Терени край морето носят печалба за инвеститорите

„Агрион“ с ексклузивна селекция имоти за моряци и адвокати

Земеделска земя край морето е новият хит за инвестиции през последните години, твърдят брокери на имоти.

Причината е, че предназначението й може да бъде сменено относително лесно, което веднага променя цената и бъдещата доходност. Въпреки засиленото строителство все още могат да бъдат открити свободни ниви край плажове, близо до инфраструктура или пък в съседство с големи хотелски комплекси.
Подобна селекция от черноморски имоти предлага лидерът в управлението на земеделски терени „Агрион“.
Терените са в близост до атрактивни курорти край Варна и Бургас и са подходящи за инвестиция за всички, които искат да вложат парите си в нещо различно от акции и банкови вложения.
Селекцията от имоти има огромен инвестиционен потенциал. Те се намират на Черноморието, край комуникативни места, като магистрали, големи градове и морски курорти и инвеститорите виждат огромен потенциал за развитието им.
„Като една от водещите компании на пазара, от „Агрион“ сме подбрали най-подходящите предложения за бизнес и инвестиции. Така даваме възможност на купувачите да стартират нов бизнес или да инвестират средства, които може да се възвърнат в пъти“, коментират от дружеството.
Един от най-атрактивните терени е с площ около 3 дка, близо до голям хотелски комплекс, край главен път Варна-Бургас. Парцелът е на 3 км от пясъчен плаж, до увеселителен парк и е подходящ за изграждане на вилно селище, затворен комплекс или спа хотел.
Близо до Поморие пък се предлага земеделски терен с площ от 7 дка. На това място може да се построи хотел, ТИР паркинг или бензиностанция, което ще възвърне вложеното в пъти.
„Агрион“ предлага и други земеделски терени в общините Созопол, Варна, Бургас и Поморие.
Голям плюс на имотите, предлагани от „Агрион“, е, че се предлагат директно от собственик, което означава спестяване на комисиони, както и дълги преговори през посредници, коментират специалисти.
Терените са подходящи за хотели, складови бази, предприятия, ваканционни селища. Парцелите са възможност и за онези, които търсят дългосрочна инвестиция.
През последните години цената на земеделската земя расте средно с по 5% на година. Отделно от това всяка година тя носи доход под формата на рента или аренда. Това означава, че добре подбран терен може да носи и до 10 на сто годишна доходност. Ексклузивните терени, които предлага „Агрион“, могат да се използват и за други цели освен земеделски, съответно биха носили и много по-висока доходност. Имотите, които предлага компанията, могат да бъдат договорени изцяло по дигитален път, през сайта на компанията www.agrion.bg
Терените, които предлага „Агрион“ могат да бъдат разгледани на https://www.agrion.bg/exclusiveproperties/ и на https://www.agrion.bg/buy/
След като изберат своя предпочитан имот, инвеститорите могат да направят оферта веднага през онлайн формата за заявка. Ако желаят да зададат предварително въпросите си на експертите на „Агрион“, могат да го направят чрез националния номер 080011166 или през системата за чат на живо в сайта.

Подобни статии