Техномаркет отвори врати на нов модерен и голям магазин в Бургас

Техномаркет откри нов модерен и голям магазин в град Бургас. Обектът се намира между Kaufland и Decathlon на бул. „Транспортна“ 29. 

Специално за откриването поп звездите Рафи и Миро изнесоха концерт и зарадваха бургазлии с много хубава музика, танци и изненади. Изтеглиха и победителите от играта толбола на минифутбол, която се състоя по време на събитието. Тези, които показаха точен мерник и успяха да отбележат попадение във футболния кът, имаха шанс да се включат в томболата. Големите награди бяха телевизори и саунд бар SAMSUNG. А за всички присъстващи и в духа на дългоочакваното европейско първенство по футбол имаше изненади, сякаш са на истинско първенство - всеки участвал спечели комплект бутилка и чаша Heineken, както и талон за отстъпка в новия Техномаркет Бургас.

Със своите 46 магазина Техномаркет е най-голямата верига магазини за черна и бяла техника в България. Магазините предлагат световноизвестни марки във всички ценови категории – бюджетни, среден клас и премиум. Асортиментът включва марките: SAMSUNG, Miele, Apple, AEG, Bosch, Whirlpool, Gorenje, Philips, Tefal, SONY, LG, Rowenta, Asus, Acer, HP, Tesy, Елдом, NEO и много други.

Подобни статии