Силата на духа да преследва дори невъзможна мечта

Две отчуждени сестри се събират, за да поправят грешките от миналото. Успехът на това начинание е гарантиран, тъй като техният режисьор е гениалната Даниел Стийл, която познава и описва всички детайли на човешката душа. „Да намериш Ашли" (издателство „Бард“) е бестселър, в който Стийл за пореден път доказва дарбата си и тънкия си психологически нюх.

Мелиса Хендерсън води кротък живот. Навремето е била авторка на бестселъри, но сега влива цялата си енергия в реставрирането на викторианска къща, сгушена в подножието на планина в Нова Англия. Преди шест години е загубила сина си.

Другата сестра, Хати, която станала монахиня на двадесет и пет години, е твърдо решена да помогне на сестра си да обърне нова страница, дори ако това означава да отвори отново една от най-болезнените глави в живота ѝ.

„Да намериш Ашли“ е шедьовър на съвременната драма и разказва завладяваща история за силата на човешкия дух да преследва невъзможна мечта. Това е историята на две силни, смели жени, превръщащи съсипваща загуба в подновена връзка, и семейство, събрано отново, след като тъмни тайни излизат на светло.

Подобни статии