Свиркаджиите от "Боец" блокираха КПКОНПИ

В условия на коронавирус, всичките плюят поред в мегафона

Нов метод в предпазването от коронавируса демонстрираха свиркаджиите на Цветан Василев от гражданското движение "Боец". Противно на всякакви мерки за сигурност, те се изредиха да плюят в мегафона по време на поредната си "акция-изненада". Този път хората на Гошо Умното от Видин блокираха КПКОНПИ. Насред възгласите "Оставка" пък се открояваше гласът на пиян мъж, който пригласяше "Затвор".

По най-грозен и аргантен начин предводителят на шепата мутри, които уж се борели срещу мутрите, метна обвинение във въздуха, че искали да убият жена му. Така смелчагата, успял да се превърти на 180 градуса и от върл фен на ГЕРБ сега да се изкарва за противник на управляващите, се писа и репресиран.

За целите на шоуто десетимата, съпровождащи Георги Георгиев от похода му от Орлов мост към сградата, в която се помещава КПКОНПИ, не бяха пропуснали да си вземат реквизита - транспарант за многократна употреба по време на протести. Новият момент бяха лепенки "офис на Пеевски", които закачиха на сградата, което предизвика у тях бурен възторг. Радвайки се на нелепите си и инфантилни изцепки, свиркаджиите продължиха да се редуват и да плюят в мегафона, омесвайки слюнките, които обилно отделяха. По някое време се объркаха и вместо "Оставка" започнаха да крещят "Свобода". Пияният, който копнееше за затвор, пък изчезна.

"Цацаров има още две минути", ревеше екзалтиран топ-гражданинът боец, след като си допуши цигарата, от която пафкаше зад транспаранта. Зад него неудържимо се кискаше верната му сподвижничка Весислава Танчева, която на пресекулки се радваше, че "тя, мафията, няма работно време".

"Желанието да се срещнем с Цацаров е конституционно право на всеки гражданин", коментира Георгиев, след като обяви, че отказват да разпуснат незаконната си седянка пред сградата на КПКОНПИ. Ако те не можели да влязат в сградата, уточни Гошо Умното от Видин, никой нямал право да е вътре.

"Кис-кис, имаше предложение да им бутнем (на полицаите - бел.ред.) по 20 лева да ни пуснат вътре. Предполагам, че днешният им надник е по-голям", запени се Весислава Танчева, която днес предлагаше да донесат на работещите в КПКОНПИ кифлички и кафе, след като вчера се радваше, че е забъркала омлет за ЦИК (ето тук).

"Всеки, който смята, че правим нещата зле, е свободен да стане лидер", реши да разсъждава запъхтяно на глас Танчева, която сподели, че и утре няма да ходи на работа, а ще се забавлява с "изненади". Оставка!

Подобни статии