Татяна Дончева: Ако българите не се учат от грешките си, не мога да помогна

Снимка: БГНЕС Татяна Дончева не помнела да е драскала нещо на листче

„Никой не знае как Слави Трифонов взима решения и кой му ги спуска. Това, че има изградена енигма от миналото не го прави физически и психически равностоен на Бойко Борисов“. Коментар на Татяна Дончева от "Изправи се БГ! Ние идваме" пред bTV.

Дончева определи представителите на „Има такъв народ“ като "негодни за политически действия", защото, по нейни думи, те торпилирали живота на българите в последните месеци.

„Българските граждани трябва да променят представите си. Ако искат да загубят още месеци и не искат да се учат от грешките си, не мога да помогна. Но избирателят е предвидим. Провалът на два парламента означава провал на два парламента“, коментира още Татяна Дончева.

Според нея обещаваните реформи не се случили, защото: "Ние и „Демократична България сме 47, а когато станем 100 и партията на Слави Трифонов бъде минимизирана, ще е друго“.

За скандала, в който тя беше упрекната, че искала да разцепи групата на "Има такъв народ" с подкуп, Дончева обясни:  "500к в моите представи никога не може да значи 500 хиляди. Тези термини на младото поколение ми бяха неизвестни до вчера. Казвам го чистосърдечно. Ще ме прощавате, ама аз съм на повече от 60 години. Добре, че доживях да разбера какво е употребявало младото поколение“, каза Дончева. Тя допълни: „След като основният свидетел казва, че изобщо не става дума за пари и никой нищо не му предлагал, за каква корупция става въпрос?“. И отново заяви, че не помни дали е драскала нещо на листче.

Подобни статии