Страхотна Цвети Пиронкова продължава да мачка след завръщането си на корта

Голямата сензация на US Open до момента Цветана Пиронкова изрази радоста си от третата категорична победа на Откритото първенство на САЩ. Нашето момиче се наложи над Дона Векич с 6:4, 6:1 и се класира за 1/8-финалите в надпреварата.

"Чувството е страхотно! Чувствам се невероятно! Разбира се, малко е неочаквано, но съм супер щастлива. Всичко изглежда същото за мен. Правя това вече 15 години. Имах тригодишна пауза. Някак си израснах. Правя го от дълго, дълго време. Не можеш просто да го забравиш, няма как да се случи”, коментира Пиронкова след мача.

„Този специален ранкинг ти дава допълнителна мотивация, защото не започваш от нулата, както всички виждаме. В един момент си мислех, че не искам да изпускам тази възможност. Ще започна да тренирам и ще дам всичко от себе си, което мога. Знаех, че ще бъде различно този път. Преди всичко се забавлявам, защото тенисът е игра. Интересна, вълнуваща и страхотна игра, с която може да се забавлявате”, продължи тя.

„Аз съм добра приятелка с Катерина Бондаренко, която е майка на две деца и също се върна в тура, след като роди за втори път. Тя споделя своя опит с мен. Полезно е да има и други майки с теб в тура”, завърши Пиронкова.

Подобни статии