Стартира строителството на сгради 3 и 4 в най-атрактивния жилищен парк в Пловдив "Royal Garden"

Стартира строителството на сгради 3 и 4 на жилищен парк „Royal Garden“, като реализацията на комплекса е на инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп, която създава впечатляващи жилищни проекти не само в градска среда, но и по българското Черноморие.

Комплексът, който се намира в пловдивския квартал “Отдих и култура“, получи награда на най-престижния национален конкурс „Сграда на годината“ за сгради 1 и 2, а с реализацията на втора му фаза, успешната и модерна жилищна концепция ще бъде напълно завършена.

„Royal Garden“ се изпълнява спрямо последните тенденции при жилищното проектиране и е в съответствие с най-високите стандарти за качество и норми на националното и европейското законодателство.„Галакси Инвестмънт Груп“ е дългосрочно ангажирана c проектите, ĸoитo реализира. Благодарение на това, вече 20 години компанията печели доверието нa своите клиенти и партньори“, сподели управителят на дружеството Константин Бояджиев. В реализацията на комплекса са заложени висококачествени материали на водещи в сферата марки, които гарантират устойчивост във времето. Ще бъдат използвани ефективни топлоизолационни материали, фасадна топлоизолационна система, а последните два етажа ще са изпълнени с вентилируема фасада с HPL. Планирана e висок клас алуминиева дограма. С цел редуциране на шума в самия апартамент се предвижда поставянето на шумоизолация под подовата замазка. Заложено е допълнително окабеляване за „умен дом“. Ще бъде изградена система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите й качества. За спокойствието на живущите е заложен монтаж на датчици за вода като част от системата за превенция от наводнения. В премиум жилищата е планирана и система за пречистен свеж въздух с възможност за контролиране на влажността.

Хармоничното разположение на двете сгради на жилищен парк „Royal Garden“, позволява оформянето на обширен вътрешен двор и градина с максимална площ. Те разполагат със 145 апартамента от различен тип, със светла височина 2,85м и разпределения на помещенията, създаващи максимален простор, светлина и уединение. Правите форми ги правят подходящи за разнообразни интериорни решения.

За постигането на отлична осветеност и ослънчаване на жилищата са проектирани характерните за проекта лоджии и еркери. На горните етажи на сградите са позиционирани обширни тераси с красиви гледки, които да се превърнат в любимото място за отдих на своите обитатели.

„Royal Garden“ е проект от затворен тип, предлагащ множество услуги и удобства, които ще допринесат за по-качествения живот на своите обитатели. Сред тях са просторна градина, подземен паркинг с паркоместа и гаражи, контролиран достъп, видеонаблюдение, видеодомофонна система към всеки апартамент, детска площадка и кътове за сядане. На партерно ниво ще бъдат разположени търговски площи, единични и двойни гаражи.

Всичко това превръща проекта в привлекателна среда за живот, съчетаваща уюта на съвременния дом с разнообразието от възможности за развлечение и отдих.

Подобни статии