Тамара Глоба за почивните дни: Късметът се усмихва на Водолея

Тамара Глоба със звездна прогноза за петък, 12 ноември и събота и неделя - 13 и 14 ноември.

Овен

Важните въпроси трябва да се решават с приятели сутрин. Съсредоточете се върху задачите, които трябва да свършите, но имайте предвид здравето си и отделете малко време да се отпуснете следобед. Отложете пътуването и срещите.

Телец

Ако свършите работата, ръководството ще компенсира предишните дни с похвали. На сутринта планирайте важни събития, работа, почивка и пътувайте с любимите си хора и приятели. Следобед ви очакват необвързващи срещи.

Близнаци

Работата е успешна в началото на деня, пътуванията ще се оформят, изпълняват се лични и финансови планове. Следобед ще проведете разговор с ръководството, ще решите важни за вас въпроси – лични и професионални. Вечерта оставете настрана шума и суматохата на бизнеса и се съсредоточете върху ежедневните моменти.

Рак

В началото на деня е необходимо да се коригират вчерашните грешки. Преди обяд можете да разчитате на успех в работата, в личните дела, в творческите и интелектуални дейности, както и в спорта и пътуванията. Посветете една вечер на себе си и приятелите си.

Лъв

Творчески ден за Лъва в събота, активна почивка в неделя. Да си обърне внимание и да не прекалява в нищо.

Дева

Сутринта ще бъде белязана от успех в бизнеса - учете се с благодарност от уважавани колеги. Вършете семейната си, интелектуална и домакинска работа преди обяд. Бъдете внимателни при връзки и срещи. Прекарайте вечерта със семейството, роднините и приятелите си. Бъдете внимателни по време на шофиране.

Везни

Днес работата, пътуванията и творческата дейност ще бъдат успешни. Всички най-важни неща се правят най-добре сутрин. Вечерта се фокусирайте върху прости въпроси и ежедневието. Грижете се за здравето си.

Скорпион

Домашните проблеми ще изчезнат на заден план - преди обяд ще имате приятни срещи, интересни начинания, грандиозни събития, почивка и общуване с близки. Пътуванията е най-добре да се правят преди обяд - вечер няма да бъдат много успешни.

Стрелец

Сутринта късметът ще ви се усмихне при преговори, срещи, пътувания и решаване на бизнес въпроси. Роднини и познати ще ви помогнат. Започвайки от обяд, се занимавайте с въпроси, важни за вашия дом и вашето здраве. Вечерта е най-добре да прекарате в кръга на членовете на домакинството.

Козирог

Денят ще донесе финансови дела и лични разходи. Първата половина на деня ще бъде изпълнена с лични дела, любими занимания и работа с приятели. Следобед говорете с роднини, отложете важни планове.

Водолей

Важните неща трябва да се правят сутрин. Днес късметът ще ви се усмихне в работата и личните дела, а трудът ви ще донесе финансови резултати. Началниците ви подкрепят. Избягвайте приключенията, особено следобед.

Риби

Вашите таланти и способности са в светлината на прожекторите. Спортът, творчеството и интелектуалните дейности ще бъдат успешни. Заемете се активно с бизнеса, но до вечерта е по-добре да намалите активността. Очакват ви отдих, грандиозни събития и приятни срещи с приятели отдалеч.

Подобни статии

 • Кратък седмичен хороскоп от 17 до 23 януари: Признание за Телеца, Везните стават център на внимание

  Кратък седмичен хороскоп от 17 до 23 януари: Признание за Телеца, Везните стават център на внимание

  Меркурий вече е променил движението си, което означава, че по отношение на информацията и комуникациите може да има несъответствия или забавяния. Това обаче е чудесно време за завършване на продължителни процеси, завършване на курсове, гледане на филми, четене на книги, които са били отлагани за дълго време. Да, неприятности могат да се случат, но само поради невнимание или прословутия шанс, на който сега не може да се разчита. Няма нужда да рискувате, дори ако сте сигурни, че сте прави: необмислените действия ще имат отрицателни последици. Най-добрият сценарий: ако сте взели решение отдавна и сте готови да предприемете активни действия, не бива да го отлагате. Действайте, всяка физическа активност ще ви даде тласък на енергия.

  896
 • Характеристика на Луната на 16 януари

  Характеристика на Луната на 16 януари

  На 16.01.2022 г. в 12:00 ч. Луната е във фаза „Нарастваща луна“. Това е 14-ият лунен ден в лунния календар. Луната днес е в зодия Рак ♋. Процентът на осветеност на луната е 98%. Изгревът на Луната е в 14:22 часа, а нейният залез е в 08:22 часа.

  77