Тамара Глоба и нейната звездна прогноза за 1 декември: Козирогът да се съсредоточи върху най-важното, Телецът намира подкрепа в половинката си

Ето какво казват звездите за първия ден от декември. Техният преводач е Тамара Глоба.

Овен

Цяла сутрин ще трябва да се разкъсвате между дела в различни посоки и приятели. Включването на вашите приятели ще ви помогне много. Следобедът ще донесе помощ от другите и разходи за това, от което се нуждаете.

Телец

Искате да се отпуснете с любимите си хора или да тръгнете на път, но ръководството няма да ви позволи да се отпуснете. Очакват ви много неприятности, преговори и задачи. Вашата половинка ще стане опора за вас.

Близнаци

На сутринта късметът ще ви съпътства както далеч от дома, така и в родната земя. Някои от случаите обаче могат да бъдат разочаровани поради лошо време или недостатъчна осигуреност с необходимото за работа. Вечерта ще се проведе в кръга на колегите, при решаване на битови и бизнес проблеми.

Рак

В началото на деня - суета, бизнес, домашни и финансови проблеми. След обяд творческите занимания, пътуванията, личните дела и делата на децата ще бъдат успешни. Очакват ви работа, компании и забавления. Побързайте да решите важни въпроси вместо вас.

Лъв

В началото на деня креативните компании и забавленията ще се редуват със съдебни спорове с партньори и решаване на свързани въпроси. Пътуването по работа и домакинска работа ще изисква повишено внимание.

Дева

Работата ще донесе печалба, благодарение на която можете да изплатите част от дълговете. Ще има разходи за нуждите и ежедневието. Роднините ще споделят с вас бизнес задължения и ежедневни трудности. Следобедните пътувания ще бъдат успешни.

Везни

Успехът ви очаква далеч от дома. Ще оцените творчеството, детските дела, общуването с любимите хора и тези, които ви уважават. У дома обаче са възможни трудности – отделете време за домакинството си. Вечерта финансовите въпроси ще бъдат решени успешно, ще се оформят покупки.

Скорпион

Погрижете се за текущите си дейности сутрин и за себе си следобед. Разчитайте на успех и печалба, решавайки важни въпроси. Роднини и познати ще ви подкрепят. Работете активно и не изпускайте от поглед важни неща.

Стрелец

На сутринта приятелите ще се намесят във вашите дела и планове, а също така ще ви помогнат по някакъв начин. Вероятни са прекомерни разходи - не вземайте пари назаем и не давайте заем. Имате надежден тил и жена, която уважавате, ще ви помогне за укрепване на личните ви дела.

Козирог

Има проблеми с времето в работата, но днес си струва да се съсредоточите върху основното. Следобед във вашите дела ще участват приятели, изпълняват се някои общи планове. Действайте искрено и от сърце и приятелите ви ще ви разберат.

Водолей

Началото на деня ще донесе смущения във финансовите планове, няма да има достатъчно пари за това, от което се нуждаете. Помощ ще дойде отдалеч и вашите постижения и авторитет ще излязат на преден план. Вечерта ще премине в работа. Вашият баща и държавни служители ще играят важна роля в днешните дела.

Риби

Помогнете на приятели, познати и близки хора сутрин. Следобед плановете ви ще се променят поради важни новини отдалеч. Далеч от дома ви очаква подкрепата на приятели и успешни жени.

Подобни статии