Тенис звездите ни откриха любовта през 2020 г.

Кузманов и Лазаров с гимнастички, Гришо – с Лолита

На 30 ноември Григор официализира връзката си с Лолита с този кадър от Моста на влюбените в Анси, спирка от романтичната им ваканция във Френските Алпи.

В началото на януари националният отбор по тенис направи фурор на новия турнир ATP Cup и завърши на 9-о място в света. Тогава Григор Димитров, Димитър Кузманов и Александър Лазаров все още бяха свободни мъже, но в края на годината вече и тримата се носеха на крилете на любовта.

Три шестици

Тон за песен даде Димитър Кузманов, който след престижната си победа на сингъл срещу Белгия, отправи специално послание пред тв камерите в Сидни. Жестът му бе гледан по цял свят, но разбран от един-единствен човек, намиращ се на хиляди километри в България. Става дума не за кого да е, а за златното момиче от ансамбъла Християна Тодорова. Мико бил влюбен в гимнастичката отдавна, но двамата станали по-близки едва миналата Коледа. „Той нарисува върху камерата сърце с три шестици вътре. На три шестици завършва телефонният ми номер и аз веднага го разшифровах и запищях вкъщи“, сподели Тодорова.

27-годишният Кузманов признал пред PR-а на АТР, че посланието е за момиче в България, а оттам пък му споделили, че видеото е било гледано от над 300 млн. аудитория. След завръщането на пловдивчанина от Австралия, двамата стигнали и до първата си целувка. „Трябваше да чакам за нея цели 4 години, но си заслужаваше. Мечтата ми е да прекарам целия си живот с Християна“, сподели тенисистът, който вдъхнови своята любима да издаде първата си книга „Следа от объркана душа“.

Маски долу

С бивша гимнастичка започна връзка и Александър Лазаров, който в Сидни блестеше на двойки редом до Гришо. Роденият в Маями национал, който е трето поколение тенисист, хлътна по Стелиана Янкова по време на изолацията заради COVID-19 през пролетта. След това и Стелиана, и Християна придружаваха своите половинки за участията им на демонстративни турнири в Сърбия. И докато Тодорова изгледа на живо двубоя на Мико на Sofia Open През ноември и дори беше звезден посланик на турнира, Стелиана трябваше да утешава своето момче. 23-годишният Лазаров не беше допуснат до участие в „Арена Армеец” заради положителен тест за коронавирус.

Именно в края на сезона Григор Димитров избра да покаже новата си приятелка. Лолита Османова се появи в ложата на хасковлията на последния му турнир във Виена. Първия ден тя скри лицето си с маска и шапка с голяма периферия, но в следващите дни тя свали всичко и веднага стана ясна нейната самоличност. 27-годишната рускиня е съседка на Гришо в Монако и  самата тя е била тенис надежда при девойките. След това завършва Московския държавен институт по международни отношения и вдига разкошна сватба в Лос Анджелис с богатия арменски наследник Гаспар Авдолян. Бракът им обаче продължава точно година до лятото на 2018 г. Сега дъщерята на предприемача Елдар Османов си живее като истинска принцеса в Княжеството, кара Ферари и издава списание за лукс. Освен това Лола е изключително активна в Инстаграм, където нарича себе си кралица. Принцеса или кралица, едно е сигурно – кавказката красавица е превзела сърцето на 29-годишния плейбой. До такава степен, че в най-новото си интервю той призна, че вече мисли за семейство.

Подобни статии