Тийнейджъри млатиха друг и снимаха за Фейсбук

Снимка: Фейсбук Побоят е заснет с мобилен телефон и качен в интернет.

Двама тийнейджъри на 14- и 17-годишна възраст пребиха жестоко осмокласник, а техен съучастник снимал побоя с телефона си.

След това биячите разпространили видеото в социалните мрежи. Бруталният инцидент станал преди няколко дни в Поморийско, между селата Гълъбец и Страцин. Нападнатото дете е на 14 години и живее в Гълъбец, разказаха хора от селото. То било тихо и скромно момче, обичало да кара велосипед. В злополучния ден детето яхнало колелото и се отправило по черния път към съседното село Страцин. На около стотина метра от селото обаче го причакали трите момчета. Нападнали го без никаква причина. Съборили го от велосипеда и започнали да го налагат с шутове и  юмруци.

Подобни статии

 • Двама изнасилвачи във Велинград остават зад решетките, пребили с кол и умъртвили 42-годишен мъж

  Двама изнасилвачи във Велинград остават зад решетките, пребили с кол и умъртвили 42-годишен мъж

  Районният съд във Велинград остави в ареста двамата братя, изнасилили и причинили смъртта на 42-годишен мъж от курортния град. Така 22-годишният И.К. и неговият непълнолетен брат И.К., на 17 г., ще бъдат зад решетките.

  109
 • Апаши разбиват коли в София, крадат части, акумулатори и регистрационни номера

  Апаши разбиват коли в София, крадат части, акумулатори и регистрационни номера

  За зачестили кражби на регистрационни номера и части на автомобили, сигнализираха жители на столичния кв. „Захарна фабрика”. Потърпевши се оплакват, че колите им осъмвали с изтръгнати лайсни и решетки за броня, без акумулатори и катализатори. Апашите разбивали и странични стъкла, за да отмъкнат навигационни системи, предаде Нова тв.

  62
 • Джипът на Влади Горанов бил регистриран, преди да е произведен

  Джипът на Влади Горанов бил регистриран, преди да е произведен

  Случаят с джипа, с който в края на миналата година бившият финансов министър Владислав Горанов опита да напусне страната, съвсем не е така прост, както се опитаха да го изкарат. Колата е издирвана от Интерпол по искане на Русия и съвсем не е нова, както твърдеше той. По случая разследването в ГДНП е вече няколко тома - има установени странни факти. Засега данните показват, че колата е произведена август 2018, а регистрацията ѝ е от 1 януари 2018 г. Това заяви министърът на вътрешните работи Бойко Рашков пред журналисти след края на вътрешната комисия в парламента.

  154