Тамара Глоба за днес: Овен - променлив късмет, Близнаци - интелектуална дейност

Какво казват звездите за днешния ден - звездна прогноза на Тамара Глоба.

Овен

Съсредоточете се върху финансовите въпроси - късметът ви очаква във финансовите въпроси, при решаването на материални проблеми и при пазаруването. Не трябва обаче да разчитате само на него - загубите и печалбите се заменят.

Телец

Сутринта и през деня бъдете внимателни докато шофирате или пътувате нанякъде. Ще ви зарадват новини отдалече, а личните дела и работата ще бъдат успешни. Очакват ви внезапни успехи и печалби, но много планове са ненадеждни и ще трябва да се променят бързо.

Близнаци

Погрижете се за текущите си дела и отложете пътуванията - вероятни са загуби и нарушения на път. Съсредоточете се върху най-важното. Денят е благоприятен за интелектуална дейност.

Рак

Сутрешните пътувания са неуспешни. Важни проблеми се решават с приятели. Близки хора и добри познати ви помагат, но отношенията с някои от тях ще се променят. Не се карайте за пари. Опитайте се да спестите нещо.

Лъв

На сутринта в семейството са възможни спорове за пари и разходи, но всичко скоро ще отшуми. Съсредоточете се върху делата на близките и помогнете на родителите си. Шефовете ще проявят неочаквана активност.

Дева

Рано сутринта и далеч от дома са възможни разходи и загуби, но вие не се отказвайте. Денят ще донесе внезапни новини, премествания и нови възможности. Обичани хора и деца ще ви подкрепят.

Везни

На сутринта плановете, включително финансовите, могат да се провалят. Отделете време за интелектуална дейност. Разчитайте на приятели отдалече. Въздържайте се от хазартни действия.

Скорпион

Загрижени сте за финансови проблеми, здраве и дела на по-възрастните членове на семейството. Следобед ще пристигнат важни новини, вероятни са трудности в семейството. Опитайте се да не се карате с хората, които обичате. Пригответе се за празниците и бъдете креативни.

Стрелец

Бизнес плановете се анулират, споразуменията с близки и познати се провалят. Домакинските задължения също правят корекции в графика ви. На работа - промяна. Вечерта обаче ще разрешите трудностите, а колегите ще ви помогнат. Грижете се за любимите си хора. Бъдете внимателни, когато боравите с оборудването.

Козирог

Днес ще направите разходи за забавление и технологии, ще имате и трудности с комуникациите. Отложете покупките. През деня бъдете готови за промени в работата. Децата ще ви изненадат - погрижете се за тях.

Водолей

Потънали сте в домакинска работа и здравословни проблеми. Очакват се гости у дома, а вие решавате въпроси, свързани с жилището и преместването. Приятелите и децата ще ви станат опора. Пестете силите и здравето си.

Риби

Денят е изпълнен с бизнес, пътувания и ежедневна суматоха, учене и преговори. Зад гърба ви има спорове и клюки. Не се обиждайте от хората, които обичате. Внезапните срещи и оферти могат да направят разликата. Прекарайте вечерта със семейството си, отидете на разходка.

Подобни статии