Щерката на Гаскойн наследи любовта на баща си към чашката (СНИМКИ)

Легендарният английски футболист Пол Гаскойн има свой достоен наследник, но не на терена. Красивата дъщеря на Газа – Бианка, е започнала ежедневно да употребява алкохол, както го правеше преди години, въпреки че все още е доста далеч от класата на баща си в това отношение.

Госпожица Гаскойн ежедневно публикува провокативни и разголени снимки на профила си в Инстаграм, за радост на своите последователи от мъжки пол. Нейни наблюдателни фенове обаче забелязаха, че на всеки втори кадър 33-годишната Бианка държи чаша с алкохол, независимо дали е в заведение или е полусъблечена в дома си. На някои от фотосите тя е заедно с гаджето си – фитнес инструктора Крис Бойсън, като и в негово присъствие е с чашка в ръка, дори и той да не пие. Освен това последователите й отчетоха факта, че напоследък снимките на Бианка в клубове и барове са се увеличили страшно много. Бианка имаше проблеми с алкохола преди десетина години, но след известно лечение обяви, че е чиста и вече не е пристрастена към пиенето. По това време медиите на Острова непрекъснато публикуваха кадри на момичето в безпомощно състояние.

„Пиех по много и винаги съм се успокоявала, че на 22 години това няма как да ми повлияе. След като си направих изследвания обаче, лекарите ми казаха, че черният ми дроб е като на 50-годишна. Много се уплаших и трябваше да спра или поне да намаля количеството като за начало“, обяви тогава доведената щерка на Пол Гаскойн.

Днес тя определено изглежда по-добре, отколкото преди години, но...

Подобни статии