Седмична прогноза на Маг Розали за 21-27.09: Съдбата е на страната на Стрелеца

Девите вдъхновяват с енергичността си

Маг Розали използва различни методи за прогнози – по зодии, нумерология, разположение на планетите, медитация, Таро карти. Помага при всякакви проблеми. За личен прием, гледане и разваляне на магии, изготвяне на талисмани и амулети, персонален хороскоп можете да се свържете с нея чрез профила й във Фейсбук Mag Rozali (където има директни сесии за приятелите), на импулсен телефон 090063077 код 234 имп. 2.40/мин. или 0878 313 005. За българите в Испания: 0034 604 24 24 48. Предаванията й можете да гледате във фейсбук профила Mag Rozali и Ютуб канал Mag Rozali.

Овен

През този период вие ще се чувствате като кораб, който се движи в безкрайно море. Внимавайте обаче, корабът не е здрав и пропуска вода. Пренаредете нещата, за да намалите загубите. Погледнете в себе си. Анализирайте своите сънища. Предстои осезаем, но краткосрочен успех. Корените му са здрави, но трябва да полагате усилия и грижи за тях. Напредвайте крачка по крачка. Внимавайте! Нещата се развиват добре, но условията се променят.

 

Телец

Голяма сила, вътрешна твърдост, добре укрепена позиция, това са само някои от нещата , които са важни за вас през този период. Изпитвате чувство за сигурност, осъзнавате , че сега е най-точното време за почивка. Вярвате в победата, независимо от моментната ситуация, изчаквате следващото начинание и предизвикателство, което ще ви предложи съдбата. Здрави сте, работоспособни, продуктивни, целенасочени. Чувствате цялостност и удовлетвореност. Бъдете внимателни - в желанието да си починете, да не претоварите с работа онези, които ви помагат или са до вас. Предстои прекрасен период, изпълнен с много положителни емоции

 

Близнаци

През този период пред вас се откриват нови и неподозирани възможности. Ще бъдете обзети от нови идеи и творчески подем, за които до момента не сте подозирали. Буквално всяка минута ще имате ново просветление и напътсвия от боговете. Сега е моментът за завършване на дълго отлагани и пренебрегвани начинания.прекрасен период за художници,бизнесмени и творци във всяка една област.

 

Рак

Не обръщате внимание на предупрежденията. Обзело ви е лъжливо чувство за безопасност. В резултат на напрежението вярата ви се разпада. Изправяте се срещу собствените си страхове,повече не можете да отричате истината. Изоставят ви-връзките ви се дестабилизират. Околните изгубват доверие във вас. Пазете се и внимавайте през този период за неочаквани травми или финансови загуби. Ще получите прозрение и просветлениеи възможност за ново начало.

 

Лъв

Справедливостта възтържествува и разкрива последствията от миналото. Тя дава всекиму заслуженото. Постигате баланс и хармония след редица изпитания и премеждия. Достигате до равновесие със самите себе си. Ставате част от едно равностойно партнъорство, виждате и двете страни на дадена ситуация. Постигате с лекота споразумения. За някои от вас предстои благоприятен изход, свързан с юридически въпрос.

 

Дева

Начало на приключение. Ентусиазмът, с който пристъпвате, дава началото на даден проект или идея. Предстоят нови преживявания,разширяване на хоризонтите,избистряне на целите ви и идеите. Не осъзнавате съществуването на спънки, пристъпвате с огромен оптимизъм. Неопитността ви и безстрашният ви подход могат да ви бъдат от полза. Вдъхновявате околните с енергичността си. В подобно душевно състояние човек е свободен да се наслаждава на живота, да се отдава на величествени, а понякога, дори и нереалистични представи, за бъдещето. Внимавайте докъде може да ви доведе това.

 

Везни

Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Оставате верни на ценностите си. Постигате целите си,като проявявате добро отношение към другите. Изпълнявайте плановете си докрай. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. За много от вас ще има парични постъпления.

 

Скорпион

Разочарование,несъгласие, съперничество. Унили сте, вследствие на хода на нещата около вас. Всичко изглежда тъжно, нерадостно и мрачно. Емоционално сте сринати, изпитвате болка, мъка и скръб. Струва ви се, че небето плаче с вас. Чувствате се разпокъсани отвътре. Изпитвате непрежалима загуба за нещо или близък човек.

 

Стрелец

В този период сте уверени, че взимате най-правилните и най-точните решения във всяка една ситуация. Сигурни сте във всяко едно начинание и изпитвате увереност. Нямате нужда от никакви наставления и съвети. Знаете, че решенията, които взимате са верните и най-правилните. Действайте! Съдбата е на ваша страна!

 

Козирог

Доказвате ,че сте способни да ръководите голям проект. Имате свежи нови идеи, които трябва да обсъдите. Упражнявате властта си. Правите планове за бъдещето си. Използвате всичките си умения, за да обедините хората около вас около обща гледна точка. Използвате интуитивните си прозрения,които ви помагат при вземането на решения

 

Водолей

Изоставяте пътя си. Променяте плановете си. Разбирате, че нещата не са само такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Благодарение на това избягвате неблагоприятна ситуация. Вземате нещата в свои ръце и давате нова посока на живота си. Продължавате напред, отказвайки да приемете поражението.преосмисляте приоритетите си и променяте начина си на живот в съответствие с новата посока, към която сте поели.

 

Риби

Изпитвате необходимост от усамотение. Имате нужда от повече грижи за душата си. Прекарвате ценно време в усамотение. Правите преоценка на истинските си чувства и се консултирате с вътрешния си глас. Обърнете повече внимание на сънищата ви през този период и важните поуки от тях. Трябва да намерите сами отговорите, които търсите. Само тогава ще постигнете напълно целите си.

Още по темата: зодии

Подобни статии