Съчетаваме роклята с кубинки и кецове

През горещите летни дни търсим ефирни материи, с които да се чувстваме едновременно удобно, но и секси. Във вечерите, в които искаме да разпуснем с коктейл в ръка, вече залагаме на смели съчетания и освен традиционния сандал можем спокойно да съчетаем роклята с кубинки или кецове.

Днес, благодарение на модните дизайнери и трендсетърите, комбинацията от тежки обувки и елегантни рокли е един модерен начин за стилизиране. Това прави цялостния ви външен вид много по-небрежен и в същото време се чувствате женствени и красиви. Създателките на родния бранд Alessa - Мими и Мая, споделиха пред „Телеграф“, че те са заложили на такива съчетания в летните си предложения. Моделите съчетават умело удобството и комфорта, които летните дрехи трябва да носят през деня и в същото време са достатъчно секси за вечерта. Нещо такова е нашето позициониране - от маратонки се качваш на токчета и дрехите ти се съчетават добре. „Моделите съчетават умело удобството и комфорта, които летните дрехи трябва да носят през деня и в същото време са достатъчно секси за вечерта. Такова е нашето позициониране - от маратонки се качваш на токчета и дрехите ти се съчетават добре. Важно е с каквото и да бъдат съчетани, дамата да се чувства уверена в себе си, за да предава тази енергия на всеки, които срещне по пътя си“, категорични са дизайнерките.

Материя

Колкото по-високи са температурите, толкова по феерични модели търсим, а платовете трябва да бъдат от естествен състав. „За лятото са много подходящи феерични къси и дълги рокли от жоржет и шифон. Особено открояващи са тези в принт, които са леки и свободно падащи, съчетават се умело както със сникърси, така и с високи обувки“, споделят още за хитовете на лятото в гардероба ни Мими и Мая и допълват: „Относно материите предпочитани са дрехите от памук, лен и вискоза заради естествения си състав и по-доброто усещане в горещите летни дни“.
Денимът и това лято е хит. Дрехи от деним в комбинации на различни цветове са много ефектни, а ако към тях комбинираме и дънкови чизми, определено ще оберете овациите на партито. Силно препоръчваме и
фините ефектни плетива, които също са голям хит това лято, реализирани в различни модели - кроп-топове, гащеризони, плажни облекла.


Сламената шапка чудесна и за парти

Освен с обувките смело можем да играем и с аксесоарите, с които да разкрасим вечерния си тоалет и да го направим още по-ефектен и забележим. И ако бижутата вече са добре познати на всяка дама, то сега е моментът да ви разкрием, че умело можете да играете и с шапки в топлите месеци. Една красива сламена шапка с периферия определено може да направи вида на една дама още по-женствен и загадъчен. Така че, момичета, действайте смело и без да се чудите, използвайте сламената шапка за вечерното си излизане, която стои еднакво красиво и с права коса, както и с небрежните морски къдрици.

Подобни статии