Шаги пуска коледен реге албум

Многократният носител на награди "Грами“ – Шаги, завинаги променя звученето на коледната музика с новия си празничен реге албум Christmas in the Islands. Проектът ще дебютира в целия свят на 20 ноември под шапката на BMG, а феновете могат да го запазят и предварително.

Карибският обрат в традиционното коледно веселие е поставен с 15 парчета, вдъхновени от ямайски празнични песни, в които участват и гост-изпълнители. Сред тях са Beenie Man, Джос Стоун, Bounty Killer, Junior Reid, Ни-Йо, Romain Virgo, Riì Stiwyns, Conkarah и други.

Албумът включва както нови авторски песни, така и модерни реге кавъри на класики като Have Yourself A Merry Little Christmas и т.н.

„Още откакто бях малък мога да си спомня как виждах туристите да се стичат в Ямайка по време на Коледа за малко слънце, забавления, ром и страхотни партита! За нас най-важните неща са семейството, приятелите, храната, страхотните плажове, топлите, приветливи хора и силната култура, което е идеалната рецепта за радостна Коледа. Затова решихме да превърнем всичко това в един албум. ", споделя самият Шаги за вдъхновението си да направи коледен албум с реге звучене.

Подобни статии