази седмица ще е предостатъчна, но съществува риск да я насочите в грешна посока. Не се срамувайте да потърсите за съвет онези, които имат по-голям опит от вас, в това число и в любовните дела. Всяка Дева има шанс да постигне личното си щастие, казват звездите.

Успехът обича онези, които не крещят силно за себе си и не се самоизтъкват. В края на седмицата е полезно да сведете до минимум всякакви контакти. Четенето на книги и гледането на развиващи програми ще донесе голяма полза. Не си забранявайте да помечтаете. Полетът на фантазията ще ви помогне да постигнете спокойствие и хармония.

ВЕЗНИ

Красноречието ви тази седмица е достойно за похвали. Използвайте го по предназначение. Не се вмествайте в рамките. Дори да ви се струва, че някоя от идеите ви е малко утопична, не бързайте да се отказвате от нея. Сложете я в някое чекмедже на съзнанието си и след време се върнете обратно, за да влезе в употреба.

От средата на седмицата приоритетите ви малко се променят. Искате или не, но на първо място ще дойдат личните отношения. Може да се озовете в кавга, но тя ще е краткотрайна. В такъв момент е важно да запазите самообладание и спокойствие, те се превръщат в мощно оръжие.

СКОРПИОН

Седмица, в която Скорпионите трябва да си поставят дългосрочни цели. Пред вас ще се явят и няколко неотложни задачи. Опрете се на интуицията и опита си. Позитивно настроение и вяра в себе си ще ви помогнат да превъзмогнете този период. В нужда можете да разчитате на близките си.

В края на седмицата късметът ще ви навести. Астрологичната прогноза предполага романтика. Не се затваряйте в себе си, открийте сърцето си и не сдържайте емоциите си.

СТРЕЛЕЦ

Обстоятелствата може да предизвикат у вас известна разпиляност и разсеяност. Представителите на знака подсъзнателно ще усещат тревога от общуването си с някой нов съсед или приятел. Може би ще е по-добре да не форсирате събитията и да поставите преграда между себе си и този човек. Не бързайте и в домашните дела. Астрологичната прогноза за тази седмица не изключва битови травми и синини.

Трябва да следите и за нивото на жизнените си сили. Скъпи Стрелци, дайте си малко почивка. Работата не е заек да избяга, но организмът ви не удържа на темпото, което следвате. Енергията ви ще се увеличи, ако се заобиколите с хора, на които държите. Звездите не съветват да злоупотребявате с алкохол и да надвишавате калориите в хранителния си режим.

КОЗИРОГ

Тази седмица Козирогът трябва да се опита да не привлича вниманието. Скромността наистина краси човека, а вие имате шанс да го разберете по себе си. Седмицата е подходяща за старт на нови идеи, като не е препоръчително да ангажирате съюзници.

В средата на седмицата ще ви дойдат отлични карти. Ще се опитате да помирите спорещи роднини. Не заемайте страна, бъдете балансьор. Оставете ги да решат сами проблемите си, за да не обвиняват после вас.                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

ВОДОЛЕЙ

Началото на седмицата Водолеят ознаменува с едно необичайно предложение. Не бързайте да го приемате или отхвърляте. Много вероятно е от това да зависят много неща в бъдещето ви. В средата на седмицата силите ви се възвръщат.

Астрологическата картина изключва напълно вероятността от изненади в личната сфера. Семейните Водолеи ще усетят от половинките си и романтизъм, и обожание, и откровеност. Този, който още не е срещнал своята половинка, трябва да преосмисли възгледите си и да престане да лети  в облаците. Не е необходимо да сте толкова взискателни към другия. Не гонете идеали.

РИБИ

Тази седмица Рибите няма да имат много възможности за почивка. Всяко нещо, което предприемат обаче, ще им носи успех. Особено продуктивно ще е воденето на преговори. В битката за правата си Рибите може да допуснат метални нотки в гласа си.

Във втората половина от седмицата хороскопът съветва да не се намесвате в произтичащите събития. Доколкото светът е нестабилен, по-правилно ще е да поработите над своето самочувствие, красота и повишаването на енергийния си потенциал. Отнасяйте се с недоверие към всяка информация, която достига до ушите ви. Нищо чудно източникът да е нелегитимен и да не си струва вниманието.

Още по темата: зодии

Подобни статии

 • Характеристика на Луната на 15 януари

  Характеристика на Луната на 15 януари

  На 15.01.2022 г. в 12:00 ч. Луната е във фаза „Нарастваща луна“. Това е 13-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в зодия Близнаци ♊. Процентът на осветеност на луната е 94%. Изгревът на Луната е в 13:38 часа, а залязва в 07:22 часа.

  94
 • Хороскопът за 15 януари: Близнаци - шанс за срещи, Рак - напрегнат емоционален фон

  Хороскопът за 15 януари: Близнаци - шанс за срещи, Рак - напрегнат емоционален фон

  Много е трудно днес да се стигне до разбирателство и да се поддържат добри отношения с близките, затова се опитайте да общувате възможно най-малко с тях. Днес е важно да разберете себе си, да проумеете причината за неуспехите, да се отървете от страховете и комплексите.

  387
 • Прогноза на Светлана Тилкова – Алена до 23 януари

  Прогноза на Светлана Тилкова – Алена до 23 януари

  През тази седмица събития и хора ще ви дадат съответния импулс, който ще „навие пружината“, ще ви зададе приоритетна програма за няколко месеца, дори за цялата година. Всички, които искат да получат признанието на обществото, да станат любимци на публиката, да завладеят широката аудитория, да постигнат повишение в длъжност или звание, да разширят сферата на влияние, да започнат нов бизнес, могат да се възползват от тези дни, в които се ражда перспективата. Само следва да действате упорито и целенасочено, без да се отвличате от главната посока. Романтичните отношения възникват и укрепват през целия януари и февруари. Засега те са в латентно състояние или вие просто не искате да ги афиширате. Те обаче са много важни за вас. Седмицата е благоприятна във всяко едно отношение, разкрива в астрологичната си прогноза Светлана Тилкова – Алена.

  1588