Съмър Уокър оглави класацията на "Билборд" за албуми

Ар енд би певицата Съмър Уокър оглави класацията на "Билборд" за албуми, съобщи сайтът на изданието. Тя си осигури първенството с новата тава "Still Over It". Това е вторият студен албум на Уокър. От него са продадени 166 000 еквивалентни единици за периода на отчитане.

Това е вторият студен албум на Уокър. От него са продадени 166 000 еквивалентни единици за периода на отчитане.

"Still Over It" е първият албум на ар енд би изпълнителка, който застава начело на класацията на "Билборд" от повече от пет години.

Втората позиция е за завърналата се на музикалната сцената след 40-годишно отсъствие легендарна шведска група АББА с новия албум "Voyage". Албумът излезе на пети ноември и е първият, който четиримата музиканти издават от 1982 г.

"Voyage" е и албумът на АББА, който успява да заеме най-висока позиция в класацията. "The Album", издаден през 1978 г., заема четиринадесета позиция.

От новата тава на АББА са продадени 82 000 еквивалентни единици.

Третата позиция в класацията на "Билборд" е за "Certified Lover Boy" на канадския рапър Дрейк. От него са купени 62 000 еквивалетни единици.

Първенецът от миналата седмица Ед Шийран отстъпва с три позиции. Албумът му "=" (Equals) се нарежда на четвърто място с 51 000 продадени еквивалентни единици.

В челната петица на класацията Билборд 200 е и кънтри певецът Морган Уолън с 43 000 еквивалентни единици от тавата "Dangerous: The Double Album".

Подобни статии