Стилът на зодиите в любовта

Астролозите отдавна се опитват да направят класификация на любовния стил според зодията. Ето една любопитна подредба, която може да послужи за ориентир на любовните взаимоотношения.

Овен

Страстта и дързостта се явяват основните елементи на вашия стил. Овните предпочитат да бъдат емоционални и решителни, когато става въпрос за чувствата им, а това ги прави смели и искрени с партньора. За тях действието има много голямо значение.

 

Телец

Спокойни и чувствени, Телците чудесно знаят кого и защо искат. Притежават способността да приземяват хората и да им даряват чувство на увереност и умиротворение. За тях е много важно партньорът да оцени тяхната лоялност и търпение. Но добре знаят, че всяко нещо си има край, затова и бързо преминават от прелюдията към същността.

 

Близнаци

Интелектуалната любов – това е целта на Близнаците, но така се случва, че винаги и на практика предпочитат плътската наслада във всичките й форми. Те са от онези, за които най-добрият афродизиак може да се явява интересната дискусия. Остроумието на другия стои над всичко останало, но то често може да им изиграе номер.

 

Рак

Мечтателен и притежаващ силно развита интуиция, Ракът иска да има възможност да сподели с партньора си своите чувства и да усеща взаимно разбиране - не просто да го знае, а да го чувства. Уверен е, че поддържането и грижата са най-прекрасното проявление на любовта. За Рака често началото и свалката са по-важни, отколкото самата любовна игра.

 

Лъв

На творческия и ярък Лъв винаги му е необходима страст. Иска партньорът да го забавлява не по-малко, отколкото той него. Скуката е най-големият враг на чувствата на Лъва. Неговата природа изисква постоянно внимание, за да не угасне любовта. Обича да е водещ във всеки един елемент на връзката и държи другият да го знае много добре.

 

Дева

Девите са склонни към прецизен анализ на всяко действие и това ги прави да изглеждат в очите на другите естествено капризни, а всъщност просто си имат критерии, под чиято черта не са склонни да преминат. За Девите е необходимо партньорът постоянно да показва и доказва колко ги обича, но преди всичко и най-вече колко много ги цени. На първо място това влияе на настроението им, а на второ – ги прави щедри на чувства.

 

Везни

Везните са романтици и много обичат да бъдете в компания. Мислите им са заети с различни планове и стратегии как да угодят на партньора си. Не приемат конфликти в отношенията. Колкото са повече конфликтите, толкова по-бързо угасва любовта им. Предпочитат да са дипломатични, но това не пречи понякога да влизат и в открити сблъсъци с хората, които обичат. Рутината за тях е сфера на комфорт, а не отегчение.

 

Скорпион

Емоционалната природа на Скорпиона търси дълбока и силно въздействаща връзка в любовта. Повърхностните отношения им носят само скука. Скорпионите винаги искат да проникнат в най-същностните страни на партньора си и да узнаят всички негови тайни. Но не за да го манипулират, а за да доказват любовта си. В секса за тях няма граници, а в любовта искат винаги да се чувстват неповторими.

 

Стрелец

В отношенията на Стрелеца задължително трябва да присъстват две много важни съставки – разнообразие и приключение. Тази зодия е пълна с ентусиазъм и е готова да изразява красиво своите чувства, но затова трябва да се чувства свободен, а не отегчен човек. Сексът за Стрелеца е изключително важен, но още по-важно от него е любимият човек да се чувства комфортно.

 

Козирог

Козирогът е предан и прагматичен партньор. За да покаже своята привързаност и уважение, вместо думи, използва действия. За Козирога е важно човекът до него да се чувства защитен и да получава всичко, което му е необходимо в отношенията. Все пак в любовта може да достигне крайности и да изисква пълно внимание от любимия – при Козирога много е важно тоталното обсебване.

 

Водолей

Свободата и индивидуалността имат решаващо значение в любовните отношения на Водолея. За този изобретателен знак партньорът е длъжен да стимулира интереса посредством нещо ново и любопитно, но и да му дава възможност понякога да бъде сам със себе си. Неговата любов ще живее дотогава, докато се чувства самостоятелен човек. В секса нищо не му е чуждо, но понякога и той може да отегчи Водолея.

 

Риби

Чувствителността и състраданието в любовта са дълбоко заложени в духовна природа на зодия Риби. Знакът е готов да се отдава изцяло и да цени отношенията – така се чувства най-пълноценен. Разкрива сърцето си напълно, но това му носи и много страхове дали ще му се отговори на чувствата. А точно чувствата при Рибите са дълбоки и всеобхватни.

 

Още по темата: зодии

Подобни статии