Тамара Глоба с прогноза за 22 - 28 ноември: Скорпионите ще бъдат възнаградени за усилията си, Рибите надвиват недоброжелателите

Следващата седмица – от 22 до 28 ноември 2021 г. – ще бъде време на големи перспективи и възможности, уверява известният астролог Тамара Глоба. Експертът казва, че с необходимите усилия и усилия можете да спечелите добри пари. В личния живот периодът е много спокоен и хармоничен. С какво ще се запомни последната пълна седмица на ноември за всеки знак от зодиака - вижте сега.

За Овена седмицата не е лесна. Ще трябва да бързате да завършите текущите си дела, за да преодолеете препятствията и да се справите с трудностите. Ще намерите начини да излезете от водата. Погледнете на старите неща и събития по различен начин и ще ви стане по-лесно да постигнете желаните резултати.

Това е благоприятна седмица за Телец. Време за положителни емоции и добри новини. Ледът най-накрая се чупи в старите въпроси и някой надежден и влиятелен човек ще ви помогне да разрешите всички предишни проблеми. Въпреки това, не трябва да се доверявате напълно на някого. Опитайте се сами да контролирате ситуацията.

Близнаците, преди да вземат решение или да отговорят на каквото и да е предложение, трябва внимателно да анализират ситуацията и да претеглят плюсовете и минусите. Това ще бъде седмица на размисъл и съмнения. Ще ви е трудно да надхвърлите своите принципи и надежди, да се справите с чувствата и емоциите. Астрологът ви съветва да слушате преди всичко собственото си сърце.

За Раците това ще бъде много интересна седмица. Ще се окажете под влиянието на интриги, изненади и разочарование. С една дума, спектърът от чувства в този момент се предвижда да бъде много широк. В личния ви живот идват промени и това ще се отрази негативно на професионалните дейности. В крайна сметка няма да имате време да мислите за работа - ще насочите всичките си сили и време към любимия човек.

Тази седмица няма да е лесна за Лъвовете, но ще бъде продуктивна. Може да се наложи да харчите повече, отколкото печелите. Не се обезсърчавайте, защото много скоро вашето благополучие ще се подобри. Сега сте на прав път, но не прибързвайте и не правете излишни жестове.

Много тежък период за Девите, които цяла седмица ще трябва да се справят с паричните проблеми. Астрологът съветва да получите съвети да бъдете търпеливи и да работите усилено.

Везните не ги очаква много радост. Изглежда, че отбелязвате времето и трябва да го повторите няколко пъти. Бъдете търпеливи и внимателно обмислете всяко предложение, което получавате в този момент.

Скорпионите напоследък наблягат върху това, над което са работили неуморно. Сега е моментът да бъдат възнаградени за усилията си. В личния ви живот ситуацията няма да се развие по най-добрия начин. Не сте доволни от това, което имате, но не трябва да прекратявате връзката само защото ви е скучно.

Идната седмица ще бъде интересна за Стрелците. Вие сте уверени в себе си и в собствените си сили, отново разбирате от какво имате нужда и за какво мечтаете. Въпреки това, ще трябва да работите усилено, за да постигнете желаните резултати. В този момент ще трябва да направите първата крачка в много неща.

Това време ще бъде много благоприятно за Козирозите. Ще получите всяка възможност да покажете най-добрата си страна, като демонстрирате силните си страни пред другите. Вашите способности и усилия ще бъдат оценени от всички, включително и от ръководството, включително финансово. Ще имате малко време за почивка, но не спирайте да работите, защото трудът ви няма да бъде безплоден. Сега късметът е изцяло на ваша страна.

За Водолеите седмицата ще бъде много трудна. Не знаете какво точно ви трябва за щастие и благополучие и никой около вас няма да отговори на този въпрос. Въпреки това не се оттегляйте, а само напред към целта и мечтайте.

Много добро време за Рибите. Вашите недоброжелатели ще останат без нищо, но вие ще върнете изгубения Олимп. Може да се наложи да тръгнете на път през втората половина на седмицата. Можете да убедите любим човек, че сте прави. Въпреки това бъдете внимателни в спорните въпроси, знайте как да отстъпите навреме, за да не развалите отношенията с опонента си.

Подобни статии