Свалиха маската на Златния в "Маскираният певец" - той е Кристиан Кирилов от "София ден и нощ"

Photo: Нова телевизия Под маската на Златният в "Маскираният певец" се криеше Кристиан Кирилов от "Ден и нощ"

Интригата около още един участник в "Маскираният певец" приключи. Маската на Златният беше свален и под нея се оказа Кристиан Кирилов от "София ден и нощ", както предположиха Азис и Владо Пенев. Азис дори успя да нацели размера на бицепса на участника - 54, както и килограмите му. Алекс Раева пък се издъни с предположението, че това е Ники Китаеца.

Докато се стигне до тази развръзка, панелистите предположиха няколко имена. Сред тях бяха тези на бизнесмена Пeткo Димитрoв, Ицо Хазарта, шеф Манчев и шеф Виктoр Aнгeлoв. Гласуването на зрителите остави в шоуто като безспорен фаворит Макаронът, зад чиято маска най-вероятно се крие ангелогласната Десислава с поредно брилянтно изпълнение. В шоуто остана и Баба Яга, която шашна панелистите и публиката с подвижността си. До последно Криско предполагаше, че под маската на Златният е скрит Папи Ханс. Останалите на масата го подканиха да приеме облога и да направи нещо необичайно, ако не е прав. Криско обаче се измъкна с лафа, че ако не е познал, че Златният е Папи Ханс, ще си тръгне веднага след шоуто. Водещият Геро пък му обеща да му донесе кето пържола, за да изпълни последното му желание - да се нахрани.

Златният се издаде, когато показа наградата си от Нова телевизия. Усилено вървят предположения, че под маската на Хищницата се крие неговата съпруга - певицата Джулия, която продължава участието си. Кристиан Кирилов е участник в "София ден и нощ", а от визитната му картичка стана ясно, че се занимава с отглеждане на кучета. През 2018 г. е отличен като любим участник в риалити сериал, а на церемонията е бил на един ред с Владо Пенев, който го разпозна.

Подобни статии