Техномаркет и Банка ДСК станаха стратегически партньори

В началото на април Банка ДСК и Техномаркет поставиха началото на стратегическо партньорство.

Клиентите на една от най-големите вериги за черна и бяла техника в страната вече могат да се възползват от изключително изгодните условия на Банка ДСК при покупката на стоки на изплащане. За да улеснят максимално клиентите в настоящата динамична обстановка, от Банка ДСК са осигурили възможност за изцяло онлайн кандидатстване за стоков кредит. По този начин всеки потребител може много бързо, лесно и изцяло дистанционно да получи одобрение и да си купи мечтаната техника. В допълнение въпреки ограниченията Банка ДСК и Техномаркет са създали условия и за всички, които желаят да получат консултация на място, на открито пред магазините на веригата за бяла и черна техника. Клиентите могат да се възползват от изгодните схеми за покупка на стоки на изплащане от Банка ДСК във всички 46 магазина на Техномаркет в цялата страна.

 

Подобни статии

 • VIVACOM с нова платформа за телевизия и видео

  VIVACOM с нова платформа за телевизия и видео

  VIVACOM променя правилата в ползването на интернет не само у дома, но и на всяко устройство в ежедневието ни. Платформата EON на телекомуникационния гигант предлага неограничени възможностите за любителите на киното и телевизията. Всеки телевизор става умен с иновативната платформа, в същото време получавате супер бърз нет с богато съдържание и възможност да го гледате навсякъде, по всяко време и на всяко устройство с висока разделителна способност.

  176
 • Vivacom спечели лиценз за честотна лента 3700–3800 MHz в българския търг за 5G

  Vivacom спечели лиценз за честотна лента 3700–3800 MHz в българския търг за 5G

  Компанията е удовлетворена от резултатите от проведения търг с тайно наддаване за радио-честотния спектър в обхват 3.6 GHz, в който Vivacom спечели лиценз за честотна лента 3700–3800 MHz. Проведената прозрачна тръжна процедура е гаранция за стабилността и законосъобразността на разрешенията, които предстои да бъдат издадени.

  481
 • Компанията

  Компанията "Найки" успя да спре продажбата на "сатанинските маратонки" на рапъра Лил Нас Екс

  Производителят на спортни стоки "Найки" получи съдебно решение срещу компания в Бруклин за временно спиране на продажбите на "сатанинските маратонки", създадени в сътрудничество с рапъра Лил Нас Екс, съобщи Ройтерс.

  370