Силви Вартан се впусна в битка за наследството на бившия си съпруг Джони Холидей

Френската музикална звезда с български корени Силви Вартан е влязла в битка за наследството на бившия си съпруг Джони Холидей. Това разкри самата тя в интервю за списание „Пари Мач“, в което описва какво изпитания е преживяла след смъртта на рок легендата.

Музикантът напусна този свят в края на 2017 г. Бракът им с Вартан продължава само 15 години - от 1965 г. до 1980 г., но двамата са легендарна двойка и тяхната любовна история, както и партньорството на сцената, вълнуват почитателите им и до днес. За жалост Силви Вартан преживява тежък период на битки около наследството на Джони Холидей, за да защити интересите на техния син Дейвид. Битките са юридически, но се развиват и в медиите. "Това беше нещо адско, непоносимо и особено немислимо! Никога в живота не си бях представяла, че ще ходя в телевизията, за да защитавам сина си. Никога!" - казва певицата пред "Пари Мач".

Бившата съпруга на Джони е критикувана дори за това, че в поредица от концерти изпълнява неговите песни. Силви казва, че тези концерти са й подействали добре: "Контактът с публиката винаги помага. Ние с Джони цял живот пяхме заедно, обичахме едни и същи неща. Това е най-малкото, което можех да направя."

Силви Вартан отбелязва с тъга, че не е била поканена за концерта в памет на Джони Холидей, който се състоя на 14 септември в парижката зала "Берси". Но след четири години на мъка и борба, тя най-сетне е намерила спокойствие, пише списанието.

Подобни статии