Тамара Глоба за 17 ноември: Творческа атмосфера за Лъва, трудности с колеги за Близнаците

Хороскоп на Тамара Глоба за 17 ноември, в който звездите ще ви насочат от какво да се пазите и къде ще ви се усмихне късметът.

Овен

Днес е необходимо да се обърне внимание на финансовите въпроси. На сутринта са възможни печалби, но ще последват разходи и загуби. Купуването и търговията са неуспешни начинания. Грижете се за имуществото си. Родителите и ръководството могат да ви подкрепят. Бъдете внимателни, когато пътувате.

Телец

Бъдете внимателни към това, което се случва около вас. Не влизайте в спорове и отношения с неподходящи хора. Отложете пътуванията и спорните въпроси. Грижете се за семейството и здравето си. Разчитайте на помощта на жена, която уважавате.

Близнаци

Бъдете внимателни към делата на службата. В работата се очакват промени и трудности с колегите. Споровете са зад гърба ви. Възможни са технически повреди и проблеми по пътя. Приятели отдалеч и покровители днес едва ли могат да ви помогнат.

Рак

Денят ще донесе нови планове и идеи, но значителна част от бизнеса ще се провали следобед. Отложете важни планове, не се свързвайте с неадекватни хора. Грижете се за децата и любимите хора. Разчитайте на членовете на семейството и умението на децата.

Лъв

Днес могат да възникнат трудности в работата, в делата на родителите, както и в отношенията с ръководството и държавни служители. Пътуванията са неуспешни, но колегите ще ви подкрепят, творческата активност ще се развие. Защитете здравето си и членовете на вашето семейство.

Дева

Сутринта ще бъде изпълнена с пътни планове, грижи за децата и близките, интересни срещи и общуване. Вечерта пътуванията няма да бъдат много успешни. Бизнес и лични планове ще се провалят. Защитете децата от съмнителни приятели.

Везни

Работите, планирате плащания и разходи за това, от което се нуждаете, учите и прекарвате време у дома. Пътуването и пазаруването днес могат да бъдат нещастни. Вечерта ще донесе финансови спорове, конфликти за имущество. Бъдете внимателни на пътя и сред множество от хора.

Скорпион

Ще бъдете затрупани със семейни дела. Ще получите приятелска помощ от жени. Трудности с опоненти и партньори са вероятни през деня. Избягвайте срещи, не рискувайте бизнеса, здравето и живота. Грижете се за семейството си. Бъдете внимателни в тълпата.

Стрелец

В началото на деня се очаква успех в работата, но следобед са възможни смущения в бизнеса. Съществува риск от конфликти и трудности, с които колегите едва ли ще ви помогнат да се справите. Бъдете внимателни в работата си. Грижи се за здравето си. Половинката ще ви помогне да избегнете разходи.

Козирог

В началото на деня късметът ще ви се усмихне в делата, свързани с децата, а също така и в творчеството. Ще срещнете приятелска подкрепа. По възможност, избягвайте пътуванията. Бъдете внимателни, когато боравите с оборудване. Следобед се погрижете за деца, близки и приятели.

Водолей

Денят е изпълнен с домакински задължения, родителски задължения и трудности в общуването с ръководството. Не пускайте непознати в къщата и бъдете особено внимателни с вещите си. Отложете пътуването.

Риби

В началото на деня ви очакват семейни дела, пътувания, учене, преговори и творчески планове. След обяд отложете пътуването и срещите - съществува риск от трудности при преговорите и нарушаване на плановете. Грижете се за семейството си.

Подобни статии