Тамара Глоба със звездна прогноза за 9 и 10 октомври: Стрелецът е в центъра на вниманието, Телецът да не се кара с никой

Вижте прогнозата на Тамара Глоба за уикенда.

ОВЕН

Бъдете предпазливи във финансовата сфера - вероятни са загуби и излишни разходи. Успехи в творчеството, любовта и семейните отношения. Посетете зрелищни и развлекателни мероприятия.

ТЕЛЕЦ

Денят ще бъде изпълнен с работа, бизнес преговори и комуникация с колеги, както и домакински задължения и семейни въпроси. Не се карайте с никого, грижете се за близките си. Бъдете внимателни, докато шофирате, както и докато пътувате в градския транспорт. Пазете се при боравене с прибори.

БЛИЗНАЦИ

Налага се да вземете мерки за здравето и личните си отношения.В работата ви има спорове, технически проблеми, неразбирателство с колеги, но по пътя на преговорите ще можете да решите няколко важни въпроси. Децата, половинката и любимите хора ще ви подкрепят.

РАК

Възможни усложнения в отношенията с любими хора и роднини. Налага се спешно да въведете ред в делата на деца, приятели, както и в собствените ви работи. Личните и делови планове се променят.

ЛЪВ

Денят ще донесе пътувания, срещи, интелектуални дейности, както и решаване на делата на семейството и близките. Притеснявате се за родителите и за дома си. Успех в любовта и творческите планове. Очертава се почивка в приятна компания.

ДЕВА

Отложете далечните пътувания. Съсредоточете се върху делата на децата и роднините, върху битовизмите. Бъдете готови за това, че плановете ще се променят, а срещите ще се провалят. Очаквайте гости и нови познанства.

ВЕЗНИ

Днес се отнасяйте внимателно към доходите и разходите, възможни са ненужни разходи и загуби. Финансовите планове се провалят. Прекарвате уикенда в обкръжението на приятели и роднини.

СКОРПИОН

Бъдете нащрек за всичко, което се случва край вас. Отложете пътуванията. Пазете силите и здравето си. Налага се да сте внимателни на път, зад волана, в битовите дела и при боравенето с техника. Половинката и роднините ще ви подкрепят в много неща.


СТРЕЛЕЦ

В течение на деня неведнъж ще възникват проблеми в работата и в отношенията с колегите, възможни са загуби и излишни разходи. Но вие се намирате в центъра на вниманието и решавате редица въпроси, благодарение на своето обаяние и симпатията на околните. Приятели, покровители и добри познати ще участват във всички ваши дела.


КОЗИРОГ

Често си поставяте недостижими цели, но днес се налага да потънете в битовизми и простички неща, да отделите време за семейството и роднините, за въпроси, свързани със здравето и благополучието на близките ви. Бъдете мнго внимателни в транспорта. Пазете децата и приятелството.

ВОДОЛЕЙ

Възможни са трудности у дома и с някакво оборудване. Ще се притеснявате за проблемите на родителите си и за кариерата си. Разчитайте на подкрепата на вашето семейство и далечни роднини.

РИБИ

И за вас неделният ден ще е осеян с проблеми, но с помощ от близките те ще бъдат преодолени. Очаквайте в късния следобед помощ от приятелски настроени жени. 

Подобни статии