След като я набеди за проститутка: Дебора за 3-ти път ще съди бившия

Певицата пред „Телеграф“: Този път ще е за моралните щети, които ми причини

Попфолк певицата Дебора ще заведе ново дело към бившия си партньор и баща на сина й – Стоян Стоянов. Това разкри самата тя пред „Телеграф“.

Причина за поредния сблъсък помежду им са шокиращи разкрития от страна на Стоян и по-точно, че певицата е била на повикване, когато са се запознали, употребявала е наркотици и е излъгала за побоя, който предизвика огромен смут през 2017 г. след излизането й от „ВИП Брадър“. „Ще заведа трето дело срещу него – този път за моралните щети, които ми причини. Мога да разкажа неща, с които да потреса цяла България, и докато бях с него, и докато бях бременна – но няма да падна на това ниво. Всичко, което той казва, няма общо с действителността. Не е и редно – аз съм жена и майка на детето му. Подавала съм неведнъж жалби, в момента спорим за правата над сина ни Самуил“, коментира Дебора.

„Няма да се сърдя, няма да съм обидена. Този човек не съществува за мен, а с всичко това ще се оправят органите“, категорична е певицата, която иска да сложи край на размяната на остри реплики. Преди три дни Стоян за първи път свали завесата и разкри в какви отношения е с певицата. Това, което предизвика вълна от коментари, бе споменът му за запознанството им. „По това време живеех в Германия и мой приятел ми я препоръча. Ползвал услугите й, след като му я подарили и останал доволен. Писах й във Фейсбук, за да уточним тарифата“, споделя Стоян пред ХотАрена. Подчертава, че е имала сериозни проблеми с алкохола и наркотиците, а за побоя през 2017 г. казва, че вината е на нейната майка, а не на перничанина и неин бивш приятел, както съобщи Дебора.

Дебора отказва да коментира всички обиди от страна на Стоян, категорична е, че ще си търси правата заради стреса, който е причинил на нея и близките й. Фокусът остава върху детето и грижите, които полага, за да расте в една добра и спокойна среда. „Надявам се, че всичко това ще отмине, знам, че един ден всичко ще е наред“, завършва с надежда певицата, която вярва, че всичко ще се избистри в съда.

Подобни статии