Шломо Минц с два концерта в София

Виртуозният цигулар, диригент и педагог Шломо Минц е една от звездите в юбилейното издание на „Европейски музикален фестивал“ 2020.

Световноизвестният музикант ще бъде солист и диригент на Софийската филхармония със стилна програма, която включва Петия цигулков концерт от Моцарт и Симфония №3 „Шотландска“ на Менделсон. Българската публика ще има възможност да чуе концерта в две поредни вечери - на 11 и 12 октомври в зала „България“. Всички билети, закупени преди 15 август, трябва задължително да бъдат заверени на касата на Софийската филхармония. Концертът на Шломо Минц и Софийската филхармония се осъществява с подкрепата на културните програми на Столичната община. На 13 октомври от 10 ч. Шломо Минц ще работи с избрани млади таланти от НМА „Проф. Панчо Владигеров“ в майсторски клас.

Подобни статии

 • Кейти Пери възпява „Покемон“

  Кейти Пери възпява „Покемон“

  Певците Кейти Пери, Пост Малоун и Джей Балвин ще се разпишат с участие в нов албум, посветен на 25-годишнината на хитовата японска анимационна поредица „Покемон“. Всеки от тримата музиканти е бил поканен да създаде оригинално парче за тавата, която ще носи името Pokemon 25: The Album.

  70
 • Мила Роберт с „Любов“-но видео

  Мила Роберт с „Любов“-но видео

  Младата певица се снима с най-добрия си приятел, напомня на Лана дел Рей

  Нестандартната и чаровна щерка на Ваня Щерева – Мила Роберт, отново задълба в любимата си тема за любовта (и връзката й с егото). След хитовото си изпълнение на „Всичко е любов“ и естетическото видеодопълнение към него, сега младата артистка зарадва феновете си с още един визуален проект към песента си „Любов“ от дебютния си албум „Еготрип“.

  88
 • Илиян пусна машъп и свой канал

  Илиян пусна машъп и свой канал

  Фолкпевецът Илиян пусна първия си машъп. В него чуваме едни от най-любимите гръцки и сръбски хитове, а началото е запазено за тоталния хит на изпълнителя „Обичам те до безсъзнание“.

  156